Fenris Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 [quote name='clockwork']a gdzie przeniosą sie bezdomni... heeee..... gdziekolwiek i zaś bedą syfić.... :angryy: a gdzie psy bedziemy wybiegiwać?? pod Urzędem Miejskim :grins: To namów żurków by też się pod UM przenieśli :diabloti: Quote
clockwork Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 [quote name='furciaczek']Wszyscy sie ciesza wiec ja tez sie ciesze... jak ktos mi powie z jakiego powodu to jeszcze bardziej bede sie cieszyc:evil_lol: [quote name='lolka75']Gosica...ciesz sie bo Artur wygral:hmmmm::niewiem:...........:evil_lol::evil_lol: A R T U R .... wygrał Ju Ken Dens :evil_lol::evil_lol: eeehhh jak wy tam w świecie nic nie wiecie... joł joł czuje że rymuje :diabloti: [quote name='Fenris']To namów żurków by też się pod UM przenieśli :diabloti: :evil_lol: nie... tam bede ja ze psem pomykac :eviltong: częstujcie sie kochani Quote
Alicja Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 [quote name='clockwork'] częstujcie sie kochani http://images6.fotosik.pl/208/7c3931ca9a2c2034.jpg mniammmmmmmmmmmmmmmmmmm Quote
emdziolek Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 ja przyszłam prosić o pomoc:placz: http://dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10269506#post10269506 Quote
jonQuilla Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 jako że poczęstowana jestem to mogę iść spokojnie spać :) dobranoc :loveu::loveu: Quote
Selket Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Cześć :) Zostały jeszcze truskafeczki???? :oops: Quote
clockwork Posted June 7, 2008 Author Posted June 7, 2008 witanko.... truskaweczki sie już trawią.... :roll::roll::oops: alem sie zeźliła z rana nooooo... zasrane katolickie dobroduszne społeczeństwo http://polskalokalna.pl/wiadomosci/lubuskie/news/mandat-za-szczekanie,1123918 nie omieszkałam napisać komenta :cool1: Quote
Alicja Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 [quote name='clockwork']witanko.... truskaweczki sie już trawią.... :roll::roll::oops: alem sie zeźliła z rana nooooo... zasrane katolickie dobroduszne społeczeństwo http://polskalokalna.pl/wiadomosci/lubuskie/news/mandat-za-szczekanie,1123918 nie omieszkałam napisać komenta :cool1: Bereczek :hand: a też se napisałam ....a co :cool1: sces sezamka :razz::razz: Quote
zuzolandia Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 hiello ucieszona Blumunko;-) hmmmmmmmm........zrob fota jak mechanik bedzie obskakiwal rządową ihihhihiih pozdro Quote
Alicja Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Zaglądłam se tu do Cia :multi:wieczorową porą :grins: ..dałabyś jakieś foto Klocka ;):loveu: tu mogesz ;):evil_lol: Quote
Fenris Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 [quote name='clockwork']witanko.... truskaweczki sie już trawią.... :roll::roll::oops: alem sie zeźliła z rana nooooo... zasrane katolickie dobroduszne społeczeństwo http://polskalokalna.pl/wiadomosci/lubuskie/news/mandat-za-szczekanie,1123918 nie omieszkałam napisać komenta :cool1: To sobie wyobraź jak ja siem zeźlił gdy wyskoczył na mnie nieco po 23 goopi dziad, że mam nie łazić tamtędy z psem na spacerki (a to jedyna droga na łączkę gdzie mogę spokojnie Żabę puścić i to mniej jak 100m od domu) bo ... teraz najlepsze! - bo drażnię tym psy jego sąsiadki! Dwie powalone ONki podwórkowe co to w budzie mieszkają i on nie może znieść ich szczekania :angryy::angryy::angryy: Ale to oczywiście moja wina, a nie właścicieli nawszystkoczekających ONek, od dzieci, koty, po nawet sroki na drzewie, gdy się rozkraczą :angryy::angryy::angryy: PS. Żaba jest nauczona, że na smyczy te psy całkowicie ignoruje. Quote
clockwork Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 Siemana z rana :hand: melduje że jade se na konwencje tatuażu do Krakał. Foty piesa w najbliższej przyszłości.... kiedyś tam :grins: Fenris....my mieliśmy jatke z sąsiadem np.kiedy Klotz miał pół roku- wyleciał jego bezsmyczowy koondel do naszego smyczowego i chciał nam go pożreć :angryy: a pan z oddali sie darł "bierzcie sie z tym psem!!! dlaczego on nie ma kagańca!!! mój Misiu nie lubi takich dużych psów!!! zgłosze Was na policje że chodzicie z psem bez kagańca, bo jak dopadnie mojego Misia to po nim":-x zaznaczam że jego ZAWSZE LATA BEZ SMYCZY a nasz NA.... oooo jaką Pawcio wiązanke puścił... do dziś pan jak nas widzi to przechodzi na drugą strone ulicy........ zupełnie nie rozmumiem dlaczemu :niewiem: i tak regularnie co jakiś czas słyszymy że takie psy i ich właścicieli powinno sie potopić .... zazwyczaj wtedy kiedy pieseczki rzucają sie do Klocka :grins: no to pa.... jade smokowi wyrzucić gnój spod doopy :cool1: Quote
Alicja Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 cześć :multi::loveu::multi: wpadłam Tu ze Smoczkiem :grins: [SIZE=2]a kupisz mi obwarzanka :razz::roll: Quote
apple Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Czeeee byłam:loveu:..........nie jade do Krakał :cool1:................ale jade do Katołic:evil_lol: Muuuuuaaaa!:loveu: Quote
jonQuilla Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Klotz to mordercza bestia... właściciele wiązankami handlują ... więc co się ludziom dziwić :niewiem: witam :loveu::multi: Quote
malawaszka Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 [quote name='clockwork'] a dziś znalazłam tam główke małego ... jelonka?? :niewiem: urwali mu główke i zeżarli :placz::placz: nienawidze sqr......wieli :angryy: [quote name='Fenris']U nas na plaży normą jest ugotowane/pieczone łebki łabędzi :angryy: o qrwa co za kraj :mdleje: Magda trzymam :kciuki: żeby się udało Stowarzyszeniu przejąć schron!!! No i gdzie się wszędasz po Krakowie zamiast wlepiać fotki Portoska? :placz: EDIT: hahah już wiem, że to nie Ty byłaś u Portoska, tylko maggie1971 :lol: Quote
clockwork Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 Ello :hand: som my jusz w domu :grins: Quote
Alicja Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 [quote name='clockwork']Ello :hand: som my jusz w domu :grins: :bigcool: nareszcie ;) :bigcool: :bigcool: :bigcool: czekam na fotaski :grins: Quote
clockwork Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 dziś kilka i spadam z kompka :razz: dupa a nie fotograf ze mnie :angryy: tym bydlakiem wczoraj holowali naszego modela- który wybrał sie na I dzień konwentu :grins: Quote
Recommended Posts