Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

oooo..... Pawcio dziurawy??? :crazyeye: :crazyeye: To na pewno od tego wiercenia tych dziur w brzuszku... ;)
Wyślimtaj Pawcia, niech szybko wraca do zdrówka :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

wpuścili mnie do niego :sweetCyb::sweetCyb:

i kto by pomyślał że szczypta arszeniku tak na niego podziała
:diabloti:

wygląda marnie... okablowany jak cyborg :diabloti: żyłki, przewody, rurki, rureczki .... ale żyje i bedzie żył... dziękuje wam za ślimtasy :p

skąd taka dziurka???? :roll: :niewiem:

widać musiał mieć podrażniony żołądek a dostał tablety niesteroidowe przeciwzapalne na łapke- bo miał zapalenie stawów i sadzawek :roll: i TO ONE zrobiły Pawciowi kuku :mad:

P.S.
żołądek to taka mniejsza wersja żołądzia??? bo jak tak to przeca dziurka ma tam być...a jemu zaszyli !!!

:roll::oops:

Posted

osz qtwa ....zaszyli wszystkie dziurki :roll::crazyeye::crazyeye::crazyeye:ale rureczke zostawili chyba ..... :hmmmm: co ...........jutro sprawdzimy :cool1:...nie ma to tamto ...bedom pruć :mad:....... Pawcio se pozazdrościł panu C. że My skakały kole niego :p.... pan C. miał swoje szewki i blizny i też se zachciał :evil_lol::evil_lol::evil_lol:... a mówilim ...nie bier tabletów :mad::mad::mad:..... nie słuchał siem ....... to tera go aresztnęli w tyk szpitalu :diabloti:.... :shake:....dobra jutro idziemy z panem C . wyślimtać Pawcia .....od kogo jeszcze śline zawiesić na czółku , klacie i gdzie tam jeszcze :roll:

Posted

rufusowa napisał(a):
:roflt:

:glaszcze:

:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:
Klocusiowa tu nie o samą dziurkę chodzi tylko o inną zdolność:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

Selket napisał(a):
Ode mnie może być na klacie :grins: :grins: :grins:
Tylko proszę mi pokazać, że faktycznie na klacie :mad:

sota36 napisał(a):
i od Gutkow wycaluj Pawcia bidusia:):):)

dopsz :p jak tylko uzyskam zezwolenie od Klocusiowej to bierem siem za całowanie Pawcia ;)...no cóż ona też kule pana C. ściskała :roll:...........:roflt:

Selket napisał(a):
:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:..........
Klocusiowa tu nie o samą dziurkę chodzi tylko o inną zdolność:diabloti::diabloti::diabloti:

mogłabyś jaśniej :roll::evil_lol::evil_lol:

Posted

Selket napisał(a):
:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

no właśnie! jakby TA zdolność pozostała, a dziurki by nie było to nie musiałybymy łykać pigułek :errrr:

Posted

malawaszka napisał(a):
no właśnie! jakby TA zdolność pozostała, a dziurki by nie było to nie musiałybymy łykać pigułek :errrr:

a po so łykacie pigułki .... to Pawcio połknął i mu żołąd explodował :cool1:

rufusowa napisał(a):
a skąd dzieci? :niewiem:

aaaaaa ......ja mam 1 sztukę podrostka ..... :hmmmm: ale nie łykałam NIC :diabloti: :roll::oops:

Posted

Alicja napisał(a):

mogłabyś jaśniej :roll::evil_lol::evil_lol:

No chodzi o umiejętność wypełania krwią jamek i pęczniena:roll:
malawaszka napisał(a):

Zgadzam się z Tobą:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

Selket napisał(a):
No chodzi o umiejętność wypełania krwią jamek i pęczniena:roll:

aaaaa jamki krwią :hmmmm: .......no to Ja mam krwie pod paznokciem :cool1:...jak mnie Klotzek ze 2 miechy :roll:temu walnął kłem w kciukowy paznokć prawej dłoni :razz:...to się mnie krwią tamta jamka wypełniła :roll:i spęczniała :roll:....a teraz paznokć mam czarny i zaczyna złazić :roll::p

Posted

Alicja napisał(a):
aaaaa jamki krwią :hmmmm: .......no to Ja mam krwie pod paznokciem :cool1:...jak mnie Klotzek ze 2 miechy :roll:temu walnął kłem w kciukowy paznokć prawej dłoni :razz:...to się mnie krwią tamta jamka wypełniła :roll:i spęczniała :roll:....a teraz paznokć mam czarny i zaczyna złazić :roll::p

No, ale Ty tym paznokciem nie robisz dobrze innym:diabloti: Tak jakby to robiła ta część ciała od napęczniania :p Więc się nie liczy:p

Posted

Selket napisał(a):
No, ale Ty tym paznokciem nie robisz dobrze innym:diabloti: Tak jakby to robiła ta część ciała od napęczniania :p Więc się nie liczy:p

...............no so no przecie wiesz ....... jak rzucałam Klotzowi badylka to robiłam mu dopsz :roll: no nie :razz::razz:
i podpaznokć mi od tego dobrze robienia napęcznił :roll:

Posted

Alicja napisał(a):

...............no so no przecie wiesz ....... jak rzucałam Klotzowi badylka to robiłam mu dopsz :roll: no nie :razz::razz: i podpaznokć mi od tego dobrze robienia napęcznił :roll:

:roflt::roflt::roflt:

Posted

Alicja napisał(a):

...............no so no przecie wiesz ....... jak rzucałam Klotzowi badylka to robiłam mu dopsz :roll: no nie :razz::razz: i podpaznokć mi od tego dobrze robienia napęcznił :roll:

:mdleje: :mdleje: :mdleje:

Ale jak Ci ten paznokieć napęczniał do robienia dobrze to potem powinien opaść jak już zrobił dopsze....A nie opadł, więc cuś jest nie tak... Albo paznokieć lipny, ale dopsze nie było wcale takie dopsze:roll::p

Posted

Selket napisał(a):
:mdleje: :mdleje: :mdleje:

Ale jak Ci ten paznokieć napęczniał do robienia dobrze to potem powinien opaść jak już zrobił dopsze....A nie opadł, więc cuś jest nie tak... Albo paznokieć lipny, ale dopsze nie było wcale takie dopsze:roll::p

:cool1:...odpadnie .... tera już odpadnie ...bo sie w nim dziurka zrobiła :roll: i się czepia wszystkiego :mad:

Posted

Alicja napisał(a):

:cool1:...odpadnie .... tera już odpadnie ...bo sie w nim dziurka zrobiła :roll: i się czepia wszystkiego :mad:

OPADNIE! Bo jakby facetom też TA część pęczniejąca po dopsze odpadała to by do doopy było:shake: No i widzisz masz gratisową dziurkę z którą możesz zrobić co chesz:p