Alicja Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]jak miło jak rano ktoś tak radośnie wita [/FONT] [FONT=Arial]..... chłopaki Cię w domku tak nie witają.....nie wiedzą co tracą [/FONT] Quote
malawaszka Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 http://images6.fotosik.pl/241/51dacf68683ca3b6.jpg wytargał folię fundamentową? :evil_lol: Quote
clockwork Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 [quote name='malawaszka']http://images6.fotosik.pl/241/51dacf68683ca3b6.jpg wytargał folię fundamentową? :evil_lol: [FONT=Arial]nie... butelke którą panowie zostawili nabitą na palik dla zaznaczenia sznureczkiem czegoś tam :roll: palik też został nieznacznie przesunięty :eviltong::eviltong: http://images6.fotosik.pl/241/1c38676366c5518c.jpg [/FONT] Quote
clockwork Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 [FONT=Arial]juhuujuhuu :roll: CZE :hand:[/FONT] Quote
clockwork Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 [FONT=Arial]ku chwale ojczyzny ide polatać na szmacie ale ja tu jeszcze wróce :diabloti:[/FONT] Quote
sota36 Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]ku chwale ojczyzny ide polatać na szmacie ale ja tu jeszcze wróce :diabloti:[/FONT]olej szmate! Czesc Madzialeno z chlopokami! Quote
chalimala Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 alohaaa :) siedze sobie z tamponem w nosie bo zakatarzona jestem...ja moje psy i szczur... jak wszyscy to wszyscy...magda tylko nie odleć ;) Quote
bonsai_88 Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Madzia, byłam w końcu u trzyłapki :). Powiedz mi gdzie mogę relację z wizyty napisać i zdjęcia powklejać... Ps. od dzisiaj na takie wizyty to tylko mnie bierz... dostałam mleko prosto od krowy, miód "jeszcze ciepły" [właścicielka Suni ma pasiekę ;)] i całą siatę warzyw :). Quote
clockwork Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 [quote name='bonsai_88']Madzia, byłam w końcu u trzyłapki :). Powiedz mi gdzie mogę relację z wizyty napisać i zdjęcia powklejać... Ps. od dzisiaj na takie wizyty to tylko mnie bierz... dostałam mleko prosto od krowy, miód "jeszcze ciepły" [właścicielka Suni ma pasiekę ;)] i całą siatę warzyw :). [FONT=Arial] TU http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=108987&page=23 buuhahhaha... łapówkaro ty... też dostałam miodek:razz: i pisałam już że sunia lepiej trafić nie mogła- ma miodzio :loveu: Bonsai- skąd ty mieszkasz??? Bytom?? czy cosik popierdasiłam:oops: jest w Bytomiu domek do sprawdzenia.... nie wiem czy Pan ma pasieke i krowy, bo mieszka w bloku ale :evil_lol::evil_lol: [/FONT] Quote
bonsai_88 Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 clockwork;10577762[B napisał(a):][FONT=Arial] buuhahhaha... łapówkaro ty... Ciii... nic nie mów, może się nie wyda :razz: też dostałam miodek:razz: i pisałam już że sunia lepiej trafić nie mogła- ma miodzio :loveu: [/FONT][FONT=Arial]Bo to kraina mlekiem i miodem płynąca :lol:[/FONT] [FONT=Arial] Bonsai- skąd ty mieszkasz??? Bytom?? czy cosik popierdasiłam:oops: jest w Bytomiu domek do sprawdzenia.... nie wiem czy Pan ma pasieke i krowy, bo mieszka w bloku ale :evil_lol::evil_lol: [/FONT] Mieszkam w Gliwicach, ale tek bez łapówki... ja nie wiem czy mi się chce :evil_lol:... A na poważnie to muszę się zastanowić czy mam czas :roll:[przygotowania przedwakacyjne :multi:] Quote
Alicja Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 [FONT=Arial]:obrazic: i nawet nie dadzą polizać miodku :eviltong:[/FONT] Quote
clockwork Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:obrazić : i nawet nie dadzą polizać miodku :eviltong:[/FONT] [FONT=Arial]no co ty... dam ci polizać... serio serio :grins:[/FONT] Quote
malawaszka Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]no co ty... dam ci polizać... serio serio :grins:[/FONT] :errrr: ............. Quote
Alicja Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]no co ty... dam ci polizać... serio serio :grins:[/FONT] .................. Quote
basia2202 Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]moja druga połówka i trzecia połówka :cool1:[/FONT] hehe... dużo masz tych połówek :cool3: ja to mam drugą połówkę tylko:roll: i dziecię :loveu: Quote
clockwork Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 [quote name='malawaszka']:errrr: ............. [quote name='Alicja'].................. [FONT=Arial]no soooo :roll:[/FONT] [quote name='basia2202']hehe... dużo masz tych połówek :cool3: ja to mam drugą połówkę tylko:roll: i dziecię :loveu: [FONT=Arial]ehh jaka ty uboga:diabloti:[/FONT] [FONT=Arial]ja mam :hmmmm: 4 conajmniej: Clock, Pawcio, papug i smok :eviltong: osz cholera same samce :mad::mad: [/FONT] Quote
malawaszka Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial] osz cholera same samce :mad::mad: [/FONT] szczęściara :placz: ja mam większość bab w domu i przesr,,,e :shake: Quote
Alicja Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]no soooo :roll: nooooo......nis :roll: [/FONT] [FONT=Arial]ehh jaka ty uboga:diabloti:[/FONT] [FONT=Arial]ja mam :hmmmm: 4 conajmniej: Clock, Pawcio, papug i smok :eviltong: osz cholera same samce :mad::mad: [/FONT] [FONT=Arial] dodaj swojego Ozzulka :roll:[/FONT] Quote
Alicja Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 [FONT=Arial]Wstałam , byłam na PSAcerku , zrobilam zakupki , teraz piję kaff i za 20 minutek pomykam na autobusik :hand:.............................jadę polizać :eviltong::evil_lol:[/FONT] Quote
Recommended Posts