Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

Pawello dziękuje za ślimtasy, pozdrowionka i kciuki ... jutro wychodzi :multi::multi::loveu: tera INO dietka jak u niemowlaka i .... MUSI być dobrze!!!!

Wczoraj wybrałam się na imprezę moimi koleżankami.
Powiedziałam mojemu mężowi ,że wrócę o północy.
„obiecuję ci kochanie, nie wrócę ani minuty później” – powiedziałam i wybyłam.
Ale....
Impreza była cudowna!
Drinki , balety, znowu drinki, znowu balety i jeszcze więcej drinków ... było tak fajnie, że zapomniałam o godzinie.
Kiedy wróciłam do domu była 3 nad ranem.
Wchodzę do domu, po cichutku otwierając drzwi .... a tu słyszę tą wściekłą kukułkę w zegarze jak zakukała 3 razy.
Kiedy się zorientowałam że mój mąż się obudził przy tym kukaniu, dokończyłam sama kukając jeszcze 9 razy....
Byłam z siebie bardzo dumna i zadowolona , że chociaż pijana w cztery dupy ,nagle taki dobry pomysł przyszedł mi do głowy – po prostu uniknęłam awantury z mężem....
Szybciutko położyłam się do łóżka , myśląc jaka to ja jestem inteligentna!! Ha! :grins:
Rano , podczas śniadania, mąż zapytał o której wróciłam z imprezy, więc mu powiedziałam, że o samiutkiej północy , tak jak mu obiecałam.
On od razu nic nie powiedział....
Nawet nie wyglądał na podejrzliwego.
„Ohh, jak dobrze jestem uratowana...” – pomyślałam i prawie otarłam pot z czoła.
Mój mąż po chwili , spojrzał na mnie , serio mówiąc: „wiesz, musimy zmienić ten nasz zegar z kukułką”. Zbladłam ze strachu ale pytam pokornym głosem: „Taaaaak, a dlaczego kochanie?”
A on na to: „Widzisz, dziś w nocy , kukułka zakukała 3 razy , potem – nie wiem jak to zrobiła – krzyknęła ‘ O kur..a!’ znów zakukała 4 razy , zwymiotowała w korytarzu, zakukała jeszcze 3 razy i padła na podłogę ze śmiechu. Kuknęła jeszcze raz, nadepła na kota i rozwaliła stolik w salonie. A potem, powaliła się koło mnie i kukając ostatni raz- puściła Se głośnego bąka i szybko zaczęła chrapać.....”

Posted

Pociesz Pawcia... dieta niemowlaka na prawdę nie jest taka zła - codziennie obserwuję jak Smok pochłania ciasteczka, danonki, owocki, wędlinki itp... toż on je najlepiej w domu :lol:.

Posted

:roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Boshe........wiedziałam, że wejście tu z rana to dobry pomysł :roflt: :roflt: :roflt: :roflt:
A swoją drogą myślałam, że to opowieść o Tobie...Ale Ty chyba nie masz zegara z kukułką??? :razz: :razz:

Cześć :loveu:

Posted

clockwork napisał(a):
Pawello dziękuje za ślimtasy, pozdrowionka i kciuki ... jutro wychodzi :multi::multi::loveu: tera INO dietka jak u niemowlaka i .... MUSI być dobrze!!!!

Wczoraj wybrałam się na imprezę moimi koleżankami.
Powiedziałam mojemu mężowi ,że wrócę o północy.
„obiecuję ci kochanie, nie wrócę ani minuty później” – powiedziałam i wybyłam.
Ale....
Impreza była cudowna!
Drinki , balety, znowu drinki, znowu balety i jeszcze więcej drinków ... było tak fajnie, że zapomniałam o godzinie.
Kiedy wróciłam do domu była 3 nad ranem.
Wchodzę do domu, po cichutku otwierając drzwi .... a tu słyszę tą wściekłą kukułkę w zegarze jak zakukała 3 razy.
Kiedy się zorientowałam że mój mąż się obudził przy tym kukaniu, dokończyłam sama kukając jeszcze 9 razy....
Byłam z siebie bardzo dumna i zadowolona , że chociaż pijana w cztery dupy ,nagle taki dobry pomysł przyszedł mi do głowy – po prostu uniknęłam awantury z mężem....
Szybciutko położyłam się do łóżka , myśląc jaka to ja jestem inteligentna!! Ha! :grins:
Rano , podczas śniadania, mąż zapytał o której wróciłam z imprezy, więc mu powiedziałam, że o samiutkiej północy , tak jak mu obiecałam.
On od razu nic nie powiedział....
Nawet nie wyglądał na podejrzliwego.
„Ohh, jak dobrze jestem uratowana...” – pomyślałam i prawie otarłam pot z czoła.
Mój mąż po chwili , spojrzał na mnie , serio mówiąc: „wiesz, musimy zmienić ten nasz zegar z kukułką”. Zbladłam ze strachu ale pytam pokornym głosem: „Taaaaak, a dlaczego kochanie?”
A on na to: „Widzisz, dziś w nocy , kukułka zakukała 3 razy , potem – nie wiem jak to zrobiła – krzyknęła ‘ O kur..a!’ znów zakukała 4 razy , zwymiotowała w korytarzu, zakukała jeszcze 3 razy i padła na podłogę ze śmiechu. Kuknęła jeszcze raz, nadepła na kota i rozwaliła stolik w salonie. A potem, powaliła się koło mnie i kukając ostatni raz- puściła Se głośnego bąka i szybko zaczęła chrapać.....”

:evil_lol::evil_lol: poprostu oplułam monitor ze smiechu

Posted

clockwork napisał(a):
Pawcio wychodzi o 13tej... nie zdąże tam zalecieć.... :placz::placz:

:evil_lol::evil_lol: zobaczcie co mi wyświetliło na mapce po wklikaniu "SZPITAL JASTRZĘBIE" :cool1::cool1:

http://maps.google.com/maps?hl=pl&q=szpital%20Jastrz%C4%99bie

:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:to ja muszę teraz mieć wizę jak do was pojadę :hmmmm: cz:crazyeye:y tylko Szpital tak poniosło :razz::razz:

Posted

apple napisał(a):
I co dostałaś tą wizę:evil_lol:

jeszcze nie :shake:.....:razz:

clockwork napisał(a):
:multi::multi: w domciu!!!! w domciu już !!! :multi::multi::multi:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:....:cool2:

clockwork napisał(a):
widać chirurg miał banie..... i szukał kaj to było??? :hmmmm: :roll::evil_lol::evil_lol:

:diabloti::diabloti::diabloti::eviltong::eviltong:
http://photos133.nasza-klasa.pl/dev238/0/410/813/0410813444.jpg

oooo do pępuszka chcieli się Pawciowi dobrać ;)

Zdróweczka obojgu zyczę :calus:

Posted

[quote name='basia2202']

widziałam zacerowanego Pawcia - a co mu, że on taki poszyty? :roll:

Pawciowi zrobili cezarskie;) cięcie:diabloti:.....
czytaj od Cezara :evil_lol:..... nie umiał urodzić .... rurka była za cienka :evil_lol:

Posted

się cieszymy że Paweł już w chacie jest

i ma tylko:diabloti::diabloti::diabloti: jednego sznyta a nie cztery:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='Alicja']
Pawciowi zrobili cezarskie;) cięcie:diabloti:.....
czytaj od Cezara :evil_lol:..... nie umiał urodzić .... rurka była za cienka :evil_lol:

noo.... toż to poważnościowa sprawa:cool3:

buziakujemy:)

a Klocusie gdzie się podziały?;)