Alicja Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 [quote name='ATLANTYDA']Hejo:lol: Pies podobny do właścicielki :evil_lol::evil_lol:,fryzura jakby znajoma http://images26.fotosik.pl/261/47cf5d664888d567.jpg :grins: Klocus sobie strzelił irka ;) Quote
clockwork Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 :hand: własnie usłyszałam najnowsze wieści: WYLALI MNIE ZE SCHRONU- z pracy ! ALICJE TEŻ :ylsuper::ylsuper: :B-fly::B-fly::B-fly: Quote
Alicja Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 [quote name='clockwork']:hand: własnie usłyszałam najnowsze wieści: WYLALI MNIE ZE SCHRONU- z pracy ! ALICJE TEŻ :ylsuper::ylsuper: :B-fly::B-fly::B-fly: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: hurrraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa skoro Mnie wylali to to tam pracowałam i dostanę wypłatę :evil_lol: :multi: :evil_lol: :multi: :evil_lol: Quote
basia2202 Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 kuku Klockowa :multi: :evil_lol: fotki supcio:) się stęskniłam za Klocusiem:) patrzy i patrzy... wygląda za nami, kiedy na ślunks przyjedziemy :loveu: :p http://images32.fotosik.pl/335/34aa25d46ac856b5.jpg kuci kuci Klocusiu :loveu: Quote
Alicja Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 dobereczek ......... budziłam ...kaffa podana Quote
Rinuś Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 [quote name='Alicja']:bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: hurrraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa skoro Mnie wylali to to tam pracowałam i dostanę wypłatę :evil_lol: :multi: :evil_lol: :multi: :evil_lol: haha podziueliosz się? może pół dogomaniaków też ram pracowało? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 [quote name='clockwork']:hand: własnie usłyszałam najnowsze wieści: WYLALI MNIE ZE SCHRONU- z pracy ! ALICJE TEŻ :ylsuper::ylsuper: :B-fly::B-fly::B-fly: Boszzzz ja za wami już nie nadążam.......ale nie muszę chyba co bo obawiam sie ze bym dostała zapalenia zwojów mózgowych:roll: Witaj Madzialena:loveu: Quote
furciaczek Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 [quote name='Alicja']dobereczek ......... budziłam ...kaffa podana Melduje sie na kaff:loveu: Quote
Fenris Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 clockwork :hand: własnie usłyszałam najnowsze wieści: WYLALI MNIE ZE SCHRONU- z pracy ! ALICJE TEŻ :ylsuper::ylsuper: :B-fly::B-fly::B-fly: Ehhh ... i dobrze, nerwy zachowacie i zdrowie ... ino psów żal ... Quote
malawaszka Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 :-o ooooo a skąd masz takie wieści, że Was wylali? :evil_lol: Quote
dbsst Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 piiip pi pipi piip ppipi pip piiiiiiiiiiiiiiiii Quote
clockwork Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 koleżanka koleżanki... powiedziała znajomej że mnie wylali :evil_lol: ta jednak sprowadziła ją na ziemie- że nie oni mnie a ja ICH olałam :diabloti: ICH i ich wałki kosztem psów :mad::mad: i ze stowarzyszenia też JA odchodze, nie ONI mnie wylewają ;) składke za sierpień mogą przeznaczyć na psy w potrzebie ;) Quote
Selket Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 :B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly: Czesc to ja :razz: Quote
Alicja Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 [quote name='clockwork']koleżanka koleżanki... powiedziała znajomej że mnie wylali :evil_lol: ta jednak sprowadziła ją na ziemie- że nie oni mnie a ja ICH olałam :diabloti: ICH i ich wałki kosztem psów :mad::mad: i ze stowarzyszenia też JA odchodze, nie ONI mnie wylewają ;) składke za sierpień mogą przeznaczyć na psy w potrzebie ;) :multi::multi::multi:a ja wcale nie zapłaciłam :evil_lol:.....za sierpień ma się rozumieć :hand: cze Małolacie :grins: Quote
clockwork Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 [quote name='Alicja']:multi::multi::multi:a ja wcale nie zapłaciłam :evil_lol:.....za sierpień ma się rozumieć :hand: cze Małolacie :grins: no to Ty to wylecisz ze stowarzyszenia gdzie przyjaciu.le zwierząt som :diabloti::eviltong: Quote
Alicja Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 [quote name='clockwork']no to Ty to wylecisz ze stowarzyszenia gdzie przyjaciu.le zwierząt som :diabloti::eviltong: ja SAMA se odejszłam od tych przyjaci.ul :eviltong::eviltong::eviltong:i ików :diabloti::evil_lol: Quote
Alicja Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 wstałam już ...................a Ty jeszcze śpisz ... zadzwoń ..... Quote
BeaC Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Alicja;10646507[FONT=Arial napisał(a): zadzwoń ..... znaczy się............. hmmmmmm co wy tam razem wyprawiacie??? bawicei się w doktorki czy co?? :diabloti::diabloti::diabloti: witaj Madź............ kłujesz czy się wypinasz?? :eviltong::diabloti::diabloti: Quote
clockwork Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 [quote name='Alicja']wstałam już ...................a Ty jeszcze śpisz ... zadzwoń ..... też JUŻ własnie wstałam :roll: zadzwonię ... ale i tak nie mam jak podejśc przy 2 psach :placz: [quote name='jonQuilla']witaj Magdaleno :multi::loveu: witaj Żonkilówno :multi: [quote name='BeaC']znaczy się............. hmmmmmm co wy tam razem wyprawiacie??? bawicei się w doktorki czy co?? :diabloti::diabloti::diabloti: witaj Madź............ kłujesz czy się wypinasz?? :eviltong::diabloti::diabloti: :diabloti: ciekawska :diabloti: czy zazdrosna :diabloti::eviltong: MUSZE iść z suczą na zastrzyk bo coś mi sie pozdowo że jej cieczka :eek2: idzie [quote name='apple']Cze wylewajaca sie:evil_lol::loveu: :evil_lol::evil_lol:cze Quote
furciaczek Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Przeczytajcie i podpiszcze... http://www.thepetitionsite.com/1/stop-sending-helpless-german-shepherd-dogs-to-take-on-taliban Quote
Recommended Posts