Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

cze Klockowa :multi:
witam się z Cia... boś i mnia zapomniała na jamen :diabloti:

oo.. niedobry Pawcio.... :cool3: tak wysoko podniósł... piesio nie dosięga :shake:
http://images6.fotosik.pl/277/ef72e2b0384e6022.jpg

będą pompki :diabloti: nie ma lekko :roll:
http://images6.fotosik.pl/277/a19fe7df2386c6a2.jpg

o jaaaa.... ale zajebioszcza fotaa:crazyeye: ekstra!
http://images6.fotosik.pl/277/259b7f01609db458.jpg

buziaki, mała:cool3: :diabloti: :evil_lol:

Posted

apple napisał(a):
cześć babinko:loveu: W żebrze cię kłuje......no no no......to już jest nieuleczalne:evil_lol:

:roll: też tak już masz na stare lata???:lol:znasz z autopsji....
Selket napisał(a):
Cześć Klocusiowa :loveu: Z Tobą to chyba coraz gorzej jest :evil_lol:

nooo coooooraz gorzej.... chyba już po mnie :placz:

Alicja napisał(a):
Cioteczki może dacie radę podesłać kto cokolwiek umiałby pomóc

Zajrzyjcie PLISSSSS :mdleje:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=120925

ty wiesz co.... "coś" dołożymy z piąszków na jastrzębskie:roll: psiury :razz:

basia2202 napisał(a):
cze Klockowa :multi:
witam się z Cia... boś i mnia zapomniała na jamen :diabloti:

oo.. niedobry Pawcio.... :cool3: tak wysoko podniósł... piesio nie dosięga :shake:
http://images6.fotosik.pl/277/ef72e2b0384e6022.jpg

będą pompki :diabloti: nie ma lekko :roll:
http://images6.fotosik.pl/277/a19fe7df2386c6a2.jpg

o jaaaa.... ale zajebioszcza fotaa:crazyeye: ekstra!
http://images6.fotosik.pl/277/259b7f01609db458.jpg

buziaki, mała:cool3: :diabloti: :evil_lol:

Basieńko... nikaj nie łaże po blogasach- nie mam czasu, odcięłam sie od pomocy psiakom- póki co.... po prostu .... dogo spadło na któryś tam plan... mam inne ważne rzeczy.... muszę się zająć sobą,Pawciem, domem, psem, i resztą ważnych rzeczy które zaniedbałam przez dogomanie... bede miała dłuższą chwilke to poodwiedzam was....
Dzięki że mimo to Wy o mnie pamiętacie :loveu:

jbk napisał(a):
Jak tam strzykanie w żeberkach?

AUĆ!! jeszcze bardziej niż wczoraj.... dziś już napinkala mnie przy każdym ruchu....jakby mi ktoś wsadzał nóż w żebra ..... czuje że wieczorkiem izba wytrzeźwień... tfu! izba przyjęć.....

Posted

jejku Madź
ty znowu choora:crazyeye::crazyeye::crazyeye:

no nie wiem
ja nie pamiętam kiedym była chora

nie mam pieca
bo stary sie zepsuł a nowy jeszce nie nadjechał

ty się może więcej hartuj kobieto .......... oczywiscie jak już się wykurujesz

(nie czytać wykurwujesz):diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

a no widzisz.... odzywają sie tera te wszystkie niedoleczone kiedyś (bo praaaca....:angryy:) anginy, grypy przeziębienia......

aaaaa... i mieliśmy jechac 24go do Londynu..... do doopy pojedziemy nie do Londka.... :placz::placz: a tak sie cieszyłam na ten wyjazd :placz::placz::placz: a na 95% nie wypali :placz::placz::placz: FAAAAAAKKKKKKKKK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:placz::placz::placz:

Posted

jbk napisał(a):
W sobotę wieczorem izba przyjęć? To u Was ktoś przyjmuje w soboty? U nas dooopa, trzeba prywatnie se ściągnąć konowała do domu :(

izba przyjęć w szpitalu- tzw. pogotowie .... :razz: non stop w nagłych wypadkach ;]

Alicja napisał(a):
to jaaaaaaa .....wpadłam tukej ino zaopiekować się chorutką.....a może banieczki na plecki ..... .... nie daj się choróbsku

sie nie daje ale ona jest bezwzględna i atakuje mnie z każdej stronki a ja mam ino 2 rączki:roll: .... wyszczelam ją po pysku niech se idzie w diobły :diabloti:

Posted

clockwork napisał(a):
Basieńko... nikaj nie łaże po blogasach- nie mam czasu, odcięłam sie od pomocy psiakom- póki co.... po prostu .... dogo spadło na któryś tam plan... mam inne ważne rzeczy.... muszę się zająć sobą,Pawciem, domem, psem, i resztą ważnych rzeczy które zaniedbałam przez dogomanie... bede miała dłuższą chwilke to poodwiedzam was....
Dzięki że mimo to Wy o mnie pamiętacie :loveu:

no yacha, że pamiętamy :loveu::multi:
i wiesz... rozuuumiem... ;) podejrzewam, że jak ja już wrócę z urlopa, a to jutro będzie niestetyż.... to też nie będzie czasu.... i będę znaaacznie rzadziej :)
buziaki dla Was!!:loveu:
i wymiziaj fafluna :)
p.s. a jak tam cerowanie Pawcia? nie boli już?

Posted

clockwork napisał(a):
izba przyjęć w szpitalu- tzw. pogotowie .... :razz: non stop w nagłych wypadkach ;]

sie nie daje ale ona jest bezwzględna i atakuje mnie z każdej stronki a ja mam ino 2 rączki:roll: .... wyszczelam ją po pysku niech se idzie w diobły :diabloti:

O pogotowiu to się nie wypowiadam, u nas kiedyś facet zszedł, bo pogotowie nie miało samochodu, a facet umierał na następnej ulicy, 100 m na piechotę :mad:

Lej ją w pysk! Chorobę, rzecz jasna ;) Albo wódkę, może Cię odkazi ;)

Posted

basia2202 napisał(a):
no yacha, że pamiętamy :loveu::multi:
i wiesz... rozuuumiem... ;) podejrzewam, że jak ja już wrócę z urlopa, a to jutro będzie niestetyż.... to też nie będzie czasu.... i będę znaaacznie rzadziej :)
buziaki dla Was!!:loveu:
i wymiziaj fafluna :)
p.s. a jak tam cerowanie Pawcia? nie boli już?

a Pawciowi sie marze... maże... :hmmmm: :oops: zainfekowali mu rane :angryy::mad:
sączy sie , ropieje... i to ze względów tych odpada nam england:placz::placz::placz:

jbk napisał(a):
O pogotowiu to się nie wypowiadam, u nas kiedyś facet zszedł, bo pogotowie nie miało samochodu, a facet umierał na następnej ulicy, 100 m na piechotę :mad:

aaa temu ja do Pawcia nie wzywałam ino do taksówki i sama go zawiozłam :cool1:
ale lekarze są tam tacy dziadowscy że raczej ja sama sie tam nie pojawie

Lej ją w pysk! Chorobę, rzecz jasna ;) Albo wódkę, może Cię odkazi ;)

wódzia jest FE! :p raz w życiu sie napiłam i do dziś mie sie odbija tym syfem ... NEVER! szampan 2x w życiu, wino raz.... ODPADA!!!! :shake:
piwko... nie pamniętam już jak smaczy... chociaż smaczy nieźle :razz:

Posted

clockwork napisał(a):

wódzia jest FE! :p raz w życiu sie napiłam i do dziś mie sie odbija tym syfem ... NEVER! szampan 2x w życiu, wino raz.... ODPADA!!!! :shake:
piwko... nie pamniętam już jak smaczy... chociaż smaczy nieźle :razz:

Kochana, a kto powiedział, że lekarstwo ma być smaczne?? Jeśli Ci piwko podchodzi, to grzaniec jest smaczny i dobrze robi w takich choróbskach :)

Posted

clockwork napisał(a):

nooo coooooraz gorzej.... chyba już po mnie :placz:

chciałabyś :razz::razz: nie ma tak łaps :eviltong:

ty wiesz co.... "coś" dołożymy z piąszków na jastrzębskie:roll: psiury :razz:

SUPCIO:multi::multi:

AUĆ!! jeszcze bardziej niż wczoraj.... dziś już napinkala mnie przy każdym ruchu....jakby mi ktoś wsadzał nóż w żebra ..... czuje że wieczorkiem izba wytrzeźwień... tfu! izba przyjęć.....

to pewnie fet Ci ziobro wyciska :p

jbk napisał(a):
Kochana, a kto powiedział, że lekarstwo ma być smaczne?? Jeśli Ci piwko podchodzi, to grzaniec jest smaczny i dobrze robi w takich choróbskach :)

tysz tak powiadałam ...nawet piffo z miodkiem na gorąco ale Klockowa nie chce młodszych :roll: słuchać :evil_lol:

Posted

Alicja napisał(a):

tysz tak powiadałam ...nawet piffo z miodkiem na gorąco ale Klockowa nie chce młodszych :roll: słuchać :evil_lol:

Spórno dziołcha :eviltong:

Posted

clockwork napisał(a):
a no widzisz.... odzywają sie tera te wszystkie niedoleczone kiedyś (bo praaaca....:angryy:) anginy, grypy przeziębienia......

aaaaa... i mieliśmy jechac 24go do Londynu..... do doopy pojedziemy nie do Londka.... :placz::placz: a tak sie cieszyłam na ten wyjazd :placz::placz::placz: a na 95% nie wypali :placz::placz::placz: FAAAAAAKKKKKKKKK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:placz::placz::placz:

nie płakaj Klockowa nie płakaj :calus::glaszcze:
ja mialam jechac na poczatku pazdziernika i tez nie pojade:-(
moze w polowie listopada pojade ale to tez nic pewnego bo mi sie umowa konczy i nie mam pracy:placz: a sie do szkoly zapislaam:placz:

a jak moj Pawcio sie miewa???

Posted

evaxon napisał(a):
nie płakaj Klockowa nie płakaj :calus::glaszcze:
ja mialam jechac na poczatku pazdziernika i tez nie pojade:-(
moze w polowie listopada pojade ale to tez nic pewnego bo mi sie umowa konczy i nie mam pracy:placz: a sie do szkoly zapislaam:placz:

o bidulko :glaszcze:

a jak moj Pawcio sie miewa???

Pawcio miał do wyboru ....szpital albo wyjazd do Effci :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:hand:

Posted

Kuruj się Klocusiowa, kuruj... znam świetny sposób na wzmocnienie, ale jakbym go napisała to byś mnie do wszystkich diabłów wysłała :diabloti:.

Ja też coś się rozłożyłam ostatnio - nereczka boli :placz:. Tak więc leczniczo [:evil_lol:] piwko popijam [Smok też się domagał... nie wie maluch co dobre - wypluł mi wszystko na łóżko :diabloti:] i grzeję w ciepłym łóżeczku ;).

Posted

dzień dober z samego rańca ..my już pospacerkowo ... mam nadzieję , że nie utknęliście TAM na pół dnia :roll:...
znalazłam książkę z przepisami :grins: ..............................serniczek zamroziłam

Posted

Alicja napisał(a):
Pawcio miał do wyboru ....szpital albo wyjazd do Effci :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:hand:

ooo to mam nadzieje ze niebawem dotrze do mnie :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

evaxon napisał(a):
ooo to mam nadzieje ze niebawem dotrze do mnie :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

tera idą piechotką do mła na sernik i kaff :evil_lol:za 2 dni powinni być :roll:do Ciebie mają za daleko :p

Posted

Alicja napisał(a):
tera idą piechotką do mła na sernik i kaff :evil_lol:za 2 dni powinni być :roll:do Ciebie mają za daleko :p

a ja tez moge przyjsc?????:razz::razz::razz::razz: