rufusowa Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 ło matko ciotka ostrzegaj zanim takie foty pocerowanego Pafcia wkleisz :evil_lol: nie nabrałam sie na tyle dziurów ale potem pomyślałam, ze pewnie TZ by nawet wolał, bo oni ci faceci to lubiom mieć blizny :stupid: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 [CENTER]:loveu::loveu::loveu::loveu: Pawcio :loveu::loveu::loveu::loveu: [/CENTER] Quote
apple Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 [quote name='evaxon']:loveu::loveu::loveu::loveu: Pawcio :loveu::loveu::loveu::loveu: Effa no co ty Pawcio jest zajęty:roll: Quote
e.v.a Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 [quote name='apple']Effa no co ty Pawcio jest zajęty:roll: przecież każdy wie ze to do mnie w " delegacje" jeździ :roll: Quote
apple Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 [quote name='evaxon']przecież każdy wie ze to do mnie w " delegacje" jeździ :roll: No ja nie wiem czy każdy.....ja nie wiedziałam....a skoro ja nie wiedziałam to Magda juz napewno:roll: Quote
e.v.a Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 [quote name='apple']No ja nie wiem czy każdy.....ja nie wiedziałam....a skoro ja nie wiedziałam to Magda juz napewno:roll: Magda to sama go do mnei wysyła:roll: Quote
apple Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 [quote name='evaxon']Magda to sama go do mnei wysyła:roll: Aha...:roll: Quote
Alicja Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 [quote name='evaxon']Magda to sama go do mnei wysyła:roll: :razz::razz:nooo teraz to nawet do Effci razem pojadą :grins: Quote
apple Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 [quote name='Alicja']:razz::razz:nooo teraz to nawet do Effci razem pojadą :grins: No myśle że nie to Ewa miala na mysli:evil_lol: Quote
Alicja Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 [quote name='apple']No myśle że nie to Ewa miala na mysli:evil_lol: :hmmmm: no ja to nie wiem co Effa miała na mysli :roll: ale tak zachwalała te pobyty u siebie że one oba cuzamen do koopy tera jadą :evil_lol::evil_lol: Quote
e.v.a Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 ale czy musimy w to wplątywać Madzialene??:roll: Quote
e.v.a Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 ale czy musimy w to wplątywać Madzialene??:roll: Quote
malawaszka Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 nie musicie nie musicie nie musicie :diabloti: Quote
Alicja Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 [quote name='evaxon']ale czy musimy w to wplątywać Madzialene??:roll: [quote name='evaxon']ale czy musimy w to wplątywać Madzialene??:roll: [quote name='malawaszka']nie musicie nie musicie nie musicie :diabloti: ależ oczywiście ze nie :diabloti: ależ oczywiście ze nie :diabloti: ależ oczywiście ze nie :diabloti: ależ oczywiście ze nie :diabloti: :eviltong::evil_lol: Quote
jonQuilla Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 o jaa....ale Pawcio ma zacerowany brzuszek :crazyeye: niechaj wraca do zdrowia.... witam Was :loveu: Quote
e.v.a Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 sie nabijacie sie nabijacie sie nabijacie sie nabijacie ze mnie :obrazic: Quote
dog193 Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Hej hej:multi::multi: Jestem tu nowa, ale Clokworka juz podziwiam od jakiegos czasu:loveu::loveu: cudny jest:loveu::loveu:I jak zwykle baby-gaduly:evil_lol::evil_lol: Tutaj sie trzyma kciuki za Pawcia(?), a wy o jakichs dziurach, odpadaniu i robieniu dobrze paznokciem:roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 [quote name='globalnydog193']Hej hej:multi::multi: Jestem tu nowa, ale Clokworka juz podziwiam od jakiegos czasu:loveu::loveu: cudny jest:loveu::loveu:I jak zwykle baby-gaduly:evil_lol::evil_lol: Tutaj sie trzyma kciuki za Pawcia(?), a wy o jakichs dziurach, odpadaniu i robieniu dobrze paznokciem:roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Clockwork jest NASZ :p....Rządowa też :cool1: Pawcio jest Magdzin :grins: paznokć Mój :razz: Quote
ice_t Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 [quote name='Alicja']Clockwork jest NASZ :p....Rządowa też :cool1: Pawcio jest Magdzin :grins: paznokć Mój :razz: nic dodac nic ująć :) dobry weciorek Quote
bonsai_88 Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Witam.. Widziałam pocerowanego Pawica... aż mi się Birma po operacji przypomniała :evil_lol: Quote
Alicja Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 ....................................................................................................................... Quote
apple Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Boszzz Alicja:crazyeye: a mówią że praca w oświacie to taka lekka a ty wstajesz o 5:crazyeye: Witaj Madzialena:loveu: Quote
Kiłi Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 WITAM SIĘ PO DŁUUUUUGIEJ NIEOBECNOŚCIIIIIIIIII!!!!!!!! :diabloti: Quote
Alicja Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 ............................................................................................ .......................................wróćta już ............................................ Quote
Recommended Posts