Alicja Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 ....no to sie nam tu kffiaciarki zeszły :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A ja z własnego doświadczenia stwierdzam ze każdy kwiatek podarowany z serducha i ze szczerą intencją daje radochę Quote
rufusowa Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 zgadzam sie :cool3: i ja tez lubie róże :p Quote
bonsai_88 Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 i margaretki jeszcze lubię... to mi zawsze Kamil daje na poprawę humoru :) Quote
apple Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 [quote name='Alicja']....no to sie nam tu kffiaciarki zeszły :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A ja z własnego doświadczenia stwierdzam ze każdy kwiatek podarowany z serducha i ze szczerą intencją daje radochę A ja uwielbiam storczyki:loveu:......tylko mi ich mój nie kupuje bo mówi że drogie.........pfffffff niech sie wypcha:cool1: Quote
bonsai_88 Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 apple powiedz mu, że może ci raz na 100 lat zainwestować... za to taki storczyk będzie sie trzymał dłużej, niż zwykły bukiecik ;) Quote
apple Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 [quote name='bonsai_88']apple powiedz mu, że może ci raz na 100 lat zainwestować... za to taki storczyk będzie sie trzymał dłużej, niż zwykły bukiecik ;)I myslisz że uwierzy........to jest niereformowalny przypadek:evil_lol: Quote
lolka75 Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 a ja za to najbardziej lubiam kalie:loveu:....ale mi nikt nie chce kupowac bo mowia ze to cmentarne kffiatki:shake: Quote
bonsai_88 Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 lolka ty się tak o nie nie proś, bo w końcu dostaniesz :razz:... dostaniesz raz, a porządnie :diabloti: Quote
rufusowa Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 [quote name='apple']A ja uwielbiam storczyki:loveu:......tylko mi ich mój nie kupuje bo mówi że drogie.........pfffffff niech sie wypcha:cool1: ja ja ja też uwielbiam storczyki :multi: ale w doniczce najbardziej :loveu: i sama kupuje coby TZ-owi nie bylo zal :evil_lol: Quote
rufusowa Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 bonsai_88 napisał(a):lolka ty się tak o nie nie proś, bo w końcu dostaniesz :razz:... dostaniesz raz, a porządnie :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a mnie sie przypomniało ze kupilismy kolezance kwiaty na imieniny - białe lilie :razz: a ona przy odbieraniu powiedziała: "to imieniny a nie pogrzeb" :evil_lol: troche nam sie głupio zrobiło ale co poradze, ze na pogrzebach żadko bywam i obyczajów nie znam :diabloti: Quote
lolka75 Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 [quote name='bonsai_88']lolka ty się tak o nie nie proś, bo w końcu dostaniesz :razz:... dostaniesz raz, a porządnie :diabloti: a pewnie ze dostane.....tak jak kazdy tylko ze ja dostane dwa razy wiecej z uwagi na to ze lubiam Quote
Alicja Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 [quote name='lolka75']a ja za to najbardziej lubiam kalie:loveu:....ale mi nikt nie chce kupowac bo mowia ze to cmentarne kffiatki:shake: bo są piękne i wbrew popularnym opiniom to nie kwiaty nagrobne tylko ze u nas się tak dziwnie przyjęło ... widziałam cudowny bukiet ślubny z białych kalii , Patka miała żółte w bukiecie ....a jedna kalia w wąskim wazonie to chyba najefektowniejszy dekor na ciemnym tle :loveu::loveu::loveu: Quote
rufusowa Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 zalezy jak je ułożyc tu są piekne: http://www.kwiatowewnetrze.pl/galerie/wiazanki/08.jpg zupelnei z pogrzebem sie nie kojarzą i są modne jako kwiaty do slubu :loveu: Quote
Alicja Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 ..................................................... Quote
apple Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Magda:loveu: wracaj bo ci się tu powoli robi kółko gospodyń miejsko-wiejskich:evil_lol::diabloti: Quote
Alicja Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 [quote name='apple']Magda:loveu: wracaj bo ci się tu powoli robi kółko gospodyń miejsko-wiejskich:evil_lol::diabloti: ......ze niby co ..... .......... Quote
rufusowa Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Alicjo skąd Ty masz takie piękne dziewuszki? :loveu: Dzień dobry Magdo! :multi: i pozostałe cioteczki zagęszczające wątek :multi::loveu: Quote
clockwork Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 pogieło was????:diabloti: ja tu daje kunie, kopulujące... tfu kumplujące sie waszki, piesa a wy mi tu przez 3 strony bukiety robicie???? Quote
apple Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 [quote name='clockwork'] pogieło was????:diabloti: ja tu daje kunie, kopulujące... tfu kumplujące sie waszki, piesa a wy mi tu przez 3 strony bukiety robicie???? No i się doczekałyśmy- sie zdenerwiła ......ze niby co ..... ..........Że nic no takie moje luźne obserwacje Quote
furciaczek Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Gdybym swojej babci dala taki bukiecik to by mnie chyba na kopach z domu wyniosla:evil_lol: Czesc Madz:loveu: Quote
rufusowa Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 jeju....wiesz ile sie musiałysmy nagadać o tych kwiatach zeby Cie w koncu doprowadzić do agresji? :cool3: inaczej to chyba byś tu nie przyszła :niewiem: Quote
Alicja Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 [quote name='rufusowa']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Alicjo skąd Ty masz takie piękne dziewuszki? :loveu: a z netu [quote name='rufusowa']jeju....wiesz ile sie musiałysmy nagadać o tych kwiatach zeby Cie w koncu doprowadzić do agresji? :cool3: inaczej to chyba byś tu nie przyszła :niewiem: no so Ty ....to jeszcze nie agresja Bereczek Klocusiowa jutro idę na imprę do teściowej Quote
malawaszka Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 hahaha Alu tylko nie popij za bardzo bo Ci się język rozpląta :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a wracając do Kalii - moja siostra miała rewelacyjny bukiet ślubny z nich :loveu: póki co - wszyscy żyją :lol: Quote
Alicja Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 [quote name='malawaszka']hahaha Alu tylko nie popij za bardzo bo Ci się język rozpląta :evil_lol::evil_lol::evil_lol: tam to ja nigdy nie piję :shake:...jak mi raz teściowa powiedziała ....ze jaka śspita jestem ...a wypiłam u znajomej drinka z okazji narodzin wnuczki :cool1:...więc od tego czasu gardzę trunkami u teściówki , bo ja zołza pamiętliwa i uparta jestem :roll: a wracając do Kalii - moja siostra miała rewelacyjny bukiet ślubny z nich :loveu: póki co - wszyscy żyją :lol: dlatego mówię ...warto odejść od stereotypów i zaszufladkowań ... a tak poza wszystkim to JA ZAWSZE PATRZĘ NA GEST a nie co dostałam ...ot co :cool1:...wartościowsze dla mnie szkiełko podarowane w dobrej intencji aniżeli brylant oddany bez szczerości Quote
Alicja Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 Gwiazda tego Blogaska :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts