Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='clockwork']
przeca wstałam.... szłam przed Tobą.... napij sie napoiku i otwórz oki :razz::razz:

otworzyłam ....musi przeszłaś jak mrugnęłam rzęsami ;)

dziś nie :roll: jutro bedzie deszcz :roll::cool1:

:roll:....no taaaa .....jutro taaa

Posted

[quote name='apple']Brrrrrrrrrrrrrr........ZUS.............brrrrrrr..........temat nie dla mnie- ide:evil_lol:
wracaj wracaj.....:cool1:

policzysz mi?????? :sg168::sg168:NIENAWIDZE!

[quote name='BeaC']hejo Madz

i Klocuś i Pomarańczak......punkowiec no i TZPawcio:multi::multi::multi:

witanko Beaaaaa i pokojowa familija :multi::multi:

Posted

Mam Oranżusia
...nieudane bo pod światło :diabloti:....ale musiałam wam pokazać jak rozczarowany legwan patrzy w okno kiedy pada deszcz ....oczywiście MUSIAŁ padać deszcz ......jutro TEŻ BĘDZIE :cool1:

Posted

a pisze o tym bo siedze i sie drapie bo mnie swędzi :evil_lol:

Kochana......nie chce tak publicznie ale moze Cie to zmobilizuje.......
istnieje cus takiego jak woda jak mydełko jak reczniczek.........wez skorzystaj ....i przestanie swedziec ;-) .........nie zebys tak musiala codziennie nie nie......jestem wyrozumiala ....ale tak hmmm...........w kazda sobote ???.......

buhahahahabuhahahabuahaha..........pokrzywy dobre na reumatyzm;-)
buzka;-)

Posted

[quote name='jonQuilla']smok nigdy nie wychodzi nieudanie :mad::angryy::angryy:
taaaa wczoraj wybitnie udanie :diabloti:......ale spierdzielił z terra .....cmoknął Klotza w nochalka , poleciał na okno ...swoją drogą zapierdziela jak ruski samochodzik ...jak zobaczył że nie ma słonka to śruuuuuuuuuu na fotel , hopa na kanapę i z powrotem popylał do terra :p

Posted

[quote name='Alicja']taaaa wczoraj wybitnie udanie :diabloti:......ale spierdzielił z terra .....cmoknął Klotza w nochalka , poleciał na okno ...swoją drogą zapierdziela jak ruski samochodzik ...jak zobaczył że nie ma słonka to śruuuuuuuuuu na fotel , hopa na kanapę i z powrotem popylał do terra :p

:roll::roll: też chcę takiego ooOO co mi będzie popylał do okna, zrzucał kwiaty i cmokał Salse w nocha

Posted

[quote name='evaxon']a u mnie nie pada:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:
Oranżuś ćliczny:loveu:

przecie napisane ze to WCZORAJ padało :diabloti:...dziś nie pada , bo jestem w domu :cool1:

Posted

[quote name='Alicja']
przecie napisane ze to WCZORAJ padało :diabloti:...dziś nie pada , bo jestem w domu :cool1:
\
wczoraj tez nie padało u mnie:eviltong:

Posted

własnie weszłam do domu po zebraniu stowarzyszenia prozwierzęcego.....

chałpa rozniesiona, kwiatki pozrzucane, wszystko zasypane ziemią, świeczniki potłuczone, gary pozrzucane, szklanki...... niepomyte :roll:.... a legwan siedzi na chlebaku i robi sobie kanapki :angryy::angryy:

Posted

[quote name='clockwork']własnie weszłam do domu po zebraniu stowarzyszenia prozwierzęcego.....

chałpa rozniesiona, kwiatki pozrzucane, wszystko zasypane ziemią, świeczniki potłuczone, gary pozrzucane, szklanki...... niepomyte :roll:.... a legwan siedzi na chlebaku i robi sobie kanapki :angryy::angryy:
A Tobie zrobił kanapeczki czy samolub sam wpierdziela?:cool3:

Posted

[quote name='clockwork']własnie weszłam do domu po zebraniu stowarzyszenia prozwierzęcego.....

buahahahahhahahahah :grin:

Posted

[quote name='Selket']A Tobie zrobił kanapeczki czy samolub sam wpierdziela?:cool3:

sam... normalnie sam zeżarł i jeszcze nasrał pod stolik :angryy::angryy:

przysięgam wypcham !!!!!!!! :talker:

[quote name='evaxon']buahahahahhahahahah :grin:

:icon_roc:

dzień w dzień se wychodzi..... chyba go natura wzywa

Posted

[quote name='clockwork'] sam... normalnie sam zeżarł i jeszcze nasrał pod stolik :angryy::angryy:

noooo napisałaś przeca że nasrał pod stolik to znaczy ze zew natury go wezwał ...co se bedzie do gniazda srał .....Fenrisiowy ptaszek też nie wali w gniozdko :grins:

Posted

[quote name='clockwork'] sam... normalnie sam zeżarł i jeszcze nasrał pod stolik
To chyba dobrze, prawda??? Lepiej pod stolik niż nasrać na środek stolika:cool1: Pełna kultura...

przysięgam wypcham !!!!!!!!

Ale za co go wpychasz? Sam wychodzi na spacer, sam się żywi, sam się załatwia........No so Ty jeszcze od niego kcesz???:crazyeye:

Raczej żarcie;)

Posted

ODDAJ MI, NIE WYPYCHAJ !!!

po 3 szczurach buszujących luzem po pokoju, nic nie jest w stanie mnie zaskoczyć...
mój pokój przed wymianą mebli itd. wyglądał jak pobojowisko...
nie było rzeczy, która nie była nadgryziona....uwielbiały ostrzyć zęby o wszystko co stanęło im na drodze...
szafki, firany, kable, tapety, listwy podłogowe, zeszyty, ubrania, kanapa, farbe z drzwi skrobały, namiętnie wysypywały ziemie z kwiatów i gryzły liście
lubiły rozgryzać pluszaki i spać w tej wacie...gorzej było jak trafiły na pluszaka który miał w środku kulki plastikowe...wtedy sprzątania było bardzo dużo :evil_lol:
kiedyś latem wylazły na balkon, dorwały ziemie w worku do kwiatów i naniosły tej ziemi mnóstwo do pokoju :crazyeye:
ponadto sikały i srały wszędzie a najbardziej pod kaloryfer gdzie miałam bardzo trudny dostęp wtedy :roll:

no ale co...nie miałam sumienia nie puszczać :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork'] sam... normalnie sam zeżarł i jeszcze nasrał pod stolik :angryy::angryy:

a doopke se wytarł ?:diabloti::diabloti:

.....takimi kuleckami z trocin/.....:eviltong::eviltong:

Ciebie jak wzywaja to tez wychodzisz to co mu zowiscisz ??:mad::mad: