bonsai_88 Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Klocuś nie wstanie, bo nas opuściła :(... Quote
Alicja Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 [quote name='bonsai_88']Klocuś nie wstanie, bo nas opuściła :(... nie opuściła ... Ona nas koffa :loveu:...tylko czasem tak trzeba Quote
bonsai_88 Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Wiem, wiem... ale potęsknić mi chyba można, prawda ;) Quote
Alicja Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 bonsai_88 napisał(a):Wiem, wiem... ale potęsknić mi chyba można, prawda ;) ...................:glaszcze: Quote
Selket Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Madż :placz: :placz: :placz: Ciemu Cię nie ma :( Smutno bez Ciebie :( Quote
Anja33 Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 To ja tu wszystko nadrobilam i nawet zalegle Urodziny Wszystkiego Naj Madzialeno A Ty sobie poszlas Wracaj szybko jak tylko bedziesz mogla BUZIAKI Quote
Alicja Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Wstawiam za Tengusię .... Pilnie potrzebna wizyta przeadopcyjna w Częstochowie, moze to wlasnie jest szansa dla Dragona http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10716009#post10716009 dane osoby ktora trzeba odwiedzic poslalam maciaszek na pw wiec jak cos piszcie do niej ona wam je poda !!! Quote
bonsai_88 Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Żeby Częstochowa byłą bliżej... albo żebym miała darmowe paliwo :D. Ps. już się zapisuję na wizytę poadopcyjną - kocham takie prosiaki, a po 1 będę już miała kasę na paliwo ;) Quote
Alicja Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 [quote name='bonsai_88']Żeby Częstochowa byłą bliżej... albo żebym miała darmowe paliwo :D. Ps. już się zapisuję na wizytę poadopcyjną - kocham takie prosiaki, a po 1 będę już miała kasę na paliwo ;) :calus: ... a ja byłam dziś u Madziuli ;):loveu:...żyje i jest zapracowana ;)...ale obiecuje ze kiedyś wróci :multi::multi::multi: Quote
apple Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Wiem że Cię nie ma ale pomyślałam że przyjdę i ci zamiotę.......bo łażą tu do ciebie jak na......... i znoszą piasek:diabloti: Quote
Alicja Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 [quote name='apple']Wiem że Cię nie ma ale pomyślałam że przyjdę i ci zamiotę.......bo łażą tu do ciebie jak na......... i znoszą piasek:diabloti: no i paczaj Dżapuszko :p....rozmazałaś i zrobiłaś bloto a było najpierw poodkurzać :cool1: BERECZEK :multi::loveu::multi: Quote
apple Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 [quote name='Alicja']no i paczaj Dżapuszko :p....rozmazałaś i zrobiłaś bloto a było najpierw poodkurzać :cool1: BERECZEK :multi::loveu::multi: A co ty tam wiesz.....ja jestem wykwalifikowana służba sprzatajaca i ja tam odkurzacza nie potrzebuję, i błota też nie robię O! Umiesz tak?:cool3::evil_lol::eviltong: Quote
Alicja Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 [quote name='apple']A co ty tam wiesz.....ja jestem wykwalifikowana służba sprzatajaca i ja tam odkurzacza nie potrzebuję, i błota też nie robię O! Umiesz tak?:cool3::evil_lol::eviltong: :shake:...nie umiam........nauczysz :roll::razz: Quote
apple Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 [quote name='Alicja']:shake:...nie umiam........nauczysz :roll::razz:Paczaj i ucz sie:diabloti: Quote
Alicja Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 [quote name='apple']Paczaj i ucz sie:diabloti: no i zalałam podłogę :diabloti:....bo nie kazałaś wykręcać :diabloti:....zrobiłam 4 razy majtu majtu i podłoga zalana :placz::placz::placz:....dostanę kulą TZta bez plery :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 [quote name='Alicja'] no i zalałam podłogę :diabloti:....bo nie kazałaś wykręcać :diabloti:....zrobiłam 4 razy majtu majtu i podłoga zalana :placz::placz::placz:....dostanę kulą TZta bez plery :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Boszzzz:splat: No przeca oczywiste ze trzeba wykręcać:roll:.....wiesz ty chyba nie masz do tego talentu:evil_lol: A TZ powiedz że za kare nie bedzie obiadu:diabloti: Quote
Alicja Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 [quote name='apple']Boszzzz:splat: No przeca oczywiste ze trzeba wykręcać:roll:.....wiesz ty chyba nie masz do tego talentu:evil_lol: A TZ powiedz że za kare nie bedzie obiadu:diabloti: :splat: aaaa to cza było wykręcać :oops::roll:...nie pokazałaś :p TZ właśnie zjadł :roll:.......................................ROSÓŁ :diabloti: Quote
apple Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 [quote name='Alicja']:splat: aaaa to cza było wykręcać :oops::roll:...nie pokazałaś :p Miałam rozrysować?:razz::diabloti: TZ właśnie zjadł :roll:.......................................ROSÓŁ :diabloti:No to doopa zbita:cool1: Quote
bonsai_88 Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Czekajcie... pokażcie jeszcze raz, u mnie też się małe sprzątanie przyda ;) Quote
bonsai_88 Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Klocusiowa.... my tu czekamy na ciebie ;) Quote
Katarama Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Nim juz długo czekamy, więc mogłabyś już wrócić do nas :( Eh a ja muszę naprawde posprzątać i chyba najpierw jakąś koparkę do pomocy zamówię :cool3: Quote
Recommended Posts