Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mówisz o moim prywatnym i osobistym kocie czy o koteczce co mnie proszono o przewóz? Niestety żaden kotek ze mną nie jedzie... mam już za bardzo zapchane auto [3 psy + dziecko + 2 dorosłe osoby + bagaże + UNO :D], a nie chcę walko psio-kocich w samochodzie :(... Jakby nie szczeniaki to bym brała koteckę...

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='bonsai_88']Mówisz o moim prywatnym i osobistym kocie czy o koteczce co mnie proszono o przewóz? Niestety żaden kotek ze mną nie jedzie... mam już za bardzo zapchane auto [3 psy + dziecko + 2 dorosłe osoby + bagaże + UNO :D], a nie chcę walko psio-kocich w samochodzie :(... Jakby nie szczeniaki to bym brała koteckę...

o tym z nadbagażu ;)....

ale ci sie fajna podróż szykuje :roll:

Posted

A no fajna... tylko z wózka dla małego zrezygnowaliśmy, kupimy gdzieś po drodze parasolkę [taki mały składany wózek ;)], bo i mieliśmy ją kupić :).

A... a wracając najprawdopodobniej będę wiozła kolejnego szczeniora :D...

Posted

[quote name='malawaszka']a macie gdzieś jakąś galerię żebybyły tatoo w tym stylu takie cieniutkie? :razz: umyśliłam że sobie zrobię prezent urodzinowy :loveu:

ppooważnie mówisz? bo najbliższe terminy dopiero kole końca sierpnia/początek września :p
i musiałabyś powiedzieć kiedy najlepiej ci pasi a Pawcio sprawdzi termina, albo on Ci zaproponuje a Ty se sprawdzisz ;) ino że nie dziś bo kapownik ma w studiu :p

[quote name='bonsai_88']A ile bierze za tatoo? I czy robi henną? Bo chciałabym mieć takiego małego smoczka na szyi, ale chcę najpierw sprawdzić czy to będzie fajnie wyglądać...

ooojjjj drooogo :roll::roll::diabloti:

henną nie robi choć ma sprzęciora.. ale nie ma czasu :lol:

Posted

o jakieś old fotiren ja znalazłam ;)
ale wiesz Madziu że zrobiłaś mi przyjemność tymi fotami...

a szczególnie dwoma...

1. http://images34.fotosik.pl/166/5f5e930493f65058.jpg
2. http://images33.fotosik.pl/166/16eccdd375dc7fc5.jpg

cholera, już to pisałam...ale te dwa tatuaże są boooskie :loveu::loveu::loveu:

i widziałam też rozwrzeszczane pisklaki i spokojnego Klocuszka bawiącego się swoim malutkim ringo :loveu:

Posted

[quote name='ATLANTYDA']Cześć i czołem widziałam małe ptoszki :loveu::loveu:
I wielkiego psa :loveu::loveu: i i i o reszcie nie wspominając :evil_lol::evil_lol::evil_lol:wszystko fajniste

mnie nie widziałaś na fotach :roll: nie wiesz ile straciłas :diabloti: