Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

Żeby Częstochowa byłą bliżej... albo żebym miała darmowe paliwo :D.

Ps. już się zapisuję na wizytę poadopcyjną - kocham takie prosiaki, a po 1 będę już miała kasę na paliwo ;)

Posted

[quote name='bonsai_88']Żeby Częstochowa byłą bliżej... albo żebym miała darmowe paliwo :D.

Ps. już się zapisuję na wizytę poadopcyjną - kocham takie prosiaki, a po 1 będę już miała kasę na paliwo ;)

:calus: ...

a ja byłam dziś u Madziuli ;):loveu:...żyje i jest zapracowana ;)...ale obiecuje ze kiedyś wróci :multi::multi::multi:

Posted

[quote name='apple']

Wiem że Cię nie ma ale pomyślałam że przyjdę i ci zamiotę.......bo łażą tu do ciebie jak na......... i znoszą piasek:diabloti:

no i paczaj Dżapuszko :p....rozmazałaś i zrobiłaś bloto a było najpierw poodkurzać :cool1:

BERECZEK :multi::loveu::multi:

Posted

[quote name='Alicja']no i paczaj Dżapuszko :p....rozmazałaś i zrobiłaś bloto a było najpierw poodkurzać :cool1:

BERECZEK :multi::loveu::multi:

A co ty tam wiesz.....ja jestem wykwalifikowana służba sprzatajaca i ja tam odkurzacza nie potrzebuję, i błota też nie robię O!
Umiesz tak?:cool3::evil_lol::eviltong:

Posted

[quote name='apple']A co ty tam wiesz.....ja jestem wykwalifikowana służba sprzatajaca i ja tam odkurzacza nie potrzebuję, i błota też nie robię O!
Umiesz tak?:cool3::evil_lol::eviltong:

:shake:...nie umiam........nauczysz :roll::razz:

Posted

[quote name='apple']Paczaj i ucz sie:diabloti:

no i zalałam podłogę :diabloti:....bo nie kazałaś wykręcać :diabloti:....zrobiłam 4 razy majtu majtu i podłoga zalana :placz::placz::placz:....dostanę kulą TZta bez plery :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja']
no i zalałam podłogę :diabloti:....bo nie kazałaś wykręcać :diabloti:....zrobiłam 4 razy majtu majtu i podłoga zalana :placz::placz::placz:....dostanę kulą TZta bez plery :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Boszzzz:splat: No przeca oczywiste ze trzeba wykręcać:roll:.....wiesz ty chyba nie masz do tego talentu:evil_lol:

A TZ powiedz że za kare nie bedzie obiadu:diabloti:

Posted

[quote name='apple']Boszzzz:splat: No przeca oczywiste ze trzeba wykręcać:roll:.....wiesz ty chyba nie masz do tego talentu:evil_lol:

A TZ powiedz że za kare nie bedzie obiadu:diabloti:

:splat: aaaa to cza było wykręcać :oops::roll:...nie pokazałaś :p

TZ właśnie zjadł :roll:.......................................ROSÓŁ :diabloti:

Posted

[quote name='Alicja']:splat: aaaa to cza było wykręcać :oops::roll:...nie pokazałaś :p

Miałam rozrysować?:razz::diabloti:

TZ właśnie zjadł :roll:.......................................ROSÓŁ :diabloti:
No to doopa zbita:cool1: