lolka75 Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 sliczny Klocus w okularesach:multi::loveu: Czesc Madz:loveu: Quote
Fenris Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 furciaczek napisał(a):Tak tylko ze Klocus zareczony z Fureczka jest:diabloti: Taaa?:hmmmm: Co Ty Madź, na gwałt mu panny szukasz ?? :diabloti: Jeszcze niedawno w Santusiowej galerii była mowa o małych cyrnych titi kluchach :eviltong: Quote
Alicja Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 [quote name='Fenris']Taaa?:hmmmm: Co Ty Madź, na gwałt mu panny szukasz ?? :diabloti: Jeszcze niedawno w Santusiowej galerii była mowa o małych cyrnych titi kluchach :eviltong: [FONT=Arial] :hmmmm: ale żeby tak Klocuś zaraz miał Panny gwałcić :crazyeye::shake:...a tak przyzwoicie wygląda;)[/FONT] Quote
Selket Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Cześć :loveu: Magdy to nie było czy mi się nie wyświetla? :niewiem: Quote
zuzolandia Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 http://images3.fotosik.pl/299/ddbe9df3a1265b51med.jpg takich kilerow to ja mam dwóch hihihihih......a im mniejszy tym gorszy;-) cze nieobecna Klocusiowa;-)........Uzaliło sie Klocusiowi i poszedl w slady Gucia??? aaa tesciowej mu sie zachcicało hihihih .... Quote
clockwork Posted June 28, 2008 Author Posted June 28, 2008 [FONT=Arial]berek... nie ma mnie bo mam złe dni :roll: więc nie chce sie tu wypłakiwać... w pon. zaczynam prace w schronie, ale wcale mnie to nie cieszy bo mam wrażenie że schron przechodzi w takie same goowniane ręce w jakich jest tera... czuje że za góra 2 tyg. wyżygam im że ja nie o to walczyłam..... :roll: nie mam auta, nie mam jak dojeżdżać do pracy, wszystko mnie wqrza i wogóle żądam ustanowienie 1 dnia w roku kiedy można bezkarnie odstrzelić ludziów ....:roll: nie mam fotek Klocka ale ALA MA :diabloti: [/FONT] Quote
Alicja Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 [FONT=Arial]przyjszłam Cię utulkać :glaszcze:[/FONT] Quote
Alicja Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial] nie mam fotek Klocka ale ALA MA :diabloti: [/FONT] [FONT=Arial] aaaaaaaa.................złośliwcze :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:....zaraz jak wróce z zakupków wciepnę ;)[/FONT] Quote
Alicja Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 [FONT=Arial]Tadam ;):loveu:........Nasze pierwsze zmagania z nowym dziewiczym jeszcze aparatosem :multi::multi:....głównie autorstwa Magdy ;) ja tu wpadłam postraszyć [/FONT][FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial][/FONT][FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial][/FONT][FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial][/FONT][FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial][/FONT] Quote
Alicja Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 [FONT=Arial]Tulkanie z Cioteczką [/FONT][FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Arial] [/FONT] Quote
Alicja Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 [FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Arial][/FONT] Quote
Fenris Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 Nie płakaj tylko głowa do góry, skopiesz im d*, pokażesz jak ma wyglądać, to może da rade coś zrobić ;) a tak serio to początki zawsze są najgorsze, gdy człowiek nie wie w co ręce wsadzić bo najlepiej to rozwalić i zrobić od nowa :roll: Skądś to znam :roll: Quote
Alicja Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 [quote name='Fenris']Nie płakaj tylko głowa do góry, skopiesz im d*, pokażesz jak ma wyglądać, to może da rade coś zrobić ;) a tak serio to początki zawsze są najgorsze, gdy człowiek nie wie w co ręce wsadzić bo najlepiej to rozwalić i zrobić od nowa :roll: Skądś to znam :roll: [FONT=Arial]:shake::shake::shake:to se ne da ....znam akuraśnie ten temat .....byłoby zbyt pięknie aby skopaniem doopy sprawe załatwić ....to sięga bardzo głęboko :cool1:[/FONT] Quote
chalimala Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 oooo!klocusiowy atak milości :) sama kiedys doświadczylam :D a tak wogóle to dzieńdoberek :D Quote
jonQuilla Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 [FONT=Georgia]oo i tu też się lansujesz z Klockiem mamcia :evil_lol::evil_lol: [/FONT] Quote
e.v.a Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 http://images31.fotosik.pl/301/a560916618a3692f.jpg :mdleje: Aluu a ty tez tu:diabloti: cze Klockowa:multi: Quote
lolka75 Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 Alu..rewelacja:multi::loveu::multi: Czesc Madz:loveu::multi: Quote
Alicja Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 [FONT=Arial]mam Klocusiową na fotce .....ale jeszcze bym se pożyła :roll:....to dałam swoją ....ktoś musi blogasa doglądać :grins: hahaha...chalimala ....lece na żorski poczytać który bank chcieli obrabować bo przebranie widzę masz odpowiednie http://img47.imageshack.us/img47/2377/p1090451mu4.jpg[/FONT] Quote
chalimala Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 ja tylko w takim przebraniu czaję się na sąsiadki z pimpusiami co mi moje psika atakują :) w krzaki i bęc! wtedy nie rozpoznają :D Quote
agbar Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 I tu tez widzialam foty.....:multi: i Robina w rajtuzie:diabloti: Quote
Recommended Posts