clockwork Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 [quote name='sota36']http://images6.fotosik.pl/262/62965b96b90e68ca.jpg ze niby co? Ze kun sie utopil? taaa... :roll: poszoł na dno jak ....... ja .....:roll::evil_lol: [quote name='malawaszka']widziałam u Klocków chomika :mdleje: malusiego pluszaczka się Wam zachciało??? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: piękne kwiaty :loveu: a okazja? przegapiłam coś? :oops: ja na urodziny dostalam od J piękne słoneczniki :loveu::loveu::loveu: weszka.... pisałam o chomikach, jorczkach i tego typu innych sierściuchach..... nie lubiam nosić zwierzy w torebce :diabloti: lubiam duże :roll::oops: chomik jest od znajomych ;) aaa okazja?? :hmmmm: eeee.... bez okazji.... tak se :loveu::loveu: może co nawywijał :roll: :niewiem: Quote
furciaczek Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 [quote name='clockwork'] P.S. Funciakowa... w Londku bydymy 24-29 września ... numer Pawciowego angielskiego fona podam Ci jak znajde :roll::oops: ja to wsio juz wiem:diabloti: I nr telefonu Pawciowego tyz mam:eviltong: Quote
clockwork Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 [quote name='furciaczek']ja to wsio juz wiem:diabloti: I nr telefonu Pawciowego tyz mam:eviltong: ....................:loveu: Quote
furciaczek Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 [quote name='clockwork'] ....................:loveu: Choc bys chciala i tak sie przedemna nie ukryjesz:diabloti::eviltong: Quote
Alicja Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 [quote name='apple']Język teściowej dostałaś:razz::diabloti: Faaaaajnie :lol: http://images6.fotosik.pl/262/71a0acda89255281.jpg anturium to jest :mad: [quote name='furciaczek']Niby to samo ale jednak inaczej:loveu: fajniście no nie :multi: rybka :loveu::multi: http://images6.fotosik.pl/262/16a60baeeac8312e.jpg aaaa i siem zameldowywuję , że jestem z pracy :multi: dobereczek :multi::loveu: Quote
rufusowa Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 pienkne foty :loveu: i Bestie se oglądnęłam i kunie - wsie cudne :loveu: tylko pajonk nie fajny :shake: mało sie kawą nie oplułam :-( :diabloti: TZ taki nowoczesny a kwiat rodem od cioci z imienin.... ktoś mu doradzał? :hmmmm: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
ice_t Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 doberek, zajrzałam na chwilę i foty oglądłam, i konie i Klocek i pająk wyszły super, nawet nocna Biedronka :eviltong:, a teraz wracam do remontu:hand: Quote
Darii Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 śliczny psiak :smile: zapraszam serdecznie do naszej :smile: Quote
e.v.a Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 http://images6.fotosik.pl/262/62965b96b90e68ca.jpg ooo Madzia pływa:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
apple Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 [quote name='clockwork']japkowa... gupiaś???:roll::oops: szczura to bym se zainstalowała ale chomik... :p jeszcze nie ocipiałam do reszty :roll::loveu: A to nie chomik:roll: to cio to.......:roll: [quote name='Alicja']anturium to jest :mad: No mówiem przecież że język tesciowej:diabloti: Quote
Alicja Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 [quote name='rufusowa'] TZ taki nowoczesny a kwiat rodem od cioci z imienin.... ktoś mu doradzał? :hmmmm: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: nowoczesność i tradycjonalizm często idą w parze ;)a Pawcio to romantiś men Quote
Alicja Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 [quote name='apple'] No mówiem przecież że język tesciowej:diabloti: chyba Cię pogło Dzapkowa .....moja teściowa nie ma takiego ładnego :diabloti: Quote
malawaszka Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 rufusowa napisał(a):TZ taki nowoczesny a kwiat rodem od cioci z imienin.... ktoś mu doradzał? :hmmmm: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: hahaha podsumowała :evil_lol: lepiej się przyznaj, że zazdrościsz :evil_lol::eviltong: Quote
furciaczek Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Co jak co ale oka to on ma najcudowniejsze:loveu: Quote
BeaC Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 ............. podobno nie wchodzisz ale co mi tam HELL-oł:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Alicja Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 [quote name='furciaczek']Co jak co ale oka to on ma najcudowniejsze:loveu: cały jest taki koffany GUPECEK:loveu::loveu::loveu: Witaj Madzialeno :multi::loveu: zajrzyj na GMAILA:evil_lol: Quote
apple Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 [quote name='Alicja']chyba Cię pogło Dzapkowa .....moja teściowa nie ma takiego ładnego :diabloti:Darowanej tesciowej nie zaglada się w gębę:evil_lol: Witaj Madzialena:loveu: Punkt dla Pawcia za oryginalność......ja zawsze róże dostaje:evil_lol: Quote
rufusowa Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 [quote name='Alicja']nowoczesność i tradycjonalizm często idą w parze ;)a Pawcio to romantiś men wygląda na to, ze to ideał :cool3: :loveu: fajnie ma ta Madzia :loveu: Quote
rufusowa Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 malawaszka napisał(a):hahaha podsumowała :evil_lol: lepiej się przyznaj, że zazdrościsz :evil_lol::eviltong: o to to :evil_lol: ja na ten przykład jeszcze nigdy nie dostałam jęzo...znaczy anturium :diabloti: ciągle te róze i róze :shake: :evil_lol: Quote
rufusowa Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 [quote name='apple']Punkt dla Pawcia za oryginalność......ja zawsze róże dostaje:evil_lol: o no prosze....wszystkie roze dostajemy a tu taki dorodny..e...anturium :evil_lol: Quote
apple Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 [quote name='rufusowa']o no prosze....wszystkie roze dostajemy a tu taki dorodny..e...anturium :evil_lol:Bo większośc facetów uważa że kobiety kochają róże:roll: niewiedziec czemu:roll: Quote
bonsai_88 Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Bo niektóre kochają... ja za czerwoną, piękną róże mogą dużo... wybaczyć :D Quote
apple Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 [quote name='bonsai_88']Bo niektóre kochają... ja za czerwoną, piękną róże mogą dużo... wybaczyć :D Buahahahahahahahahahahahaha:evil_lol: Quote
Katarama Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Krwisto-czrwona róża to jest to ;D Albo jakieś słoneczniki i stokrotki :) Quote
Recommended Posts