Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

Hejo :lol:
Wejszłam i do Was do zaniedbanej ostatnio przeze mnie ale nie opuszczonej całkowicie Clocusiowej Galerii .
Madzia trzymam kciuki za Twoja nową pracę ,wierzę że sił wystarczy i się nie poddasz choć na pewno łatwo nie będzie :cool1:.Przesyłam pozytywną energię. Powodzenia ;)

Posted

[FONT=Arial]jestem jestem.. zaraz dymam na odbiór schroniska więc pare godz nam zejdzie- musimy wyciągnąć każdego psa,pooglądać, opisać go, spisać stan bud, kojców.... :mdleje: [/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]jestem jestem.. zaraz dymam na odbiór schroniska więc pare godz nam zejdzie- musimy wyciągnąć każdego psa,pooglądać, opisać go, spisać stan bud, kojców.... :mdleje: [/FONT]

[FONT=Arial]:razz::razz:...współczuwam :roll:[/FONT]

Posted

[FONT=Arial]padam na ryjec :mdleje:

:placz: jakie bidulki żądne kontaktu z człowiekiem :placz::placz:

jutro biore sie za spisywanie psów, ewidencjonowanie, opatrzenie fotami... więc będą i na dogo :-(

wg. ewidencji znikły 2 psy.... co świadczy conajmniej o burdelu w papierach... ile znikło na prawde- tego nikt nie wie :niewiem:
[/FONT]

Posted

[quote name='chalimala']Magda jesteśmy z Tobą!!!!!!!trzmamy kciukolce!!!dasz rade!!! :) :) :)

[FONT=Arial]nie ma to tamto :cool1:...po niedzieli urlopik i na prace społeczne jadziem :razz::razz::razz:

Madziu....w tym tygodniu nie mogę ....bo ide do pracy ale po niedzielce ...zaczynamy :razz:
[/FONT]

Posted

[FONT=Arial]Wpadam z dzień doberkiem :multi::loveu::multi:i po to by ogłosić że ciepło :grins: a ja zaraz biegnę do pracy :placz::placz::placz:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]Wpadam z dzień doberkiem i po to by ogłosić że ciepło a ja zaraz biegnę do pracy :placz:[/FONT]

HA
koniec byczenia:diabloti::diabloti::diabloti:

witaj magdaleno ma:loveu::loveu:
:loveu:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]Wpadam z dzień doberkiem :multi::loveu::multi:i po to by ogłosić że ciepło :grins: a ja zaraz biegnę do pracy :placz::placz:[/FONT]
:crazyeye::crazyeye::crazyeye: ty ALu do pracy???

cze Klockowa:multi:

Posted

[FONT=Arial]doberek dziewuszki :razz:

no to wszystko co chciałam rzec..... :diabloti::diabloti:

poryczałam sie w arbajcie- babka przyprowadziła psa bo już go nie chcą... 6-8 lat....
psina cały dzień trzęsła się, płakała w niebogłosy, kuliła :placz::placz:

chciałam urwać babie łeb ale mi nie pozwolono :mad:

to tyle.... pozatym ludzie którzy przejęli schron- w dupie mają psy... kasa sie liczy :angryy: więc sama nie jestem w stanie im tam pomóc... czuje że doopne tą robotą i dalej bede walczyć o los ****ków :roll::shake:

dulczyńska jaka kompanija :crazyeye:
[/FONT]