Fenris Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 A no był punkiem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dalej jeździ na woodstocki (będzie szósty) i z "brudasami" na piwo śmiga :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Zgadnij, kto ja :eviltong: Miał ja jeszcze panterke na bani (na rozjaśnionym po bokach do blondu czarne cętki :p) miał czyrnego irka, miał kolorowego - od blond przez pomarańcze i czerwienie do bordo :diabloti: Nawet ostatnio mamusia tak wyrównywała boki coby góra była dłuższa, że też irek wyszedł :p to pochodziłem tak dla beki aż przekroczył 2cm i zgoliłem hehehe :p Quote
Fenris Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 A co, boisz ? :eviltong: Nie bój, my spokojne ludzie :p Nie gryzą (prawie ... ) :roll: Tyra łysy lub nie więcej jak 5mm :p i ... łolaboga jakiej to muzyki słucha :diabloti: z indii se łomot przywiózł taki, że technomania dzielnicowa mięknie :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Selket Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 bojam...bo Wy punki to wcale nie jesteście tacy fajni. Macie dziwną muzykę, stroje, zachowania. Jak widzę panka to uciekam na drugą stronę.. Zresztę wszystkie subkultury to takie dziwne :roll: Quote
Fenris Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Iiiitam, mnie sie nawet różowe panny nie bały :p Jedna to mnie nawet urobiła żem normalne i nawet nieraz "modne" ciuchy zaczął tylko nosić :p Zresztą jak bajki mogę ludziom opowiadać, że ja pancur był, wielkie gały robią :crazyeye: I tak do końca to ja nigdy punek nie był :p Do subkultur nie należał bo zawsze w każdej coś nie pasowało :p A tera to tylko z ekipą na piffko, bo się postarzał, spracował, i gusta pozmieniały :p Ta fotka to z przed jakichś ... 5 latek :p Zresztą ... widać mnie w Santusiowej galeryjce :p Straszny ?? :evil_lol: Quote
Selket Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Fenris napisał(a):Iiiitam, mnie sie nawet różowe panny nie bały :p Jedna to mnie nawet urobiła żem normalne i nawet nieraz "modne" ciuchy zaczął tylko nosić :p Zresztą jak bajki mogę ludziom opowiadać, że ja pancur był, wielkie gały robią :crazyeye: I tak do końca to ja nigdy punek nie był :p Do subkultur nie należał bo zawsze w każdej coś nie pasowało :p A tera to tylko z ekipą na piffko, bo się postarzał, spracował, i gusta pozmieniały :p Ta fotka to z przed jakichś ... 5 latek :p Zresztą ... widać mnie w Santusiowej galeryjce :p Straszny ?? :evil_lol: A co mi się tak tłumaczysz??:crazyeye: Quote
Fenris Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Cobyś się mia nie bała bo Żaba gościa w galeryjce straci :eviltong: A ja wiedział że jak sie pokaże to wszyscy w strach :roll: No i punków bać nie trza, fajne ludzie, przynajmniej w Gdyni :p i tylko gdzie nie lezą to po łbie dostają hahaha a to dresy, a to naziole (bo Gdynia to hitlerowo :roll:) Quote
agbar Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 haloooooo ziomyyyyy:ylsuper::ylsuper: Widzialam TEGO:loveu:cuuuudoooooo:loveu: Quote
Alicja Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 [quote name='agbar']haloooooo ziomyyyyy:ylsuper::ylsuper: Widzialam TEGO:loveu:cuuuudoooooo:loveu: a ja bede macać obiecała Mi :errrr: Quote
agbar Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 [quote name='Alicja']a ja bede macać obiecała Mi :errrr: Alicjo..natychmiast sie wstydz:shake:tobie tylko macanie w glowie:roll::evil_lol: lece spojrzec co sie spalilo na griluuuu:evil_lol: Quote
Selket Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Czekajcie na mnie, ja mam ogóreczki do grilla i chrupki do piwka ;) Quote
Selket Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Poczekajcie na mnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Lecem :multi: Quote
Alicja Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 [quote name='agbar']Alicjo..natychmiast sie wstydz:shake:tobie tylko macanie w glowie:roll::evil_lol: noooo ....przeca siem wstydze ...tak siem wstydze natentychmiast lece spojrzec co sie spalilo na griluuuu:evil_lol: to ty leć sprawdź grilla a ja ide po piffo :roll: Quote
agbar Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 [quote name='Alicja']to ty leć sprawdź grilla a ja ide po piffo :roll: sprawdzilam.......zarcie..ten tego eeeee..noooo dochodzi:roll::evil_lol: Quote
clockwork Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 pozwólcie że nie bede cytować 666 napaplanych postów :diabloti: selketowa... nie można wrzucać wszystkich do jednego wora... nie bój sie goopia.... nie liczy sie wygląd a... wnętrze .... nie to co na głowie a w głowie, nie to jakiej muzy słucha, jak wygląda i do jakiej subkultury należy a ... całokształt- człowiek sie liczy :loveu: nie każdy punk to narkoman i brudas... nie każdy metaluch to satanista... nie każdy skin to faszysta... nie każdy wytatuowany to kryminalista.... tak jak nie każdy bull to morderca. Każda z subkultur ma kilkanaście odłamów ;) lepszych i gorszych .... Uwierz że od laaaat siedze w muzie innej niż to co cool.... znam ludzi z KAŻDEJ subkultury- wielu z nich to baaardzo wartościowi ludzie... wiele dyskomułów :roll: jest gorszych od ludzi z tzw. subkultur... serio serio :razz: natentychmiast przestań sie bać :mad: nie wolno tak podchodzić do inności, do ludzisków chcących wyróżnić się z tłumu.... trzeba być tolerancyjnym... inny nie znaczy gorszy:oops: popatrz na mnie, popatrz na fenrisia.... jakie mamy wielkie serducha dla stworzeń słabszych, krzywdzonych... większe niż min. 50% grzecznych dzieci w ładnych ciuszkach.... :loveu::loveu: nie sądze że wśród nas nie ma zwyrodnialców... jesteśmy ludźmi... a człowiek jest człowiek.... przy okazji Ci powiem że spora część punków to wegetarianie- kochają zwierzęta,więc nie jedzą przyjaciół, .... :roll: Fenris....:razz::razz:mrrrrr jaki irek :ylsuper: apple... ubieraj sie- chłopcy tu som :evil_lol: agbar... alutka i reszta ... KWM :loveu::loveu: Quote
Alicja Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 i za to wsio co napisałaś i w ogóle KCM :multi::loveu::multi: Quote
bonsai_88 Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 [quote name='clockwork']większe niż min. 50% grzecznych dzieci w ładnych ciuszkach.... :loveu::loveu: Ha... zmieściłam się w tych 50% [a teraz wybierajta w których]:loveu: Quote
Selket Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Ale ja tylko tak :oops: No i terazm dostałam piękny wykład, wydarty z mego serducha, ponieważ ja to wsystko u siebie zapisane w swym własnym serduszku i tak tyż uważam ;) Sama sobie siedzam w metalu, akurat, mój TZ dużo bardziej niż ja również w metalu, etc. Nie dzielimy ludzi ze względu czy noszą irokezki, włosy do pasa etc. Jeśli Was to w jakiś sposób zabolało to przepraszam :oops: Nie chciałam :oops: :oops: Quote
Selket Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 A mój kontakt z punkime to był mój były TZ, który uważał akurat, że sensem życia jest picie taniego wina z kumplami. Ale gdy nie był w towrzystwie kumpli to pokazał mi spory kawałek punkowego świata, który mi podobał i który lubiłam i nadal lubię. Poza tym był naprawdę fajnym i wartościowych człowiekiem. Tylko trochę zagubionym... Quote
clockwork Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 [quote name='bonsai_88']Ha... zmieściłam się w tych 50% [a teraz wybierajta w których]:loveu: w tych niegrzecznych :diabloti::diabloti: a cyfra 88 sie mie źle kojarzy :roll::oops: [quote name='Selket']Ale ja tylko tak :oops: No i terazm dostałam piękny wykład, wydarty z mego serducha, ponieważ ja to wsystko u siebie zapisane w swym własnym serduszku i tak tyż uważam ;) Sama sobie siedzam w metalu, akurat, mój TZ dużo bardziej niż ja również w metalu, etc. Nie dzielimy ludzi ze względu czy noszą irokezki, włosy do pasa etc. Jeśli Was to w jakiś sposób zabolało to przepraszam :oops: Nie chciałam :oops: :oops: nie zabolało ... słońce... ino myślałam że ty tak na serio i próbowałam wytłumaczyć że nie wygląd świadczy o człowieku :roll::oops: też cie koffam :loveu::loveu: Quote
Selket Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Ja nie pisałam na serio :oops: Ja też Cię koofffaaammm :loveu: :loveu: :loveu: A pokoffasz mnie w piątek :razz: Quote
Fenris Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Taaa, skinów kilku też spoko znam :p Narodowców itd ... i tak jak Magda pisze, każda z subkultur ma tyle odłamów że łojeju i nieraz trudno się połapać :p A i dokładnie, większość znajomych punkówek jest wegetariankami. Znajomki dredowane tysz :p Tanie wino? Brrr skręca mnie na samą myśl, a zapach wywołuje wymioty:roll: A co do "dzieci w ładnych ciuszkach" ... właśnie ostatnio pewna panna startująca do mię w przedbiegu odpadła i nie wiedziała nawet kiedy :roll: bo ona do mnie że NIENAWIDZI zwierząt :crazyeye: phy. Paszła won :diabloti: Co więcej gadała to o pomste woła, więc przytaczał nie będę. Kiepsko trafiła :roll: A mie sie właśnie piffo skończyło :placz: 3 tylko miałem dziś :placz: Quote
Selket Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 A co do winka, że Cię na wymioty bierze :evil_lol: Byłam z moją grupą na dwudniowej terenówce na Mazurach. Z 3 naszymi prowadzącymi i 1 doktorem, który nie ma zajęć z naszą grupą. Doktor od razu powiedział, ze jak ktoś się do niego odezwie inaczej niż Pitrek to ma w łeb. A w połowie imprezy, gdy nasz grupowa para zaprosiła nas na ślub, pprzyniósł dwie buteleki wina "Biały Patyk", które żeśy we trójkę wypili (przyszły mąż, ja i Piotrek)........ ALe powiem, ze wino dobre było jak na pochodzę z kiosku ruchu za 5 zł :D Quote
jonQuilla Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 [quote name='Fenris']Cobyś się mia nie bała bo Żaba gościa w galeryjce straci :eviltong: A ja wiedział że jak sie pokaże to wszyscy w strach :roll: No i punków bać nie trza, fajne ludzie, przynajmniej w Gdyni :p i tylko gdzie nie lezą to po łbie dostają hahaha a to dresy, a to naziole (bo Gdynia to hitlerowo :roll:) nie tylko gdynia :roll: ale Ty miałaś zajebiste włosy :crazyeye::crazyeye::crazyeye: a jak ładnie stały ;) Quote
Selket Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 [quote name='Alicja'] :razz::razz:eee no so ty ....serio serio bedziesz w piątek ;) Serio, serio to nie wiem czy będę, bo mi się wszystko rozsypalo i nie mam co zawieźć do Krakau, a zasmego Zabrza to się nie opłaca temu pieskowi :niewiem: Teraz podobno mam jechać :niewiem: Jak się unormuje to się wypowiem ;) Quote
Recommended Posts