ice_t Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 [quote name='bonsai_88']ice ty mnie nie strasz... ja właśnie pralkę zamówiłam, tylko nie pamiętam jakiej firmy :shake:... ja cię nie straszę :shake: sama byłam rano w szoku jak walneło i zobaczyłam wydobywający się z pralki dym:crazyeye::crazyeye: Quote
ice_t Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 [quote name='Alicja'] polecam BOSH [quote] wiesz jak tylko dostanę kartę z serwisu że nie da się naprawić i mam sobie wymienic na nową to zobaczymy, Pan polecał mi whirpoola albo mastercooca (czy jak to sie tam pisze:oops:) ale jak mówisz że Bosh jest dobry to też go wezme w razie czego pod rozwagę a ze względu na moja mikroskopijna łazienkę musi to być pralka otwierana od góry Quote
ice_t Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 [quote name='Alicja']aaaa to standart :razz::razz:....candy tak mają :p dzuieki Alu za pocieszenie, Pan ze sklepu powiedział mi że jestem chyba 7 albo 8 która zgłasza taka własnie usterkę i znów posty skaczą Quote
apple Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 A co to pralki wam sie kopcą?:crazyeye: Polecam ręczna tarę- nieawaryjna:evil_lol::diabloti: Quote
Alicja Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 [quote name='ice_t']ja cię nie straszę :shake: sama byłam rano w szoku jak walneło i zobaczyłam wydobywający się z pralki dym:crazyeye::crazyeye: aaaa to standart :razz::razz:....candy tak mają :p Quote
ice_t Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 [quote name='apple']A co to pralki wam sie kopcą?:crazyeye: Polecam ręczna tarę- nieawaryjna:evil_lol::diabloti: najmniej awaryjna to przez 30 lat była Frania moich rodziców, dopóki osłonka sie nie pokruszyła i zaczeło robic dziurki w ubraniach:eviltong: Quote
apple Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 [quote name='ice_t']najmniej awaryjna to przez 30 lat była Frania moich rodziców, dopóki osłonka sie nie pokruszyła i zaczeło robic dziurki w ubraniach:eviltong:Buhahaha no tak stara niezawodna Frania mam ją jeszcze gdziesz w szafie w razie jakiejś grubszej awari:evil_lol: [quote name='sota36']Ja sie przetawilam na BOSH?SIEMENS - jedna firma!!! I jest super!!!!!Ja od 12 lat mam polar otwierany z góry- jest super niezawodny:multi: Quote
Fenris Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Frania boska:evil_lol: na schronie mieliśmy do ciuchów roboczych ... no ale silnik się skopcił po cholerawie ilu latach :p Quote
sota36 Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Ja sie przetawilam na BOSH?SIEMENS - jedna firma!!! I jest super!!!!! Quote
bonsai_88 Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 apple masz może ochotę mi pomóc przy takiej nieawaryjnej pralce :razz:... ice też mam mikroskopijną łazienkę... żeby zmieściła mi się tam pralka to musiałam z wanny zrezygnować :cry:.... Quote
ice_t Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 [quote name='bonsai_88']apple masz może ochotę mi pomóc przy takiej nieawaryjnej pralce :razz:... ice też mam mikroskopijną łazienkę... żeby zmieściła mi się tam pralka to musiałam z wanny zrezygnować :cry:.... wiem cos o tym , zamiast wanny mam równie mikroskopijny brodzik co moja łazienka:razz: Quote
agbar Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Bosheee..tez mi problem:roll:zepsuta pralka phiiiii:cool1:ja znam jeden niezawodny sposob:grins: zamiast prac kupuje nowe:evil_lol::evil_lol:a jak mialam mala lazienke to pralke wstawilam do kuchni i tyz bylo piknie:diabloti: Quote
Alicja Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 :diabloti:ale te posty skaczą ......ale to nic to TYLKO FORUM :grins: ja mam bosha już olala.....sporo czasu , moja mam po dymnych przygodach z candy też ....sporo znajomków takowe posiada ...tyle ze nie wiem czy są takie z góry otwierane :razz:.....a pomysł z pralką w kuchni całkiem całkiem .... Mój Hakerku :multi::loveu::multi: KCM ;):loveu: Quote
Pandisia Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Są i Boscha i Candy i wiele wiele innych :evil_lol: Berek :loveu: Quote
clockwork Posted May 28, 2008 Author Posted May 28, 2008 :crazyeye::crazyeye::crazyeye: przepraszam.... pomyliłam blogasy....:roll: dogo szwankuje niemożebnie :no-no-no::no-no-no::no-no-no: chciałam do Klotza a trafiłam do :roll::roll::roll: PRALNI :shock::shock::shock::scared: Quote
e.v.a Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 cze Klockowa:multi: ale ci tu baby nagadały:roll: Quote
ice_t Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 agbar napisał(a):Bosheee..tez mi problem:roll:zepsuta pralka phiiiii:cool1:ja znam jeden niezawodny sposob:grins: zamiast prac kupuje nowe:evil_lol::evil_lol:a jak mialam mala lazienke to pralke wstawilam do kuchni i tyz bylo piknie:diabloti: wiesz co kuchnie mam tez malutką, jak bym wstawiła pralke to kuchenke musiała bym chyba wstawić do pokoiku :evil_lol: Quote
Alicja Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 [quote name='clockwork']:crazyeye::crazyeye::crazyeye: przepraszam.... pomyliłam blogasy....:roll: dogo szwankuje niemożebnie :no-no-no::no-no-no::no-no-no: chciałam do Klotza a trafiłam do :roll::roll::roll: PRALNI :shock::shock::shock::scared: poczekaj ....ja właśnie wstawiłam pranie :evil_lol::evil_lol: [quote name='ice_t']wiesz co kuchnie mam tez malutką, jak bym wstawiła pralke to kuchenke musiała bym chyba wstawić do pokoiku :evil_lol: znajomi mają w pokoju lodówkę ....bo się im w kuchni nie zmieściła :roll::diabloti: Quote
ice_t Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 [quote name='Alicja']znajomi mają w pokoju lodówkę ....bo się im w kuchni nie zmieściła :roll::diabloti: no to jak tak dalej by iść to koło łazienki zrobie sobie pokój , z łóżka od razu do drzwi wyjściowych:evil_lol::evil_lol: a z pokoju to juz wtedy kuchnie pełną gębą:eviltong::eviltong: Quote
bonsai_88 Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 agbar tylko kuchnia też mikroskopijna - nie mam piekarnika, bo już się nie zmieścił [przegrał ze zmywarką - moją miłością życiową :eviltong:]... a po za tym myślisz, że czemu ja mam prać w ręku? Bo czekam aż mi nową pralkę przywiozą [zamówiłam 2 tygodnie temu i miała być do dzisiaj... jutro dzwonię do sklepu robić awanturę :diabloti: Quote
clockwork Posted May 28, 2008 Author Posted May 28, 2008 :mdleje: a te dalej piorą :mdleje: faken... jak sie zeźliłam... zadzwoniła córka koleżanki- ta która znajduje psy w lesie :roll: tym razem nie znalazła.... zadzwoniła z pytaniem czy nie wiem kto chce amstaffa................. bo kolega ma i już go rodzice nie chcą bo gryzie w domu :angryy::angryy::angryy: roczny :angryy::angryy::angryy::mad: co mam zrobić :roll::roll: założę wątek bo boje sie żeby nie trafił w ręce kretynów :placz::placz::placz: Quote
agbar Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 [quote name='bonsai_88']agbar tylko kuchnia też mikroskopijna - nie mam piekarnika, bo już się nie zmieścił [przegrał ze zmywarką - moją miłością życiową :eviltong:]... a po za tym myślisz, że czemu ja mam prać w ręku? Bo czekam aż mi nową pralkę przywiozą [zamówiłam 2 tygodnie temu i miała być do dzisiaj... jutro dzwonię do sklepu robić awanturę :diabloti: nagraj awanture:loveu:uwielbiam awantury:loveu::diabloti: Quote
Alicja Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 [quote name='clockwork']:mdleje: a te dalej piorą :mdleje: faken... jak sie zeźliłam... zadzwoniła córka koleżanki- ta która znajduje psy w lesie :roll: tym razem nie znalazła.... zadzwoniła z pytaniem czy nie wiem kto chce amstaffa................. bo kolega ma i już go rodzice nie chcą bo gryzie w domu :angryy::angryy::angryy: roczny :angryy::angryy::angryy::mad: co mam zrobić :roll::roll: założę wątek bo boje sie żeby nie trafił w ręce kretynów :placz::placz::placz: Magda podejrzewam że to ten pies w ogłoszeniach na JESNECIE :roll: nr: 126470 25.05.2008r. jastrzębie zdrój. oddam młodego psa w dobre ręce amstafa amerykańskiego z książeczką i wszystkimi szczepieniami poniewarz niema kto się nim opiekowac Quote
bonsai_88 Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 [quote name='clockwork']:mdleje: a te dalej piorą :mdleje: Ktos musi :eviltong: faken... jak sie zeźliłam... zadzwoniła córka koleżanki- ta która znajduje psy w lesie :roll: tym razem nie znalazła.... zadzwoniła z pytaniem czy nie wiem kto chce amstaffa................. bo kolega ma i już go rodzice nie chcą bo gryzie w domu :angryy::angryy::angryy: roczny :angryy::angryy::angryy::mad: Jakby nie mały to już bym ci psiaka zabierała.... uwielbiam amstaffy i nawet miałam sobie kupić szczeniaka [z rodowodem, a co :cool3:] tylko w ciążę zaszłam :nonono2:... Quote
ice_t Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 [quote name='clockwork']:mdleje: a te dalej piorą :mdleje: faken... jak sie zeźliłam... zadzwoniła córka koleżanki- ta która znajduje psy w lesie :roll: tym razem nie znalazła.... zadzwoniła z pytaniem czy nie wiem kto chce amstaffa................. bo kolega ma i już go rodzice nie chcą bo gryzie w domu :angryy::angryy::angryy: roczny :angryy::angryy::angryy::mad: co mam zrobić :roll::roll: założę wątek bo boje sie żeby nie trafił w ręce kretynów :placz::placz::placz: piorą mebluja , i prawie się awanturują :evil_lol: a co do pieska - nóż w kieszeni się otwiera jak czytam cos takiego, mój do roku czasu gryzł różne rzeczy , na szczęście poza kablami w domu bo wtedy mój TZ-t chyba by go na dywanik przerobił:eviltong: ale na szczęscie z "wiekiem " mu to mineło - a bilans to zjedzone 4 pary butów , poduszka z wersalki i tradycyjnie codziennie robił konfetti z gazety jeśli jakąś dorwał w pysk:eviltong:. jasne że jak to widziałam to byłam na niego zła a czasem baaaaaaardzo wściekła ale jak przychodził do mnie za chwilę ze spuszczonym ogonem i kładł mi pysk na kolana to cała złośc na niego tak jakoś magicznie znikała. A może ludzie bardzo kochający zwierzaki jakos innaczej do tego podchodzą - nie obrażając oczywiście nikogo tym stwierdzeniem ;) Quote
Recommended Posts