jonQuilla Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 [quote name='clockwork']aaa zapomniałam Wam opowiedzieć moją ostatnią goownianą przygode.... ide z psami.... trach- wdepłam w ... stolca (co za dziady robią qpe na trawie i nie sprzątają po sobie :diabloti:) ... no jak se wlazłam, to trza to zetrzeć z buciora.... leze w wysoką trawke, coby wytrzeć nadmiar z podeszwy... tre tre tre.... patrze :crazyeye: a ja jeżdże butem po qpalonie :roll::roll::mad: w totka nie wygrałam .... może temu że zapomniałam puścić :roll::cool1: dobrze że nie zrobiłaś jak moja znajoma... dwa buty w gó... + uwalone spodnie z tyłu pod kolanem :evil_lol: Quote
clockwork Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 [quote name='Alicja'] przecie mówiłam wczoraj , że wysyłam 2 zakłady :diabloti:.....znów nie umieli trafić w Nasze numery :angryy:....zepsute mają te bębny losujące :mad: zaś ich wykiwałaś.:multi::multi:. nie trafili w Nasze :multi::multi: :roll::mad: [quote name='jonQuilla'] dobrze że nie zrobiłaś jak moja znajoma... dwa buty w gó... + uwalone spodnie z tyłu pod kolanem :evil_lol: buuuhahhaahah... w jaki sposób to zrobiła??? :evil_lol::evil_lol: Quote
jonQuilla Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 [quote name='clockwork'] buuuhahhaahah... w jaki sposób to zrobiła??? :evil_lol::evil_lol: tego nikt już nie wie :evil_lol: Quote
apple Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 [quote name='clockwork'] JAPKOWA- głaskam Klocusia... znaczy sie staram sie... bo dziad sie obraził i nie chce ode mnie nic .... nie podchodzi na zawołanie, a jak ja podejde bierze doope w troki i se odchodzi :obrazic: za to sucz nie opuszcza mnie na krok, gdzie ja tam i ona :mad: choć dziś na spaceru na chwile sie zapomniała :multi: A to ci obrażalska bestja nooooo........no ale to przeca prawdziwy chłop......żaden chłop nie lubi się dzielić swoją babą:diabloti: Obejrzałam fotaski.....sunia wyglada na bardzo szczęśliwą:multi: :cool2: http://images6.fotosik.pl/255/2e0d89f180f3e967.jpg Witaj:loveu: Quote
Alicja Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 ...czekam tu i czekam ..... i czekam ...... wstawaj noooooo ...... Quote
rwpb Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 I gdzie te fotki z koncertosa? I z życia nocnego Pragi? Pobótka :sleep2: !!!!!!!!!! Quote
Medorowa Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 [quote name='clockwork']aaa zapomniałam Wam opowiedzieć moją ostatnią goownianą przygode.... ide z psami.... trach- wdepłam w ... stolca (co za dziady robią qpe na trawie i nie sprzątają po sobie :diabloti:) ... no jak se wlazłam, to trza to zetrzeć z buciora.... leze w wysoką trawke, coby wytrzeć nadmiar z podeszwy... tre tre tre.... patrze :crazyeye: a ja jeżdże butem po qpalonie :roll::roll::mad: w totka nie wygrałam .... może temu że zapomniałam puścić :roll::cool1: :evil_lol::roll::roll: Cześć Klocku ty jeden;) Quote
BeaC Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 hej przeczytałam że klocek ma deprechę widziałam łapy:cool1: znam to................ kiedyś jak lea byla mała jak się denerwowała to strasznie wylizywała se łapy ale jej to przeszło i Klockowi tez sie odwidzi:multi::multi::multi: Quote
Alicja Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 ............................................ zaginęła .......................... ..................................... Quote
clockwork Posted August 16, 2008 Author Posted August 16, 2008 :hand: :diabloti: dziś mam dzień bez kompa :cool1: :scared: Quote
Medorowa Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 [quote name='clockwork']:hand: :diabloti: dziś mam dzień bez kompa :cool1: :scared: Chodź opowiedz nam dlaczego:cool1::cool1: Quote
furciaczek Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 [quote name='clockwork']:hand: :diabloti: dziś mam dzień bez kompa :cool1: :scared: Chora jestes czy co??:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted August 16, 2008 Author Posted August 16, 2008 [quote name='Medorowa']Chodź opowiedz nam dlaczego:cool1::cool1: dlatego że...ponieważ :grins: bom sie uchlała u japkowej w galerii :diabloti: Quote
Alicja Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 :candle:.....................................:scream_3:..............................................:helo:... Quote
clockwork Posted August 17, 2008 Author Posted August 17, 2008 dziewczynki.... i chłopczyki :roll: znikam na jakiś czas z dogo. :-( obiecuję że jak poprzerabiam foty z koncertu i Pragi to wrzucę, ale kiedy to nastąpi :niewiem: będę wchodzić tylko na wątek suni która jest u nie na DT, choć nie wiem czy jest sens, bo dogo w tej kwestii mi nie pomoże .... no to PA! KWM! :loveu: Quote
Alicja Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 [quote name='bonsai_88']Opuściła nas :bigcry:... :glaszcze: nie ślimtaj ....wróci :loveu:..... czasem tak trzeba :razz: Quote
apple Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 A kaj ty znowu znikasz:crazyeye:...........hmmmm już tęsknię :roll: Quote
lolka75 Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 o rajku:-(.... Madzius.....co sie stalo?:-( Mam nadzieje ze szybko wrocisz:-(. Czym sie:loveu: Quote
rwpb Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Byłem, pooglądałem, gospodyni nie było i se poszłem Quote
furciaczek Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Madzia DATE przyjazdu i nr kontaktowy zapodaj mi zanim znikniesz:mad: No i odzywaj sie choc na gg... Quote
jonQuilla Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 ehhh... już tęsknię za Wami... wracaj szybciochem :roll: Quote
Medorowa Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 [quote name='clockwork']dlatego że...ponieważ :grins: bom sie uchlała u japkowej w galerii :diabloti: Imprezka beze mnie :obrazic: Eee, Madzialena, nie zostawiaj nas..:roll: Quote
Recommended Posts