Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial]ehh jaka ty uboga:diabloti:[/FONT]
[FONT=Arial]ja mam :hmmmm: 4 conajmniej: Clock, Pawcio, papug i smok :eviltong:

osz cholera same samce :mad::mad:
[/FONT]
noo.. właaaśnie... też to szposzczegłam :diabloti: bom jest szposzczegawcza :cool3:
a u mnie to biiida...
nie mam więcej połówków :placz:
podziel się, nie bądź sknera :diabloti:

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]ajajaj :razz::razz:

melduje że żyje :multi::multi:
[/FONT]

:evil_lol:[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol: ja też ;) ku niezadowoleniu niektórych :diabloti::evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja']:evil_lol:[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol: ja też ;) ku niezadowoleniu niektórych :diabloti::evil_lol:[/FONT]

Alicjo nie dosc ze zyjesz to jeszcze jestes cyniczna.....:diabloti:

Czesc Kobieto z samcami:loveu:

Posted

[quote name='agbar']Alicjo nie dosc ze zyjesz to jeszcze jestes cyniczna.....:diabloti:

[FONT=Arial]
mało że cyniczna to jeszcze przemądrzała i szkodzi psom :diabloti: i nie ma pojęcia o żywieniu szczeniaków... przy syndromie oświęcimskim nie należy dawać psom jeść :diabloti::diabloti::eviltong:
[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork']
[FONT=Arial]mało że cyniczna to jeszcze przemądrzała i szkodzi psom :diabloti: i nie ma pojęcia o żywieniu szczeniaków... przy syndromie oświęcimskim nie należy dawać psom jeść :diabloti::diabloti::eviltong:[/FONT]

Magdaleno:crazyeye:ty jako TWA powinnas bronic Alicji wlasna pierwsiom:diabloti:

Posted

[quote name='agbar']Magdaleno:crazyeye:ty jako TWA powinnas bronic Alicji wlasna pierwsiom:diabloti:
[FONT=Arial]
no przeca bronie, klatom własnom.... nawet robie to co ona, żeby nie było że tylko ONA, mła TWA szkodzi psom :roll: też se im szkodze.. idymy łeb w łeb...

a tera żegnam- ide wykończyć kilka psów :hand: :diabloti:

P.S. mamy se z Alą taki cichy zakład- która zabije wiecej :diabloti::diabloti::eviltong::eviltong::eviltong:
[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork']
[FONT=Arial]no przeca bronie, klatom własnom.... nawet robie to co ona, żeby nie było że tylko ONA, mła TWA szkodzi psom :roll: też se im szkodze.. idymy łeb w łeb...[/FONT]

[FONT=Arial]a tera żegnam- ide wykończyć kilka psów :hand: :diabloti:[/FONT]

[FONT=Arial]P.S. mamy se z Alą taki cichy zakład- która zabije wiecej :diabloti::diabloti::eviltong::eviltong::eviltong:[/FONT]

idz,idz tylko sie kurde postaraj troche:diabloti:

Posted

[quote name='agbar']Alicjo nie dosc ze zyjesz to jeszcze jestes cyniczna.....:diabloti:

[FONT=Arial]stydać nie benedem :diabloti:[/FONT]

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]
mało że cyniczna to jeszcze przemądrzała i szkodzi psom :diabloti: i nie ma pojęcia o żywieniu szczeniaków... przy syndromie oświęcimskim nie należy dawać psom jeść :diabloti::eviltong:
[/FONT]

[FONT=Arial].... a ja chciałam tylko im napchać brzuszki :oops:...a oni pankli [/FONT][FONT=Arial]:roll:[/FONT][FONT=Arial].....bo się mondrzyłam zamiast że powinne dostawać nawet do 5 razy po troszku zamiasta 1-2 razy Big Michę :angryy:[/FONT]

[quote name='agbar']Magdaleno:crazyeye:ty jako TWA powinnas bronic Alicji wlasna pierwsiom:diabloti:
[FONT=Arial]
broniła ...wzięła to na gołą klate :diabloti::evil_lol:aż się włosy sypali :roll::evil_lol:
[/FONT]

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]
no przeca bronie, klatom własnom.... nawet robie to co ona, żeby nie było że tylko ONA, mła TWA szkodzi psom :roll: też se im szkodze.. idymy łeb w łeb...

potwierdzam autorytatywnie aczkolwiek bez Dyplomu :grins:

a tera żegnam- ide wykończyć kilka psów :hand: :diabloti:

i pilnuj co by nam konkurencja nie wkroczyła w zakład :diabloti:

P.S. mamy se z Alą taki cichy zakład- która zabije wiecej :diabloti::eviltong::eviltong:
[/FONT]

[FONT=Arial]:obrazic: no taaaa chcesz być lepsza ...... ja dziś nie mam okazji se pozabijać [/FONT]

[quote name='agbar']idz,idz tylko sie kurde postaraj troche:diabloti:
[FONT=Arial]
stara się dziewczynka :loveu::evil_lol:

Doberek Moje TWA :grins: :loveu: z miodem :evil_lol:
[/FONT]

Posted

wpadłam i idę.fotki widzialam.......... zajedwabiste
zwłaszcza Klocuś

ide bo G.wrzeszczy cobym z nim pifko i szluga na tarasie:diabloti::diabloti::diabloti:
to PA

Posted

[quote name='Fenris']:hmmmm: zgoopiały do reszty :-?
:roflt::roflt::roflt:

to od nadmiaru kasy za sprzedane psy :grins:

forsa nam uderzyła do głowy :roll:

Posted

Zawitałam porannie :multi::multi::loveu::multi::multi:doberek w słoneczku :multi::loveu:

czekam na telefon od C. :roll: o której mam przyjechać i czy to dziś ... :roll:

Posted

[quote name='dogomanka_']a jednak.:diabloti:

u Nas jakaś złośliwa bestia zagrzewa aż przykro:diabloti: ...pies sam dobrowolnie udał się ze spaceru w stronę domostwa :roll:

Posted

[quote name='Alicja']
u Nas jakaś złośliwa bestia zagrzewa aż przykro:diabloti: ...pies sam dobrowolnie udał się ze spaceru w stronę domostwa :roll:

No to nie tylko u Ciebie kochana.:evil_lol: