Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

....no to sie nam tu kffiaciarki zeszły :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

A ja z własnego doświadczenia stwierdzam ze każdy kwiatek podarowany z serducha i ze szczerą intencją daje radochę

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicja']....no to sie nam tu kffiaciarki zeszły :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

A ja z własnego doświadczenia stwierdzam ze każdy kwiatek podarowany z serducha i ze szczerą intencją daje radochę
A ja uwielbiam storczyki:loveu:......tylko mi ich mój nie kupuje bo mówi że drogie.........pfffffff niech sie wypcha:cool1:

Posted

[quote name='bonsai_88']apple powiedz mu, że może ci raz na 100 lat zainwestować... za to taki storczyk będzie sie trzymał dłużej, niż zwykły bukiecik ;)I myslisz że uwierzy........to jest niereformowalny przypadek:evil_lol:

Posted

[quote name='apple']A ja uwielbiam storczyki:loveu:......tylko mi ich mój nie kupuje bo mówi że drogie.........pfffffff niech sie wypcha:cool1:

ja ja ja też uwielbiam storczyki :multi: ale w doniczce najbardziej :loveu: i sama kupuje coby TZ-owi nie bylo zal :evil_lol:

Posted

bonsai_88 napisał(a):
lolka ty się tak o nie nie proś, bo w końcu dostaniesz :razz:... dostaniesz raz, a porządnie :diabloti:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

a mnie sie przypomniało ze kupilismy kolezance kwiaty na imieniny - białe lilie :razz: a ona przy odbieraniu powiedziała: "to imieniny a nie pogrzeb" :evil_lol: troche nam sie głupio zrobiło ale co poradze, ze na pogrzebach żadko bywam i obyczajów nie znam :diabloti:

Posted

[quote name='bonsai_88']lolka ty się tak o nie nie proś, bo w końcu dostaniesz :razz:... dostaniesz raz, a porządnie :diabloti:
a pewnie ze dostane.....tak jak kazdy
tylko ze ja dostane dwa razy wiecej z uwagi na to ze lubiam

Posted

[quote name='lolka75']a ja za to najbardziej lubiam kalie:loveu:....ale mi nikt nie chce kupowac bo mowia ze to cmentarne kffiatki:shake:

bo są piękne i wbrew popularnym opiniom to nie kwiaty nagrobne tylko ze u nas się tak dziwnie przyjęło ... widziałam cudowny bukiet ślubny z białych kalii , Patka miała żółte w bukiecie ....a jedna kalia w wąskim wazonie to chyba najefektowniejszy dekor na ciemnym tle :loveu::loveu::loveu:

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Alicjo skąd Ty masz takie piękne dziewuszki? :loveu:

Dzień dobry Magdo! :multi:

i pozostałe cioteczki zagęszczające wątek :multi::loveu:

Posted

[quote name='clockwork'] pogieło was????:diabloti: ja tu daje kunie, kopulujące... tfu kumplujące sie waszki, piesa a wy mi tu przez 3 strony bukiety robicie????

No i się doczekałyśmy- sie zdenerwiła

......ze niby co ..... ..........
Że nic no takie moje luźne obserwacje

Posted

[quote name='rufusowa']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Alicjo skąd Ty masz takie piękne dziewuszki? :loveu:

a z netu

[quote name='rufusowa']jeju....wiesz ile sie musiałysmy nagadać o tych kwiatach zeby Cie w koncu doprowadzić do agresji? :cool3: inaczej to chyba byś tu nie przyszła :niewiem:

no so Ty ....to jeszcze nie agresja

Bereczek Klocusiowa

jutro idę na imprę do teściowej

Posted

hahaha Alu tylko nie popij za bardzo bo Ci się język rozpląta :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

a wracając do Kalii - moja siostra miała rewelacyjny bukiet ślubny z nich :loveu: póki co - wszyscy żyją :lol:

Posted

[quote name='malawaszka']hahaha Alu tylko nie popij za bardzo bo Ci się język rozpląta :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

tam to ja nigdy nie piję :shake:...jak mi raz teściowa powiedziała ....ze jaka śspita jestem ...a wypiłam u znajomej drinka z okazji narodzin wnuczki :cool1:...więc od tego czasu gardzę trunkami u teściówki , bo ja zołza pamiętliwa i uparta jestem :roll:

a wracając do Kalii - moja siostra miała rewelacyjny bukiet ślubny z nich :loveu: póki co - wszyscy żyją :lol:
dlatego mówię ...warto odejść od stereotypów i zaszufladkowań ... a tak poza wszystkim to JA ZAWSZE PATRZĘ NA GEST a nie co dostałam ...ot co :cool1:...wartościowsze dla mnie szkiełko podarowane w dobrej intencji aniżeli brylant oddany bez szczerości