jbk Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 [quote name='Alicja']....................................................................................................................... Gracie w "szubienicę"? to ja poproszę literkę "A" :) Quote
apple Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 Madzialena wracaj już bo tu jakies gloopawe gry się pojawiaja:evil_lol:....jakies takie niehumanitarne:roll: Quote
dbsst Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 [quote name='clockwork']:multi::multi: w domciu!!!! w domciu już !!! :multi::multi::multi: :diabloti::diabloti::diabloti::eviltong: pana Pawcio ma swojego prywatnego przyjaciela Pana Brzusia z którym może rozmawiać dzielić się posiłkiem i w ogle ja cie nie mogę dobrze ze historia dziurawego worka sie juz skończyła buziaki dla Pana Brzusia i Pawcia :p tylko pamiętaj dla Pana Brzusia a nie pana podbrzusia :evil_lol::evil_lol::evil_lol: czesc Klockowa duszo :multi: Quote
dog193 Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Ja bym prosiła jakies foteczki:loveu::loveu: Quote
apple Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Madzialne...ja siem ciebie teraz pytam zupełnie poważnie:cool1:: KIEDY TY ZAMIERZASZ WRÓCIĆ!?:mad: BO JA JUŻ TĘSKNIĘ:placz: Quote
e.v.a Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 dbsst napisał(a): tylko pamiętaj dla Pana Brzusia a nie pana podbrzusia :evil_lol::evil_lol::evil_lol: buahahahahahaha :grin: cze Madzia:multi: cze Pawcio:loveu: cze Klocuś <:iloveyou: Quote
Alicja Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Powiem tylko ;) , że ŻYJĄ i MAJĄ SIĘ DOBRZE :multi::loveu::multi: Quote
clockwork Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 a tera szykują sie na konwencje tatuażu w Czechach ... jutro jedziem :grins: nie wiem kiedy wróce...(znaczy na dogo... nie z konwencji:roll:) serio serio.... :roll: brakuje mi czasu z leksza :roll::oops: ale tysz was koffom i tenskniem :loveu::loveu: Dwóch dresów rozmawia w siłowni: - Słuchaj stary byłem wczoraj na imprezie. - No i co? No i co? - No i wyrwałem super laskę. - No i co? No i co? - No i poszliśmy do niej. - No i co? No i co? - No i rozebraliśmy się. - No i co? No i co? - No i kazała mi zrobić to co najlepiej potrafię. - No i co? No i co? - No i wy***ałem jej z bani. Quote
Alicja Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:....no ładnie ładnie ;) Quote
bonsai_88 Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Klocusiowa znowu nas opuszcza :sad: Quote
Alicja Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 [quote name='bonsai_88']Klocusiowa znowu nas opuszcza :sad: ino ciałem :razz::razz:.....aczkolwiek niewielkim :roll::evil_lol:...duchem nie opuści ;)nie damy :loveu::eviltong: poskarżył nie było loda :diabloti::evil_lol: Quote
apple Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 [quote name='clockwork'] Dwóch dresów rozmawia w siłowni: - Słuchaj stary byłem wczoraj na imprezie. - No i co? No i co? - No i wyrwałem super laskę. - No i co? No i co? - No i poszliśmy do niej. - No i co? No i co? - No i rozebraliśmy się. - No i co? No i co? - No i kazała mi zrobić to co najlepiej potrafię. - No i co? No i co? - No i wy***ałem jej z bani. :roflt::roflt::roflt: Quote
Alicja Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 [quote name='jbk']A co to jest konwencja tatuażu?? Magda jak wróci fachowo wytłumaczy :grins: a tymczasem :razz: http://www.iopavsko.cz/page/sindex.php?lang=1&menu_id=2&submenu_id=0&article=18904 http://www.tattoosession-silesia.com/ Quote
jbk Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 [quote name='Alicja']Magda jak wróci fachowo wytłumaczy :grins: a tymczasem :razz: http://www.iopavsko.cz/page/sindex.php?lang=1&menu_id=2&submenu_id=0&article=18904 http://www.tattoosession-silesia.com/ Kurde, mam bliżej do Czech, niż Wy, ale czeskiego jeszcze nie znam :) Mam rozumieć, że to zlot wytatuowanych? :evil_lol: Quote
Alicja Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 [quote name='jbk']Kurde, mam bliżej do Czech, niż Wy, ale czeskiego jeszcze nie znam :) Mam rozumieć, że to zlot wytatuowanych? :evil_lol: :shake:.....:hmmmm: raczej spotkanie , konkurs , festiwal :roll: tattooatorów , Studiów Tattoo ...propagowanie tego rodzaju sztuki i trendów :p....Magda wytłumaczy jaśniej Quote
basia2202 Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 czeee tatooagowe nasze robaczki :evil_lol: :loveu: uczta się uczta :cool3: żebyśta potem ładne rzeczy potrafili zrobić :) tylko wracać szybko;) Madzia... cofnij sobie zergarek o godzinę wstecz :evil_lol: będziesz mieć godzinę na dogo :diabloti: buźka!! Quote
Alicja Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 No sześć i siedem z okazji niedzielki ...no cho chocia na chwilkę..no cho do Nas tukej ino Quote
jonQuilla Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 kawał mnie rozwalił ... taki życiowy :roflt::roflt: cześć :multi::loveu: Quote
Alicja Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 :roll:....dałabyś jakiegoś fotaska ....co :oops: Quote
clockwork Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 to sem ja.... klockowa .... :hand: wasza ulubiona zresztą :diabloti: konwencja tatuażu to... impra :roll: gdzie studia tatuażu prezentują swoje umiejętności, prace, sklepy, hurtownicy sprzedają sprzęt do tatuażu, kolczykowania, skaryfikacji :p, stoiska "niebranżowe"- np. my :diabloti: itd.... w skrócie impreza z mnóstwem atrakcji (koncerty, pokazy, prezentacje, konkursy, piwo :diabloti: itd, itp...) spotkania z konkurencją ;) FAAAJNE IMPREZKI :loveu: FAJNE DZIARKI, FAJNI MODELE :razz::eviltong:.................... noooooo............. wpadne zaś :evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 :roll:....a foty gdzie :razz::razz:...wiem ze fotograf nie jechał :roll:ale pewnie pocykałaś ;) Quote
clockwork Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 nie nacykałam wiele boooo... trza było interesu pilnować... trzepałam kase :eviltong::eviltong::eviltong: z nosicielami :roll: Pawciowych dziar :cool1: :diabloti: nie Pawciowy model ;) Quote
Recommended Posts