Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='clockwork']
P.S. Fenris wciąłeś sie między foty- jak odstrzelisz tych swoich zapraszam do mnie.... to jedyny zielony teren w okolicy :placz:

No hopają te posty :roll: a odstrzelić spoko, o ile mnie nie przymkną za tych tutaj. Kiepawo jak jedyny teren zielony i jeszcze jakieś paskudne CH będą budować :angryy: a jak CH to duuże pieniążki i żadne protesty czy cokolwiek nie dadzą rady :angryy:

Posted

berczysław :multi::multi:

melduje że sklep uprzątniety i ...... dołaczam do grona bezrobotnych :placz::placz::placz:

na razie :roll::roll:

a tera ide robić obiad :grins:

Posted

[quote name='clockwork']berczysław :multi::multi:

nareszcie :multi:

melduje że sklep uprzątniety i ...... dołaczam do grona bezrobotnych :placz::placz::placz:

na razie :roll::roll:

sces...od września możesz ze mną plecak do pracy nosić :diabloti:

a tera ide robić obiad :grins:

smacnego :p

Posted

[quote name='Selket']Oć bezrobotna :calus: Co dobrego na obiadek robisz? Załapię się? :evil_lol:

:roll::roll: własnie nie mam pomysłu :roll::roll::oops: mus skoczyć na zakupy najpierw.....
bo wczoraj miałam zadyme że zaś w lodówce ino światło :cool1:

[quote name='Alicja']smacnego :p
spasiba ;)

Posted

Proszę bardzo (bez zdjęcia, bo nigdy nie zdążyłam zrobić ;))
Smażysz cebulkę z kiełbaską, dodajesz paprykę czerwoną w kosteczkę, pora w talarki - podsmażasz aż będzie miękkie. Gotujesz makaron al dente. Mieszasz sos cygański, do leczo, myśliwski albo inny który lubisz z wodą wg przepisu na opakowaniu (tylko mieszasz, nie gotujesz). Mieszasz makaron z warzywami, zalewasz sosem zapiekasz. Po 15-20 min sypiesz ser żółty, mieszasz. Po kilku minutach znów porcja sera, mieszasz. I potem ser kłądziesz na wierzch i chwilkę zapiekasz. Możesz dać mniej serka. Pyszne ;)

Mi wychodzi z tego porcja na 3 dni :oops:

Posted

[quote name='Selket']Proszę bardzo (bez zdjęcia, bo nigdy nie zdążyłam zrobić ;))
Smażysz cebulkę z kiełbaską, dodajesz paprykę czerwoną w kosteczkę, pora w talarki - podsmażasz aż będzie miękkie. Gotujesz makaron al dente. Mieszasz sos cygański, do leczo, myśliwski albo inny który lubisz z wodą wg przepisu na opakowaniu (tylko mieszasz, nie gotujesz). Mieszasz makaron z warzywami, zalewasz sosem zapiekasz. Po 15-20 min sypiesz ser żółty, mieszasz. Po kilku minutach znów porcja sera, mieszasz. I potem ser kłądziesz na wierzch i chwilkę zapiekasz. Możesz dać mniej serka. Pyszne ;)

Mi wychodzi z tego porcja na 3 dni :oops:

:hmmmm: a po 3 dniach wraca :grins:

Posted

[quote name='Selket']A tego to ja zrozumiałam????? :oops:

no....jak porcja wyszła na 3 dni ..to 4 dnia wraca :p

ja dziś miałam prawie podobnie ino spagettiowy makaranik :p

Posted

[quote name='Alicja']no....jak porcja wyszła na 3 dni ..to 4 dnia wraca :p
Rozumieć ;)
ja dziś miałam prawie podobnie ino spagettiowy makaranik :p

Prawie robi różnicę, więc poproszę mi ją podać:diabloti: Tą róznicę znaczy się:diabloti:

Posted

już my zjedli..... pomidorki ze szczypiorkiem i śmietanką :loveu::loveu::loveu:

a teraz ide układać na kupce kolejne kartony zwiezione ze sklepu :mdleje:

aaa informuje że dziś przegrał przetarg obecny "opiekun" jastrzebskiego schronu :multi::multi::multi:

wygrało stowarzyszenie- i baaardzo chcą mnie do pracy :roll:
jutro mam rozmowe ;)

Posted

[quote name='clockwork']już my zjedli..... pomidorki ze szczypiorkiem i śmietanką :loveu::loveu::loveu:

:placz::placz::placz: A ja się tak starałam z przepisikiem:placz:
a teraz ide układać na kupce kolejne kartony zwiezione ze sklepu :mdleje:

Dzielna bądź :glaszcze:

aaa informuje że dziś przegrał przetarg obecny "opiekun" jastrzebskiego schronu :multi::multi::multi:

jutro mam rozmowe ;)

ooooooooo.............:crazyeye: :kciuki:

Posted

Madzialeno....to ja pojdziesz do schronu do roboty to juz calkiem utoniesz w psach:loveu:....z tym Twoim za wielkim serduchem:loveu:
i beda akcje Qudlaczek 2, 3, 4.........:loveu:

Posted

[quote name='lolka75']Madzialeno....to ja pojdziesz do schronu do roboty to juz calkiem utoniesz w psach:loveu:....z tym Twoim za wielkim serduchem:loveu:

:multi:ale byłyby całkiem legalne akcje i można by wreszcie legalnie coś dla psiaków robić , a nie lizać przysłowiową doopę i głupi się uśmiechać ...a ja jeździłabym sobie w soboty z pieskami popracować :multi::loveu:

Posted

[quote name='Selket']
:placz::placz::placz: A ja się tak starałam z przepisikiem:placz:

przepisik sie przyda......;) zrobie... kiedyś :roll: Pawciowi :roll: bo ja nie lubiam pora i makaronu ... a papryka droga jak diabli :loveu::loveu:
ooooooooo.............:crazyeye: :kciuki:

nooooooooooo :eviltong::eviltong:
już raz mie chcieli ale nie pasowały mi warunki pracy :p

[quote name='lolka75']Madzialeno....to ja pojdziesz do schronu do roboty to juz calkiem utoniesz w psach:loveu:....z tym Twoim za wielkim serduchem:loveu:
no co Ty Loluś... TEN BYŁ OSTATNI :grins: :roflt::roflt:

tak.... jeżeli będą chcieli współpracy- wspólnymi siłami można poprawić los tych biedaczków:loveu: przy współpracy schronu z osobami chcącymi pomóc, naprawde można wiele zdziałać.... i liczę na to ... liczę że teraz nie bede wrzodem na doopie a osobą której chęć pomocy zostanie przyjęta z otwartymi ramionami :loveu:

Posted

[quote name='clockwork']

jutro mam rozmowe ;)

Madzia to ja mocno zaciskam:thumbs: nie mogą cię nie wziać nie ma takiej opcji, nie ma takiej drugiej Madzi:loveu: