clockwork Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 [quote name='Medorowa']Klocusiowa, Ala napisała, że pojechała walczyć z witrakami, a jest u Ciebie:diabloti::hand: [FONT=Arial]razem walczyłyśmy :diabloti:dziś w schronie :diabloti: My som Don Kichote i :hmmmm: Sanczo Pancza :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
agbar Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]razem walczyłyśmy :diabloti:dziś w schronie :diabloti:[/FONT] [FONT=Arial]My som Don Kichote i :hmmmm: Sanczo Pancza :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] a ktora z Was grubasow to niby Sanczo???:evil_lol: Quote
Medorowa Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 No właśnie, kto jest kto, bo mnie ciekawość zżera:diabloti::evil_lol: Quote
polciuaa Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Boże.!Jaki On jest śliczny.!:loveu: Czy ta rasa jest uznana w Polsce przez FCI czy nie.?oops: Quote
BoJa2 Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Hellow:multi::multi:dzielne (dzie)WOJE,jakoś do Alutki bardziej mi pasuje to PANCZA:lol:;)- kto wie dlaczego??????:lol::lol::lol: Quote
Pysia Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Witaj:multi: Pamiętaj, że życie toczy się dalej... Quote
malawaszka Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 BoJa napisał(a):Hellow:multi::multi:dzielne (dzie)WOJE,jakoś do Alutki bardziej mi pasuje to PANCZA:lol:;)- kto wie dlaczego??????:lol::lol::lol: hahaha pewnie dlatego, że jest taaaakaaaaaa okrąglutka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
jonQuilla Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 [FONT=Georgia]witajcie szatanki :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::loveu:[/FONT] Quote
Alicja Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 malawaszka napisał(a):hahaha pewnie dlatego, że jest taaaakaaaaaa okrąglutka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial]:oops::oops::oops:wiedziałam ze zauważysz :eviltong: cze :hand: [/FONT] Quote
clockwork Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 pierdu pierdu a gospodyni wagaruje :roll::oops: no bo co ja mam wam tu napisać :niewiem: nie daje rady w schronie.... dupa ... zniose wszystko ale nie cierpienie i bezradność- a tego tam sporo :shake: kiedy brak pieniędzy na leczenie szczeniaka który odlatuje ci na rękach, bezradność i baty dogomaniaczek za wszystko co zrobisz.... brak już sił.... tera troche optymizmu PAWCIO POJECHAŁ DO JUKEJ i ... chata wolna!!!! :eviltong::multi: Klocuś ma sie dobrze, i reszta trzody też ;) fotek Klocka nie ma bo skąd jak ja cały dzień przy cudzych-niczyich psach :roll: Quote
lolka75 Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Dzielna Magdo!! Wez przyklad z Klocusia i olej cieplym moczem baty dogomaniaczek. Jestes wspaniala i wytrzymasz....bo kto wytrzyma jak nie Ty. Zawsze jak za cos sie bralas to walczylas do konca.... Jak to biedy straca Ciebie to staca wielka szanse na lepsze chocby chwile kiedy nawet w przelocie mizniesz ten pychol wystawiony przez kraty. Magda zycze Ci sily i odrobiny pogrubienia skory zeby kolejne baty dogomaniaczek spywaly jak po kaczce. Najwazniejsze czuc sie dobrze z soba i wierzyc ze mozna zrobic cos dobrego ale sie wymadrzylam:shake: No to jak chata wolna to bedzie bal!!!!:diabloti: Quote
chalimala Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Magda wal to co pisza inni! jak im sie cos nie podoba to tyryt z placu! patrzec swojego nosa! robisz coś co nie jedna z nich nigdy nie zrobila nawet w 1/48! malo komu brakuje odwagi żeby poświęcić tyle obcym pieskom! a jak ktos ma problem to niech prosto w twarz walnie a nie na forum 400 km od ciebie! miej to w du**e!robisz zajefajną robotę! i chwala Ci za to!!!!! glowa do góry, klata do przodu, a paskudom które mają jakiś problem, bo maja za duzo wolnego czasu mówimy NIE! jak maja go tyle niech ruszą żyć i pomagać! zobaczą jakie to proste... buziole :* Quote
malawaszka Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 ehh wiem jak to boli - mnie kiedyś na rękach odszedł chory na parwo szczeniaczek z Ol którego miałam na tymczasie - bolało jak cholera i współczuję Wam bardzo, ale czasem jesteśmy bezsilni... Magda ale idzie do przodu! zaczynacie się dogadywać a to najważniejsze!!! Dla nich - dla tych psiaków! :kciuki: :loveu: Quote
apple Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 [FONT=Century Gothic]Madzia kochana moja :loveu:dla mnie ty zasługujesz na medal;) KOFFOM CIĘ:loveu: za twoje wielkie serducho, determinację i chęć pomagania - jesteś [/FONT][FONT=Century Gothic]WIELKA:loveu: [SIZE=2]A te pipy co się czepiają niech same ruszą dupy i spróbują coś zrobić wtedy pogadamy:angryy:[/FONT] Quote
agbar Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 lolka75 napisał(a):Dzielna Magdo!! Wez przyklad z Klocusia i olej cieplym moczem baty dogomaniaczek. Jestes wspaniala i wytrzymasz....bo kto wytrzyma jak nie Ty. Zawsze jak za cos sie bralas to walczylas do konca.... Jak to biedy straca Ciebie to staca wielka szanse na lepsze chocby chwile kiedy nawet w przelocie mizniesz ten pychol wystawiony przez kraty. Magda zycze Ci sily i odrobiny pogrubienia skory zeby kolejne baty dogomaniaczek spywaly jak po kaczce. Najwazniejsze czuc sie dobrze z soba i wierzyc ze mozna zrobic cos dobrego ale sie wymadrzylam:shake: No to jak chata wolna to bedzie bal!!!!:diabloti: chalimala napisał(a):Magda wal to co pisza inni! jak im sie cos nie podoba to tyryt z placu! patrzec swojego nosa! robisz coś co nie jedna z nich nigdy nie zrobila nawet w 1/48! malo komu brakuje odwagi żeby poświęcić tyle obcym pieskom! a jak ktos ma problem to niech prosto w twarz walnie a nie na forum 400 km od ciebie! miej to w du**e!robisz zajefajną robotę! i chwala Ci za to!!!!! glowa do góry, klata do przodu, a paskudom które mają jakiś problem, bo maja za duzo wolnego czasu mówimy NIE! jak maja go tyle niech ruszą żyć i pomagać! zobaczą jakie to proste... buziole :* Musialabym sie powtorzyc wiec zacytuje po prostu,bo sie zgadzam z przedmowczyniami w 1000000000000000%... Madzia masz miekkie serce,musisz miec twarda doope-niech inni kopia- tylko sobie kulasy polamia a ty rob swoje!!!! Quote
Alicja Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 agbar napisał(a):Musialabym sie powtorzyc wiec zacytuje po prostu,bo sie zgadzam z przedmowczyniami w 1000000000000000%... Madzia masz miekkie serce,musisz miec twarda doope-niech inni kopia- tylko sobie kulasy polamia a ty rob swoje!!!! [FONT=Arial] doopa Magdzie stwardnie ;)....tylko ważne by trzymać się RAZEM a nie dać się zadymiarzom .... :mad:....na odległość fajnie się pisze ...niech te alfy i omegi staną oko w oko z taką sytuacją i już widzę tę ich pewność zza klawiszy :angryy:....jestem tam z Magdą więc doskonale wiem jak to wszystko wygląda i ile siłyby tam być ją to kosztuje ... napisać tutaj też wszystkiego nie można :shake: Madziu , wiesz że na Mnie i Pana C. zawsze możesz liczyć :calus: [/FONT] Quote
Recommended Posts