bonsai_88 Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Ja widziałam lepszy numer - ogłoszenie, w którym chciano oddać RASOWEGO amstaffa, bo miał 6 miesięcy i nadal sikał po domu :shake: Ach.. zapomniałam... awantury nie nagram, nie mam na czym :placz:... chociaż może im daruję, jeśli ktoś za mnie upierze pieluszki mojego dziecka :razz: [a zgadnijcie co Maciuś z nimi robi :evil_lol:]... Quote
bonsai_88 Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Pokażę go dzisiaj TZowi... znowu mi będzie wywaleniem z domu groził :razz:.... Ps. twojego wątku nie da się już uratować przed wariatami... w końcu JA tu już jestem :evil_lol: Quote
Alicja Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 http://images6.fotosik.pl/202/ca0cc7eab9c1e3ed.jpg taki sirotek ......oj mały nie masz ty szczęścia :shake: Quote
clockwork Posted May 28, 2008 Author Posted May 28, 2008 [quote name='bonsai_88']Pokażę go dzisiaj TZowi... znowu mi będzie wywaleniem z domu groził :razz:.... pokaz pokaż :razz::razz: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=111835 Quote
zuzolandia Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 siemanko kulezanko!!!! idem na wstecza zoboczyc cuscie tam nawyrobiali od mojej ostatniej wizytacji ;-) Quote
clockwork Posted May 28, 2008 Author Posted May 28, 2008 [quote name='malawaszka']zignorowałaś moje pytanie :obrazic: taaaaaaaaa??? :razz::razz: bo ja nie lubiam sie kffalić :oops::oops::roll: Sigma 70-300;-) [quote name='zuzolandia']siemanko kulezanko!!!! idem na wstecza zoboczyc cuscie tam nawyrobiali od mojej ostatniej wizytacji ;-) nie czytej... prały :evil_lol::evil_lol: Quote
jonQuilla Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 :loveu::loveu::loveu: oo rajuuuuuuuuuuuuuu piękny... ciekawe czemu mi się tak podoba :cool3::cool3::cool3: Quote
clockwork Posted May 28, 2008 Author Posted May 28, 2008 [quote name='Medorowa']Śliczny ten Rino:roll::roll: kcesz :razz::razz: [quote name='jonQuilla']:loveu::loveu::loveu: oo rajuuuuuuuuuuuuuu piękny... ciekawe czemu mi się tak podoba :cool3::cool3::cool3: :niewiem: nie mam pojęcia mie sie skojarzył z Salsą :grins: ale tobie ???? :niewiem: Quote
jonQuilla Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 [quote name='clockwork'] :niewiem: nie mam pojęcia mie sie skojarzył z Salsą :grins: ale tobie ???? :niewiem: z Salsą no co Ty.... :crazyeye::crazyeye: nawet odcień rudego się nie zgadza :roll: dlaczego ja do cholery drugiego psa nie mogę mieć :angryy::angryy::angryy: tak ślicznie by się komponowały :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 [quote name='jonQuilla']z Salsą no co Ty.... :crazyeye::crazyeye: nawet odcień rudego się nie zgadza :roll: dlaczego ja do cholery drugiego psa nie mogę mieć :angryy::angryy::angryy: tak ślicznie by się komponowały :loveu::loveu::loveu::loveu: dlaczemu nie możesz .....Ja Ci pozwalam :grins: Quote
Fenris Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 [quote name='jonQuilla']z Salsą no co Ty.... :crazyeye::crazyeye: nawet odcień rudego się nie zgadza :roll: dlaczego ja do cholery drugiego psa nie mogę mieć :angryy::angryy::angryy: tak ślicznie by się komponowały :loveu::loveu::loveu::loveu: Te jędzo, a mi kraść Moją Żabulinkę chcesz, taaa? Tu Cie mam, O! :eviltong: Quote
jonQuilla Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 [quote name='Alicja']dlaczemu nie możesz .....Ja Ci pozwalam :grins: Ty to jednak idealna mamuńka jesteś :loveu: Quote
Fenris Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Te mamuśki, to ja tysz chce takie przyzwolenie :eviltong: Quote
Selket Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Cześć :loveu: nadrobiłąm wsystko :multi: Klockowa czemuś mi nie odpowiedziała na baaaardzo istotone pytanie :mad: Quote
clockwork Posted May 28, 2008 Author Posted May 28, 2008 [quote name='Selket']Cześć :loveu: nadrobiłąm wsystko :multi: Klockowa czemuś mi nie odpowiedziała na baaaardzo istotone pytanie :mad: o masz... na jakie??? :roll::roll::oops: Quote
clockwork Posted May 28, 2008 Author Posted May 28, 2008 nadrabiajta....:loveu::loveu: mnie prawie nie ma na dogo więc ja też nadrobie WAS z czasem :roll::roll: Quote
Fenris Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Ja tu tysz jestem ... :diabloti: ej co wy tu podajeta w tych obiadkach, że tak uzależnia? Gdzie nie pójde jakieś żarło, a potem ktokolwiek u mnie to "czekaj zobacze co na forum" :diabloti: Quote
clockwork Posted May 28, 2008 Author Posted May 28, 2008 [quote name='Fenris']Ja tu tysz jestem ... :diabloti: ej co wy tu podajeta w tych obiadkach, że tak uzależnia? Gdzie nie pójde jakieś żarło, a potem ktokolwiek u mnie to "czekaj zobacze co na forum" :diabloti: przeca tu nie o żarle :crazyeye::crazyeye: Klocków sie nie je :diabloti::diabloti::eviltong: aaa witanko henriś :evil_lol::evil_lol: [quote name='malawaszka']:loveu::loveu::loveu: ahhh ja też sobie kieeedyś taką sigmę kupię :loveu: fajowe są ;) i tanie :razz::razz: stosunkowo.... a propos stosunków..... ide spac ... paaaa :cool1::cool1::cool1: Quote
malawaszka Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 :loveu::loveu::loveu: ahhh ja też sobie kieeedyś taką sigmę kupię :loveu: fajowe są ;) Quote
Selket Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 [quote name='clockwork']o masz... na jakie??? :roll::roll::oops: Czy mnie pokofffasz w piątek:oops::oops::oops::oops: Quote
Recommended Posts