Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='jonQuilla']o jaaa i jest mój cókereczek :loveu:

ja czuję że on tak przy tym oknie kombinuje bo chce do mnie przyjść :eviltong:
a pewnie że ta... tu stał wtulał sie w kwiatka i mówił... "ooo żonkilku dla Ciebie uciekłem z terra, kocham cie i na zawsze chce być z Tobą.... " :evil_lol:
http://images6.fotosik.pl/217/86c7e985f57c74d8.jpg
wczęsniej żonkilek poleciał z okna na łóżko :razz:

[quote name='BoJa']Hi hi - Un tu wyglondo choby żaba:lol:

http://images6.fotosik.pl/217/8872cb00860533eb.jpg

no ......Kijanek znaczy się ,bo mo ogon
duży ten kijanek :roll: ale nie jesteś pierwsza która mówi że to żaba z łogonem

[quote name='Alicja']jestem .........

pan C. przesyła buziaczki :loveu:

i ja zaś jemu;)

Fotaski se ogladnęłam ....a co se bede żałować ....

a se nie żałuj ;]

takie mnie sie podobją ale nie potrafię :shake:
http://images6.fotosik.pl/217/0ae4f162a3af6e2b.jpg

ja też ...z 20 to PRAWIE mi wyszło... :roll: ale to jeszcze nie to... ale co tam ;)

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agara']foto Pana ropucha wymiata ;p

haha!
Ale może ja się przywitam- Agata z tej strony ;]
Witam i o drogę pytam!
;d
Będę wpadać częściej. ;>

ps. słodki ten Twój dinozaur [ jak to moja mała kuzynka mówi ;) ] !
aa witanko Agato kimkolwiek jesteś.
psa też mam fajnego, i papuga .... i inne samce.... no i ja też wymiatam :grins:
zapraszamy ponownie :multi:

[quote name='Selket']Cześć Klocusiowa :loveu:
cze selketka :multi:

[quote name='apple']Ogladłam i ja:multi:
i ja :roll:
:multi:

Posted

[quote name='lolka75']cze Madz:loveu::multi:
a legwan to chlopak? bo wyglada na chlopaka:evil_lol: i ma takie boskie rozki na nochalku:loveu:
chłopak.... raczej :oops: rozpoznanie płci przez laika jest raczej niemożliwe bo mają organy wewnętrzne, ale konsultowałam sie z wetem i po opisie stwierdził że ON :roll:

i juz dawno mialam zapytac...to co Pawcio ma w uchach to sie tak ucholca rozcina czy sie rozciaga zeby to wlazlo?

podchodzisz do Klocucha a On MYK kiełkami po ucholcach :p czasem zahaczy aorte i trza montować kolczyk w szyi :loveu: można dziurkaczem :cool1:

a tak serio serio
można rąbnąć od razu specjalną grubą igłą... Pawcio zaczynał od 4 mm, potem rozciągał stopniowo na 5, 6 a potem dowalił od razu 10mm :cool1:

to sie nazywa tunel (pusty w środku-z prześwitem) lub plugin (pełny)

wiem zadaje glupie pytania.....:oops::shake:
wcale nie głupie- fajnie że dopytujesz i interesujesz sie rzeczami których nie znasz :multi::loveu:

Posted

[quote name='zuzolandia']http://images6.fotosik.pl/217/8872cb00860533eb.jpg

ooooooooooo a UN tak w lufcie zastygnoł???? hihihihih

to marionetka.. nie wiedziałaś?? :evil_lol:
cze Klocuszkowa .......kusiole przesyłam;-)
to i jo ci pośla kusiole :loveu:

[quote name='Alicja']:razz:wow wow wow ....a ja se wlazłam na JasNet :p a tam 21-22 czerwca ....Dni Jebia :p

i jaki zaje2bisty program artystyczny :grins:

*
Rozstrzygnięcie Konkursu Genealogii Rodzinnych „Jastrzębski Album”, pokaz kulinarny w wykonaniu Dariusza Gnatowskiego, koncert zespołu „Drops” i Western Club „Black&Brown;”
*
w programie: kabaret Andrzej Grabowski, koncert zespołu Szymon Wydra & Carpe Diem, Pokaz Automobilklubu Śląskiego, Pokaz czołowych polskich zawodników STRONG MAN, Koncert zespołu "BAJM", Pokaz sztucznych ogni
*
W programie: program dla dzieci „Smerfne hity”, Ivan Mladek z zespołem „Banjo Band”, zespół „Bad Boys Blue, kabaret „Koń Polski”, zespół „Feel”. Imprezę poprowadzi „Kabaret Młodszych Panów”
*
nooooo jak nic cza wsiadać w eRbasa i jechać :grins:
faaajnie.. nic ino zebrać sie odziną i isć :grins:

[quote name='apple']Przyszłam zapytać czy na ten festyn sie moge z wami zabrac:evil_lol:

Witaj Madzialenka:loveu:

bier sie i choć... dni Jebia są zawsze super :p

Posted

[quote name='Selket']Cześć :multi: :multi:
Przyszłam powiać zimną miętą :evil_lol:

jessooosss.... gęsiej skóry dostałam :-o dość że na dworze tylko 20 stopni to ta mi tu jeszcze chłód sieje :shake::shake:

Posted

[quote name='clockwork']jessooosss.... gęsiej skóry dostałam :-o dość że na dworze tylko 20 stopni to ta mi tu jeszcze chłód sieje :shake::shake:
No przeca 20 stopni to w sam raz......Nawet powoli za ciepło.....:shake:

Posted

[quote name='Selket']No przeca 20 stopni to w sam raz......Nawet powoli za ciepło.....:shake:

:crazyeye::crazyeye: toż to nawet w krótkim rękawku nie idzie wyleźć :placz::placz:

o krótkich spodenkach nie wspomne- 2 razy w tym roku dałam rade :placz::placz:

Posted

[quote name='clockwork']:crazyeye::crazyeye: toż to nawet w krótkim rękawku nie idzie wyleźć :placz::placz:

o krótkich spodenkach nie wspomne- 2 razy w tym roku dałam rade :placz:
Ja nie chadzam w króktich spodenkach:oops: Mi wystarczy, że jest 20 stopni i wieje wiaerek i jest CUDNIE:loveu::loveu::loveu: No chyba, że to będzie ew. wrzesień i ja będę ew. TAM, to wtedy mam być 30 stopni:eviltong:

Posted

[quote name='Selket']Ja nie chadzam w króktich spodenkach:oops: Mi wystarczy, że jest 20 stopni i wieje wiaerek i jest CUDNIE:loveu::loveu::loveu: No chyba, że to będzie ew. wrzesień i ja będę ew. TAM, to wtedy mam być 30 stopni:eviltong:
:mdleje: a ja tera siedze w bluzie i jestem zmarznięta :roll:

[quote name='furciaczek']Widzialam ropucha:loveu: Slodki tez chcem takiego:diabloti:
:razz: wszystko spoko ale w razie czego przez granice nie przewieziesz .... chyba ....
a czy w JuKej są w sprzedaży legwanki?? czy tez jakieś nie takieś przepisy ??

Posted

Rozne gadziny widzialam ale legwanka chyba jeszcze nie:shake:
Zapytam sie kolesia z zoologa...facet ma obsesje na punkcie gadow:evil_lol:

Zreszta jak juz to dopiero jak wroce do PL na stale... bo jak ja z tym calym zwierzyncem bede jechac...

Posted

[quote name='furciaczek']Rozne gadziny widzialam ale legwanka chyba jeszcze nie:shake:
Zapytam sie kolesia z zoologa...facet ma obsesje na punkcie gadow

Zreszta jak juz to dopiero jak wroce do PL na stale... bo jak ja z tym calym zwierzyncem bede jechac...
a planujecie powrót do PL??? kiedy???
nooo fajnie by było jakby ktoś miał taka korbe z legwanem jak ja :loveu:

[quote name='pędzelopka']Przyczołgałam się i ja. Z czereśniami.
mniam czereśnie- jeszcze nie miałam okazji tego roku a uwielbiam.... cena mnie zabija ;/
Smok atakuje Gerooooooniiiimoooooo :turn-l:

http://images6.fotosik.pl/217/8872cb00860533eb.jpg

yyyy......yyyy....właśnie kradne Ci foty coby umalować smoka.......
mogem? :modla:
zresztą i tak ukradłam i już robię :scared:
a kradnij i maluj... byle nie na różowo :cool1:

[quote name='Alicja']cze ...........jestemy wrócone
:multi:

[quote name='Selket']eeeeee...................a nie spocisz się???
nie ma takiej opcji.... poce sie tylko w kąpieli w wodzie wrzątku :cool1::evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork']jessooosss.... gęsiej skóry dostałam :-o dość że na dworze tylko 20 stopni to ta mi tu jeszcze chłód sieje :shake::shake:
Zgadzam się, dla mnie to stanowczo minimum akceptowalne :p u nas 26 ale duszno bo na deszcz się znów zanosi ... a jutro grillek rodzinny, będę miał super zajęcie grilla w deszczu rozpalać :roll: no ale kto jak nie ja da rade haha :diabloti:

Posted

[quote name='Selket']To musisz mieć trudne życie :calus:
:evil_lol::evil_lol:

[quote name='Fenris']Zgadzam się, dla mnie to stanowczo minimum akceptowalne :p u nas 26 ale duszno bo na deszcz się znów zanosi ... a jutro grillek rodzinny, będę miał super zajęcie grilla w deszczu rozpalać :roll: no ale kto jak nie ja da rade haha :diabloti:
dasz rade nie ma to tamto ;) nooo 26 stopni to tak spoko- jak by mogło być o 10 więcej to już wogóle lux torpeda :loveu:

Posted

[quote name='clockwork']
dasz rade nie ma to tamto ;) nooo 26 stopni to tak spoko- jak by mogło być o 10 więcej to już wogóle lux torpeda :loveu:
Jasne że dam radę, w końcu jam piroman :diabloti: 26 ok byleby jeszcze lampa dawała ... a lampa siem co chwila chowie :-(
A 10 więcej ... mmm ... :p tak 30 to już ok :p

Posted

[quote name='Alicja']łapaj kffiatki:eviltong:

złapane... nawet ich już na okno nie stawiam... stoją od tygodnia na ziemi :roll:

aaa zapomniałam se pochwalić jaki dostaliśmy prezent jak byliśmy u Sabciowych w niedzielke....
bratanica Sabciowej Panci dała nam rysuneczka

dzięki Izuś
:loveu:

:multi::loveu::multi::loveu::multi: