BeaC Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 hejo Madz i Klocuś i Pomarańczak......punkowiec no i TZPawcio:multi::multi::multi: Quote
Alicja Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 [quote name='clockwork'] przeca wstałam.... szłam przed Tobą.... napij sie napoiku i otwórz oki :razz::razz: otworzyłam ....musi przeszłaś jak mrugnęłam rzęsami ;) dziś nie :roll: jutro bedzie deszcz :roll::cool1: :roll:....no taaaa .....jutro taaa Quote
clockwork Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 [quote name='apple']Brrrrrrrrrrrrrr........ZUS.............brrrrrrr..........temat nie dla mnie- ide:evil_lol: wracaj wracaj.....:cool1: policzysz mi?????? :sg168::sg168:NIENAWIDZE! [quote name='BeaC']hejo Madz i Klocuś i Pomarańczak......punkowiec no i TZPawcio:multi::multi::multi: witanko Beaaaaa i pokojowa familija :multi::multi: Quote
clockwork Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 [quote name='emdziolek']Cze Madzik!!:multi::multi: cze Emi :multi::multi: ide liczyć :roll: Quote
emdziolek Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Jak skończysz liczyć to.. http://www.bewet.fora.pl/bewet-pomaga,22/glosowanie-na-schronisko-czerwiec,49.html zagłosuj na fundacje AST:multi: Quote
jonQuilla Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 pozdrów tych z InPostu ode mnie ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Mam Oranżusia ...nieudane bo pod światło :diabloti:....ale musiałam wam pokazać jak rozczarowany legwan patrzy w okno kiedy pada deszcz ....oczywiście MUSIAŁ padać deszcz ......jutro TEŻ BĘDZIE :cool1: Quote
zuzolandia Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 a pisze o tym bo siedze i sie drapie bo mnie swędzi :evil_lol: Kochana......nie chce tak publicznie ale moze Cie to zmobilizuje....... istnieje cus takiego jak woda jak mydełko jak reczniczek.........wez skorzystaj ....i przestanie swedziec ;-) .........nie zebys tak musiala codziennie nie nie......jestem wyrozumiala ....ale tak hmmm...........w kazda sobote ???....... buhahahahabuhahahabuahaha..........pokrzywy dobre na reumatyzm;-) buzka;-) Quote
jonQuilla Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 smok nigdy nie wychodzi nieudanie :mad::angryy::angryy: Quote
Alicja Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 [quote name='jonQuilla']smok nigdy nie wychodzi nieudanie :mad::angryy::angryy: taaaa wczoraj wybitnie udanie :diabloti:......ale spierdzielił z terra .....cmoknął Klotza w nochalka , poleciał na okno ...swoją drogą zapierdziela jak ruski samochodzik ...jak zobaczył że nie ma słonka to śruuuuuuuuuu na fotel , hopa na kanapę i z powrotem popylał do terra :p Quote
jonQuilla Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 [quote name='Alicja']taaaa wczoraj wybitnie udanie :diabloti:......ale spierdzielił z terra .....cmoknął Klotza w nochalka , poleciał na okno ...swoją drogą zapierdziela jak ruski samochodzik ...jak zobaczył że nie ma słonka to śruuuuuuuuuu na fotel , hopa na kanapę i z powrotem popylał do terra :p :roll::roll: też chcę takiego ooOO co mi będzie popylał do okna, zrzucał kwiaty i cmokał Salse w nocha Quote
e.v.a Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 a u mnie nie pada:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Oranżuś ćliczny:loveu: Quote
Alicja Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 [quote name='evaxon']a u mnie nie pada:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Oranżuś ćliczny:loveu: przecie napisane ze to WCZORAJ padało :diabloti:...dziś nie pada , bo jestem w domu :cool1: Quote
e.v.a Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 [quote name='Alicja'] przecie napisane ze to WCZORAJ padało :diabloti:...dziś nie pada , bo jestem w domu :cool1:\ wczoraj tez nie padało u mnie:eviltong: Quote
clockwork Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 własnie weszłam do domu po zebraniu stowarzyszenia prozwierzęcego..... chałpa rozniesiona, kwiatki pozrzucane, wszystko zasypane ziemią, świeczniki potłuczone, gary pozrzucane, szklanki...... niepomyte :roll:.... a legwan siedzi na chlebaku i robi sobie kanapki :angryy::angryy: Quote
Selket Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 [quote name='clockwork']własnie weszłam do domu po zebraniu stowarzyszenia prozwierzęcego..... chałpa rozniesiona, kwiatki pozrzucane, wszystko zasypane ziemią, świeczniki potłuczone, gary pozrzucane, szklanki...... niepomyte :roll:.... a legwan siedzi na chlebaku i robi sobie kanapki :angryy::angryy: A Tobie zrobił kanapeczki czy samolub sam wpierdziela?:cool3: Quote
e.v.a Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 [quote name='clockwork']własnie weszłam do domu po zebraniu stowarzyszenia prozwierzęcego..... chałpa rozniesiona, kwiatki pozrzucane, wszystko zasypane ziemią, świeczniki potłuczone, gary pozrzucane, szklanki...... niepomyte :roll:.... a legwan siedzi na chlebaku i robi sobie kanapki :angryy::angryy: buahahahahhahahahah :grin: Quote
clockwork Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 [quote name='Selket']A Tobie zrobił kanapeczki czy samolub sam wpierdziela?:cool3: sam... normalnie sam zeżarł i jeszcze nasrał pod stolik :angryy::angryy: przysięgam wypcham !!!!!!!! :talker: [quote name='evaxon']buahahahahhahahahah :grin: :icon_roc: dzień w dzień se wychodzi..... chyba go natura wzywa Quote
Alicja Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 [quote name='clockwork'] sam... normalnie sam zeżarł i jeszcze nasrał pod stolik :angryy::angryy: przysięgam wypcham !!!!!!!! :talker: :icon_roc: dzień w dzień se wychodzi..... chyba go natura wzywa noooo napisałaś przeca że nasrał pod stolik to znaczy ze zew natury go wezwał ...co se bedzie do gniazda srał .....Fenrisiowy ptaszek też nie wali w gniozdko :grins: Quote
Selket Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 [quote name='clockwork'] sam... normalnie sam zeżarł i jeszcze nasrał pod stolik To chyba dobrze, prawda??? Lepiej pod stolik niż nasrać na środek stolika:cool1: Pełna kultura... przysięgam wypcham !!!!!!!! Ale za co go wpychasz? Sam wychodzi na spacer, sam się żywi, sam się załatwia........No so Ty jeszcze od niego kcesz???:crazyeye: dzień w dzień se wychodzi..... chyba go natura wzywa Raczej żarcie;) Quote
clockwork Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 na stolik nawalił 2 tyg temu :roll::cool1: cholera... może jak zaczne go karmić to nie bedzie wychodził :hmmmm: :cool1: Quote
jonQuilla Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 ODDAJ MI, NIE WYPYCHAJ !!! po 3 szczurach buszujących luzem po pokoju, nic nie jest w stanie mnie zaskoczyć... mój pokój przed wymianą mebli itd. wyglądał jak pobojowisko... nie było rzeczy, która nie była nadgryziona....uwielbiały ostrzyć zęby o wszystko co stanęło im na drodze... szafki, firany, kable, tapety, listwy podłogowe, zeszyty, ubrania, kanapa, farbe z drzwi skrobały, namiętnie wysypywały ziemie z kwiatów i gryzły liście lubiły rozgryzać pluszaki i spać w tej wacie...gorzej było jak trafiły na pluszaka który miał w środku kulki plastikowe...wtedy sprzątania było bardzo dużo :evil_lol: kiedyś latem wylazły na balkon, dorwały ziemie w worku do kwiatów i naniosły tej ziemi mnóstwo do pokoju :crazyeye: ponadto sikały i srały wszędzie a najbardziej pod kaloryfer gdzie miałam bardzo trudny dostęp wtedy :roll: no ale co...nie miałam sumienia nie puszczać :evil_lol::evil_lol: Quote
zuzolandia Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 [quote name='clockwork'] sam... normalnie sam zeżarł i jeszcze nasrał pod stolik :angryy::angryy: a doopke se wytarł ?:diabloti::diabloti: przysięgam wypcham !!!!!!!! :talker: .....takimi kuleckami z trocin/.....:eviltong::eviltong: :icon_roc: dzień w dzień se wychodzi..... chyba go natura wzywa Ciebie jak wzywaja to tez wychodzisz to co mu zowiscisz ??:mad::mad: Quote
Recommended Posts