Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Fenris']Ja tu tysz jestem ... :diabloti: ej co wy tu podajeta w tych obiadkach, że tak uzależnia? Gdzie nie pójde jakieś żarło, a potem ktokolwiek u mnie to "czekaj zobacze co na forum" :diabloti:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:....tysz tak masz :hmmmm: czyli to wirus :roll::evil_lol:

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Selket']Czy mnie pokofffasz w piątek:oops::oops::oops::oops:

pewnie że cie pokocham ... w piatek, wtorek, sobote, czwartek, poniedziałek, środe, niedziele ..... :multi::multi::multi:

Posted

[quote name='Selket']To wezmę tylko swoją podusię w piątek do Cia :loveu:

:razz::razz:.....a poczemu bierzesz podusie ...noclegować będziesz w Jebiu :razz::razz:.....będziesz w okolicach :razz::razz:....jaka Ty tajemnicza .......a ja NIC nie wiem :obrazic:

Posted

[quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:....tysz tak masz :hmmmm: czyli to wirus :roll::evil_lol:
Te no central, siostra u mnie , czy mamusia, znajomi, kumple, przyjaciele ... a ja "poczekaj tu zajrze, tam lookne, tu odpisze" ... no musze :diabloti:

Posted

[quote name='Fenris']Te no central, siostra u mnie , czy mamusia, znajomi, kumple, przyjaciele ... a ja "poczekaj tu zajrze, tam lookne, tu odpisze" ... no musze :diabloti:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:czyli standart ;)...u mnie komp na wysokich obrotach 18 godzin :roll:....jak leze kawe zaparzyć to luk na dogo :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork']:mdleje: a te dalej piorą :mdleje:

faken... jak sie zeźliłam... zadzwoniła córka koleżanki- ta która znajduje psy w lesie :roll:

tym razem nie znalazła.... zadzwoniła z pytaniem czy nie wiem kto chce amstaffa................. bo kolega ma i już go rodzice nie chcą bo gryzie w domu :angryy::angryy::angryy: roczny :angryy::angryy::angryy::mad:

co mam zrobić :roll::roll: założę wątek bo boje sie żeby nie trafił w ręce kretynów :placz::placz::placz:
Ooooooooooooooooooooooooooo maszzzzzzzzz:mdleje: I weź tu człowieku żyj spokojnie:roll:

Witam cieplutko:loveu:

Posted

Witam... co tu tak cicho? Toż już połowę dnia mamy :evil_lol:... czy tutaj tylko ja muszę wstawać o 6 rano :roll:...

Ps. awantura zrobiona - pani na uprzejmą propozycję, żeby przyszła i poprała mi pieluchy czemuś sie oburzyła :razz:. A pralka powinna być do poniedziałku :roll:...

Posted

bonsai_88 napisał(a):
Witam... co tu tak cicho? Toż już połowę dnia mamy :evil_lol:... czy tutaj tylko ja muszę wstawać o 6 rano :roll:...

Ps. awantura zrobiona - pani na uprzejmą propozycję, żeby przyszła i poprała mi pieluchy czemuś sie oburzyła :razz:. A pralka powinna być do poniedziałku :roll:...

nagralas mi awanturkeeeeeee??:razz::evil_lol:

Posted

berek..

jestem :multi::multi:

i znikam....:cool1:

dziś odłączamy sie od neta w pracy :placz::placz: wynosze kompka do studia do Pawcia i kij wie kiedy go tam podłączą :roll::roll:

no to paaaa:loveu::loveu:

Posted

[quote name='clockwork']berek..

jestem :multi::multi:

i znikam....:cool1:

dziś odłączamy sie od neta w pracy :placz::placz: wynosze kompka do studia do Pawcia i kij wie kiedy go tam podłączą :roll::roll:

no to paaaa:loveu::loveu:
Boszzzz Madzia, NIE!!!

Posted

PU!

rozłączam sie :placz::placz::placz:

albo jeszcze troszke poczekam :roll: chwilinie
:roll::loveu:

i nie cieszcie sie... w domu bede ON-LINE :diabloti::diabloti::diabloti: ino bedziem walczyć z Pawciem, kto ma ważniejsze rzeczy do zrobienia

Posted

[quote name='clockwork']

PU!

rozłączam sie :placz::placz::placz:

albo jeszcze troszke poczekam :roll: chwilinie
:roll::loveu:

i nie cieszcie sie... w domu bede ON-LINE :diabloti::diabloti::diabloti: ino bedziem walczyć z Pawciem, kto ma ważniejsze rzeczy do zrobienia

nie daj się .....nie daj ....powiedz że Cezary naśle na Niego Alicję :diabloti::grins: jak Cię do kompecka nie dopuści :cool1: