bonsai_88 Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 A ja zainspirowana tutejszym tematem o zamiataniu wzięłam się dzisiaj do sprzątania.... po 4 godzinach walki posprzątała... jeden pokój :D Quote
Alicja Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 [quote name='bonsai_88']A ja zainspirowana tutejszym tematem o zamiataniu wzięłam się dzisiaj do sprzątania.... po 4 godzinach walki posprzątała... jeden pokój :D o masz ci los...ale Cię wzięło :roll: .....jak masz ochotę to wpadnij do Mnie ...kuchnia do ogarnięcia :angryy: Quote
zuzolandia Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 sprzatanie powiadacie????/...........hmmm ja juz tydzien nie zamiatałam i ogolnie nie sprzatłam...mam w chaupie mała plaże ....tylko wody morskiej brak ;-) hhihihih chetnych do sprzatnia zapraszam!!!! Quote
bonsai_88 Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Alicja niestety nie wpadnę... zostały mi jeszcze 3 pokoje, 2 łazienki, kuchnia i przedpokój.... może przed przyjazdem mamusi [przyjeżdża na 1 urodzinki swojego pierwszego wnuka ;)] uda mi się ogarnąć to, co nabroił kot jak był 2 tygodnie sam w domu... Quote
Selket Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Oć też do mnie...Tylko jeden pokój trzeba odkurzyć ;) Mój :oops: :oops: Ale za to niewielki ;) Quote
bonsai_88 Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Selket do niewielkich pokoi to ja mam wstręt... w moim najmniejszym pokoju sterta brań już prawie sięga sufitu :D... Quote
Anja33 Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 ;)Cze Madz Jestem Czekam Tesknie Wspieram Duchowo bo tylko tak moge Buziaki:roll: Quote
emdziolek Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 UU ja przyszłam ino Cie nie ma:-( Ale pomacham łapką, jak przyjdziesz tutaj to mi odmachaj:hand: Quote
Selket Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Bonsai, ten pokój nie jest taki mały :razz: A ubranka spadają tylko z wiklinowego fotela ;) Trzeba tylko te okropne kurze wytrzeć...A ja tego tak bardzo nie lubię :shake: Quote
bonsai_88 Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 O... wycierać kurze to ja lubię :razz:... przywieź ten pokój do Gliwic to ci posprzątam :evil_lol: Quote
Selket Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 hmm...Może być jutro pociągiem ;) Na pewno Ci calutki przywiozę, skoro to dla Ciebie przyjemność ;) Quote
bonsai_88 Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Tylko pytanie co zrobisz w zamian... może pokładasz mi ciuchy :P? Quote
bonsai_88 Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Ha... a ja mam zmywarkę.. inaczej moje małżeństwo już dawno ległoby w gruzach :D Quote
Alicja Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 [quote name='bonsai_88']Ha... a ja mam zmywarkę.. inaczej moje małżeństwo już dawno ległoby w gruzach :D a mi TZ nie kupił :placz::placz::placz: Madziu!!!!!!!!!!! wpadłam pozmywać ;)........ dzieńdoberek Quote
apple Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 [quote name='bonsai_88']A ja zainspirowana tutejszym tematem o zamiataniu wzięłam się dzisiaj do sprzątania.... po 4 godzinach walki posprzątała... jeden pokój :DA kto was tak zainspirował .....no kto? No pewno że Japkowa:B-fly: Bosszz ale ja jestem wyjątkowa:multi: CZe Madzia widziałam że Ala ci zmywa....sorki nie pomogę bo mam świeżo zrobiony manicure:grins: Quote
Selket Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 bonsai_88 napisał(a):Tylko pytanie co zrobisz w zamian... może pokładasz mi ciuchy :P? No dobpsz....poskładam:roll: aczkolwiek nie jest to moja ukofane zajęcie...No ale za starcie kurzu to i ciuszki złoże:diabloti: furciaczek napisał(a):Kto za mnie pozmywa??:placz: Ja:cool3: Lubiam...Byleby nie było patelni po jajecznicy i innych takich "rozkoszy":eviltong: Quote
lolka75 Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 ale temat na czasie:multi: ja odgruzowuje chalpe na przyjazd malego bandziorka ktory wsio do paszczy bedzie bral. Moze kto chetny mi pomoc:cool3:? A swoja droga skad u ludzi to cholerne zbieractwo. Po co mi tyle bzdurek, dooperelek. A ksiazki i dvd to juz w kazdym wolnym miejscu leza:shake:. Musze pomyslec o jakiejs konkretnej organizacji bo niedlugo utoniemy w gadzetach:shake: Quote
dbsst Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 heloł :eviltong: poświęcona Ala i Praga super:cool3: Quote
Alicja Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 [quote name='dbsst']heloł :eviltong: poświęcona Ala i Praga super:cool3: o dzisys :splat: ....a ja przeczytalam wyświęcona :roll:.....i spojrzalam czy mi aurelka nie urosła nad głowiną mą nieuczesaną :loveu::evil_lol:....Sis ja zawsze tak z poswięceniem ...przecie pamiętasz chyba jak dmuchałam materac :roll:abyś Ty mogła spać na łóżku :p:evil_lol: Quote
Alicja Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Fotki ....zaznaczam ze beznadziejne ale mi focenie czarnego psa wychodzi dopiero po przysłowiowej 666 fotce :diabloti: i 3 piwach :diabloti::evil_lol: Quote
Alicja Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Następnym razem się postaram o lepiej i więcej ;).........dziś się nie dało ...wena odejszła :razz:a bez weny ni hu hu Quote
jonQuilla Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Mamcia przypomniała czarną bestię :multi::multi::loveu: hmm...tylko ta zabawka już taka zniszczona że Magda mogłaby mu kupić nową :evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts