basia2202 Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]ehh jaka ty uboga:diabloti:[/FONT] [FONT=Arial]ja mam :hmmmm: 4 conajmniej: Clock, Pawcio, papug i smok :eviltong: osz cholera same samce :mad::mad: [/FONT] noo.. właaaśnie... też to szposzczegłam :diabloti: bom jest szposzczegawcza :cool3: a u mnie to biiida... nie mam więcej połówków :placz: podziel się, nie bądź sknera :diabloti: Quote
clockwork Posted July 28, 2008 Author Posted July 28, 2008 [FONT=Arial]ajajaj :razz::razz: melduje że żyje :multi::multi:[/FONT] Quote
Alicja Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]ajajaj :razz::razz: melduje że żyje :multi::multi:[/FONT] :evil_lol:[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol: ja też ;) ku niezadowoleniu niektórych :diabloti::evil_lol:[/FONT] Quote
agbar Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='Alicja']:evil_lol:[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol: ja też ;) ku niezadowoleniu niektórych :diabloti::evil_lol:[/FONT] Alicjo nie dosc ze zyjesz to jeszcze jestes cyniczna.....:diabloti: Czesc Kobieto z samcami:loveu: Quote
clockwork Posted July 29, 2008 Author Posted July 29, 2008 [quote name='agbar']Alicjo nie dosc ze zyjesz to jeszcze jestes cyniczna.....:diabloti: Czesc Kobieto z samcami:loveu: [FONT=Arial] mało że cyniczna to jeszcze przemądrzała i szkodzi psom :diabloti: i nie ma pojęcia o żywieniu szczeniaków... przy syndromie oświęcimskim nie należy dawać psom jeść :diabloti::diabloti::eviltong:[/FONT] Quote
agbar Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='clockwork'] [FONT=Arial]mało że cyniczna to jeszcze przemądrzała i szkodzi psom :diabloti: i nie ma pojęcia o żywieniu szczeniaków... przy syndromie oświęcimskim nie należy dawać psom jeść :diabloti::diabloti::eviltong:[/FONT] Magdaleno:crazyeye:ty jako TWA powinnas bronic Alicji wlasna pierwsiom:diabloti: Quote
clockwork Posted July 29, 2008 Author Posted July 29, 2008 [quote name='agbar']Magdaleno:crazyeye:ty jako TWA powinnas bronic Alicji wlasna pierwsiom:diabloti: [FONT=Arial] no przeca bronie, klatom własnom.... nawet robie to co ona, żeby nie było że tylko ONA, mła TWA szkodzi psom :roll: też se im szkodze.. idymy łeb w łeb... a tera żegnam- ide wykończyć kilka psów :hand: :diabloti: P.S. mamy se z Alą taki cichy zakład- która zabije wiecej :diabloti::diabloti::eviltong::eviltong::eviltong: [/FONT] Quote
agbar Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='clockwork'] [FONT=Arial]no przeca bronie, klatom własnom.... nawet robie to co ona, żeby nie było że tylko ONA, mła TWA szkodzi psom :roll: też se im szkodze.. idymy łeb w łeb...[/FONT] [FONT=Arial]a tera żegnam- ide wykończyć kilka psów :hand: :diabloti:[/FONT] [FONT=Arial]P.S. mamy se z Alą taki cichy zakład- która zabije wiecej :diabloti::diabloti::eviltong::eviltong::eviltong:[/FONT] idz,idz tylko sie kurde postaraj troche:diabloti: Quote
apple Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [FONT=Century Gothic]Czeeee znęcaczki :loveu:[/FONT] Quote
Alicja Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='agbar']Alicjo nie dosc ze zyjesz to jeszcze jestes cyniczna.....:diabloti: [FONT=Arial]stydać nie benedem :diabloti:[/FONT] Czesc Kobieto z samcami:loveu: [quote name='clockwork'][FONT=Arial] mało że cyniczna to jeszcze przemądrzała i szkodzi psom :diabloti: i nie ma pojęcia o żywieniu szczeniaków... przy syndromie oświęcimskim nie należy dawać psom jeść :diabloti::eviltong:[/FONT] [FONT=Arial].... a ja chciałam tylko im napchać brzuszki :oops:...a oni pankli [/FONT][FONT=Arial]:roll:[/FONT][FONT=Arial].....bo się mondrzyłam zamiast że powinne dostawać nawet do 5 razy po troszku zamiasta 1-2 razy Big Michę :angryy:[/FONT] [quote name='agbar']Magdaleno:crazyeye:ty jako TWA powinnas bronic Alicji wlasna pierwsiom:diabloti: [FONT=Arial] broniła ...wzięła to na gołą klate :diabloti::evil_lol:aż się włosy sypali :roll::evil_lol:[/FONT] [quote name='clockwork'][FONT=Arial] no przeca bronie, klatom własnom.... nawet robie to co ona, żeby nie było że tylko ONA, mła TWA szkodzi psom :roll: też se im szkodze.. idymy łeb w łeb... potwierdzam autorytatywnie aczkolwiek bez Dyplomu :grins: a tera żegnam- ide wykończyć kilka psów :hand: :diabloti: i pilnuj co by nam konkurencja nie wkroczyła w zakład :diabloti: P.S. mamy se z Alą taki cichy zakład- która zabije wiecej :diabloti::eviltong::eviltong: [/FONT] [FONT=Arial]:obrazic: no taaaa chcesz być lepsza ...... ja dziś nie mam okazji se pozabijać [/FONT] [quote name='agbar']idz,idz tylko sie kurde postaraj troche:diabloti: [FONT=Arial] stara się dziewczynka :loveu::evil_lol: Doberek Moje TWA :grins: :loveu: z miodem :evil_lol: [/FONT] Quote
jonQuilla Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [FONT=Georgia]witaaaaaaaaaaaaaaaaam :loveu::multi::multi::multi:[/FONT] Quote
Alicja Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='jonQuilla']witaaaaaaaaaaaaaaaaam :loveu::multi::multi::multi: :razz:witanko :p Quote
BeaC Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 wpadłam i idę.fotki widzialam.......... zajedwabiste zwłaszcza Klocuś ide bo G.wrzeszczy cobym z nim pifko i szluga na tarasie:diabloti::diabloti::diabloti: to PA Quote
Fenris Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 :hmmmm: zgoopiały do reszty :-? :roflt::roflt::roflt: Quote
Alicja Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='Fenris']:hmmmm: zgoopiały do reszty :-? :roflt::roflt::roflt: to od nadmiaru kasy za sprzedane psy :grins: forsa nam uderzyła do głowy :roll: Quote
Alicja Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Zawitałam porannie :multi::multi::loveu::multi::multi:doberek w słoneczku :multi::loveu: czekam na telefon od C. :roll: o której mam przyjechać i czy to dziś ... :roll: Quote
Alicja Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 [quote name='apple']Tak se wdepnęłam:grins: w so ......:roll:...że zapytam :grins: Quote
polciuaa Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 No to ja też witam ze słonecznego Olkusza.:grins: Quote
Alicja Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 [quote name='dogomanka_']No to ja też witam ze słonecznego Olkusza.:grins: :cool1: niemożliwe ze w Olkuszu suonko :p Quote
polciuaa Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 [quote name='Alicja']:cool1: niemożliwe ze w Olkuszu suonko :p a jednak.:diabloti: Quote
Alicja Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 [quote name='dogomanka_']a jednak.:diabloti: u Nas jakaś złośliwa bestia zagrzewa aż przykro:diabloti: ...pies sam dobrowolnie udał się ze spaceru w stronę domostwa :roll: Quote
polciuaa Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 [quote name='Alicja'] u Nas jakaś złośliwa bestia zagrzewa aż przykro:diabloti: ...pies sam dobrowolnie udał się ze spaceru w stronę domostwa :roll: No to nie tylko u Ciebie kochana.:evil_lol: Quote
apple Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 [quote name='Alicja']w so ......:roll:...że zapytam :grins:No jak to w co.......w bloga:grins: Quote
zuzolandia Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Kochana moja Madzialeno!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja czekam na ten nr.konta....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! buziaczki !!!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts