clockwork Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 :diabloti::diabloti::diabloti: http://images24.fotosik.pl/261/efbbac6feb8adc36.jpg :roll::oops::eviltong: Quote
Alicja Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 [quote name='clockwork']:diabloti::diabloti::diabloti: http://images24.fotosik.pl/261/efbbac6feb8adc36.jpg :roll::oops::eviltong: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
BeaC Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 e no widziałam widziałam jaki Klocek porządnicki segreguje śmieci skupiając się na plastyku:razz::razz: Hell:diabloti:oł Madż a ty kobieto gdzie teraz spisz........... bo nie widziałam miejsca dla Ciebie w łóżku Kloca i Niuni:diabloti: Quote
apple Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Wow:crazyeye: Ile mokrych fotów:crazyeye: Amfibia:evil_lol: http://images6.fotosik.pl/247/20a9c9884e1ca4ca.jpg cześć Ci:loveu: Quote
apple Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Oooooo coś przegapiłam:crazyeye: Od kiedy ty masz dwa piesy:roll::oops: Quote
Alicja Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 [quote name='BeaC'] Hell:diabloti:oł Madż a ty kobieto gdzie teraz spisz........... bo nie widziałam miejsca dla Ciebie w łóżku Kloca i Niuni:diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:wyrko jest 4 osobowe ;) Cze :hand: :multi: :loveu: :multi: wstawaj ...szkoda dnia :multi::multi::multi: Quote
BoJa2 Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Aleeeeee....Kloc dżem(:lol:)teldog:loveu: podzielił sie i Madzialeną i wyrkiem:crazyeye: Quote
clockwork Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 dzień dobry:multi::multi::multi: wstałam :grins: japkowa.... zwalniałam sie ze schronu to i suni dałam wypowiedzenie :evil_lol: a tera szukamy domku ;) Quote
jonQuilla Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 ale mega leżakowanie piesów :loveu: takim to dobrze :evil_lol::evil_lol: Quote
Rinuś Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Cześć Klockowa :loveu: teraz to Ty chyba masz duż o czasu co ? :shake: Quote
clockwork Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 [quote name='Rinuś']Cześć Klockowa :loveu: teraz to Ty chyba masz duż o czasu co ? :shake: nadmiar.... szłoby go spożytkować w celach pomocy psiakom... a tak bede se klikać i użalać sie nad biedaczyskami :-( Quote
malawaszka Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 kurna to już nie pracujesz tam? cholera a miałam nadzieję, ze się polepszy bo były takie widoki jak się dogadałyście chwilowo z kierownikiem dupownikiem a tu nici jednak - szkod straszna :shake: Quote
clockwork Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 no przeca pisałam że nie będe brać udziału w machlojach kosztem psiaków :shake: pensją mi morde zamknąć chcieli, a ja w doopie mam pensje kiedy psiaki cierpią :shake: Quote
Alicja Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 [quote name='malawaszka']kurna to już nie pracujesz tam? cholera a miałam nadzieję, ze się polepszy bo były takie widoki jak się dogadałyście chwilowo z kierownikiem dupownikiem a tu nici jednak - szkod straszna :shake: Waszeczko a na dodatek po telefonach bojówek do Wetki :diabloti:i urzędu i zrobienie z nas psychicznych .... to wszystkiego się odechciewa:shake: teraz to dopiero tam mają eldorado ... tylko psów żal ...bo dziecko i zwierze się nie obroni :shake: Quote
malawaszka Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 no właśnie :-( żal psiaków bo nikt im teraz na łapy nie patrzy i nikt nie będzie wiedział ile się pozagryzało, ile trafiło do klatek do rodzenia... ehhhh podłośc ludzka nie zna granic :shake: Quote
Rinuś Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Mnie się wydaje, że po porostu niektórzy doprowadzili do tego czego chcieli... Teraz już Klocuś nie ma dowodów żeby przedstawić je szanownej Arce...:roll: Quote
clockwork Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 [quote name='Rinuś']Mnie się wydaje, że po porostu niektórzy doprowadzili do tego czego chcieli... Teraz już Klocuś nie ma dowodów żeby przedstawić je szanownej Arce...:roll: no nie :roll: i chwała A*** za pomoc psiakom :siara::siara: Quote
Alicja Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 [quote name='Rinuś']Mnie się wydaje, że po porostu niektórzy doprowadzili do tego czego chcieli... Teraz już Klocuś nie ma dowodów żeby przedstawić je szanownej Arce...:roll: Rinusiowa .....ale jakie dowody toć aaaaa........ jest pewna ze to wsio wyssane z palca było :angryy:... Tym wzrokiem pełnym litości spojrzał Kolcuś na pewne :roll:wpisy na dogo :diabloti: Quote
apple Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 [quote name='clockwork']dzień dobry:multi::multi::multi: wstałam :grins: japkowa.... zwalniałam sie ze schronu to i suni dałam wypowiedzenie :evil_lol: a tera szukamy domku ;)Aha:oops:.............zakodowałam:grins: Quote
Rinuś Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 [quote name='clockwork'] no nie :roll: i chwała A*** za pomoc psiakom :siara::siara: taaa dokładnie... [quote name='Alicja']Rinusiowa .....ale jakie dowody toć aaaaa........ jest pewna ze to wsio wyssane z palca było :angryy:... Tym wzrokiem pełnym litości spojrzał Kolcuś na pewne :roll:wpisy na dogo :diabloti: przecież Wy wszystkie kłamiecie :roll: boshhh mi już szkoda słów...i pomyslów brak :shake: Quote
jonQuilla Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 cześć dziewczęta i chłopcy... :multi::loveu: co tu się wyprawia, grzecznie się pytam :diabloti: Quote
Selket Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Cześć Klocusiowa ZŁA kobieto :loveu: :loveu: :calus: :calus: Quote
ATLANTYDA Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Hejo:lol: Pies podobny do właścicielki :evil_lol::evil_lol:,fryzura jakby znajoma http://images26.fotosik.pl/261/47cf5d664888d567.jpg Quote
Recommended Posts