Pysia Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 clockwork napisał(a):pierdu pierdu a gospodyni wagaruje :roll::oops: no bo co ja mam wam tu napisać :niewiem: nie daje rady w schronie.... dupa ... zniose wszystko ale nie cierpienie i bezradność- a tego tam sporo :shake: kiedy brak pieniędzy na leczenie szczeniaka który odlatuje ci na rękach, bezradność i baty dogomaniaczek za wszystko co zrobisz.... brak już sił.... tera troche optymizmu PAWCIO POJECHAŁ DO JUKEJ i ... chata wolna!!!! :eviltong::multi: Klocuś ma sie dobrze, i reszta trzody też ;) fotek Klocka nie ma bo skąd jak ja cały dzień przy cudzych-niczyich psach :roll: Czasami trzeba powagarować ;) Wiem co to bezradność. Jak chata wolna to trza się odstresować ;) Witaj Klockowa :loveu: Quote
Selket Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Cześć Madź ;) Kobity mają rację więc ja już nic nie będę dodawała ;) Trzymaj się mocno i nie trać wiary, bo robisz mnóstwo dobrej roboty :calus: Quote
bonsai_88 Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Melduję co i jak z wizytą poadopcyjną u 3-łapki :) Ponieważ właścicielka suni ma jutro dużą wizytę rodzinną to prosiła mnie o przesunięcie spotkania... nie przeszkadza mi to, bo rozwaliłam nogę [rzepkę, kurna, rzepkę :(] i bardzo źle mi się prowadzi. Ale Klocusiowa, nic się nie bój - wizyta będzie za tydzień, odwiedzę 3-łapkę i wymiziam :). Quote
clockwork Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 [FONT=Arial]w schronie pracuje do końca lipca albo do końca wakacji...o ile wytrzymam... w takiej atmosferze, z takimi zasadami i z taką samowolką nie da sie pracować... bede tam jeździć ale jako wolontariusz. TYLKO DLA PSÓW :-([/FONT] Quote
basia2202 Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Madzialeno, słońce nasze!! pamiętaj... serduchem zawsze jesteśmy z Tobą!! :calus: chalimala napisał(a):Magda wal to co pisza inni! jak im sie cos nie podoba to tyryt z placu! patrzec swojego nosa! robisz coś co nie jedna z nich nigdy nie zrobila nawet w 1/48! malo komu brakuje odwagi żeby poświęcić tyle obcym pieskom! a jak ktos ma problem to niech prosto w twarz walnie a nie na forum 400 km od ciebie! miej to w du**e!robisz zajefajną robotę! i chwala Ci za to!!!!! glowa do góry, klata do przodu, a paskudom które mają jakiś problem, bo maja za duzo wolnego czasu mówimy NIE! jak maja go tyle niech ruszą żyć i pomagać! zobaczą jakie to proste... buziole :* wszystko to święta prawda!! popieram w 13435345435%!! Madzik... jesteś wielka i chwała Ci za to, co robisz dla tych biduli... choć parę chwil mają dzięki Tobie szczęśliwych w swoim życiu... choć wiem, że serce Ci krwawi na tą całą sytuację... że nie da się przeskoczyć wszystkiego... i tak robisz wiele!! baaardzo bardzo wiele!! żal... że inni docenić nie potrafią... pokłony dla Ciebie kochana!! ściskamy mocno!! wytrwaj!!:buzi: Quote
zuzolandia Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 JA WIEM ZE JESTES BARDZOOO DZIELNA !!! I TY WIESZ ZE CIEM KOFOM !!!! A Klocus to najsłodszy kiler pod sloncem ;-) Quote
Alicja Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 zuzolandia napisał(a):JA WIEM ZE JESTES BARDZOOO DZIELNA !!! I TY WIESZ ZE CIEM KOFOM !!!! A Klocus to najsłodszy kiler pod sloncem ;-) [FONT=Arial] Zuzolka ...nie pobłądziliście :razz::razz: MADZIU !!!!!! :loveu: !!!!! :kciuki: .... [/FONT] Quote
zuzolandia Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Alicja napisał(a): [FONT=Arial]Zuzolka ...nie pobłądziliście :razz::razz:[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial Black]spokooo ...trasa prosta jak w morde strzelił .......50 min jechalismy w sumie....czyli komp klamie :mad::mad:[/FONT] [FONT=Arial]MADZIU !!!!!! :loveu: !!!!! :kciuki: .... [/FONT] :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
apple Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]w schronie pracuje do końca lipca albo do końca wakacji...o ile wytrzymam... w takiej atmosferze, z takimi zasadami i z taką samowolką nie da sie pracować... bede tam jeździć ale jako wolontariusz. TYLKO DLA PSÓW :-([/FONT] [FONT=Century Gothic]Madzialenka.................:loveu::loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 [FONT=Georgia]witam :multi::loveu: pamiętamy cały czas o Was i ślemy pozdrowionka :) [/FONT] Quote
Alicja Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 [FONT=Arial]Pierdziel tą szpagatową inteligencję po studiach i wracaj TU do NAS [/FONT] Quote
BeaC Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 nadal jej nie ma????? uuuuuuuuu jest tu kto???:cool1: Quote
Kiłi Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 [quote name='clockwork'] baty dogomaniaczek za wszystko co zrobisz.... brak już sił.... [/quote] Jakie baty? Od kogo kurde :mad::mad: Ja im [EMAIL="^#$%^@$"]^#$%^@$[/EMAIL] :angryy::mad: :razz: Mizianko dla klocusia, z Tobą też się Klocusiowa napije:loveu::beerchug: Quote
basia2202 Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 [COLOR=Purple][B]jestem :loveu: i Zuzka też jest :evil_lol: [/B][/COLOR] Quote
Alicja Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Jestem TUTAJ ...[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jbk Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Trzeba mieć naprawdę silne nerwy, żeby w schronisku pracować, więc trzymaj się, Klocusiowa, jesteśmy z Tobą! I nie przejmuj się ludziskami wrednymi, psy są fajniejsze niż ludzie. Quote
clockwork Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 [FONT=Arial]KUKU :diabloti: sąsiadka Klokłorka ma cieczke...... WYPCHAM JĄ A POTEM JEGO :diabloti: a pozatym stara bida- Pawcio w końcu jutro wraca z tego jUKeja, czy od evaxon... czy gdzie on tam jest :roll: nudno tak samemu w domu:roll:[/FONT] Quote
malawaszka Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 clockwork napisał(a):[FONT=Arial] sąsiadka Klokłorka ma cieczke...... WYPCHAM JĄ A POTEM JEGO :diabloti: [/FONT] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: rozmwaiają przez ścianę? Quote
clockwork Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 malawaszka napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol: rozmwaiają przez ścianę? [FONT=Arial]nie... ona mieszka gdzieś 5 pięter wyżej, ale on ją nawołuje :roll::cool1:[/FONT] Quote
Recommended Posts