Alicja Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]jakby sie ktoś pytał.... żyje .... ide z samcami na psacer :eviltong::eviltong:[/FONT] [FONT=Arial]trzymaj obu krótko na smyczy ;) aaaaaa na Dni Jebia idziecie :razz:czy na spotkanie z pielgrzymka :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:...;) [/FONT] Quote
lolka75 Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]trzymaj obu krótko na smyczy ;)[/FONT] [FONT=Arial]aaaaaa na Dni Jebia idziecie :razz:czy na spotkanie z pielgrzymka :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:...;)[/FONT] Magda idz na pielgrzymke:multi::loveu::multi: Quote
Alicja Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 [quote name='lolka75']Magda idz na pielgrzymke:multi::loveu::multi: [FONT=Arial]:cool1:...ale ja zmaściłam sprawe ......zapomnłam Madzi powiedzieć żenie bedzie mnie na pielgrzymce :razz::roll:...........bo dla jasności to była pielgrzymka :roll: z Rybnika do ...........Jastrzębia [/FONT] Quote
lolka75 Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:cool1:...ale ja zmaściłam sprawe ......zapomnłam Madzi powiedzieć żenie bedzie mnie na pielgrzymce :razz::roll:...........bo dla jasności to była pielgrzymka :roll: z Rybnika do ...........Jastrzębia [/FONT] :mdleje::roflt: Quote
Alicja Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 [quote name='lolka75']:mdleje::roflt: [FONT=Arial] tak tak .....szczera prawda ...........w dziale KULTURA I ROZRYWKA zamieszczone info na rybnickim portalu :roflt: http://www.rybnik.com.pl/wiadomosci,kultura-i-rozrywka,slubowana-pielgrzymka,wia5-3267-7491.html[/FONT] Quote
clockwork Posted June 21, 2008 Author Posted June 21, 2008 [FONT=Arial]eeeeeeeeeee.... stoi mi w kuchni po obiadku grillek... czeka na umycie ... ale nie o tym chciałam .... [/FONT][FONT=Arial] [/FONT][FONT=Arial]czy jak siadam do niego i chce klikać :cool1: to już powinnam sie o siebie martwić?? czy jeszcze dać se szanse?? :roll::cool1: klikłabym... ale nie znalazłam myszki [/FONT] Quote
Alicja Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]eeeeeeeeeee.... stoi mi w kuchni po obiadku grillek... czeka na umycie ... ale nie o tym chciałam .... [/FONT][FONT=Arial] [/FONT][FONT=Arial]czy jak siadam do niego i chce klikać :cool1: to już powinnam sie o siebie martwić?? czy jeszcze dać se szanse?? :roll::cool1: klikłabym... ale nie znalazłam myszki [/FONT] [FONT=Arial]zapisać na wizytę :lol:[/FONT] Quote
Selket Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 Klockowa...................I z Tobą jest już źle......... :placz: Quote
BeaC Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 Madziulka kochana oj chyba z tobą lekko( ale tylko lekko) źle:diabloti::diabloti::diabloti: grilla se chcesz kliknąć??? powianie przedwieczorne...............ja po pifku, grze w dwa ognie:razz::razz: jeszcze tylko najazd hunów sie nie skończył( znaczy sie dziecko ma uroodziny) Quote
Alicja Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 :razz:[FONT=Arial]:razz:.......przyszłam się .........................................pokulać ;) [/FONT] Quote
clockwork Posted June 21, 2008 Author Posted June 21, 2008 [FONT=Arial]kulululu [/FONT][FONT=Arial] [/FONT][FONT=Arial]idem se spać dziewczynki... chyba czas zacząć terapie bo mi rąbie do dekla :cool1: jednym słowem jebnyta jestem po lekku :eviltong: [/FONT][FONT=Arial][/FONT][FONT=Arial]baj baj [/FONT] Quote
Alicja Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]kulululu [/FONT][FONT=Arial] [/FONT][FONT=Arial]idem se spać dziewczynki... chyba czas zacząć terapie bo mi rąbie do dekla :cool1: jednym słowem jebnyta jestem po lekku :eviltong: [/FONT][FONT=Arial]baj baj [/FONT] [FONT=Arial]baj baj baby baj baj .........[/FONT] Quote
clockwork Posted June 22, 2008 Author Posted June 22, 2008 [FONT=Arial]już nie śpie :multi::multi::roll: zakładam berecik i szoruje [/FONT][FONT=Arial];)[/FONT] Quote
Alicja Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 :evil_lol:[FONT=Arial] :evil_lol: :evil_lol: chyba Ci uchekluję nowy berecik ...ten już Cię za fest uwiera ;) Berczysław :multi::loveu:[/FONT] Quote
Alicja Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 [FONT=Arial]ktoś nam popsuł Klocusiową [/FONT] Quote
zuzolandia Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 Klocusiow o wylaz juz z tego kosciolaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!! co za duzo to ani swinia niy chce!!!!!!!!!! buzioleeeeeeeeeeeeeee Quote
Alicja Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 [FONT=Arial]Dzieńdobereczek [/FONT][FONT=Arial] wstawaj szkoda dnia [/FONT][FONT=Arial][/FONT] Quote
clockwork Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 [FONT=Arial]nie dobry se wstałam i se pije kaff ... a potem se spadam do firmowych papierów bo od 1 lipca chyba ta praca w schronie.... wszystko na takich wariackich papierach że sie mi odechciewa .......:roll: [/FONT] Quote
ewatr Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 LOVE :iloveyou: w wykonaniu Klocuszka :eviltong: http://images6.fotosik.pl/218/846ebe59e36c39ae.jpg http://images6.fotosik.pl/218/a9f17f3a070ccad1.jpg powalające :loveu: a wogóle to witam Was serdecznie i melduje ze zagladam :lol: Quote
Alicja Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]nie dobry se wstałam i se pije kaff ... a potem se spadam do firmowych papierów bo od 1 lipca chyba ta praca w schronie.... wszystko na takich wariackich papierach że sie mi odechciewa .......:roll: [/FONT] [FONT=Arial]to zaczynamy obie cwie od 1 lipca pracę :razz::razz:[/FONT] Quote
zuzolandia Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 a dobrze WAM tak hihihihihi..........kto to widzial coby sie tak byczyc tela czasu hihiihhhihihiiiihi oooo glodzilaaaa......ugryzla mnie i.....uciekla.... cze BLUMUNKO;-) Quote
emdziolek Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Hejo Madzik:loveu: Oj biedna kobieto , aleś zalatana:roll: Gorzej niż ja:shake: Buziaczkujemy Cię z Lusiaczkiem i Vegusławą i naszymi kocimi i psimi tymczasami:loveu: Quote
Recommended Posts