Alicja Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Cioteczki może dacie radę podesłać kto cokolwiek umiałby pomóc Zajrzyjcie PLISSSSS :mdleje: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=120925 Quote
basia2202 Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 cze Klockowa :multi: witam się z Cia... boś i mnia zapomniała na jamen :diabloti: oo.. niedobry Pawcio.... :cool3: tak wysoko podniósł... piesio nie dosięga :shake: http://images6.fotosik.pl/277/ef72e2b0384e6022.jpg będą pompki :diabloti: nie ma lekko :roll: http://images6.fotosik.pl/277/a19fe7df2386c6a2.jpg o jaaaa.... ale zajebioszcza fotaa:crazyeye: ekstra! http://images6.fotosik.pl/277/259b7f01609db458.jpg buziaki, mała:cool3: :diabloti: :evil_lol: Quote
clockwork Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 apple napisał(a):cześć babinko:loveu: W żebrze cię kłuje......no no no......to już jest nieuleczalne:evil_lol: :roll: też tak już masz na stare lata???:lol:znasz z autopsji.... Selket napisał(a):Cześć Klocusiowa :loveu: Z Tobą to chyba coraz gorzej jest :evil_lol: nooo coooooraz gorzej.... chyba już po mnie :placz: Alicja napisał(a):Cioteczki może dacie radę podesłać kto cokolwiek umiałby pomóc Zajrzyjcie PLISSSSS :mdleje: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=120925 ty wiesz co.... "coś" dołożymy z piąszków na jastrzębskie:roll: psiury :razz: basia2202 napisał(a):cze Klockowa :multi: witam się z Cia... boś i mnia zapomniała na jamen :diabloti: oo.. niedobry Pawcio.... :cool3: tak wysoko podniósł... piesio nie dosięga :shake: http://images6.fotosik.pl/277/ef72e2b0384e6022.jpg będą pompki :diabloti: nie ma lekko :roll: http://images6.fotosik.pl/277/a19fe7df2386c6a2.jpg o jaaaa.... ale zajebioszcza fotaa:crazyeye: ekstra! http://images6.fotosik.pl/277/259b7f01609db458.jpg buziaki, mała:cool3: :diabloti: :evil_lol: Basieńko... nikaj nie łaże po blogasach- nie mam czasu, odcięłam sie od pomocy psiakom- póki co.... po prostu .... dogo spadło na któryś tam plan... mam inne ważne rzeczy.... muszę się zająć sobą,Pawciem, domem, psem, i resztą ważnych rzeczy które zaniedbałam przez dogomanie... bede miała dłuższą chwilke to poodwiedzam was.... Dzięki że mimo to Wy o mnie pamiętacie :loveu: jbk napisał(a):Jak tam strzykanie w żeberkach? AUĆ!! jeszcze bardziej niż wczoraj.... dziś już napinkala mnie przy każdym ruchu....jakby mi ktoś wsadzał nóż w żebra ..... czuje że wieczorkiem izba wytrzeźwień... tfu! izba przyjęć..... Quote
BeaC Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 jejku Madź ty znowu choora:crazyeye::crazyeye::crazyeye: no nie wiem ja nie pamiętam kiedym była chora nie mam pieca bo stary sie zepsuł a nowy jeszce nie nadjechał ty się może więcej hartuj kobieto .......... oczywiscie jak już się wykurujesz (nie czytać wykurwujesz):diabloti::diabloti::diabloti: Quote
clockwork Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 a no widzisz.... odzywają sie tera te wszystkie niedoleczone kiedyś (bo praaaca....:angryy:) anginy, grypy przeziębienia...... aaaaa... i mieliśmy jechac 24go do Londynu..... do doopy pojedziemy nie do Londka.... :placz::placz: a tak sie cieszyłam na ten wyjazd :placz::placz::placz: a na 95% nie wypali :placz::placz::placz: FAAAAAAKKKKKKKKK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:placz::placz::placz: Quote
jbk Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 W sobotę wieczorem izba przyjęć? To u Was ktoś przyjmuje w soboty? U nas dooopa, trzeba prywatnie se ściągnąć konowała do domu :( Quote
Alicja Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 to jaaaaaaa .....wpadłam tukej ino zaopiekować się chorutką.....a może banieczki na plecki ..... .... nie daj się choróbsku Quote
clockwork Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 jbk napisał(a):W sobotę wieczorem izba przyjęć? To u Was ktoś przyjmuje w soboty? U nas dooopa, trzeba prywatnie se ściągnąć konowała do domu :( izba przyjęć w szpitalu- tzw. pogotowie .... :razz: non stop w nagłych wypadkach ;] Alicja napisał(a):to jaaaaaaa .....wpadłam tukej ino zaopiekować się chorutką.....a może banieczki na plecki ..... .... nie daj się choróbsku sie nie daje ale ona jest bezwzględna i atakuje mnie z każdej stronki a ja mam ino 2 rączki:roll: .... wyszczelam ją po pysku niech se idzie w diobły :diabloti: Quote
basia2202 Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 clockwork napisał(a):Basieńko... nikaj nie łaże po blogasach- nie mam czasu, odcięłam sie od pomocy psiakom- póki co.... po prostu .... dogo spadło na któryś tam plan... mam inne ważne rzeczy.... muszę się zająć sobą,Pawciem, domem, psem, i resztą ważnych rzeczy które zaniedbałam przez dogomanie... bede miała dłuższą chwilke to poodwiedzam was.... Dzięki że mimo to Wy o mnie pamiętacie :loveu: no yacha, że pamiętamy :loveu::multi: i wiesz... rozuuumiem... ;) podejrzewam, że jak ja już wrócę z urlopa, a to jutro będzie niestetyż.... to też nie będzie czasu.... i będę znaaacznie rzadziej :) buziaki dla Was!!:loveu: i wymiziaj fafluna :) p.s. a jak tam cerowanie Pawcia? nie boli już? Quote
jbk Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 clockwork napisał(a):izba przyjęć w szpitalu- tzw. pogotowie .... :razz: non stop w nagłych wypadkach ;] sie nie daje ale ona jest bezwzględna i atakuje mnie z każdej stronki a ja mam ino 2 rączki:roll: .... wyszczelam ją po pysku niech se idzie w diobły :diabloti: O pogotowiu to się nie wypowiadam, u nas kiedyś facet zszedł, bo pogotowie nie miało samochodu, a facet umierał na następnej ulicy, 100 m na piechotę :mad: Lej ją w pysk! Chorobę, rzecz jasna ;) Albo wódkę, może Cię odkazi ;) Quote
clockwork Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 basia2202 napisał(a):no yacha, że pamiętamy :loveu::multi: i wiesz... rozuuumiem... ;) podejrzewam, że jak ja już wrócę z urlopa, a to jutro będzie niestetyż.... to też nie będzie czasu.... i będę znaaacznie rzadziej :) buziaki dla Was!!:loveu: i wymiziaj fafluna :) p.s. a jak tam cerowanie Pawcia? nie boli już? a Pawciowi sie marze... maże... :hmmmm: :oops: zainfekowali mu rane :angryy::mad: sączy sie , ropieje... i to ze względów tych odpada nam england:placz::placz::placz: jbk napisał(a):O pogotowiu to się nie wypowiadam, u nas kiedyś facet zszedł, bo pogotowie nie miało samochodu, a facet umierał na następnej ulicy, 100 m na piechotę :mad: aaa temu ja do Pawcia nie wzywałam ino do taksówki i sama go zawiozłam :cool1: ale lekarze są tam tacy dziadowscy że raczej ja sama sie tam nie pojawie Lej ją w pysk! Chorobę, rzecz jasna ;) Albo wódkę, może Cię odkazi ;) wódzia jest FE! :p raz w życiu sie napiłam i do dziś mie sie odbija tym syfem ... NEVER! szampan 2x w życiu, wino raz.... ODPADA!!!! :shake: piwko... nie pamniętam już jak smaczy... chociaż smaczy nieźle :razz: Quote
jbk Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 clockwork napisał(a): wódzia jest FE! :p raz w życiu sie napiłam i do dziś mie sie odbija tym syfem ... NEVER! szampan 2x w życiu, wino raz.... ODPADA!!!! :shake: piwko... nie pamniętam już jak smaczy... chociaż smaczy nieźle :razz: Kochana, a kto powiedział, że lekarstwo ma być smaczne?? Jeśli Ci piwko podchodzi, to grzaniec jest smaczny i dobrze robi w takich choróbskach :) Quote
Selket Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Klocusiowa żyja :multi: :multi: Kuruj się dzieweczko kuruj :loveu: :loveu: Quote
Alicja Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 clockwork napisał(a): nooo coooooraz gorzej.... chyba już po mnie :placz: chciałabyś :razz::razz: nie ma tak łaps :eviltong: ty wiesz co.... "coś" dołożymy z piąszków na jastrzębskie:roll: psiury :razz: SUPCIO:multi::multi: AUĆ!! jeszcze bardziej niż wczoraj.... dziś już napinkala mnie przy każdym ruchu....jakby mi ktoś wsadzał nóż w żebra ..... czuje że wieczorkiem izba wytrzeźwień... tfu! izba przyjęć..... to pewnie fet Ci ziobro wyciska :p jbk napisał(a):Kochana, a kto powiedział, że lekarstwo ma być smaczne?? Jeśli Ci piwko podchodzi, to grzaniec jest smaczny i dobrze robi w takich choróbskach :) tysz tak powiadałam ...nawet piffo z miodkiem na gorąco ale Klockowa nie chce młodszych :roll: słuchać :evil_lol: Quote
jbk Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Alicja napisał(a): tysz tak powiadałam ...nawet piffo z miodkiem na gorąco ale Klockowa nie chce młodszych :roll: słuchać :evil_lol: Spórno dziołcha :eviltong: Quote
e.v.a Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 clockwork napisał(a):a no widzisz.... odzywają sie tera te wszystkie niedoleczone kiedyś (bo praaaca....:angryy:) anginy, grypy przeziębienia...... aaaaa... i mieliśmy jechac 24go do Londynu..... do doopy pojedziemy nie do Londka.... :placz::placz: a tak sie cieszyłam na ten wyjazd :placz::placz::placz: a na 95% nie wypali :placz::placz::placz: FAAAAAAKKKKKKKKK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:placz::placz::placz: nie płakaj Klockowa nie płakaj :calus::glaszcze: ja mialam jechac na poczatku pazdziernika i tez nie pojade:-( moze w polowie listopada pojade ale to tez nic pewnego bo mi sie umowa konczy i nie mam pracy:placz: a sie do szkoly zapislaam:placz: a jak moj Pawcio sie miewa??? Quote
Alicja Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 evaxon napisał(a):nie płakaj Klockowa nie płakaj :calus::glaszcze: ja mialam jechac na poczatku pazdziernika i tez nie pojade:-( moze w polowie listopada pojade ale to tez nic pewnego bo mi sie umowa konczy i nie mam pracy:placz: a sie do szkoly zapislaam:placz: o bidulko :glaszcze: a jak moj Pawcio sie miewa??? Pawcio miał do wyboru ....szpital albo wyjazd do Effci :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :hand: Quote
malawaszka Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 qrde nie chorujcie :shake: Zdrówko Twoje i Pawcia :drinking: Quote
bonsai_88 Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Kuruj się Klocusiowa, kuruj... znam świetny sposób na wzmocnienie, ale jakbym go napisała to byś mnie do wszystkich diabłów wysłała :diabloti:. Ja też coś się rozłożyłam ostatnio - nereczka boli :placz:. Tak więc leczniczo [:evil_lol:] piwko popijam [Smok też się domagał... nie wie maluch co dobre - wypluł mi wszystko na łóżko :diabloti:] i grzeję w ciepłym łóżeczku ;). Quote
Alicja Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 dzień dober z samego rańca ..my już pospacerkowo ... mam nadzieję , że nie utknęliście TAM na pół dnia :roll:... znalazłam książkę z przepisami :grins: ..............................serniczek zamroziłam Quote
e.v.a Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Alicja napisał(a):Pawcio miał do wyboru ....szpital albo wyjazd do Effci :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :hand: ooo to mam nadzieje ze niebawem dotrze do mnie :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Alicja Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 evaxon napisał(a):ooo to mam nadzieje ze niebawem dotrze do mnie :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: tera idą piechotką do mła na sernik i kaff :evil_lol:za 2 dni powinni być :roll:do Ciebie mają za daleko :p Quote
e.v.a Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Alicja napisał(a):tera idą piechotką do mła na sernik i kaff :evil_lol:za 2 dni powinni być :roll:do Ciebie mają za daleko :p a ja tez moge przyjsc?????:razz::razz::razz::razz: Quote
Alicja Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 evaxon napisał(a):a ja tez moge przyjsc?????:razz::razz::razz::razz: możesz :grins: Quote
Recommended Posts