clockwork Posted June 4, 2008 Author Posted June 4, 2008 z powodów technicznych JuKenDens-finał przeniesiony na jutro a ja już sie spociłam :roll::roll::oops: tak trzymałam za mojego faworyta :razz::razz: Quote
ATLANTYDA Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Hejo:lol: no pięknie i na czym ja teraz spać :roll::crazyeye:będę jak mi Clocek jaśka zeżarł :placz::placz::diabloti: Quote
Alicja Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 :razz::razz:najpierw nasączamy..... http://images6.fotosik.pl/206/bd7f31e758c3a8b8.jpg teraz wypluwamy ;) http://images6.fotosik.pl/206/9e07186b3e6abd40.jpg :hand: Quote
Alicja Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 [quote name='clockwork']z powodów technicznych JuKenDens-finał przeniesiony na jutro a ja już sie spociłam :roll::roll::oops: tak trzymałam za mojego faworyta :razz::razz: a ja TU czekam na Cię :p.... też se pilota wywalczyłam a tu doopa ...na jutro znów walka o TV:roll: Quote
jonQuilla Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 nie dość że super z niego wulkanizator to jeszcze tapicer :) pies marzenie....taki wszechstronny :evil_lol::evil_lol::evil_lol: demoliczny taki jakiś on jest ;) dobranoc :loveu::loveu::multi: Quote
BeaC Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 .a taka:placz::placz: fajna:placz::placz: podusia:placz::placz: była:diabloti: cześć Madzia no widze że nareszcie Klocek nauczyła się NORMALNIE bawić:razz: Quote
apple Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Witaj Madź dwaj pyskacza na dzień dobry No nie było mnie wczoraj - pseprasam:roll: Ale ja wiem że ty czekałaś tylko dlatego że ja goła miałam być- a tu cię zaskoczę- ostatnio Dogo w pracy wpuszcza mnie normalnie:multi: Też nie obejrzałam YCD- za to obejrzałam zapowiedzi filmów na najbliższy tydzień chyba z 10 razy w sumie to sesja była 40 min:angryy: Buziol raz jeszcze i szczymie za tych co to decydują co by mieli trochę oleju pod dekielkiem:thumbs: Quote
Alicja Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 przegladam tysz dogo i przyszłam z dzieńdoberkiem Quote
clockwork Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 [quote name='ATLANTYDA']Hejo no pięknie i na czym ja teraz spać :crazyeye:będę jak mi Clocek jaśka zeżarł :placz: podusie podprowadził bezdomnym ktorzy koczują w NASZYM lasku :roll: i tak byś nie chciała na niej spać :grins: [quote name='jonQuilla']nie dość że super z niego wulkanizator to jeszcze tapicer :) pies marzenie....taki wszechstronny :evil_lol: demoliczny taki jakiś on jest dobranoc :loveu::multi: noooo wszechstronny:roll:- jeszcze scina drzewa, kosi trawe, użyźnia glebe ;) Quote
clockwork Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 noooo wszechstronny:roll:- jeszcze scina drzewa, kosi trawe, użyźnia glebe ;) [quote name='BeaC'].a taka:placz: fajna:placz: podusia:placz: była:diabloti: cześć Madzia no widze że nareszcie Klocek nauczyła się NORMALNIE bawić:razz: :diabloti:była..... on zawsze sie bawił NORMALNIE... ino te zabawki jakieś takieś liche :roll: Quote
clockwork Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 [quote name='apple']Witaj Madź dwaj pyskacza na dzień dobry No nie było mnie wczoraj - pseprasam:roll: Ale ja wiem że ty czekałaś tylko dlatego że ja goła miałam być- a tu cię zaskoczę- ostatnio Dogo w pracy wpuszcza mnie normalnie:multi: Też nie obejrzałam YCD- za to obejrzałam zapowiedzi filmów na najbliższy tydzień chyba z 10 razy w sumie to sesja była 40 min:angryy: Buziol raz jeszcze i szczymie za tych co to decydują co by mieli trochę oleju pod dekielkiem:thumbs: no oszaleli z tymi reklamami ... szału szło dostać.... a ja czekałam na faworyta młego :roll: Quote
clockwork Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 [quote name='Alicja'] przegladam tysz dogo i przyszłam z dzieńdoberkiem ooooo wszechstronna jak klocuś.... nie chcesz umyć mi okien?? :razz: legwan ubrudził :cool1: bereczek lasencje:loveu::multi: POSRAŁO ICH Z TYMI 10-cioma emotami na post??? :crazyeye::crazyeye::angryy: Quote
Alicja Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 kontrola EMOCJONALNA :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :diabloti: :cool1: :eviltong: :evil_lol: :oops: ;) :roll: :crazyeye: :-( :razz: :angryy: :placz: :cool3: :loveu: :shake: :multi: :lol: :-o :p :mad: Quote
clockwork Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 [quote name='Alicja']kontrola EMOCJONALNA :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :diabloti: :cool1: :eviltong: :evil_lol: :oops: ;) :roll: :crazyeye: :-( :razz: :angryy: :placz: :cool3: :loveu: :shake: :multi: :lol: :-o :p :mad: a mi nie weszły nawet 11 jak odpisywałam :placz::placz::placz: edit: tera weszło :diabloti: Quote
Kiłi Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 http://images6.fotosik.pl/206/cb9c24b15b645746.jpg A kto to będzie sprzątał?:mad::mad::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 [quote name='Kiłi']http://images6.fotosik.pl/206/cb9c24b15b645746.jpg A kto to będzie sprzątał?:mad::mad::evil_lol::evil_lol: zieloni... którzy liczą tam koniczynki i żabki pod ochroną :grins: :eviltong::eviltong: zara ci coś pokaże..... jak wyglądają płuca Jastrzębia ;) Quote
jonQuilla Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 ja też widziałam dużo reklam.... taka prawie noc reklamożerców :roll: a dzisiaj jadę siostre odwieźć na 21:40 na lotnisko i kurde może być lipa....pewnie się spóźnię na YCD :placz: cześć :loveu::multi: Quote
clockwork Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 :multi::multi::multi: dopadłam w końcu drzwierzy do mojej rządowej :multi::multi::multi: jutro jade kupić do Bytomia :multi::multi::multi::loveu: Quote
agnes1 Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Wpadłam na chwilę zobaczyć jak wygląda strefa CENTRUM w naszym koffanym mieście :diabloti: Jak by ktoś myślał że to jakiś śmietnik :roll: na peryferiach to wyprowadzę z błędu :shake: to sam środeczek naszego pięknego i malowniczego miasta :angryy: :mad::mad::mad: Quote
Recommended Posts