BeaC Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 wpadłam tak na chwileczkę na momencik widziałam u Ciebie gady jakieś:razz::razz::razz: Quote
Fenris Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 [quote name='clockwork'] P.S. Fenris wciąłeś sie między foty- jak odstrzelisz tych swoich zapraszam do mnie.... to jedyny zielony teren w okolicy :placz: No hopają te posty :roll: a odstrzelić spoko, o ile mnie nie przymkną za tych tutaj. Kiepawo jak jedyny teren zielony i jeszcze jakieś paskudne CH będą budować :angryy: a jak CH to duuże pieniążki i żadne protesty czy cokolwiek nie dadzą rady :angryy: Quote
Rybka_39 Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Cześć Klocusiowa! Dawno u Was nie byłam..ale Ty nas też nie odwiedzałaś.:diabloti: Co tak w bandogowym świecie? Quote
Alicja Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 :razz::razz:oć do Nas możesz nas troszkę ponienawidzieć :loveu::loveu::loveu: Quote
e.v.a Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 http://images6.fotosik.pl/204/4746bf7683566f3c.jpg nieee no sliczne to nowe terra:loveu: takie .. hmmm takie:hmmmm: identyczne z naturalnym:evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 berczysław :multi::multi: melduje że sklep uprzątniety i ...... dołaczam do grona bezrobotnych :placz::placz::placz: na razie :roll::roll: a tera ide robić obiad :grins: Quote
Selket Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Oć bezrobotna :calus: Co dobrego na obiadek robisz? Załapię się? :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 [quote name='clockwork']berczysław :multi::multi: nareszcie :multi: melduje że sklep uprzątniety i ...... dołaczam do grona bezrobotnych :placz::placz::placz: na razie :roll::roll: sces...od września możesz ze mną plecak do pracy nosić :diabloti: a tera ide robić obiad :grins: smacnego :p Quote
clockwork Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 [quote name='Selket']Oć bezrobotna :calus: Co dobrego na obiadek robisz? Załapię się? :evil_lol: :roll::roll: własnie nie mam pomysłu :roll::roll::oops: mus skoczyć na zakupy najpierw..... bo wczoraj miałam zadyme że zaś w lodówce ino światło :cool1: [quote name='Alicja']smacnego :p spasiba ;) Quote
Selket Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Zrób zapiekankę Tatusiową :evil_lol: szybko i dużo ;) Quote
clockwork Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 [quote name='Selket']Zrób zapiekankę Tatusiową :evil_lol: szybko i dużo ;) przepis daj :razz::razz: Quote
Selket Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Proszę bardzo (bez zdjęcia, bo nigdy nie zdążyłam zrobić ;)) Smażysz cebulkę z kiełbaską, dodajesz paprykę czerwoną w kosteczkę, pora w talarki - podsmażasz aż będzie miękkie. Gotujesz makaron al dente. Mieszasz sos cygański, do leczo, myśliwski albo inny który lubisz z wodą wg przepisu na opakowaniu (tylko mieszasz, nie gotujesz). Mieszasz makaron z warzywami, zalewasz sosem zapiekasz. Po 15-20 min sypiesz ser żółty, mieszasz. Po kilku minutach znów porcja sera, mieszasz. I potem ser kłądziesz na wierzch i chwilkę zapiekasz. Możesz dać mniej serka. Pyszne ;) Mi wychodzi z tego porcja na 3 dni :oops: Quote
Alicja Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 [quote name='Selket']Proszę bardzo (bez zdjęcia, bo nigdy nie zdążyłam zrobić ;)) Smażysz cebulkę z kiełbaską, dodajesz paprykę czerwoną w kosteczkę, pora w talarki - podsmażasz aż będzie miękkie. Gotujesz makaron al dente. Mieszasz sos cygański, do leczo, myśliwski albo inny który lubisz z wodą wg przepisu na opakowaniu (tylko mieszasz, nie gotujesz). Mieszasz makaron z warzywami, zalewasz sosem zapiekasz. Po 15-20 min sypiesz ser żółty, mieszasz. Po kilku minutach znów porcja sera, mieszasz. I potem ser kłądziesz na wierzch i chwilkę zapiekasz. Możesz dać mniej serka. Pyszne ;) Mi wychodzi z tego porcja na 3 dni :oops: :hmmmm: a po 3 dniach wraca :grins: Quote
Alicja Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 [quote name='Selket']A tego to ja zrozumiałam????? :oops: no....jak porcja wyszła na 3 dni ..to 4 dnia wraca :p ja dziś miałam prawie podobnie ino spagettiowy makaranik :p Quote
Selket Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 [quote name='Alicja']no....jak porcja wyszła na 3 dni ..to 4 dnia wraca :p Rozumieć ;) ja dziś miałam prawie podobnie ino spagettiowy makaranik :p Prawie robi różnicę, więc poproszę mi ją podać:diabloti: Tą róznicę znaczy się:diabloti: Quote
clockwork Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 już my zjedli..... pomidorki ze szczypiorkiem i śmietanką :loveu::loveu::loveu: a teraz ide układać na kupce kolejne kartony zwiezione ze sklepu :mdleje: aaa informuje że dziś przegrał przetarg obecny "opiekun" jastrzebskiego schronu :multi::multi::multi: wygrało stowarzyszenie- i baaardzo chcą mnie do pracy :roll: jutro mam rozmowe ;) Quote
Selket Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 [quote name='clockwork']już my zjedli..... pomidorki ze szczypiorkiem i śmietanką :loveu::loveu::loveu: :placz::placz::placz: A ja się tak starałam z przepisikiem:placz: a teraz ide układać na kupce kolejne kartony zwiezione ze sklepu :mdleje: Dzielna bądź :glaszcze: aaa informuje że dziś przegrał przetarg obecny "opiekun" jastrzebskiego schronu :multi::multi::multi: wygrało stowarzyszenie- i baaardzo chcą mnie do pracy :roll: jutro mam rozmowe ;) ooooooooo.............:crazyeye: :kciuki: Quote
lolka75 Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Madzialeno....to ja pojdziesz do schronu do roboty to juz calkiem utoniesz w psach:loveu:....z tym Twoim za wielkim serduchem:loveu: i beda akcje Qudlaczek 2, 3, 4.........:loveu: Quote
Alicja Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 [quote name='lolka75']Madzialeno....to ja pojdziesz do schronu do roboty to juz calkiem utoniesz w psach:loveu:....z tym Twoim za wielkim serduchem:loveu: i beda akcje Qudlaczek 2, 3, 4.........:loveu: :multi:ale byłyby całkiem legalne akcje i można by wreszcie legalnie coś dla psiaków robić , a nie lizać przysłowiową doopę i głupi się uśmiechać ...a ja jeździłabym sobie w soboty z pieskami popracować :multi::loveu: Quote
clockwork Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 [quote name='Selket'] :placz::placz::placz: A ja się tak starałam z przepisikiem:placz: przepisik sie przyda......;) zrobie... kiedyś :roll: Pawciowi :roll: bo ja nie lubiam pora i makaronu ... a papryka droga jak diabli :loveu::loveu: ooooooooo.............:crazyeye: :kciuki: nooooooooooo :eviltong::eviltong: już raz mie chcieli ale nie pasowały mi warunki pracy :p [quote name='lolka75']Madzialeno....to ja pojdziesz do schronu do roboty to juz calkiem utoniesz w psach:loveu:....z tym Twoim za wielkim serduchem:loveu: i beda akcje Qudlaczek 2, 3, 4.........:loveu: no co Ty Loluś... TEN BYŁ OSTATNI :grins: :roflt::roflt: tak.... jeżeli będą chcieli współpracy- wspólnymi siłami można poprawić los tych biedaczków:loveu: przy współpracy schronu z osobami chcącymi pomóc, naprawde można wiele zdziałać.... i liczę na to ... liczę że teraz nie bede wrzodem na doopie a osobą której chęć pomocy zostanie przyjęta z otwartymi ramionami :loveu: Quote
apple Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 [quote name='clockwork'] aaa informuje że dziś przegrał przetarg obecny "opiekun" jastrzebskiego schronu :multi::multi::multi: wygrało stowarzyszenie- i baaardzo chcą mnie do pracy :roll: jutro mam rozmowe ;) Madzia to ja mocno zaciskam:thumbs: nie mogą cię nie wziać nie ma takiej opcji, nie ma takiej drugiej Madzi:loveu: Quote
emdziolek Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 :thumbs::thumbs::thumbs:trzymam mocno Madzik:thumbs::thumbs::thumbs: Quote
Alicja Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 ZACISKAMY :thumbs::thumbs::thumbs: ......poleciała ;) i DOBERECZEK :multi::loveu: Quote
Recommended Posts