Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:mad:oj Klockowa .....spóźnienie wpiszemy .....pewno w WC byłaś zajarać:diabloti:

jak niesforny uczeń :diabloti: i nie mam obuwia zmiennego.. i nie przygotowałam sie do lekcji :oops:

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

clockwork napisał(a):
jak niesforny uczeń :diabloti: i nie mam obuwia zmiennego.. i nie przygotowałam sie do lekcji :oops:
:mad:a gdzie masz fartuszek ........i szorciki na WF:evil_lol:

Posted

clockwork napisał(a):
:oops::oops: nie przygotowana na zajęcia przybywam :shake:
:cool1:wiedziałam .......a na zajecia ,,Wychowanie w Rodzinie '' przygotowana ...też pewno nie:mad:

Posted

[quote name='clockwork']przeciez były wczoraj.. 7 stron wstecz.. nikt nie zauważył :diabloti::oops:widziałam były 2...........no tak ale ja to nie nikt:eviltong:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:oops:widziałam były 2...........no tak ale ja to nie nikt:eviltong:
2 fotki to na cała galerie styka... nie wymagaj odemnie rzeczy ponad moje mozliwości...
a mój pies jedyny i super :P

Posted

[quote name='clockwork']2 fotki to na cała galerie styka... nie wymagaj odemnie rzeczy ponad moje mozliwości...
a mój pies jedyny i super :P:pdobrze to już się nie czepiam .....
nie kochana ....to gacuś jest super

Posted

TO JA WKLEJĘ 2 FOTKI URODZINKOWE
TAKIE MAM SMAKI NA TORCIKA:tort: CO TO PANIUSIA NIE CHCE:eviltong:

NO I SIĘ ZAŁAPAŁEM:multi: :multi: :multi: I BYŁ PYSZNY

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:o Klocuś na urodzinkach u Bartka ....
BYŁ KLOCUŚ:multi: :multi: :multi: - NAJWAŻNIEJSZY GOŚĆ - BEZ NAS BY SIĘ OBYŁO:angryy:, ALE BEZ KLOCKA W ŻADNYM WYPADKU:evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork']matko... gdzie ty mnie z tym ryjokiem... tak do ludzi :oops:
CZYJŚ TRZA WSTAWIĆ, A PRZECA NIE POKAŻĘ SWOJEGO:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='agnes1']CZYJŚ TRZA WSTAWIĆ, A PRZECA NIE POKAŻĘ SWOJEGO:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::multi::multi::multi:a ja jestem ZA .....przedstaw się Klocusiowej cioteczce:p

Posted

[quote name='clockwork']matkobosko... ja już nie pije.:shake:.. co za wyraz twarzy :angryy:... spadam sie zaszyć i zapisać na AA :cool1::cool1:no co ty ...nie rób mi tego ...a z kim bedę leżeć pod krzakiem:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:cool1:no co ty ...nie rób mi tego ...a z kim bedę leżeć pod krzakiem:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
poleże z tobą jak chcesz, ale z piciem koniec... to wyniszcza organizm... zobacz na mnie :shake:

Posted

[quote name='clockwork']matkobosko... ja już nie pije.:shake:.. co za wyraz twarzy :angryy:... spadam sie zaszyć i zapisać na AA :cool1:
NO SIOSTRA NIE WIEM GDZIEŚ TY PIŁA:PROXY5: :niewiem: , ALE NA PEWNO NIE NA URODZINKCH ;) . CHORERKO- NAWET TORCIKA ALKOHOLOWEGO NIE CHCIAŁAŚ:mad::mad::mad:, ZA TO KLOCUŚ NIE POGARDZIŁ:evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork']poleże z tobą jak chcesz, ale z piciem koniec... to wyniszcza organizm... zobacz na mnie :shake::evil_lol::evil_lol::evil_lol:tylko gdzie my taki krzak znajdziemy:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='agnes1']NO SIOSTRA NIE WIEM GDZIEŚ TY PIŁA:PROXY5: :niewiem: , ALE NA PEWNO NIE NA URODZINKCH ;) . CHORERKO- NAWET TORCIKA ALKOHOLOWEGO NIE CHCIAŁAŚ:mad::mad::mad:, ZA TO KLOCUŚ NIE POGARDZIŁ:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:gdzie PIŁA ....u sąsiada ......czemu DAŁA ....bo PIŁA:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:tylko gdzie my taki krzak znajdziemy:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:gdzie PIŁA ....u sąsiada ......czemu DAŁA ....bo PIŁA:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:crazyeye::crazyeye::crazyeye: no masz... aż tyle nie piłam żeby nie wiedzieć że dałam.... czy tyle piłam :hmmmm: