ice_t Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 doberek wieczorową porą , ale żeście zagadały te fotosy Klocucha..................................... tyle stron trzeba się było cofać żeby sobie pooglądać:evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted June 10, 2008 Author Posted June 10, 2008 a ja sie dziś zaczaiłam na bażanta... żeby mu fotke pstryknąć.:multi:.. szłam za nim po cichaczu w głąb lasu :loveu: ale ten chyba mnie słyszał i szedł gdzieś krzaczorami.... ale klockowa nie popuszcza cichutko kroczyłam za nim ze 20 minut:razz: aż zaszłam mu po cichaczu droge :diabloti: był 2 metry odemnie:loveu: wylazł prosto na mnie :loveu: aparat w gotowości :multi::multi: i wtedy wpadłam po pas w pokrzywy... zaczęłam qrwowac i żabant uciekł :angryy::angryy: a pisze o tym bo siedze i sie drapie bo mnie swędzi :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 [quote name='clockwork']a ja sie dziś zaczaiłam na bażanta... żeby mu fotke pstryknąć.:multi:.. szłam za nim po cichaczu w głąb lasu :loveu: ale ten chyba mnie słyszał i szedł gdzieś krzaczorami.... ale klockowa nie popuszcza cichutko kroczyłam za nim ze 20 minut:razz: aż zaszłam mu po cichaczu droge :diabloti: był 2 metry odemnie:loveu: wylazł prosto na mnie :loveu: aparat w gotowości i wtedy wpadłam po pas w pokrzywy... zaczęłam qrwowac i żabant uciekł :angryy: a pisze o tym bo siedze i sie drapie bo mnie swędzi :evil_lol: :evil_lol:to masz tak jak ja wczoraj ;)ino ja nie pokrzywy a inne habuździe Quote
ice_t Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 [quote name='clockwork']a ja sie dziś zaczaiłam na bażanta... żeby mu fotke pstryknąć.:multi:.. szłam za nim po cichaczu w głąb lasu :loveu: ale ten chyba mnie słyszał i szedł gdzieś krzaczorami.... ale klockowa nie popuszcza cichutko kroczyłam za nim ze 20 minut:razz: aż zaszłam mu po cichaczu droge :diabloti: był 2 metry odemnie:loveu: wylazł prosto na mnie :loveu: aparat w gotowości :multi::multi: i wtedy wpadłam po pas w pokrzywy... zaczęłam qrwowac i żabant uciekł :angryy::angryy: a pisze o tym bo siedze i sie drapie bo mnie swędzi :evil_lol: ale pokrzywki są zdrowe, niektórzy maniacy nawet jakieś surówki z tego robią :evil_lol::evil_lol: Quote
bonsai_88 Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 ice_t napisał(a):ale pokrzywki są zdrowe, niektórzy maniacy nawet jakieś surówki z tego robią :evil_lol::evil_lol: Ba, nawet taką surówkę jadłam... przeczytałam, że to można zjeść i MUSIAŁAM spróbować :cool3:... wiecie jak śmiesznie jest jeść włochate roślinki :evil_lol:... Quote
Selket Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 NIe będzie fotków znaczy się???? :placz: Pokrzywki zdrowe som, na stawy dobre i ogólnie dobre ;) Quote
Alicja Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 [quote name='Selket']NIe będzie fotków znaczy się???? :placz: Pokrzywki zdrowe som, na stawy dobre i ogólnie dobre ;) czyli to jest ta krzakoterapia :splat: Quote
Selket Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 To jest dbanie o swoje zdrowie ;) I spieprzenie pięknego ujęcia :evil_lol: Quote
BeaC Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 http://images6.fotosik.pl/210/2a81743bd4ab158b.jpg eeeeeeeeeeej no Klocek ma nowiusieńka ekologiczną obróżkę witaj Madz poogladalam foty z Krakowa i z drogi.też koło RMF Fm przejeżdżałam i to nie raz...........Grzesiek mi powiedział że to radio jest:diabloti: przynajmniej reumatyzmu nie będziesz miała......to przez te pokrzywy:razz: Quote
Alicja Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 .........wstałabyś już :razz::razz:......coooooo........pićku Ci przyniesłam Quote
clockwork Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 ale ja nie chciałam pokrzywo-terapii ino fotke żabanta :grins: a terapia nic nie dała- kaszle jak gruźlik, łupie mnie w krzyżu jutro chyba lekarz :roll: se pójde na L4 :multi: doberek wszystkim!!! :multi::loveu: Quote
Fenris Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Doberek! Pokrzywska dobrze leczą z wszelkich objawów romantyzmu :evil_lol: Widział ja Klocka i całe tabuny fotków, boszz ilem się cofać musiał hehe :p Ale nadrobiłem! :grins: Quote
Alicja Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 :knajpa: :knajpa: :knajpa: :knajpa: :knajpa: za 1szego płomyczka po raz kolejny ;) Quote
clockwork Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 [quote name='Alicja']:knajpa: :knajpa: :knajpa: :knajpa: :knajpa: za 1szego płomyczka zaaaaśśśś przeca już raz miałam... potem mi zabrali a dali spowrotem łapki a ja se płomyczka a oni mi łapki a ja se.... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 [quote name='Selket']Zdecyduj wolisz płomyczka czy łapki :D :roll:...opalone łapki :razz: Quote
jonQuilla Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 :multi::multi: ahooooj :loveu: przyszłam zbadać grunt czy jeszcze mnie lubisz czy już nie :oops::oops: Quote
apple Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 [quote name='clockwork']a ja sie dziś zaczaiłam na bażanta... żeby mu fotke pstryknąć.:multi:.. szłam za nim po cichaczu w głąb lasu ale ten chyba mnie słyszał i szedł gdzieś krzaczorami.... ale klockowa nie popuszcza cichutko kroczyłam za nim ze 20 minut:razz: aż zaszłam mu po cichaczu droge :diabloti: był 2 metry odemnie:loveu: wylazł prosto na mnie :loveu: aparat w gotowości :multi: i wtedy wpadłam po pas w pokrzywy... zaczęłam qrwowac i żabant uciekł :angryy: a pisze o tym bo siedze i sie drapie bo mnie swędzi :evil_lol:Buhahahahahahahahaa artystka:evil_lol: Hejka Klocuszkowa:loveu: Quote
clockwork Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 [quote name='jonQuilla']:multi::multi: ahooooj :loveu: przyszłam zbadać grunt czy jeszcze mnie lubisz czy już nie :oops::oops: ba! za 1200-1300 to nawet moge cie kochać :diabloti: i MUSZE iść do InPostu dziś- wysłać ZUSy, bo poczta przy tych strajkach na pewno nie dostarczy dokumentów na czas :angryy: [quote name='apple']Buhahahahahahahahaa artystka:evil_lol: Hejka Klocuszkowa:loveu: :oops: hejka japkowa i inni przybysze :multi: noooo ide liczyć ten zakichany ZUS.... nienawidze tego :angryy: Quote
Alicja Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Berek :multi::loveu: Wstawaj :multi:....zrobiłam napój obudzający :razz: dziś nie pada :cool1: Quote
clockwork Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 [quote name='Alicja']Berek :multi::loveu: Wstawaj :multi:....zrobiłam napój obudzający :razz: dziś nie pada :cool1: przeca wstałam.... szłam przed Tobą.... napij sie napoiku i otwórz oki :razz::razz: dziś nie :roll: jutro bedzie deszcz :roll::cool1: Quote
apple Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Brrrrrrrrrrrrrr........ZUS.............brrrrrrr..........temat nie dla mnie- ide:evil_lol: Quote
Recommended Posts