apple Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 [FONT=Century Gothic]A jak to sie stało że mnie tu wczoraj nie było:hmmmm: głowę bym dała ze sie wpisywałam:roll: No nic- Cześć MAdz:loveu: [/FONT] Quote
emdziolek Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 WITOJCIE!;) Przybyłam... pomachałam łapką:hand: i ............ wybyłam:diabloti: :scared: Quote
Alicja Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 [FONT=Arial]Melduję się Tukej ;) bladym switem :loveu:.....i pomykam do wyrka ;)[/FONT] Quote
apple Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 [FONT=Century Gothic]Ja też byłam sprawdzić czy już wstałaś ale skoro cię nie ma to sie wycofam na paluszkach co by cię nie obudzić:lol:[/FONT] Quote
Rinuś Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Doberek :multi: dawnmo mnie nie było ale teraz będę wpadać :evil_lol: Quote
clockwork Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 [FONT=Arial]wpadajcie wpadajcie chociaż WY bo jo nie mam czasu :placz::placz::placz: KWM!!!:loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
Rinuś Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]wpadajcie wpadajcie chociaż WY bo jo nie mam czasu :placz::placz::placz:[/FONT] [FONT=Arial]KWM!!!:loveu::loveu::loveu:[/FONT] a co takirgo porabiasz?:cool3: Quote
apple Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]wpadajcie wpadajcie chociaż WY bo jo nie mam czasu :placz::placz::placz: KWM!!!:loveu::loveu::loveu:[/FONT][FONT=Century Gothic]Zważywszy na fakt co robisz jak cię tu nie ma - wspaniałomyślnie wybaczam twoje nieobecnosci:loveu:[/FONT] Quote
clockwork Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 [quote name='Rinuś']a co takirgo porabiasz?:cool3: [FONT=Arial] pracuje w schronisku :cool1::eviltong: pilotuje NA RAZIE adopcje boxia, asta i szczeniaków, oraz bazarki..... zanim obskocze po pracy te wątki jest już rano :evil_lol::evil_lol: cze moje robaczki !!! tenskniem jak job twoju mać :placz: amstaff ma dom na mazurach..... pani uwielbia rase :roll: TAK BARDZO UWIELBIA ŻE SIE ZAGALOPOWAŁA I NA 100% bierze jeszcze 2 asty z fundacji ast i kto wie co jeszcze :mad::mad: uffff jak dobrze że można popytać na dogo o potencjalnych chętnych :diabloti: [/FONT] Quote
Rinuś Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 [quote name='clockwork'] [FONT=Arial]amstaff ma dom na mazurach..... pani uwielbia rase :roll: TAK BARDZO UWIELBIA ŻE SIE ZAGALOPOWAŁA I NA 100% bierze jeszcze 2 asty z fundacji ast i kto wie co jeszcze :mad::mad:[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] taaa uwielbia rasę...ciekawe za co je tak uwielbia...myślisz, że jest |"czysta"? Quote
jonQuilla Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 [FONT=Georgia]cześć zapracowana kobietko :multi::multi::loveu:[/FONT] Quote
jbk Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 [quote name='clockwork'] [FONT=Arial]pracuje w schronisku :cool1::eviltong: pilotuje NA RAZIE adopcje boxia, asta i szczeniaków, oraz bazarki..... zanim obskocze po pracy te wątki jest już rano :evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] Jak sobie radzisz w takiej pracy?? Psychicznie wykończona? Quote
bonsai_88 Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Klocusiowa oświeć ty mnie, czy mam jutro jechać na wizytę poadopcyją? Bo pisałaś, że umówiłaś się, że wizyta poadopcyjna będzie po tygodniu i ja teraz nie wiem... nie chcę tak bez powodu nachodzić niewinnych ludzi ;) Quote
malawaszka Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial] amstaff ma dom na mazurach..... pani uwielbia rase :roll: TAK BARDZO UWIELBIA ŻE SIE ZAGALOPOWAŁA I NA 100% bierze jeszcze 2 asty z fundacji ast i kto wie co jeszcze :mad::mad: [/FONT] :crazyeye: no pięknie :mad: Quote
Alicja Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 [quote name='bonsai_88']Klocusiowa oświeć ty mnie, czy mam jutro jechać na wizytę poadopcyją? Bo pisałaś, że umówiłaś się, że wizyta poadopcyjna będzie po tygodniu i ja teraz nie wiem... nie chcę tak bez powodu nachodzić niewinnych ludzi ;) [FONT=Arial] wizyta jeśli Ci pasuje przełożona na za tydzień ... umówisz się tak jak Ci będzie pasowało ;)..Magda pewnie napisze więcej jak wróci [/FONT] Quote
bonsai_88 Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Mi to obojętne czy w tym tygodniu czy w przyszłym - psiaki i tak wymiziam ;). Grunt, żeby to w weekend było, to bez dziecka przyjadę :). Quote
clockwork Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 [quote name='jbk']Jak sobie radzisz w takiej pracy?? Psychicznie wykończona? [FONT=Arial]psychicznie masakrycznie wyje... rąbana :mdleje: ale dam rade- musze.... jak odejde zacznie sie to co było... musze wytrzymać dla tych psów:-([/FONT] [quote name='bonsai_88']Klocusiowa oświeć ty mnie, czy mam jutro jechać na wizytę poadopcyją? Bo pisałaś, że umówiłaś się, że wizyta poadopcyjna będzie po tygodniu i ja teraz nie wiem... nie chcę tak bez powodu nachodzić niewinnych ludzi ;) [FONT=Arial]trzynózka jutro jedzie do domciu więc za tydzień poproszę - dajmy wszystkim sie oswoić ;)[/FONT] Quote
sota36 Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Madziu, przyjedz odpoczac do Julka:) Wsi spokojna, psy doopkami szczekaja! Quote
Recommended Posts