Alicja Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 :placz::placz::placz:nie było ogniska ....za to była burza , deszcz , grad i wszystko razem aaa i tęcza była :cool1:............... Quote
lolka75 Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 ´mam dwa pytania:roll: pierwsze moje... co robi legwankowi Klocus jak legwanek biega bezkarnie po domku? drugie mojego syna... jakie kupy robi legwan?:roll: :loveu::diabloti::loveu: Quote
jonQuilla Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 to mam nadzieje że wybierzesz takie ładne drzwiczki :eviltong::eviltong: i smokaa pokazałaś :loveu::loveu::loveu: uwielbiam Cię za to ;) :multi::multi::multi: Quote
BoJa2 Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]tera siedzi na oknie i grzeje kości w słoneczku :loveu::loveu::loveu: tęskni za wolnością :roll::cool1: Bo byś się nad nim zlitowała i dała poznać co to WOLNOŚĆ:evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted May 31, 2008 Author Posted May 31, 2008 [quote name='lolka75']´mam dwa pytania:roll: pierwsze moje... co robi legwankowi Klocus jak legwanek biega bezkarnie po domku? drugie mojego syna... jakie kupy robi legwan?:roll: :loveu::diabloti::loveu: 1. unika.... :p z pierwszym legwankiem sie wychowywał... więc razem łazili, spali... byli super kumplami ... ale ten nie tolerował na początku Kocka, więc było ODEJDŹ, ZOSTAW, IDŹ.... i teraz już nie podchodzi do niego :placz: 2. takie :roll: [quote name='jonQuilla']to mam nadzieje że wybierzesz takie ładne drzwiczki :eviltong::eviltong: i smokaa pokazałaś :loveu::loveu::loveu: uwielbiam Cię za to ;) :multi::multi::multi: ano... patrz i podziwiaj :grins: też SIE uwielbiam :diabloti: [quote name='BoJa']Bo byś się nad nim zlitowała i dała poznać co to WOLNOŚĆ:evil_lol::evil_lol: chyba cie cycki swędzą.... żeby mi go COTY zjadły :shake::shake: Quote
BoJa2 Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Cycki swędzą moją Kamę....Dulke swędzi doopa:roll::lol:......a mnie..... ino puczy po szłocie:eviltong: Quote
lolka75 Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Dziekuje Madziusiu za wyczerpujaca odpowiedz:loveu: Eryk na widok kup legwana powiedzial....wow ale ekstra:roll:..... I jeszcze mam pytanie od mnie;)...czy trudne jest miecie legwanka?chodzi mi o terarium, jedzenie, choroby tfu...tfu...? Strasznie sie nam podobuje taki smocek:loveu:...a Eryk sie gapi co chwila na Twoje foteczki:loveu: Quote
Selket Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Widziałam smokusiowe foteczki :loveu: :loveu: Kiedy ja go w końcu na żywo obaczę?? :placz: :placz: Quote
clockwork Posted May 31, 2008 Author Posted May 31, 2008 [quote name='lolka75']Dziekuje Madziusiu za wyczerpujaca odpowiedz:loveu: Eryk na widok kup legwana powiedzial....wow ale ekstra:roll:..... I jeszcze mam pytanie od mnie;)...czy trudne jest miecie legwanka?chodzi mi o terarium, jedzenie, choroby tfu...tfu...? Strasznie sie nam podobuje taki smocek:loveu:...a Eryk sie gapi co chwila na Twoje foteczki:loveu: szczerze... trudne... i... kosztowne:roll::oops: leg musi mieć wszystko dostosowane jak w naturalnym środowisku- temp- dzień/noc, lato/zima, wilgotność to samo, żarełko, wapń, witaminki.... lampa AVA, UVB :roll: basen, legwan jest roślinożerny, ale wbrew pozorom NIE WOLNO DAWAĆ kapusty i sałaty... a ja poprzedniemu dawałam.... co hamowało wytwarzanie wapnia w organiźmie :-(-MBD to sie zwie-najczęstsza choroba legwanów w niewoli :-( prosze lekturke: www.legwanzielony.com buuhahahha... a Erykowi moge wysłać qpska Legwanka jak marzy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Selket']Widziałam smokusiowe foteczki :loveu: :loveu: Kiedy ja go w końcu na żywo obaczę?? :placz: :placz: bedzie okazja selkeciku na pewno :loveu: Quote
Alicja Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 [quote name='clockwork']my też przyszli zmoknieci :roll: były grzmoty, wiatr, ulewa- krople, że jak dostałam w głowe to upadłam :evil_lol::evil_lol: :roll:...poka guzola na głowie :razz::razz: FOR YOU reszta moich Klocusiowych :loveu: fotaskówu mła ;) Quote
clockwork Posted May 31, 2008 Author Posted May 31, 2008 :evil_lol::evil_lol: Ala...... musiałas :evil_lol::evil_lol::evil_lol: łobejrzcie to.... ze stronki o legwanach : :loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 clockwork napisał(a)::evil_lol::evil_lol: Ala...... musiałas :evil_lol::evil_lol::evil_lol: niby nie :razz::razz:ale chciałam :grins: reszty nie dawałam :roll:...jest u mła :razz: łobejrzcie to.... ze stronki o legwanach : :loveu::loveu::loveu: scem smoka :oops::loveu: Quote
lolka75 Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 o cholera...to przy moim lenistwie legwanek odpada:shake:...tak samo myslalam o zowiu...ale tez nie jest latwo. Wbrew pozorom to jednak psiska latwe besteje:loveu::evil_lol: Quote
bonsai_88 Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 lolka lubisz się lenić? Polecam koty.... mój potór od miesiąca do domu przychodzi tylko jeść, a i to nie zawsze.... ciekawe co go tak goni na dwór - kotki raczej nie, bo Bzik jest bezjajow :D A legwanisko przepiękne :) Quote
lolka75 Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 mam kocisko, mam psisko...chcialam cos co miecha nie zre:roll:.... ale z tym klopotu za duzo.... Quote
lolka75 Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 bonsai_88 napisał(a):Czyżby rybki by pasowały :cool3: z rybkami tez zadyma...filtry jakies, cos zeby nie mulilo..jakies inne *******y:shake: chyba mi sie instynkt maciezynski odzywa....trzebaby cos pomyslec...oczywiscie nie o dzidziusiu:shake:... jakis stffor nowy w domie przydalby sie:loveu: Quote
Selket Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Świnka morska :loveu: Jest jeszcze prostsza w obsłudze ;) I gadatliwa ;) I nie żre mięsa , tylko warzywka i suche. I przez 3 dni można jej nie karmić, i jest przytulasta, i nie wymaga mirkoklimatu... Weź świnkę :razz: ja Ci wsystko wytłumaczę jak hodwoać, bo już mam takie stforki od kilku lat iw iem jakie błęy popełniłam :oops: No i jest mnóswto iformacji w necie o świnkach :loveu: :loveu: weź śinkę :razz: Quote
Fenris Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 lolka75 napisał(a):z rybkami tez zadyma...filtry jakies, cos zeby nie mulilo..jakies inne *******y:shake: chyba mi sie instynkt maciezynski odzywa....trzebaby cos pomyslec...oczywiscie nie o dzidziusiu:shake:... jakis stffor nowy w domie przydalby sie:loveu: E tam, przesadzasz, dobry filtr, reszta sprzęta i heja, karmić tylko, a reszta to tam wylane, raz na ruski rok wymienić wode i całe to paskudztwo wyczyścić z glonów itd. My w domu przeróżniaste stffory mieliśmy ... i to w większości wcale nie jest wiele roboty :p Quote
Fenris Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Selket napisał(a): (...)I gadatliwa ;) (...) Aż za bardzo :roll::diabloti: Quote
Selket Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Fenris napisał(a):Aż za bardzo :roll::diabloti: Nieprawda.. zależy od świnki ;) teraz ta co ją mam to wcale tak dużo nie gada, dopiero na rękach jak jest.Albo jak jest bardzo głodna o porze karmienia to się dopomina jak mnie widzi. A tak jest naprawdę fajna.Weź swinkę :razz: Quote
lolka75 Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Selket napisał(a):Nieprawda.. zależy od świnki ;) teraz ta co ją mam to wcale tak dużo nie gada, dopiero na rękach jak jest.Albo jak jest bardzo głodna o porze karmienia to się dopomina jak mnie widzi. A tak jest naprawdę fajna.Weź swinkę :razz: kota mam morderce zajadlego:placz:.... a i psisko moje polujace:shake: Quote
Selket Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Ale świnki som takie fajne :placz: Moją zawsze Gonzik na doopkę naciska by mu kupkę zrobiła :oops: Albo ją przygniata ryjkiem do ziemi, albo wyrwał jej ogórka spod mordki ;) Quote
Recommended Posts