Alicja Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 [quote name='apple']No to się rozgladaj bo moze wpadnę, nie obiecuję ale......kto wie:razz::diabloti: się rozglądam ...nawet z piżamy wyskoczę :razz::razz:.....mus by było ze psem iść :roll::oops: Quote
clockwork Posted May 31, 2008 Author Posted May 31, 2008 [quote name='bonsai_88']Mi arbuzika :).... A Smok to domowe imię mojego dziecka :evil_lol:... Twój legwan nie umiałby się tak głośno drzeć, więc by mnie nie obudził :razz:... jak by zdezerterował z terrarium i szedł przez dom jak czołg....zrzucając wszytko co staje mu na drodze... na pewno byś sie obudziła :evil_lol: [quote name='Alicja']zjadłam 3 kg ...jeszcze zmieszczę Uprzejmie donoszę .......:roflt: że Magda przegrała 4 rundę :placz: o masz ... przegrała od razu ..... dałam szanse słabszemu:eviltong::eviltong: [quote name='Gonitwa']Mi arbuza, mi, mi! Koffam arbuzy...:loveu: Siemaneczko:multi: my z Klocusiem też :loveu: [quote name='sota36']Jo tyz! Jo tyz i tjuskafki!!!!! Tak nazywalam najlepszy owoc swiata za "bajtla" Czesc Madzialeno!!!!! a mój siostrzeniec mówił na arbuza... łobuzik ... "cem łobuzika" :multi: truskawki też kofam.... mniam... czekam na sezon :loveu: od dwóch lat przegapiłam sezona :roll: [quote name='apple']Jo przyjade:diabloti: Witaj Madzialeno mła:loveu: coś słabo boksujesz, musimy ci załatwić jakieś kursy Ależ lato wybuchło za oknem:multi: [quote name='Alicja']przyjeżdżaj :multi: a co Madzialeno .....zacznij na poważnie trenować ...bo nie dość że najmniejsza w domu :hmmmm:......nie liczę papuga :diabloti:...to jeszcze najsłabsza:roll: Witaj dobrego dzioneczka życzę przemoc to ostateczność.... dialog sie liczy :grins: a gadanego to jo nie mam :shake: no i musiałam dopuścić Pawcia............ do kompecka doberek Dziołszki :multi: nooo w końcu lato:multi: jeszcze z 10 stopni więcej i można zrzucić długi rękaw :roll::cool1: Quote
Alicja Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 [quote name='clockwork']doberek Dziołszki :multi: nooo w końcu lato:multi: jeszcze z 10 stopni więcej i można zrzucić długi rękaw :roll::cool1: :roflt: poka poka gęsiąskórkę ;)...u mnie w cieniu 25 stopni :multi::multi: Quote
sota36 Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Madzia - ja nie przegapilam - kupilam cudne "tjuskawki" - przyjedzta!!!!!! Quote
Alicja Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 [quote name='sota36']Madzia - ja nie przegapilam - kupilam cudne "tjuskawki" - przyjedzta!!!!!! szklarniowe :cool1:...a najlepsiejsze te z gruntu z piaseczkiem między zębami :evil_lol:...pojadziem nazrywać i najeść się ....:multi::multi::multi: Quote
clockwork Posted May 31, 2008 Author Posted May 31, 2008 [quote name='Alicja']:roflt: poka poka gęsiąskórkę ;)...u mnie w cieniu 25 stopni :multi::multi: baaaardzo śmieszne... jasne że mam gęsioka :cool1::cool1: dla mnie jeszcze jest ZA ZIMNO :grins: :roll: [quote name='sota36']Madzia - ja nie przegapilam - kupilam cudne "tjuskawki" - przyjedzta!!!!!! :placz::placz: niby jak.... piechtoszłapcugiem???? :shake: fura moja NADAL U BLACHARZA :placz::placz: sqrwi.... sqrkowanych drzwi nigdzie nie ma :angryy::angryy::angryy: poczekam na sezon nie-szklarniowy ... takie z pola truskawy :loveu: Quote
bonsai_88 Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 :B-fly:Witam :B-fly: Madzia nie martw się, wiem co potrafi taki maleńki legwanek... ale na pewno nie potrafi mnie obudzić - dzięki Smokowi mam naprawdę TWARDY sen :) Ps. Ja też czekam na ukochane truskaweczki... Quote
bonsai_88 Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Sota uważaj, bo wpadnę na twoją ddziałeczkę i ci wszystkie truskawki wykoszę.... w końcu mam blisko :cool3: Quote
sota36 Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 [quote name='bonsai_88']Sota uważaj, bo wpadnę na twoją ddziałeczkę i ci wszystkie truskawki wykoszę.... w końcu mam blisko :cool3: nie zagaduj tylko doopke pakuj Quote
BeaC Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 [quote name='Alicja']:roflt: poka poka gęsiąskórkę ;)...u mnie w cieniu 25 stopni :multi::multi: u mnie też................a ja w pracy:-( ale tylko do 13:diabloti::diabloti: potem.................mmmmmmmmmmmmm leżanko grilowanko.................. pijaństwo:razz::razz::razz: Quote
bonsai_88 Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 [quote name='sota36']nie zagaduj tylko doopke pakuj Ale ja się o twojego psa bojam... moja piękna i łagodna sunia jednego Briarda już pogoniła :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 witam :multi::multi::loveu: przyniosłam drzwi ...może któreś będą pasować do autka :cool3::cool3: Quote
Alicja Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Poszłam za późno :oops::roll: ......nie kupiłam truskawków :placz: :placz: :placz: rozmrażam zeszłoroczne na koktajla:diabloti: Quote
Selket Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Cześć :loveu: Idę zrobić truskawki z jogurtem :evil_lol: Quote
Alicja Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 [quote name='Selket']Cześć :loveu: Idę zrobić truskawki z jogurtem :evil_lol: :razz: :razz: :razz: ślinka ciebie pociekła ;) :evil_lol: Quote
Selket Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Mi jeszcze nie, ale Tobie chyba tak ;) Oć dawaj pyńka to wytrę :evil_lol: Quote
Alicja Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 [quote name='Selket']Mi jeszcze nie, ale Tobie chyba tak ;) Oć dawaj pyńka to wytrę :evil_lol: :roll: :oops:......no pociekła :oops:...bo Moje się jeszcze nie rozmrozily :placz: Quote
apple Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 [quote name='clockwork'] doberek Dziołszki :multi: nooo w końcu lato:multi: jeszcze z 10 stopni więcej i można zrzucić długi rękaw :roll::cool1: Buhahahahahahahahaha:roflt::roflt::roflt: No proszę cię Madza przeca w cieniu całe 27 stopni- upał:evil_lol: Quote
Selket Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 [quote name='Alicja']:roll: :oops:......no pociekła :oops:...bo Moje się jeszcze nie rozmrozily :placz: Dmuchaj na nie:diabloti: Quote
clockwork Posted May 31, 2008 Author Posted May 31, 2008 melduje że Klotz po spacerze... zemdlał.... dobrze że wzięłam se bluze.. bo w słoneczku cacy, ale w lasku w cieniu :roll: załozyłam bo słoneczko zaszło :oops::oops: żonkila.... dzięki za dźwierzy... któres dopasuje ino z szybką muszą być żebym widziała na skrzyżowaniu :evil_lol::evil_lol: aaa dezerter sie panoszy po chałpie :loveu::loveu: Quote
clockwork Posted May 31, 2008 Author Posted May 31, 2008 tera siedzi na oknie i grzeje kości w słoneczku :loveu::loveu::loveu: tęskni za wolnością :roll::cool1: Quote
Alicja Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 :loveu::loveu::loveu:Oranżuś jakie zadowoleństwo :evil_lol: http://images6.fotosik.pl/203/4b4ffd9b9bab7401.jpg SUPER :multi: http://images6.fotosik.pl/203/f17eaf75462b6bed.jpg Quote
e.v.a Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 http://images6.fotosik.pl/203/93c88ffc46ad115f.jpg :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: sliczny:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
clockwork Posted May 31, 2008 Author Posted May 31, 2008 [quote name='Alicja']:placz::placz::placz:nie było ogniska ....za to była burza , deszcz , grad i wszystko razem aaa i tęcza była :cool1:............... my też przyszli zmoknieci :roll: były grzmoty, wiatr, ulewa- krople, że jak dostałam w głowe to upadłam :evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts