Alicja Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 :razz::razz:sces suchy chleb dla kónia :palbo cukier w kosteczkach ;) Quote
clockwork Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 [quote name='bonsai_88']A to co za kunie ;) :niewiem: nie znam sie na kuniach... czy araby czy inne siakieś :niewiem: Quote
Pandisia Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 [quote name='clockwork']:niewiem: nie znam sie na kuniach... czy araby czy inne siakieś :niewiem: Rasa budionnowska SP :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 ale kuńska olbrzymiaste :loveu::loveu: a do tego jakie ładne ;) Quote
Alicja Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 [quote name='bonsai_88']A to co za kunie ;) czterokopytne :grins:z grzywkami ......krzywymi .....psa bym im nie dała :roflt: Quote
bonsai_88 Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 No i nikt mi nie napisał tego co chciałam :(... No i skąd są te kunie ;) Ps. na araby toto mi nie wyglądały :P Quote
Alicja Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 [quote name='bonsai_88']No i nikt mi nie napisał tego co chciałam :(... No i skąd są te kunie ;) Ps. na araby toto mi nie wyglądały :P ze stajni :grins: ....mama kunikowa je urodziła :p a tak na serio to nie pamiętam nazwy miejscowości ale to i tak nieważne ;) Quote
Pandisia Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 [quote name='bonsai_88']No i nikt mi nie napisał tego co chciałam :(... No i skąd są te kunie ;) Ps. na araby toto mi nie wyglądały :P No przeca napisałam Rasa budionnowska SP :diabloti:- poważnie SP -SZLACHETNY PółKRWI Quote
agbar Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 AAAAAAle piekne kunie:loveu::loveu: czesc ruro:hand: Quote
bonsai_88 Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 No jak SP to ja się zgadzam... po prostu maści tam były takie niearabskie ;). Quote
Alicja Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 Z maści najlepszy Alantan :evil_lol::evil_lol::evil_lol: cze Madź :multi::loveu::multi: z ferajną w przewadze meskiej 4/2 Quote
BeaC Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 śliczne kunisie:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: uwielbiam konie........... zawsze marzyłam o własnym:razz::razz::razz: Quote
clockwork Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 [quote name='bonsai_88']No i nikt mi nie napisał tego co chciałam :(... No i skąd są te kunie ;) z okolic Jastrzębia :p też nie wiedziałam że mamy tu stadnine :roll::roll: a to 16 km od mojego domu :cool1: kręcimy tam tymczas dla psiaków :razz: a trafiłam tam przez mojego Pawcia :loveu:.... to stadnina jego klienta :razz: a klient ma taki dziar http://www.kamuflaz.com/galeria/fauna/fauna_46.jpg witam Was moje TWA!!! :loveu::loveu: BROWAREK POD TO BEZROBOCIE :drink1: mam sunie na DT :grins: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=116138 Quote
bonsai_88 Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Klocuciowa... weź ty mi wytłumacz CZEMU "twoje" psy tak mi się po życiorysie pałętają? Najpierw były odwiedziny u suni, teraz "TWÓJ" szczeniak chce mi całą chałupę na wióry przerobić... Quote
furciaczek Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Fajne kunie:loveu: Fajna sucza:loveu: w ogole faaajnie:loveu: Quote
clockwork Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 [quote name='bonsai_88']Klocuciowa... weź ty mi wytłumacz CZEMU "twoje" psy tak mi się po życiorysie pałętają? Najpierw były odwiedziny u suni, teraz "TWÓJ" szczeniak chce mi całą chałupę na wiury przerobić... widać takie przeznaczenie :grins: żebyś o mnie często myślała :loveu: [quote name='furciaczek']Fajne kunie:loveu: Fajna sucza:loveu: w ogole faaajnie:loveu: fajneee fajneee:eviltong::eviltong: Quote
bonsai_88 Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Taaa... będę o tobie myśleć za każdym razem jak otworzę ten przepyszny miód albo jak spojrzę na tą obgryzioną nogę od stołu... Quote
Alicja Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [quote name='bonsai_88']Taaa... będę o tobie myśleć za każdym razem jak otworzę ten przepyszny miód albo jak spojrzę na tą obgryzioną nogę od stołu... ja to zazwyczaj miód na bułeczkę z masełkiem daję albo na twarożek i tak zajadam .....z nogą stołową jeszcze nie próbowałam :roll: Quote
e.v.a Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 cze Klocuszki :loveu::hand::hand::hand::hand: Quote
Recommended Posts