Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

HELL-oł:diabloti:
super foty koncertowe i niezła impra na scenie:razz::razz:

kolo grający na kobzie zajebisty:diabloti:

a to
http://images6.fotosik.pl/259/c9898d7ec57892b3.jpg
pomimo że się fujam

boskie:loveu::loveu::loveu:

Posted

aaaa i jeszcze zapomniałam powiedzieć - jak wracałam od Was to akurat tak, że J kończył pracę więc dzwonię do niego, że podjadę po drodze po niego i że jak zobaczy co mam to padnie i się rozłączyłam :diabloti: podjeżdżam, J idzie i zagląda na tył auta, pod siedzenie - szukał jakiegoś kolejnego psa/kota/zwierza :evil_lol::evil_lol::evil_lol: pokazałam mu nowego zwierza i :multi: podobało mu się tak, że pierwszy wszystkim rozpeplał zaraz :evil_lol::evil_lol::evil_lol::loveu:

Posted

malawaszka napisał(a):
aaaa i jeszcze zapomniałam powiedzieć - jak wracałam od Was to akurat tak, że J kończył pracę więc dzwonię do niego, że podjadę po drodze po niego i że jak zobaczy co mam to padnie i się rozłączyłam :diabloti: podjeżdżam, J idzie i zagląda na tył auta, pod siedzenie - szukał jakiegoś kolejnego psa/kota/zwierza :evil_lol::evil_lol::evil_lol: pokazałam mu nowego zwierza i :multi: podobało mu się tak, że pierwszy wszystkim rozpeplał zaraz :evil_lol::evil_lol::evil_lol::loveu:

:roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt:

Posted

MAlwaszka przypomniałaś mi coś...

Wczoraj zaproszono mnie na pewne zawody w Czechach [jako publiczność oczywiście :cool3:]. Ponieważ nie chce mi sie jechać tak daleko samej, do tego z dzieckiem to wczoraj w nocy próbowałam namówić Kamila na wypad do Czech... Jakiś tydzień wcześniej mówiłam mu, że w Czechach BOSy [a chcę sobie kupić takiego psiaka za parę lat - teraz nie mam warunków] są dużo lepsze niż w Polsce... No i jaka była jedyna odpowiedź mojego kochanego TZ? "No dobra, pojedziemy... ale czy ty naprawdę musisz kupować psa już teraz" :diabloti:

Posted

aaaa one są prześliczne!!!kiedyś w Katowicach na wystawie widziałam boskiego takiego psa - z takim starszym Panem w kapeluszu i pies wpatrzony w niego jak w obrazek i grzeczny i w ogóle :mdleje: :loveu:

Posted

kawy se chlipnę u Ciebie

.....wstałam , myślałam że czeka na Mnie zaparzona przy kompku ....kawa nie Klockowa ....a tu elDoopa cza było samej sobie zaparzyć

dzień doberski dzień doberek .....

Posted

oj nie płakusiajcie... kiedyś TU wróce ;):loveu:

póki co mata jakiegoś zaległego Klotza :razz::razz: i nie Klotza :roll::roll:
nie wiem czy te fotki były już czy nie ale co tam..... kto to ogląda :diabloti: