Alicja Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 [quote name='chalimala']na rozweselenie for ewribadi Gremlin :-) http://img237.imageshack.us/img237/5829/dsc02568yo1.jpg [FONT=Arial]:crazyeye:o dżisys ciotka ...ale Cie oszwabili sprzedając jako ASTa :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
clockwork Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 [FONT=Arial]dotarłam se do siebie.... ja i moja nowa przyjaciółka, idol mój naszoklasowy Sonia :B-fly::B-fly:[/FONT] Quote
chalimala Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:crazyeye:o dżisys ciotka ...ale Cie oszwabili sprzedając jako ASTa :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] na szczęście kosztowala mniej bo dużo bialego ma :D ale coż...kochamy ją jak swoje dziecię wiec nawet może być gremlinkiem :D p.s meldowac się która kaj na naszyj klasie! zaraz wylapie ;-) Quote
clockwork Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 [FONT=Arial]buuhahahha... chalimala :roflt::roflt: a co zrobiłas z ta astmanką którą niedawno kupiłaś???? dałaś na pożarcie gremlinowi??? :evil_lol::evil_lol: stara... jak bede miała transporta to nie ma bata że ja tam nie przyjade do Twojej suczy... Ciebie może nie być w domu :grins: :eviltong: [/FONT] Quote
chalimala Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 ja was wszystkich wery łelkom :D autobusik 101... :-) kiedyś tez może się zbieremy i skikniemy do Was calą psią ekipą (moje sucze, ja i majne lipling ) o! a kawe zrobie do termosu :D Quote
clockwork Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 [quote name='chalimala']na szczęście kosztowala mniej bo dużo bialego ma :D ale coż...kochamy ją jak swoje dziecię wiec nawet może być gremlinkiem :D p.s meldowac się która kaj na naszyj klasie! zaraz wylapie ;-) [FONT=Arial] aa Sonia.. moja nowa przyjaciółka :razz::razz: ulubienica moja :razz::razz: [/FONT] :loveu::loveu::loveu: psełdohodowca ti piszemy o psełdo chodowcach spomnienia tu piszemy o zwierzetach które nam zdecjł najbrzydziece i najładnijsze rasy psów Która waszym zdanie jest najbrzydzaca rasa psuw a która naj ładnijsza. [FONT=Arial]i inne ... zapraszam do lektury na fora Soni :multi::multi: [/FONT] Quote
zuzolandia Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 [FONT=Arial] inne ... zapraszam do lektury na fora Soni [/FONT]:multi::multi: o dzizysssssss:crazyeye::crazyeye::crazyeye:.........kosmos......:diabloti::diabloti: Quote
clockwork Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 [FONT=Arial]i hicior :loveu::loveu:[/FONT] Mojm zdaniem najgorszym jest walki psów.Bo psy gdy przegrajom som wyrzucane. :eek::eek::eek: Quote
chalimala Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 w kosmos wyrzucane... takie dzieci powinny powtarzać zerówke... Quote
chalimala Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 nie wiedzialam że mam pitt bulka amerykańskiego... Quote
Alicja Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 :placz:[FONT=Arial]:placz::placz:ściałam siem zapisać do Soni ....a Ona zamknęła ....napisała ZAMKNIĘTY :placz::placz::placz:......:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:bezbłędnie :evil_lol:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 [FONT=Georgia]cześć Madziu :multi::multi::loveu:[/FONT] Quote
Alicja Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 [quote name='chalimala']w kosmos wyrzucane... takie dzieci powinny powtarzać zerówke... [FONT=Arial] :mad: :mad: :mad: tylko nie zerówkę .... chcesz mnie wykończyć :diabloti::evil_lol:[/FONT] Quote
BeaC Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial] aa Sonia.. moja nowa przyjaciółka :razz: ulubienica moja :razz::razz: [/FONT] :loveu: psełdohodowca ti piszemy o psełdo chodowcach spomnienia tu piszemy o zwierzetach które nam zdecjł najbrzydziece i najładnijsze rasy psów Która waszym zdanie jest najbrzydzaca rasa psuw a która naj ładnijsza. [FONT=Arial]i inne ... zapraszam do lektury na fora Soni :multi::multi: [/FONT] eeeeeeeeeeeeee przecież to 11-latka............. nie ma się czym podniecać:eviltong::eviltong::eviltong: witaj Madź Quote
Alicja Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 [quote name='BeaC']eeeeeeeeeeeeee przecież to 11-latka............. nie ma się czym podniecać:eviltong::eviltong: witaj Madź [FONT=Arial]jak nie jak tak ...pomyśl ...za kilka lat to bedzie istna Wikipedia :diabloti:inaczej :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Cze :multi::multi::multi:zabierz sobie na psacerek [/FONT] Quote
clockwork Posted June 24, 2008 Author Posted June 24, 2008 [FONT=Arial]HELL[SIZE=3].........................................................oooooooooooooooooooo[/FONT] [FONT=Arial]nie mam weny jakoś.... więc nie bede sie wynaturzać.... :cool1:[/FONT] Quote
furciaczek Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]HELL[SIZE=3].........................................................oooooooooooooooooooo[/FONT] [FONT=Arial]nie mam weny jakoś.... więc nie bede sie wynaturzać.... :cool1:[/FONT] Ty mi lepiej zapodaj plan swojej wycieczki:diabloti: Musze sie mentalnie przygotowac:evil_lol: Quote
clockwork Posted June 24, 2008 Author Posted June 24, 2008 [quote name='furciaczek']Ty mi lepiej zapodaj plan swojej wycieczki:diabloti: Musze sie mentalnie przygotowac:evil_lol: [FONT=Arial] 24-29 wrzesień.... Londek Zdrój :cool1: więcej nic nie wiem :evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Alicja Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial] 24-29 wrzesień.... Londek Zdrój :cool1: więcej nic nie wiem :evil_lol::evil_lol:[/FONT] :placz:[FONT=Arial]:placz::placz:we wrześniu jedzie co by mnie nie zabrać :placz:[/FONT] Quote
teqquila Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Witanko Klocusiowa :) na wakacje sie juz szykujesz :diabloti: Quote
chalimala Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 guten morgen :D czekam na zapowiedź na kawe!!!!!w tej materii będe upierdliwa :D Quote
Recommended Posts