Behemot Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 clockwork napisał(a): tamten pacjent nie zemdlał :diabloti: Tylko od razu się przeniósł na drugi brzeg Styksu? :diabloti: Quote
clockwork Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 Behemot napisał(a):Tylko od razu się przeniósł na drugi brzeg Styksu? :diabloti: żyje ma sie dobrze... kończy sie rysować :evil_lol: Quote
malawaszka Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 boszzz Klockowa czemu Cie nie było na dogo jak chciałam sobie tatoo zrobić??? :placz: teraz sie już nie zdecyduję buuuuuuuuu :shake: Quote
Alicja Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 clockwork napisał(a):żyje ma sie dobrze... kończy sie rysować :evil_lol:;)to teraz będzie miał pikańce:razz:...a jak teraz zemdli:cool1: Quote
Behemot Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 malawaszka napisał(a):boszzz Klockowa czemu Cie nie było na dogo jak chciałam sobie tatoo zrobić??? :placz: teraz sie już nie zdecyduję buuuuuuuuu :shake: Ja też chciałam i też już się nie zdecyduję :shake: Quote
Alicja Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 malawaszka napisał(a):boszzz Klockowa czemu Cie nie było na dogo jak chciałam sobie tatoo zrobić??? :placz: teraz sie już nie zdecyduję buuuuuuuuu :shake:;)nie bój żaby my cie za ręce przytrzymamy;) Quote
Vectra Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Behemot napisał(a):Ja też chciałam i też już się nie zdecyduję :shake: ja moge cię wytatoo :diabloti: chcesz ?? :evil_lol: Quote
clockwork Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 malawaszka napisał(a):boszzz Klockowa czemu Cie nie było na dogo jak chciałam sobie tatoo zrobić??? :placz: teraz sie już nie zdecyduję buuuuuuuuu :shake: a po co ja na dogo przy robieniu tattoo?? :hmmmm: że niby ty byś sie dziarała a ja miałabym pilnować twojej galerii?? :p Alicjarydzewska napisał(a):;)to teraz będzie miał pikańce:razz:...a jak teraz zemdli:cool1: nie zemdli... teraz to już doopa...nie rozrywkowy chłopczyna :mad: zaś monotonia w pracy :angryy: Behemot napisał(a):Ja też chciałam i też już się nie zdecyduję :shake: a ja nie chciałam a mam :eviltong: Alicjarydzewska napisał(a):;)nie bój żaby my cie za ręce przytrzymamy;) tjaaa... Ala cie przytrzyma za żaby, bo ja zemdleje :mdleje: Quote
Behemot Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Vectra napisał(a):ja moge cię wytatoo :diabloti: chcesz ?? :evil_lol: Chcę! Bo w życiu trzeba być twardym, a nie miętkim! A żołnierzy hardkoru walczą do oporu! :diabloti: Czym mnie wytatuujesz? Siekierką czy tasakiem? :diabloti: Quote
Vectra Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Behemot napisał(a):Chcę! Bo w życiu trzeba być twardym, a nie miętkim! A żołnierzy hardkoru walczą do oporu! :diabloti: Czym mnie wytatuujesz? Siekierką czy tasakiem? :diabloti: tu pozwole ci samej zadecydować :cool3: znaj moje dobroduszne serce :loveu: :diabloti: Quote
Behemot Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 clockwork napisał(a):a ja nie chciałam a mam :eviltong: Boże.... najpierw Cię spili, a jak padłaś bez życia, to wutatuowali? :shake: Biedne dziecko :shake: A co Ci wytatuowali? "Love Zdzichu"? :evil_lol: Quote
clockwork Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 Behemot napisał(a):Chcę! Bo w życiu trzeba być twardym, a nie miętkim! A żołnierzy hardkoru walczą do oporu! :diabloti: Czym mnie wytatuujesz? Siekierką czy tasakiem? :diabloti: trymerem... na małży :diabloti: Quote
Behemot Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 clockwork napisał(a):trymerem... na małży :diabloti: O cholera.... :scared: Quote
Alicja Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 clockwork napisał(a):trymerem... na małży :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:wreszcie ktoś odważny na tej sali:multi::multi::multi:brawo Behemot ........chciałam tylko zapytać ....co potem:eviltong: Quote
Behemot Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:wreszcie ktoś odważny na tej sali:multi::multi::multi:brawo Behemot ........chciałam tylko zapytać ....co potem:eviltong: Potem to chyba wzorek na klacie :roll: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 clockwork napisał(a):a po co ja na dogo przy robieniu tattoo?? :hmmmm: że niby ty byś sie dziarała a ja miałabym pilnować twojej galerii?? :p babo goopia :diabloti: bo bym do Was przyjechała a tak to nie mogłam sie zdecydować gdzie zrobić i minęło kilka latek i juz sie boję :placz: Quote
AlKil Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 AlKil napisał(a):coś mi się porąbało i chciałam zarządać od Alicji zdjęc...a to chyba nie ta galeria... UDZIELIŁO MI SIĘ OD WAS... przecież mówiłam, że mi się na mózg rzuciło!!! Dlaczego odkąd jestem na dogo zaczęłam mieć wątpliwości jak się co pisze?????????!!!!!!!!!!!!! A mama mi mówiła, że urodziłam się ze znajomością ortografii... Chyba, że to starość i komórki mi zaczynają zdychać...:cool1: Quote
PIKA Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Vectra napisał(a):hahahahaha masz racje :evil_lol: mój TZ jak idzie do dentysty bowską ma mine i kolor skóry :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: mnie kiedys jak ja usiadlwszy na fotelu u dentystki owa pani zapytala, czy ne mdleje :evil_lol: A ja tylko zdązylam usiąść, nawet gęby jeszcze nie otworzylam :evil_lol: Alicjarydzewska napisał(a): .ale może inny klient jej doope zawraca:eviltong: :crazyeye: To gdzie ona pracuje???? :oops: Ja myśałam , ze w salonie tatoo ze sklepem :oops: Quote
Pysia Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 clockwork napisał(a):trymerem... na małży :diabloti: Tylko uwazaj żebyś sięgając po czekoladke myszki nie pogłaskała :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 malawaszka napisał(a):babo goopia :diabloti: bo bym do Was przyjechała a tak to nie mogłam sie zdecydować gdzie zrobić i minęło kilka latek i juz sie boję :placz::pmówię ci Weszka ..przyjedź a ja cię za rękę potrzymam a Magda będzie mdlała za ciebie;) PIKA napisał(a):mnie kiedys jak ja usiadlwszy na fotelu u dentystki owa pani zapytala, czy ne mdleje :evil_lol: A ja tylko zdązylam usiąść, nawet gęby jeszcze nie otworzylam :evil_lol:musi zbladłaś:eviltong: :crazyeye: To gdzie ona pracuje???? :oops: Ja myśałam , ze w salonie tatoo ze sklepem :oops:nooo a co w sklepie tylko klienci przychodzą i doopy zawracają zamiast nie przeszkadzać jak pani za ladą czyta dogo:mad: Quote
clockwork Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 Behemot napisał(a):Boże.... najpierw Cię spili, a jak padłaś bez życia, to wutatuowali? :shake: Biedne dziecko :shake: A co Ci wytatuowali? "Love Zdzichu"? :evil_lol: tjaaa.... na nieświadomce mi to robili... a oto dzieło które noszę na sobie... :diabloti: moja klata :evil_lol: malawaszka napisał(a):babo goopia :diabloti: bo bym do Was przyjechała a tak to nie mogłam sie zdecydować gdzie zrobić i minęło kilka latek i juz sie boję :placz: przyjedź na kawe... szklanki po Rydzewskich właśnie umyłam... w misce z wodą której nie dopił Ozzy- zapraszam!!!! :eviltong: spijemy cie i wyjedziesz z tatuażem... i ogoloną klatą :evil_lol: PIKA napisał(a): :crazyeye: To gdzie ona pracuje???? :oops: Ja myśałam , ze w salonie tatoo ze sklepem :oops: nie... w studio to Pawcio pracuje... ja tam tylko mdleje. Ja siedze w sklepiku- tuż obok... sex shopu ;) i też cięęęęężko pracuje :diabloti: Alicjarydzewska napisał(a)::pmówię ci Weszka ..przyjedź a ja cię za rękę potrzymam a Magda będzie mdlała za ciebie;) nooo a co w sklepie tylko klienci przychodzą i doopy zawracają zamiast nie przeszkadzać jak pani za ladą czyta dogo:mad: niedobre klienty :mad: Quote
Alicja Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 clockwork napisał(a):KLOCKOWA - obecna!!!! :mad:oj Klockowa .....spóźnienie wpiszemy .....pewno w WC byłaś zajarać:diabloti: Quote
BeaC Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:...kurde nakryłas mnie :oops:....ale chyba się nie obawiasz i wpadniesz;) clockwork napisał(a):Pawcio ma tak wystraszonego klienta że zaraz mu chyba zemdleje :mdleje:, co rusz zaglądam przez szybke coby na czas zainterweniować.. na razie jest blady i spływa po nim zimny pot :evil_lol: ale zemdleć nie chce :mad: Vectra napisał(a):hahahahaha masz racje :evil_lol: mój TZ jak idzie do dentysty bowską ma mine i kolor skóry :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ..................leże...............hiram..................nie mogę............ Quote
Alicja Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 BeaC napisał(a):..................leże...............hiram..................nie mogę............ ;)....nikt nie patrzy .....co?? Quote
Recommended Posts