Selket Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Klocusiowa jak mu dasz jeśc to przynajmniej Ci kanapek nie zeżre :D Quote
Alicja Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 ........cześć wejszłam powiedzieć ..... nie śpię od 6 :grins: TZta budziłam , a Ozzy po wczorajszych kosteczkach postanowił pooczyszczać żołądek , więc doopa nie było powrotu do wyra ....cza było pawie posprzatać :diabloti: Quote
BeaC Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 ..............widziałam że deszcz macie:mad: a ja nie:mad: i bidnego pomarańcza nie chcesz na deszczor wypuścić?? :loveu: Quote
apple Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 [quote name='clockwork']wracaj wracaj.....:cool1: policzysz mi?????? :sg168::sg168:NIENAWIDZE! ja tysz..............nie bede liczyć.......NEVER AGAIN:shake: [quote name='clockwork']własnie weszłam do domu po zebraniu stowarzyszenia prozwierzęcego..... chałpa rozniesiona, kwiatki pozrzucane, wszystko zasypane ziemią, świeczniki potłuczone, gary pozrzucane, szklanki...... niepomyte :roll:.... a legwan siedzi na chlebaku i robi sobie kanapki :angryy::angryy:Buhahahahahahaha a szczym? Serek czy wendlinka:diabloti: Byłam to jo:diabloti::loveu: Quote
clockwork Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 berczysław...własnie wstałam :cool1: kto to widział żeby śmieciarka za oknem robiła wrrrrrrrrrr z samiuśkiego rańca:roll: do sądu ich pdam.... spać człowiekowi nie dają :mad: spije kawe i wróce ... już z otwartymi okami :grins: Quote
Alicja Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 [quote name='clockwork']berczysław...własnie wstałam :cool1: kto to widział żeby śmieciarka za oknem robiła wrrrrrrrrrr z samiuśkiego rańca:roll: do sądu ich pdam.... spać człowiekowi nie dają :mad: spije kawe i wróce ... już z otwartymi okami :grins: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a ja miałam do Cia dzwonić o 10.00 :roll: ino musiałam cosik jeszcze załatwić i tak jakoś zeszło :eviltong: otwórz no te OKI :p Quote
lolka75 Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 buhahahahha:roflt:...normalnie posikalam ze srajacej iguany:loveu: Witaski Madziusia:loveu::multi: Quote
furciaczek Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Dziendoberek:multi::loveu: Biedny sedzia nie wiedzial w co sie wpakowal... wyrok na niego zapadl, polscy londynczycy organizuja grupowa wycieczke do Rotherham z nadzieja na spotkanie:lol: Quote
Fenris Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 [quote name='furciaczek']Dziendoberek:multi::loveu: Biedny sedzia nie wiedzial w co sie wpakowal... wyrok na niego zapadl, polscy londynczycy organizuja grupowa wycieczke do Rotherham z nadzieja na spotkanie:lol: I dobrze!!! :diabloti: Zabić!!! Ubić!!! Ukatrupić!!! Quote
clockwork Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 berczysławek.... były my z Alicją na wizycie przedadopcyjnej..... i trafiły my na wstrętne gadziny:look3::smhair2: pogłaskałam ale do ręki nie wzięłam.... Ala oczywiście, bo ona lubi mieć długie obślizgłe w rękach :errrr::errrr: wiecej fotek u niej .......... Quote
sota36 Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Madzia - u Ciebie staszno! Jakies węze atakuja!!!! choc ja tez weza mam, ale w kapsi:) Quote
Selket Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Jakie cuda :loveu: One są takie miliusie w dotyku i takie przyjazne:loveu: Quote
clockwork Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 [quote name='Selket']Jakie cuda :loveu: One są takie miliusie w dotyku i takie przyjazne:loveu: milusia w dotyku i przyjazna to ja jestem a nie one :grins: :cool1: Jola... w kieszeni to Pawcio ma :roll:;) Quote
sota36 Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 jo juz nic nie godom... nic nie godom....:oops: Quote
Selket Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 [quote name='clockwork']milusia w dotyku i przyjazna to ja jestem a nie one :grins: :cool1: Ciebie nie głaskałam jeszcze więc nie mam porównania:diabloti: Quote
Alicja Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 zaje2biste :loveu::multi::multi::multi: http://images6.fotosik.pl/213/0fd424f7576eec7b.jpg dzięki za fotaski :multi::loveu: długiego obślizglego :eviltong::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 [quote name='clockwork']milusia w dotyku i przyjazna to ja jestem a nie one :grins: :cool1: serio serio :razz::razz: Jola... w kieszeni to Pawcio ma :roll:;) no paczaj .....a siem nie pochwalił :roll: Quote
clockwork Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 [quote name='Alicja']no paczaj .....a siem nie pochwalił :roll: serioo :roll: pozwole ci wrazić ręke następną razą :cool1: Quote
Selket Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 [quote name='Alicja']no paczaj .....a siem nie pochwalił :roll: A ja myślałam, że faceci mają węża w spodniach....Jak widać źle myślałam..:cool1: Quote
Pandisia Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Selket napisał(a):A ja myślałam, że faceci mają węża w spodniach....Jak widać źle myślałam..:cool1: Sel a kieszeń to gdzie??? W spodniach :cool3: Quote
Selket Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Pandisia napisał(a):Sel a kieszeń to gdzie??? W spodniach :cool3: Niby tak.....ale strasznie mu ciasno w tej kieszonce zapewne jest...a jak jest w spodniach to ma większą swobodę....zmaniy rozmiarów:cool3: Quote
Recommended Posts