Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

ku ku :loveu::loveu:

pracuj japkowa pracuj :grins:

aaaa więc..... wchodze w to.... kokosów nie zarobie, ale i tak przecież działam w psach.... więc pracując w schronie będę mogła o wiele lepiej je poznać, wtedy więcej informacji bede miała i można ogłaszać psiaki ..... a przy okazji dogladać bezpośrednio czy wszystko OK...... :multi::multi:

stowarzyszenia wygrało przetarg, ale nie jest powiedziane że dostaną schron... teraz mogą sie czepić o byle co... i w ten sposób wyeliminować ich jako nowych opiekunów.

Plany mają dobre, myślą przyszłościowo- nie spodziewam sie Eldorado w najbliższym czasi, bo posprzątanie syfu po dotychczasowych "opiekunach" troche potrwa... ale jest wiele ludzi chcących pomóc, a oni sa otwarci na wszelką współpracę ;)

Posted

[quote name='clockwork']ku ku :loveu::loveu:

pracuj japkowa pracuj :grins:

aaaa więc..... wchodze w to.... kokosów nie zarobie, ale i tak przecież działam w psach.... więc pracując w schronie będę mogła o wiele lepiej je poznać, wtedy więcej informacji bede miała i można ogłaszać psiaki ..... a przy okazji dogladać bezpośrednio czy wszystko OK...... :multi::multi:

stowarzyszenia wygrało przetarg, ale nie jest powiedziane że dostaną schron... teraz mogą sie czepić o byle co... i w ten sposób wyeliminować ich jako nowych opiekunów.

Plany mają dobre, myślą przyszłościowo- nie spodziewam sie Eldorado w najbliższym czasie , bo posprzątanie syfu po dotychczasowych "opiekunach" troche potrwa... ale jest wiele ludzi chcących pomóc, a oni sa otwarci na wszelką współpracę ;)

jak Ty się wbiłaś przede mnie to ja nie wiem :roll::razz:

Cieszkam , że jak wsio będzie oki to nareszcie będziesz tam na miejscu ... no i zgłaszam swą gotowość współpracy :cool2:

Posted

:roll::roll: dupiate... ale co można zrobić z okna parteru jak wokół same drapacze chmur i drzewa :roll::roll:

tak mamy za łoknem :nerwy:

i to wsjo co wyszło z 300 :roll::roll:

Posted

[quote name='clockwork']że jak TEGO ??? :roll::roll: stałaś za tym blokiem obok co mi przysłaniał???? :crazyeye::crazyeye:

u mnie na niebie był od waszej strony widoczny :p

Posted

a u mnie nie było burzy:cool1:
tylko deszcz

chyba
w nocy bo jak wstałam 5.15 wypuścić sucz na siczku.............. to trawa była mokra

heja:razz:

Posted

Jeszcze raz gratulacje Madzia- bardzo sie ciesze z resztą juz to napisałam na jastrzębskim nie bede się powtarzać:evil_lol:

Widziołam jakies błyski:roll: u mnie też były w nocy:cool1:- fajnie ci wyszły:multi:

Buziola porannego zostawiam i wpadnę jeszcze jak bede w pracy a teraz lece poodwiedzać innych

Posted

[quote name='BeaC']a u mnie nie było burzy:cool1:
tylko deszcz

chyba
w nocy bo jak wstałam 5.15 wypuścić sucz na siczku.............. to trawa była mokra

heja:razz:

Luś zlała trawsko a nie tam deszcz od razu :roll:

hejka :multi:

[quote name='emdziolek']Heloł Madziu:loveu:
HELL...oł Emi ;)

[quote name='apple']Jeszcze raz gratulacje Madzia- bardzo sie ciesze z resztą juz to napisałam na jastrzębskim nie bede się powtarzać:evil_lol:

Widziołam jakies błyski:roll: u mnie też były w nocy:cool1:- fajnie ci wyszły:multi:

Buziola porannego zostawiam i wpadnę jeszcze jak bede w pracy a teraz lece poodwiedzać innych

na razie nie gratuluj... już włodarze doszukują sie dziury w całym żeby nie oddać schronu :angryy:

iiii co.... miałaś wpaść z pracy ... nago :razz:

[quote name='jonQuilla']łooo ale pieruny....
chyba wyłącze kompa żeby mi nie walną i nie spalił wnętrzności tego blaszaka :evil_lol:

już po burzy... włącza sie i bądź on line :p
[quote name='bonsai_88']Mi w nocy pioruny roztopiły... 2 kontenery na śmieci, tuż obok bloku :D
:crazyeye: dobrze żeś ze śmieciami nie polazła akurat ;)

[quote name='zuzolandia']blyskaiwce zajebiaszcze ;-)

gratulkiii !!!!!!!!!! obys wytrzymala w nowej pracy ...a nerwów nie stracila !!!!

buziolee
jak wyżej... nic pewnego :shake:

i buziole for ju tysz :loveu:

[quote name='evaxon']ulalaaa ale buuuzia :razz: a u mnie brak czegos takiego :diabloti:

czesc:multi:

jak nie miałas burzy... co ty lepsza??? :crazyeye::crazyeye:

spadam na YOU CAN DANCE-FINAŁ :multi::multi: potem bedą foty poduszkowca Klocka :cool3::cool3:

Posted

[quote name='clockwork']

jak nie miałas burzy... co ty lepsza??? :crazyeye::crazyeye:

ani burzy ani deszczu nic a nic:eviltong:

spadam na YOU CAN DANCE-FINAŁ :multi::multi: potem bedą foty poduszkowca Klocka :cool3::cool3:

ja tysz oglądam tylko cos tvn szwankuje mi:roll:

Posted

[quote name='evaxon']ja tysz oglądam tylko cos tvn szwankuje mi:roll:

mi tysz... głos kradną :mad::mad::mad: jak zrobią tak że powiedzą.... proooogram wygrywa.................... i cisza to ich podam do sądu :mad::mad::mad: