Selket Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 I jak???????????????????????????? :razz: :razzz: :kciuki: :kciuki: :kciuki: Quote
apple Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 czy juz coś wiadomo:roll: bo sie denerwuje i przez te zacisniete kciukaski nie moge pracowac:roll: Quote
Alicja Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 ....................................dopłynęłam do Cia :grins: Quote
apple Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 [quote name='Alicja']....................................dopłynęłam do Cia :grins: Ala wiesz coś- daj cynka:razz: Quote
apple Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 [quote name='Alicja'] No nie być taka.......nooooooo? Udało się? No? No? No?:razz: Quote
clockwork Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 ku ku :loveu::loveu: pracuj japkowa pracuj :grins: aaaa więc..... wchodze w to.... kokosów nie zarobie, ale i tak przecież działam w psach.... więc pracując w schronie będę mogła o wiele lepiej je poznać, wtedy więcej informacji bede miała i można ogłaszać psiaki ..... a przy okazji dogladać bezpośrednio czy wszystko OK...... :multi::multi: stowarzyszenia wygrało przetarg, ale nie jest powiedziane że dostaną schron... teraz mogą sie czepić o byle co... i w ten sposób wyeliminować ich jako nowych opiekunów. Plany mają dobre, myślą przyszłościowo- nie spodziewam sie Eldorado w najbliższym czasi, bo posprzątanie syfu po dotychczasowych "opiekunach" troche potrwa... ale jest wiele ludzi chcących pomóc, a oni sa otwarci na wszelką współpracę ;) Quote
Alicja Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 [quote name='apple']Ala wiesz coś- daj cynka:razz: Quote
e.v.a Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 czeeee Klockowaa:multi: gratulejszyn:loveu: p.s- kokosy se kupisz w super markecie;) Quote
Alicja Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 [quote name='clockwork']ku ku :loveu::loveu: pracuj japkowa pracuj :grins: aaaa więc..... wchodze w to.... kokosów nie zarobie, ale i tak przecież działam w psach.... więc pracując w schronie będę mogła o wiele lepiej je poznać, wtedy więcej informacji bede miała i można ogłaszać psiaki ..... a przy okazji dogladać bezpośrednio czy wszystko OK...... :multi::multi: stowarzyszenia wygrało przetarg, ale nie jest powiedziane że dostaną schron... teraz mogą sie czepić o byle co... i w ten sposób wyeliminować ich jako nowych opiekunów. Plany mają dobre, myślą przyszłościowo- nie spodziewam sie Eldorado w najbliższym czasie , bo posprzątanie syfu po dotychczasowych "opiekunach" troche potrwa... ale jest wiele ludzi chcących pomóc, a oni sa otwarci na wszelką współpracę ;) jak Ty się wbiłaś przede mnie to ja nie wiem :roll::razz: Cieszkam , że jak wsio będzie oki to nareszcie będziesz tam na miejscu ... no i zgłaszam swą gotowość współpracy :cool2: Quote
clockwork Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 :roll::roll: dupiate... ale co można zrobić z okna parteru jak wokół same drapacze chmur i drzewa :roll::roll: tak mamy za łoknem :nerwy: i to wsjo co wyszło z 300 :roll::roll: Quote
clockwork Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 [quote name='Alicja']:multi::multi:tego widziałam http://images6.fotosik.pl/206/79fb84de5f7bb848.jpg :evil_lol: :evil_lol: Qba też polował na balkonie ...ale nie wyszło :cool1: że jak TEGO ??? :roll::roll: stałaś za tym blokiem obok co mi przysłaniał???? :crazyeye::crazyeye: Quote
Alicja Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 :multi::multi:tego widziałam http://images6.fotosik.pl/206/79fb84de5f7bb848.jpg :evil_lol: :evil_lol: Qba też polował na balkonie ...ale nie wyszło :cool1: Quote
Alicja Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 :razz::razz:Pawcio szaleje z PS ;).....dopsz że Pan Pies Klotz zamkniety w monitoru bo by mu kocik ała zrobił :cool1: Quote
Alicja Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 [quote name='clockwork']że jak TEGO ??? :roll::roll: stałaś za tym blokiem obok co mi przysłaniał???? :crazyeye::crazyeye: u mnie na niebie był od waszej strony widoczny :p Quote
BeaC Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 a u mnie nie było burzy:cool1: tylko deszcz chyba w nocy bo jak wstałam 5.15 wypuścić sucz na siczku.............. to trawa była mokra heja:razz: Quote
apple Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Jeszcze raz gratulacje Madzia- bardzo sie ciesze z resztą juz to napisałam na jastrzębskim nie bede się powtarzać:evil_lol: Widziołam jakies błyski:roll: u mnie też były w nocy:cool1:- fajnie ci wyszły:multi: Buziola porannego zostawiam i wpadnę jeszcze jak bede w pracy a teraz lece poodwiedzać innych Quote
jonQuilla Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 łooo ale pieruny.... chyba wyłącze kompa żeby mi nie walną i nie spalił wnętrzności tego blaszaka :) :evil_lol::evil_lol: Quote
bonsai_88 Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Mi w nocy pioruny roztopiły... 2 kontenery na śmieci, tuż obok bloku :D Quote
zuzolandia Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 blyskaiwce zajebiaszcze ;-) gratulkiii !!!!!!!!!! obys wytrzymala w nowej pracy ...a nerwów nie stracila !!!! buziolee Quote
e.v.a Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 ulalaaa ale buuuzia :razz: a u mnie brak czegos takiego :diabloti: czesc:multi: Quote
clockwork Posted June 4, 2008 Author Posted June 4, 2008 [quote name='BeaC']a u mnie nie było burzy:cool1: tylko deszcz chyba w nocy bo jak wstałam 5.15 wypuścić sucz na siczku.............. to trawa była mokra heja:razz: Luś zlała trawsko a nie tam deszcz od razu :roll: hejka :multi: [quote name='emdziolek']Heloł Madziu:loveu: HELL...oł Emi ;) [quote name='apple']Jeszcze raz gratulacje Madzia- bardzo sie ciesze z resztą juz to napisałam na jastrzębskim nie bede się powtarzać:evil_lol: Widziołam jakies błyski:roll: u mnie też były w nocy:cool1:- fajnie ci wyszły:multi: Buziola porannego zostawiam i wpadnę jeszcze jak bede w pracy a teraz lece poodwiedzać innych na razie nie gratuluj... już włodarze doszukują sie dziury w całym żeby nie oddać schronu :angryy: iiii co.... miałaś wpaść z pracy ... nago :razz: [quote name='jonQuilla']łooo ale pieruny.... chyba wyłącze kompa żeby mi nie walną i nie spalił wnętrzności tego blaszaka :evil_lol: już po burzy... włącza sie i bądź on line :p [quote name='bonsai_88']Mi w nocy pioruny roztopiły... 2 kontenery na śmieci, tuż obok bloku :D :crazyeye: dobrze żeś ze śmieciami nie polazła akurat ;) [quote name='zuzolandia']blyskaiwce zajebiaszcze ;-) gratulkiii !!!!!!!!!! obys wytrzymala w nowej pracy ...a nerwów nie stracila !!!! buziolee jak wyżej... nic pewnego :shake: i buziole for ju tysz :loveu: [quote name='evaxon']ulalaaa ale buuuzia :razz: a u mnie brak czegos takiego :diabloti: czesc:multi: jak nie miałas burzy... co ty lepsza??? :crazyeye::crazyeye: spadam na YOU CAN DANCE-FINAŁ :multi::multi: potem bedą foty poduszkowca Klocka :cool3::cool3: Quote
e.v.a Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 [quote name='clockwork'] jak nie miałas burzy... co ty lepsza??? :crazyeye::crazyeye: ani burzy ani deszczu nic a nic:eviltong: spadam na YOU CAN DANCE-FINAŁ :multi::multi: potem bedą foty poduszkowca Klocka :cool3::cool3: ja tysz oglądam tylko cos tvn szwankuje mi:roll: Quote
clockwork Posted June 4, 2008 Author Posted June 4, 2008 [quote name='evaxon']ja tysz oglądam tylko cos tvn szwankuje mi:roll: mi tysz... głos kradną :mad::mad::mad: jak zrobią tak że powiedzą.... proooogram wygrywa.................... i cisza to ich podam do sądu :mad::mad::mad: Quote
Recommended Posts