Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:hand::hand::hand::hand:

kto chce mi towarzyszyć w spaceru z dwoma psami??? :roll: jak ja mam z nimi iść??? przeca to trza za strzałem bo oba płaczki za mną :diabloti::loveu:

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='clockwork']

:hand::hand::hand::hand:

kto chce mi towarzyszyć w spaceru z dwoma psami??? :roll: jak ja mam z nimi iść??? przeca to trza za strzałem bo oba płaczki za mną :diabloti::loveu:

oć do Mła ...pójdziemy do garażu , weźmiemy woza i pojadziem z ferajną na psacera :razz:

zapomniałaś dodać że ktoś do cykania fot jeszcze by sie przydał ;)

Posted

chyba poszla na tego spacera..........
gorzej jak jedno w prawo a drugie w lewo pociagnie

i co bedzie???:diabloti::diabloti::diabloti:

witka

Posted

[quote name='clockwork']jak na wyżej załączonym obrazku :mdleje:

trza Ci zamówić pet sister :roll:.... musiał pan C. se noge zachorować akurat teraz :cool1:

Posted

zuzolandia napisał(a):
Kochana moja Madzialeno!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja czekam na ten nr.konta....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

podam moje jak ona nie chce :grins:

Madź :Rose: KCM!!! :loveu: mam do Cia prośbkę - kiedyś wstawiałaś tu fotki tatoo - był taki ślicny jeden delikatny taki cieniutki - qrna chba z jakiegoś konwentu to było - kiedy to było to se poszukam tych fotek :oops:

Posted

[quote name='malawaszka']podam moje jak ona nie chce :grins:

Madź :Rose: KCM!!! :loveu: mam do Cia prośbkę - kiedyś wstawiałaś tu fotki tatoo - był taki ślicny jeden delikatny taki cieniutki - qrna chba z jakiegoś konwentu to było - kiedy to było to se poszukam tych fotek :oops:

to było ze Szwecji :grins: ten na nózi

Posted

[quote name='malawaszka']niooo to to było :loveu::loveu::loveu: z rogami - co za motylkaś dorzuciła :mad::lol:

kiedy były te foty ze Szwecjii wstawiane? bo chciałam je obejrzeć jeszcze :oops:

te są chyba z Anglii :roll::roll: dodano koło 4.03.2008;)

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9632428#post9632428

a ze sverige są tu

http://www.kamuflaz.com/projektor.php?pelny_adres=wypady/szwecja0907/sverige_76.jpg&ilosc_fotek=96

DŁUUUGO SIE WGRYWAJĄ BO WE FLASHU :cool1:

Posted

[quote name='malawaszka']niooo to to było :loveu::loveu::loveu: z rogami - co za motylkaś dorzuciła :mad::lol:

kiedy były te foty ze Szwecjii wstawiane? bo chciałam je obejrzeć jeszcze :oops:

:multi::multi::multi:widzisz jak wiedziałam o który chodziło :multi:

Posted

[quote name='malawaszka']a macie gdzieś jakąś galerię żebybyły tatoo w tym stylu takie cieniutkie? :razz: umyśliłam że sobie zrobię prezent urodzinowy :loveu:

mi też możesz zrobić ....mam 5 grudnia :grins:

Posted

[quote name='malawaszka']a macie gdzieś jakąś galerię żebybyły tatoo w tym stylu takie cieniutkie? :razz: umyśliłam że sobie zrobię prezent urodzinowy :loveu:

:roll::roll: ostatnimi czasy nie wrzucamy wogóle fot na strone :oops::oops:
a Pawcio takie wzory robi z głowy :roll:

http://www.kamuflaz.com/projektor.php?pelny_adres=galeria/kobiece/kobiece_1.jpg&ilosc_fotek=86

http://www.kamuflaz.com/projektor.php?pelny_adres=galeria/trybal/trybal_1.jpg&ilosc_fotek=101

Posted

[quote name='bonsai_88']A ile bierze za tatoo? I czy robi henną? Bo chciałabym mieć takiego małego smoczka na szyi, ale chcę najpierw sprawdzić czy to będzie fajnie wyglądać...

na szyi to Ci Maciuś malinkę zrobi :eviltong:

Jedzie kotek z toba ??