clockwork Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 :hand: nooo obijam sie obijam bo jakoś mi czasu brakuje :roll: w pracy 7 godzin sie nudziłam to se mogłam śmigać po dogo a tera :roll: a wogóle jestem jakaś takaś...:hmmmm: nie wiem jaka... do doopy taka...:-( Quote
malawaszka Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 [quote name='clockwork']my tu gupoty o walkach... a ileż psiaków trafia w niewłaściwe ręce :placz::placz: http://interwencja.interia.pl/news?inf=1129090 oglądałam to wczoraj w tv :-( mogłabym gołymi rękami tych sk***** kroić i solić - gotowało się we mnie jak prosto w kamerę się wypierają :angryy: Quote
Fenris Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 malawaszka napisał(a):oglądałam to wczoraj w tv :-( mogłabym gołymi rękami tych sk***** kroić i solić - gotowało się we mnie jak prosto w kamerę się wypierają :angryy: A jaka mnogość tego typu filmów jest w działach "drastyczne", "przemoc" na stronkach typu smog :angryy::angryy::angryy: Normalnie na takich toby się bojówka szybkoreagująca przydała bo innych argumentów nie rozumią :shake: i inne nie działają lub działają ze zbytnim opóźnieniem :angryy: Quote
clockwork Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 oooo :crazyeye: byłam wszędzie ino nie TU :evil_lol::evil_lol::evil_lol: dogobranoc :loveu::loveu: Quote
zuzolandia Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 a ja tak dla odmiany powiem............ dziendobry;-).......ofiaro moherowego bereciku;-) hihihihihih.......chiba siem schlałam;-) Quote
apple Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Byłam i ja u ciebie mimo że znowu cię nie ma- chyba popadnę w czarną rozpacz z tęsknoty:placz: Quote
clockwork Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 ooo mamciu :-o tyle gości .. a ja se śpie :roll::oops: cześć laseczki- kawke, herbatke??? co mi proponujecie?? :evil_lol: Quote
emdziolek Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 [quote name='clockwork']ooo mamciu :-o tyle gości .. a ja se śpie :roll::oops: cześć laseczki- kawke, herbatke??? co mi proponujecie?? :evil_lol: Ja proponuje tobie zebys nam zaproponowala cherbatke lub kaff:evil_lol: Quote
ice_t Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 [quote name='emdziolek']Ja proponuje tobie zebys nam zaproponowala cherbatke lub kaff:evil_lol: dzień doberek, zgadzam się z Tobą, co nam Madziu zaproponujesz??:evil_lol: Quote
clockwork Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 pfff.... dość że przylazły jak ja śpie to jeszcze mam je obsługiwać i kawe serwować :shake: co to kawiarnia??? ehhh ta dzisiejsza młodzież :shake: za moich czasów ...............:eviltong: nie bede taka... prosze, częstujcie sie: Quote
Alicja Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 [quote name='malawaszka']co tak siedzisz nareszcie ......:roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
clockwork Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 a jakby ktoś reflektował na papieroska do kawy to też sie częstujcie ... prosze Quote
clockwork Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 [quote name='malawaszka']co tak siedzisz gazete czytam :evil_lol::evil_lol::evil_lol::multi: ide przerabiać zaległe foteczki... z maja chyba :hmmmm: :roll::oops: Quote
Alicja Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 [quote name='clockwork']gazete czytam :evil_lol::evil_lol::evil_lol::multi: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ide przerabiać zaległe foteczki... z maja chyba :hmmmm: :roll::oops: ić ...jak wrócę popaszczę :loveu: Quote
clockwork Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 monotematycznie.... ale co ja zrobie jak to z jednego spaceru :niewiem: możecie nie oglądać :evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts