Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

witka Madź:multi::multi:

pooglądałam no niczego sobie fotki robisz:crazyeye:

ale po co te moje najnieulubieńsze???
wystarczy ze w zielu się chowają
zawalem można strzelić tak z rana na te fujskie nóżki patrzeć:angryy::angryy:
wprawdzie zamyka lam oczy...........ale podglądałam
musiałam zobaczyć, czy już się skończyły:diabloti:

Posted

[FONT=Century Gothic]To ja tu wracam i biegnę do ciebie co sił :loveu:a ty mnie tu jakim pajakiem witasz:crazyeye:...kiedy ja się panicznie ich boję...................ide.....przyjde jak se pająk pódzie:roll:[/FONT]

Posted

[FONT=Arial]HA! ja nie wiem co wy chcecie od tych biednych, obleśnych, włochatych.... pajączków :shake::shake:

aaaa pamiętacie jak pisałam że idę gadać do komplexu handlowego o dogu de bordo??? no więc wtedy byłam, pogadałam,zrzekli sie psiaka, Benia z bordogów zawiozła Apiska do Krakowa gdzie został podleczony i otoczony opieką bordożej mamy a od kilku dni 13 letni bordoś grzeje doopsko u.... dogomaniaczki AniB :multi::multi:ale fajniucho sie chłopu trafiło na ostatnie latka :loveu: WARTO! :multi::multi:
[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]HA! ja nie wiem co wy chcecie od tych biednych, obleśnych, włochatych.... pajączków :shake::shake:

aaaa pamiętacie jak pisałam że idę gadać do komplexu handlowego o dogu de bordo??? no więc wtedy byłam, pogadałam,zrzekli sie psiaka, Benia z bordogów zawiozła Apiska do Krakowa gdzie został podleczony i otoczony opieką bordożej mamy a od kilku dni 13 letni bordoś grzeje doopsko u.... dogomaniaczki AniB :multi::multi:ale fajniucho sie chłopu trafiło na ostatnie latka :loveu: WARTO! :multi::multi:
[/FONT]

Super wiesci:multi::loveu:

Posted

[FONT=Arial]to nic że chamsko obcięłam Alutke i jej noge :diabloti: ... chciałam ino wydepilować ją ale coś mnie nie wyszło :roll::cool1:

patrzta i podziwiajta jak moje zwierza sie socjalizowują :evil_lol:

[/FONT]

Posted

[quote name='lolka75']na AP mowili ze jak legwan ma wyrazny brazowy kolorek to jest super zdrowy:loveu::multi::loveu:
[FONT=Arial]no masz... a ja jż sie zastanawiam czy jemu co nie ma, bo z zielonego zrobił sie brzydki brązowy... i sie zamartwiam...:roll:[/FONT]

[quote name='bonsai_88']Bo Oranguś nie ma wyboru - musi być super zdrowy ;)
[FONT=Arial]niestety ale ma wybór... poprzedni legwanek nie pytał sie czy może zachorzyć i umrzeć w ciągu 10 dni :-(... legwanki maja to do siebie że lepiej zapobiegać niż leczyc... jak widać objawy chorobowe często jest już za późno- szczególnie że mało tóry wet wie jak leczyć takie smoki :shake:[/FONT]

[quote name='furciaczek']No patrz bylam dzisiaj w zoologu i zapomnialam sie spytac czy smoki tu legalne:shake:

[FONT=Arial]poczeka na mnie- pójdziemy sie zapytać jak bede u Cia :multi:

że sie tak wkręce :cool1:
[/FONT]

Posted

Gluty rulllzzz :diabloti: im gęściejsze i bardziej wszędobylskie tym lepiej hahaha
Ja niewiem co wy macie do tych pajonków :niewiem: przecież większość PRAWIE nie gryzie :eviltong: kiedyś miałem w miniterra krzyżaka ale źle sięczuł w zamknięciu więc jak go odkarmiłem to wypuściłem

Posted

[quote name='Fenris']Gluty rulllzzz :diabloti: im gęściejsze i bardziej wszędobylskie tym lepiej hahaha
Ja niewiem co wy macie do tych pajonków :niewiem: przecież większość PRAWIE nie gryzie kiedyś miałem w miniterra krzyżaka ale źle sięczuł w zamknięciu więc jak go odkarmiłem to wypuściłem

[FONT=Arial]noo gluty som fajowe... na ścianach, szafkach i ciuchach wogóle są cool ;)
też nie wiem o co im chodzi z tymi pajonkami- milusie takie ....

bleeeeeeeeeeeeeee
[/FONT]

[quote name='Alicja']:razz:[FONT=Arial]a taką miałam fajną noge
http://images6.fotosik.pl/221/37887cb9ab23634c.jpg
[/FONT]
[FONT=Arial]MIAŁAS :grins: opitoliłam ci nózie ;)[/FONT]

[quote name='pędzelopka']http://images6.fotosik.pl/221/18980789d295e6f8.jpg

http://images6.fotosik.pl/221/ac95078eda4da3b2.jpg

http://images6.fotosik.pl/221/25955d8ca3b1acfd.jpg

http://images6.fotosik.pl/221/27079b874bc7ec70.jpg

Ja chcę tylko wiedzieć .....ZA CO???

:placz:
:mdleje:
[FONT=Arial]buuhahahhahah... pędzelku... wstawiam milion fot Klocka, oranżusia, papuga, pawcia, tatuaży... a ty zawsze wchodzisz jak pojawia sie pająk :evil_lol:
powiedz... lubisz tak :razz:
[/FONT]