e.v.a Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Alicja napisał(a):możesz :grins: :multi: to zaraz wychodze tylko zrobie kanapki na droge:multi: bede za okolo tydziennnnnn:loveu: Quote
Alicja Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 evaxon napisał(a)::multi: to zaraz wychodze tylko zrobie kanapki na droge:multi: bede za okolo tydziennnnnn:loveu: nie zapomnij o termosie :grins: Quote
e.v.a Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Alicja napisał(a):nie zapomnij o termosie :grins: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: bede pamietac bede :evil_lol: Quote
emdziolek Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Witaj madzialenko po mojej długiej nieobecności w tym spokojnym zakątku fotoblogów:diabloti: Nie nadrabiam bo za dużo tego:cool1: buziaczkujemy cie z Lusiaczkiem, Vegą i tymczasowiczką Koffi:razz: Quote
bonsai_88 Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 To może ja też się wproszę na serniczek ;).... akurat będzie długi spacerek dla Birmulca :D Quote
Alicja Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 bonsai_88 napisał(a):To może ja też się wproszę na serniczek ;).... akurat będzie długi spacerek dla Birmulca :D :evil_lol::evil_lol:Ty masz bliżej niż Effcia ;) Quote
Alicja Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Bry ................. ciemno wszędzie .....zimno wszędzie .....co to będzie co to będzie poniedziałek Quote
agbar Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Alicja napisał(a):Bry ................. ciemno wszędzie .....zimno wszędzie .....co to będzie co to będzie poniedziałek Alicjo wpedzasz mnie w kompleksy ta pora pisania postow:mdleje::evil_lol: Quote
jbk Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Nie wiem, co będzie, ale to, co jest, szalenie mnie denerwuje...... Kto wyłączył słońce? Może się zepsuło już całkiem? Nie mówili nic w TV? Quote
jonQuilla Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 dzień dobry :loveu::loveu::multi: Quote
jbk Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Dobry to będzie, jak słońce wylezie...... Na razie humorki :mad: Quote
Alicja Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 agbar napisał(a):Alicjo wpedzasz mnie w kompleksy ta pora pisania postow:mdleje::evil_lol: ani nie mów :cool1: sama się wpędzam w komplexy :roll: a Pan C. za chwile mnie od Wilkołaków będzie wyzywał:diabloti: :evil_lol: jbk napisał(a):Nie wiem, co będzie, ale to, co jest, szalenie mnie denerwuje...... Kto wyłączył słońce? Może się zepsuło już całkiem? Nie mówili nic w TV? a znasz taki film ,, O 2 takich co ukradli księżyc " ....prawdziwy tytuł brzmi ... ,, O 2 takich co ukradli słońce '' teraz sobie dopisz kto odtwarzał 2 główne role i znajdziesz winowajce takiego a nie innego stanu rzeczy :angryy: Quote
apple Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Mnie tam nic nie wpędza w kompleksy......jestem po południu i dobrze mi z tym:diabloti: Madzia na pewno się cieszy że przyszłam:razz::diabloti: Prawda?:cool3: Quote
e.v.a Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Alicja napisał(a):Bry ................. ciemno wszędzie .....zimno wszędzie .....co to będzie co to będzie poniedziałek :mdleje: czy ty aby za pozno nie chodzisz spac?? a moze za wczesnie wstajesz???:razz::razz::razz: Quote
Alicja Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 evaxon napisał(a)::mdleje: czy ty aby za pozno nie chodzisz spac?? a moze za wczesnie wstajesz???:razz::razz::razz: :angryy:w poniedziałki , srody i piątki wstaję o 5 :placz::placz::placz:więc o tej porze pijam już kaff :roll:....5.50 opuszczam domostwo me :cool1: Quote
e.v.a Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Alicja napisał(a): :angryy:w poniedziałki , srody i piątki wstaję o 5 :placz::placz::placz:więc o tej porze pijam już kaff :roll:....5.50 opuszczam domostwo me :cool1: biedna Ala:shake: ja wstaje o 5:30-5:45 czasami bywa ze o 6 :roll: masakra i tak od poniedziałku do piatku:mdleje: Quote
bonsai_88 Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 A ja przez ostatnie 3 dni korzystałam z Kamila w domu i wstawałam o 12.00 :evil_lol:... Bo tak to muszę już o 9 wstawać :diabloti:. Za to w piątek czeka mnie koszmar - o 5.30 mam pociąg. Najgorsze jest to, że ja zasypiam ostatnio o 4 rano :mad: Quote
bonsai_88 Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Niestety od lat bezsenność mnie męczy :( Quote
BeaC Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 co tu się dzieje??? nic............................... zupełnie nic:cool1: Quote
jbk Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Ja codziennie o 6, włącznie z weekendami, wstawać muszę do dzidziusia ;) Dzidziusia Vadira, rzecz jasna ;) Jakby było słońce, to by mi nie przeszkadzało, ale jak leje, to się nie chce! A tych dwóch, co to ukradli słońce, to ja bym........ :mad: Trza skrzyknąć ekipę i ruszyć do Wawki słońce odbić :) Quote
Alicja Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 a mnie się właśnie odbija poranną kaffką ....................... Quote
Recommended Posts