clockwork Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 [quote name='jonQuilla']o jaaa i jest mój cókereczek :loveu: ja czuję że on tak przy tym oknie kombinuje bo chce do mnie przyjść :eviltong: a pewnie że ta... tu stał wtulał sie w kwiatka i mówił... "ooo żonkilku dla Ciebie uciekłem z terra, kocham cie i na zawsze chce być z Tobą.... " :evil_lol: http://images6.fotosik.pl/217/86c7e985f57c74d8.jpg wczęsniej żonkilek poleciał z okna na łóżko :razz: [quote name='BoJa']Hi hi - Un tu wyglondo choby żaba:lol: http://images6.fotosik.pl/217/8872cb00860533eb.jpg no ......Kijanek znaczy się ,bo mo ogon duży ten kijanek :roll: ale nie jesteś pierwsza która mówi że to żaba z łogonem [quote name='Alicja']jestem ......... pan C. przesyła buziaczki :loveu: i ja zaś jemu;) Fotaski se ogladnęłam ....a co se bede żałować .... a se nie żałuj ;] takie mnie sie podobją ale nie potrafię :shake: http://images6.fotosik.pl/217/0ae4f162a3af6e2b.jpg ja też ...z 20 to PRAWIE mi wyszło... :roll: ale to jeszcze nie to... ale co tam ;) Quote
clockwork Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 [quote name='agara']foto Pana ropucha wymiata ;p haha! Ale może ja się przywitam- Agata z tej strony ;] Witam i o drogę pytam! ;d Będę wpadać częściej. ;> ps. słodki ten Twój dinozaur [ jak to moja mała kuzynka mówi ;) ] ! aa witanko Agato kimkolwiek jesteś. psa też mam fajnego, i papuga .... i inne samce.... no i ja też wymiatam :grins: zapraszamy ponownie :multi: [quote name='Selket']Cześć Klocusiowa :loveu: cze selketka :multi: [quote name='apple']Ogladłam i ja:multi: i ja :roll: :multi: Quote
clockwork Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 [quote name='lolka75']cze Madz:loveu::multi: a legwan to chlopak? bo wyglada na chlopaka:evil_lol: i ma takie boskie rozki na nochalku:loveu: chłopak.... raczej :oops: rozpoznanie płci przez laika jest raczej niemożliwe bo mają organy wewnętrzne, ale konsultowałam sie z wetem i po opisie stwierdził że ON :roll: i juz dawno mialam zapytac...to co Pawcio ma w uchach to sie tak ucholca rozcina czy sie rozciaga zeby to wlazlo? podchodzisz do Klocucha a On MYK kiełkami po ucholcach :p czasem zahaczy aorte i trza montować kolczyk w szyi :loveu: można dziurkaczem :cool1: a tak serio serio można rąbnąć od razu specjalną grubą igłą... Pawcio zaczynał od 4 mm, potem rozciągał stopniowo na 5, 6 a potem dowalił od razu 10mm :cool1: to sie nazywa tunel (pusty w środku-z prześwitem) lub plugin (pełny) wiem zadaje glupie pytania.....:oops::shake: wcale nie głupie- fajnie że dopytujesz i interesujesz sie rzeczami których nie znasz :multi::loveu: Quote
clockwork Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 [quote name='zuzolandia']http://images6.fotosik.pl/217/8872cb00860533eb.jpg ooooooooooo a UN tak w lufcie zastygnoł???? hihihihih to marionetka.. nie wiedziałaś?? :evil_lol: cze Klocuszkowa .......kusiole przesyłam;-) to i jo ci pośla kusiole :loveu: [quote name='Alicja']:razz:wow wow wow ....a ja se wlazłam na JasNet :p a tam 21-22 czerwca ....Dni Jebia :p i jaki zaje2bisty program artystyczny :grins: * Rozstrzygnięcie Konkursu Genealogii Rodzinnych „Jastrzębski Album”, pokaz kulinarny w wykonaniu Dariusza Gnatowskiego, koncert zespołu „Drops” i Western Club „Black&Brown;” * w programie: kabaret Andrzej Grabowski, koncert zespołu Szymon Wydra & Carpe Diem, Pokaz Automobilklubu Śląskiego, Pokaz czołowych polskich zawodników STRONG MAN, Koncert zespołu "BAJM", Pokaz sztucznych ogni * W programie: program dla dzieci „Smerfne hity”, Ivan Mladek z zespołem „Banjo Band”, zespół „Bad Boys Blue, kabaret „Koń Polski”, zespół „Feel”. Imprezę poprowadzi „Kabaret Młodszych Panów” * nooooo jak nic cza wsiadać w eRbasa i jechać :grins: faaajnie.. nic ino zebrać sie odziną i isć :grins: [quote name='apple']Przyszłam zapytać czy na ten festyn sie moge z wami zabrac:evil_lol: Witaj Madzialenka:loveu: bier sie i choć... dni Jebia są zawsze super :p Quote
Selket Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Cześć :multi: :multi: Przyszłam powiać zimną miętą :evil_lol: Quote
clockwork Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 [quote name='Selket']Cześć :multi: :multi: Przyszłam powiać zimną miętą :evil_lol: jessooosss.... gęsiej skóry dostałam :-o dość że na dworze tylko 20 stopni to ta mi tu jeszcze chłód sieje :shake::shake: Quote
Selket Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 [quote name='clockwork']jessooosss.... gęsiej skóry dostałam :-o dość że na dworze tylko 20 stopni to ta mi tu jeszcze chłód sieje :shake::shake: No przeca 20 stopni to w sam raz......Nawet powoli za ciepło.....:shake: Quote
clockwork Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 [quote name='Selket']No przeca 20 stopni to w sam raz......Nawet powoli za ciepło.....:shake: :crazyeye::crazyeye: toż to nawet w krótkim rękawku nie idzie wyleźć :placz::placz: o krótkich spodenkach nie wspomne- 2 razy w tym roku dałam rade :placz::placz: Quote
Selket Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 [quote name='clockwork']:crazyeye::crazyeye: toż to nawet w krótkim rękawku nie idzie wyleźć :placz::placz: o krótkich spodenkach nie wspomne- 2 razy w tym roku dałam rade :placz: Ja nie chadzam w króktich spodenkach:oops: Mi wystarczy, że jest 20 stopni i wieje wiaerek i jest CUDNIE:loveu::loveu::loveu: No chyba, że to będzie ew. wrzesień i ja będę ew. TAM, to wtedy mam być 30 stopni:eviltong: Quote
furciaczek Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Widzialam ropucha:loveu: Slodki tez chcem takiego:diabloti: Quote
clockwork Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 [quote name='Selket']Ja nie chadzam w króktich spodenkach:oops: Mi wystarczy, że jest 20 stopni i wieje wiaerek i jest CUDNIE:loveu::loveu::loveu: No chyba, że to będzie ew. wrzesień i ja będę ew. TAM, to wtedy mam być 30 stopni:eviltong: :mdleje: a ja tera siedze w bluzie i jestem zmarznięta :roll: [quote name='furciaczek']Widzialam ropucha:loveu: Slodki tez chcem takiego:diabloti: :razz: wszystko spoko ale w razie czego przez granice nie przewieziesz .... chyba .... a czy w JuKej są w sprzedaży legwanki?? czy tez jakieś nie takieś przepisy ?? Quote
furciaczek Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Rozne gadziny widzialam ale legwanka chyba jeszcze nie:shake: Zapytam sie kolesia z zoologa...facet ma obsesje na punkcie gadow:evil_lol: Zreszta jak juz to dopiero jak wroce do PL na stale... bo jak ja z tym calym zwierzyncem bede jechac... Quote
pędzelopka Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Przyczołgałam się i ja. Z czereśniami.:cool3: Smok atakuje Gerooooooniiiimoooooo :turn-l: http://images6.fotosik.pl/217/8872cb00860533eb.jpg yyyy......yyyy....właśnie kradne Ci foty coby umalować smoka...:roll:.... mogem? :modla: zresztą i tak ukradłam i już robię :scared: Quote
Selket Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 eeeeee...................a nie spocisz się??? :evil_lol: Quote
clockwork Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 [quote name='furciaczek']Rozne gadziny widzialam ale legwanka chyba jeszcze nie:shake: Zapytam sie kolesia z zoologa...facet ma obsesje na punkcie gadow Zreszta jak juz to dopiero jak wroce do PL na stale... bo jak ja z tym calym zwierzyncem bede jechac... a planujecie powrót do PL??? kiedy??? nooo fajnie by było jakby ktoś miał taka korbe z legwanem jak ja :loveu: [quote name='pędzelopka']Przyczołgałam się i ja. Z czereśniami. mniam czereśnie- jeszcze nie miałam okazji tego roku a uwielbiam.... cena mnie zabija ;/ Smok atakuje Gerooooooniiiimoooooo :turn-l: http://images6.fotosik.pl/217/8872cb00860533eb.jpg yyyy......yyyy....właśnie kradne Ci foty coby umalować smoka....... mogem? :modla: zresztą i tak ukradłam i już robię :scared: a kradnij i maluj... byle nie na różowo :cool1: [quote name='Alicja']cze ...........jestemy wrócone :multi: [quote name='Selket']eeeeee...................a nie spocisz się??? nie ma takiej opcji.... poce sie tylko w kąpieli w wodzie wrzątku :cool1::evil_lol: Quote
Selket Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 [quote name='clockwork'] nie ma takiej opcji.... poce sie tylko w kąpieli w wodzie wrzątku :cool1::evil_lol: To musisz mieć trudne życie :calus: Quote
Fenris Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 [quote name='clockwork']jessooosss.... gęsiej skóry dostałam :-o dość że na dworze tylko 20 stopni to ta mi tu jeszcze chłód sieje :shake::shake: Zgadzam się, dla mnie to stanowczo minimum akceptowalne :p u nas 26 ale duszno bo na deszcz się znów zanosi ... a jutro grillek rodzinny, będę miał super zajęcie grilla w deszczu rozpalać :roll: no ale kto jak nie ja da rade haha :diabloti: Quote
clockwork Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 [quote name='Selket']To musisz mieć trudne życie :calus: :evil_lol::evil_lol: [quote name='Fenris']Zgadzam się, dla mnie to stanowczo minimum akceptowalne :p u nas 26 ale duszno bo na deszcz się znów zanosi ... a jutro grillek rodzinny, będę miał super zajęcie grilla w deszczu rozpalać :roll: no ale kto jak nie ja da rade haha :diabloti: dasz rade nie ma to tamto ;) nooo 26 stopni to tak spoko- jak by mogło być o 10 więcej to już wogóle lux torpeda :loveu: Quote
Fenris Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 [quote name='clockwork'] dasz rade nie ma to tamto ;) nooo 26 stopni to tak spoko- jak by mogło być o 10 więcej to już wogóle lux torpeda :loveu: Jasne że dam radę, w końcu jam piroman :diabloti: 26 ok byleby jeszcze lampa dawała ... a lampa siem co chwila chowie :-( A 10 więcej ... mmm ... :p tak 30 to już ok :p Quote
clockwork Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 melduje że legwan wylazł na wolność ;) Quote
Selket Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 no..................................:evil_lol: Quote
Alicja Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 [quote name='clockwork']melduje że legwan wylazł na wolność ;) łapaj kffiatki:eviltong: Quote
clockwork Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 [quote name='Alicja']łapaj kffiatki:eviltong: złapane... nawet ich już na okno nie stawiam... stoją od tygodnia na ziemi :roll: aaa zapomniałam se pochwalić jaki dostaliśmy prezent jak byliśmy u Sabciowych w niedzielke.... bratanica Sabciowej Panci dała nam rysuneczka dzięki Izuś :loveu: :multi::loveu::multi::loveu::multi: Quote
Recommended Posts