Selket Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 Cóż..trzeba być wyrozumiałym dla pewnych odmian od codzienności :evil_lol: Quote
ATLANTYDA Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 Hejo :lol: Wejszłam i do Was do zaniedbanej ostatnio przeze mnie ale nie opuszczonej całkowicie Clocusiowej Galerii . Madzia trzymam kciuki za Twoja nową pracę ,wierzę że sił wystarczy i się nie poddasz choć na pewno łatwo nie będzie :cool1:.Przesyłam pozytywną energię. Powodzenia ;) Quote
Alicja Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 [FONT=Arial]Cze Moje Klocusiowe ludzieńki :loveu::loveu:z Klocusiem , Oranżykiem i Punkiem ;) [/FONT] Quote
Alicja Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 [FONT=Arial][/FONT][FONT=Arial]POBUDKA wstawaj Magdaleno .....[/FONT][FONT=Arial].ja tu z kawusią przybyłam do Cia [/FONT] Quote
lolka75 Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Czesc Madz:loveu::multi:...no gdzie sie podziewasz? taki cudny dzionek:multi: Quote
ice_t Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 dzień doberek, zajrzałam do was na chwile w ten słoneczny gorący poranek :) Quote
clockwork Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 [FONT=Arial]jestem jestem.. zaraz dymam na odbiór schroniska więc pare godz nam zejdzie- musimy wyciągnąć każdego psa,pooglądać, opisać go, spisać stan bud, kojców.... :mdleje: [/FONT] Quote
Alicja Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]jestem jestem.. zaraz dymam na odbiór schroniska więc pare godz nam zejdzie- musimy wyciągnąć każdego psa,pooglądać, opisać go, spisać stan bud, kojców.... :mdleje: [/FONT] [FONT=Arial]:razz::razz:...współczuwam :roll:[/FONT] Quote
BeaC Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Heja Klocuśkowa Magdo!!! przeczytałam ze już pracujesz??/:razz::razz::razz: Quote
Selket Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Cześć Klocusiowa :loveu: :loveu: Jak tam w pracy? :razz: Quote
clockwork Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 [FONT=Arial]padam na ryjec :mdleje: :placz: jakie bidulki żądne kontaktu z człowiekiem :placz::placz: jutro biore sie za spisywanie psów, ewidencjonowanie, opatrzenie fotami... więc będą i na dogo :-( wg. ewidencji znikły 2 psy.... co świadczy conajmniej o burdelu w papierach... ile znikło na prawde- tego nikt nie wie :niewiem: [/FONT] Quote
malawaszka Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Magda trzymam :kciuki: bądź twarda i nie daj się!!!!! Quote
Selket Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Kochana, dasz radę :calus: Na początku zawsze jest najgorzej :kciuki: Quote
chalimala Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Magda jesteśmy z Tobą!!!!!!!trzmamy kciukolce!!!dasz rade!!! :) :) :) Quote
Alicja Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 [quote name='chalimala']Magda jesteśmy z Tobą!!!!!!!trzmamy kciukolce!!!dasz rade!!! :) :) :) [FONT=Arial]nie ma to tamto :cool1:...po niedzieli urlopik i na prace społeczne jadziem :razz::razz::razz: Madziu....w tym tygodniu nie mogę ....bo ide do pracy ale po niedzielce ...zaczynamy :razz: [/FONT] Quote
Alicja Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 [FONT=Arial]Wpadam z dzień doberkiem :multi::loveu::multi:i po to by ogłosić że ciepło :grins: a ja zaraz biegnę do pracy :placz::placz::placz:[/FONT] Quote
BeaC Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]Wpadam z dzień doberkiem i po to by ogłosić że ciepło a ja zaraz biegnę do pracy :placz:[/FONT] HA koniec byczenia:diabloti::diabloti::diabloti: witaj magdaleno ma:loveu::loveu::loveu: Quote
e.v.a Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]Wpadam z dzień doberkiem :multi::loveu::multi:i po to by ogłosić że ciepło :grins: a ja zaraz biegnę do pracy :placz::placz:[/FONT] :crazyeye::crazyeye::crazyeye: ty ALu do pracy??? cze Klockowa:multi: Quote
BoJa2 Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Klocusiowa - u mnie pojawiła sie kompanija dla Twojego punka:loveu::loveu: Quote
Alicja Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 [quote name='evaxon']:crazyeye::crazyeye::crazyeye: ty ALu do pracy??? [FONT=Arial]tak koffana :p [/FONT][FONT=Arial]bazarki na jastrzębskie bezdomniaczki http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=113552 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10414364 [/FONT][FONT=Arial]ZAPRASZAMY:loveu:[/FONT] Quote
clockwork Posted July 1, 2008 Author Posted July 1, 2008 [FONT=Arial]doberek dziewuszki :razz: no to wszystko co chciałam rzec..... :diabloti::diabloti: poryczałam sie w arbajcie- babka przyprowadziła psa bo już go nie chcą... 6-8 lat.... psina cały dzień trzęsła się, płakała w niebogłosy, kuliła :placz::placz: chciałam urwać babie łeb ale mi nie pozwolono :mad: to tyle.... pozatym ludzie którzy przejęli schron- w dupie mają psy... kasa sie liczy :angryy: więc sama nie jestem w stanie im tam pomóc... czuje że doopne tą robotą i dalej bede walczyć o los ****ków :roll::shake: dulczyńska jaka kompanija :crazyeye:[/FONT] Quote
clockwork Posted July 1, 2008 Author Posted July 1, 2008 [FONT=Arial]****ków mi wypipkowało :crazyeye::crazyeye::crazyeye: P.S.I.A.K.Ó.W. [/FONT] Quote
Recommended Posts