Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='sota36']http://images6.fotosik.pl/262/62965b96b90e68ca.jpg
ze niby co? Ze kun sie utopil?

taaa... :roll: poszoł na dno jak ....... ja .....:roll::evil_lol:

[quote name='malawaszka']widziałam u Klocków chomika :mdleje: malusiego pluszaczka się Wam zachciało??? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

piękne kwiaty :loveu: a okazja? przegapiłam coś? :oops: ja na urodziny dostalam od J piękne słoneczniki :loveu::loveu::loveu:
weszka.... pisałam o chomikach, jorczkach i tego typu innych sierściuchach..... nie lubiam nosić zwierzy w torebce :diabloti: lubiam duże :roll::oops: chomik jest od znajomych ;)

aaa okazja?? :hmmmm: eeee.... bez okazji.... tak se :loveu::loveu: może co nawywijał :roll: :niewiem:

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='clockwork']

P.S.
Funciakowa... w Londku bydymy 24-29 września ... numer Pawciowego angielskiego fona podam Ci jak znajde
:roll::oops:

ja to wsio juz wiem:diabloti:
I nr telefonu Pawciowego tyz mam:eviltong:

Posted

pienkne foty :loveu: i Bestie se oglądnęłam i kunie - wsie cudne :loveu:
tylko pajonk nie fajny :shake: mało sie kawą nie oplułam :-( :diabloti:

TZ taki nowoczesny a kwiat rodem od cioci z imienin.... ktoś mu doradzał? :hmmmm: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

doberek, zajrzałam na chwilę i foty oglądłam, i konie i Klocek i pająk wyszły super, nawet nocna Biedronka :eviltong:, a teraz wracam do remontu:hand:

Posted

[quote name='clockwork']japkowa... gupiaś???:roll::oops: szczura to bym se zainstalowała ale chomik... :p jeszcze nie ocipiałam do reszty :roll::loveu:

A to nie chomik:roll: to cio to.......:roll:

[quote name='Alicja']anturium to jest :mad:
No mówiem przecież że język tesciowej:diabloti:

Posted

[quote name='rufusowa']
TZ taki nowoczesny a kwiat rodem od cioci z imienin.... ktoś mu doradzał? :hmmmm: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

nowoczesność i tradycjonalizm często idą w parze ;)a Pawcio to romantiś men

Posted

rufusowa napisał(a):

hahaha podsumowała :evil_lol: lepiej się przyznaj, że zazdrościsz :evil_lol::eviltong:

Posted

[quote name='furciaczek']Co jak co ale oka to on ma najcudowniejsze:loveu:

cały jest taki koffany GUPECEK:loveu::loveu::loveu:

Witaj Madzialeno :multi::loveu:

zajrzyj na GMAILA:evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja']chyba Cię pogło Dzapkowa .....moja teściowa nie ma takiego ładnego :diabloti:Darowanej tesciowej nie zaglada się w gębę:evil_lol:

Witaj Madzialena:loveu:

Punkt dla Pawcia za oryginalność......ja zawsze róże dostaje:evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja']nowoczesność i tradycjonalizm często idą w parze ;)a Pawcio to romantiś men

wygląda na to, ze to ideał :cool3: :loveu: fajnie ma ta Madzia :loveu:

Posted

malawaszka napisał(a):
hahaha podsumowała :evil_lol: lepiej się przyznaj, że zazdrościsz :evil_lol::eviltong:

o to to :evil_lol:

ja na ten przykład jeszcze nigdy nie dostałam jęzo...znaczy anturium :diabloti: ciągle te róze i róze :shake: :evil_lol:

Posted

[quote name='apple']Punkt dla Pawcia za oryginalność......ja zawsze róże dostaje:evil_lol:

o no prosze....wszystkie roze dostajemy a tu taki dorodny..e...anturium :evil_lol:

Posted

[quote name='rufusowa']o no prosze....wszystkie roze dostajemy a tu taki dorodny..e...anturium :evil_lol:Bo większośc facetów uważa że kobiety kochają róże:roll: niewiedziec czemu:roll: