Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

Witaj madzialenko po mojej długiej nieobecności w tym spokojnym zakątku fotoblogów:diabloti:

Nie nadrabiam bo za dużo tego:cool1:

buziaczkujemy cie z Lusiaczkiem, Vegą i tymczasowiczką Koffi:razz:

Posted

Alicja napisał(a):
Bry .................

ciemno wszędzie .....zimno wszędzie .....co to będzie co to będzie

poniedziałek

Alicjo wpedzasz mnie w kompleksy ta pora pisania postow:mdleje::evil_lol:

Posted

Nie wiem, co będzie, ale to, co jest, szalenie mnie denerwuje...... Kto wyłączył słońce? Może się zepsuło już całkiem? Nie mówili nic w TV?

Posted

agbar napisał(a):
Alicjo wpedzasz mnie w kompleksy ta pora pisania postow:mdleje::evil_lol:

ani nie mów :cool1: sama się wpędzam w komplexy :roll: a Pan C. za chwile mnie od Wilkołaków będzie wyzywał:diabloti: :evil_lol:

jbk napisał(a):
Nie wiem, co będzie, ale to, co jest, szalenie mnie denerwuje...... Kto wyłączył słońce? Może się zepsuło już całkiem? Nie mówili nic w TV?

a znasz taki film ,, O 2 takich co ukradli księżyc " ....prawdziwy tytuł brzmi ... ,, O 2 takich co ukradli słońce '' teraz sobie dopisz kto odtwarzał 2 główne role i znajdziesz winowajce takiego a nie innego stanu rzeczy :angryy:

Posted

Alicja napisał(a):
Bry .................

ciemno wszędzie .....zimno wszędzie .....co to będzie co to będzie

poniedziałek

:mdleje: czy ty aby za pozno nie chodzisz spac?? a moze za wczesnie wstajesz???:razz::razz::razz:

Posted

evaxon napisał(a):
:mdleje: czy ty aby za pozno nie chodzisz spac?? a moze za wczesnie wstajesz???:razz::razz::razz:

:angryy:w poniedziałki , srody i piątki wstaję o 5 :placz::placz::placz:więc o tej porze pijam już kaff :roll:....5.50 opuszczam domostwo me :cool1:

Posted

Alicja napisał(a):

:angryy:w poniedziałki , srody i piątki wstaję o 5 :placz::placz::placz:więc o tej porze pijam już kaff :roll:....5.50 opuszczam domostwo me :cool1:

biedna Ala:shake:
ja wstaje o 5:30-5:45 czasami bywa ze o 6 :roll: masakra i tak od poniedziałku do piatku:mdleje:

Posted

A ja przez ostatnie 3 dni korzystałam z Kamila w domu i wstawałam o 12.00 :evil_lol:... Bo tak to muszę już o 9 wstawać :diabloti:. Za to w piątek czeka mnie koszmar - o 5.30 mam pociąg. Najgorsze jest to, że ja zasypiam ostatnio o 4 rano :mad:

Posted

Ja codziennie o 6, włącznie z weekendami, wstawać muszę do dzidziusia ;) Dzidziusia Vadira, rzecz jasna ;)

Jakby było słońce, to by mi nie przeszkadzało, ale jak leje, to się nie chce!

A tych dwóch, co to ukradli słońce, to ja bym........ :mad:

Trza skrzyknąć ekipę i ruszyć do Wawki słońce odbić :)