Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

furciaczek napisał(a):
Tak tylko ze Klocus zareczony z Fureczka jest:diabloti:

Taaa?:hmmmm: Co Ty Madź, na gwałt mu panny szukasz ?? :diabloti: Jeszcze niedawno w Santusiowej galerii była mowa o małych cyrnych titi kluchach :eviltong:

Posted

[quote name='Fenris']Taaa?:hmmmm: Co Ty Madź, na gwałt mu panny szukasz ?? :diabloti: Jeszcze niedawno w Santusiowej galerii była mowa o małych cyrnych titi kluchach :eviltong:

[FONT=Arial]
:hmmmm: ale żeby tak Klocuś zaraz miał Panny gwałcić :crazyeye::shake:...a tak przyzwoicie wygląda;)
[/FONT]

Posted

[FONT=Arial]berek...

nie ma mnie bo mam złe dni :roll: więc nie chce sie tu wypłakiwać...

w pon. zaczynam prace w schronie, ale wcale mnie to nie cieszy bo mam wrażenie że schron przechodzi w takie same goowniane ręce w jakich jest tera...
czuje że za góra 2 tyg. wyżygam im że ja nie o to walczyłam..... :roll:

nie mam auta, nie mam jak dojeżdżać do pracy, wszystko mnie wqrza i wogóle żądam ustanowienie 1 dnia w roku kiedy można bezkarnie odstrzelić ludziów ....:roll:

nie mam fotek Klocka ale ALA MA :diabloti:
[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]

nie mam fotek Klocka ale ALA MA :diabloti:
[/FONT]

[FONT=Arial]
aaaaaaaa.................złośliwcze :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:....zaraz jak wróce z zakupków wciepnę ;)
[/FONT]

Posted

[FONT=Arial]Tadam ;):loveu:........Nasze pierwsze zmagania z nowym dziewiczym jeszcze aparatosem :multi::multi:....głównie autorstwa Magdy ;)

ja tu wpadłam postraszyć

[/FONT]

[FONT=Arial][/FONT]

[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]

[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]

[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]

[FONT=Arial][/FONT]

Posted

Nie płakaj tylko głowa do góry, skopiesz im d*, pokażesz jak ma wyglądać, to może da rade coś zrobić ;) a tak serio to początki zawsze są najgorsze, gdy człowiek nie wie w co ręce wsadzić bo najlepiej to rozwalić i zrobić od nowa :roll: Skądś to znam :roll:

Posted

[quote name='Fenris']Nie płakaj tylko głowa do góry, skopiesz im d*, pokażesz jak ma wyglądać, to może da rade coś zrobić ;) a tak serio to początki zawsze są najgorsze, gdy człowiek nie wie w co ręce wsadzić bo najlepiej to rozwalić i zrobić od nowa :roll: Skądś to znam :roll:
[FONT=Arial]:shake::shake::shake:to se ne da ....znam akuraśnie ten temat .....byłoby zbyt pięknie aby skopaniem doopy sprawe załatwić ....to sięga bardzo głęboko :cool1:[/FONT]