Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A no był punkiem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dalej jeździ na woodstocki (będzie szósty) i z "brudasami" na piwo śmiga :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Zgadnij, kto ja :eviltong:

Miał ja jeszcze panterke na bani (na rozjaśnionym po bokach do blondu czarne cętki :p) miał czyrnego irka, miał kolorowego - od blond przez pomarańcze i czerwienie do bordo :diabloti:

Nawet ostatnio mamusia tak wyrównywała boki coby góra była dłuższa, że też irek wyszedł :p to pochodziłem tak dla beki aż przekroczył 2cm i zgoliłem hehehe :p

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

A co, boisz ? :eviltong: Nie bój, my spokojne ludzie :p Nie gryzą (prawie ... ) :roll:
Tyra łysy lub nie więcej jak 5mm :p
i ... łolaboga jakiej to muzyki słucha :diabloti: z indii se łomot przywiózł taki, że technomania dzielnicowa mięknie :diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

bojam...bo Wy punki to wcale nie jesteście tacy fajni. Macie dziwną muzykę, stroje, zachowania. Jak widzę panka to uciekam na drugą stronę.. Zresztę wszystkie subkultury to takie dziwne :roll:

Posted

Iiiitam, mnie sie nawet różowe panny nie bały :p Jedna to mnie nawet urobiła żem normalne i nawet nieraz "modne" ciuchy zaczął tylko nosić :p
Zresztą jak bajki mogę ludziom opowiadać, że ja pancur był, wielkie gały robią :crazyeye:
I tak do końca to ja nigdy punek nie był :p
Do subkultur nie należał bo zawsze w każdej coś nie pasowało :p
A tera to tylko z ekipą na piffko, bo się postarzał, spracował, i gusta pozmieniały :p Ta fotka to z przed jakichś ... 5 latek :p
Zresztą ... widać mnie w Santusiowej galeryjce :p Straszny ?? :evil_lol:

Posted

Fenris napisał(a):
Iiiitam, mnie sie nawet różowe panny nie bały :p Jedna to mnie nawet urobiła żem normalne i nawet nieraz "modne" ciuchy zaczął tylko nosić :p
Zresztą jak bajki mogę ludziom opowiadać, że ja pancur był, wielkie gały robią :crazyeye:
I tak do końca to ja nigdy punek nie był :p
Do subkultur nie należał bo zawsze w każdej coś nie pasowało :p
A tera to tylko z ekipą na piffko, bo się postarzał, spracował, i gusta pozmieniały :p Ta fotka to z przed jakichś ... 5 latek :p
Zresztą ... widać mnie w Santusiowej galeryjce :p Straszny ?? :evil_lol:

A co mi się tak tłumaczysz??:crazyeye:

Posted

Cobyś się mia nie bała bo Żaba gościa w galeryjce straci :eviltong:
A ja wiedział że jak sie pokaże to wszyscy w strach :roll:
No i punków bać nie trza, fajne ludzie, przynajmniej w Gdyni :p i tylko gdzie nie lezą to po łbie dostają hahaha a to dresy, a to naziole (bo Gdynia to hitlerowo :roll:)

Posted

[quote name='Alicja']a ja bede macać obiecała Mi :errrr:

Alicjo..natychmiast sie wstydz:shake:tobie tylko macanie w glowie:roll::evil_lol:

lece spojrzec co sie spalilo na griluuuu:evil_lol:

Posted

[quote name='agbar']Alicjo..natychmiast sie wstydz:shake:tobie tylko macanie w glowie:roll::evil_lol:

noooo ....przeca siem wstydze ...tak siem wstydze natentychmiast

lece spojrzec co sie spalilo na griluuuu:evil_lol:

to ty leć sprawdź grilla a ja ide po piffo :roll:

Posted

[quote name='Alicja']to ty leć sprawdź grilla a ja ide po piffo :roll:

sprawdzilam.......zarcie..ten tego eeeee..noooo dochodzi:roll::evil_lol:

Posted

pozwólcie że nie bede cytować 666 napaplanych postów :diabloti:

selketowa... nie można wrzucać wszystkich do jednego wora... nie bój sie goopia.... nie liczy sie wygląd a... wnętrze .... nie to co na głowie a w głowie, nie to jakiej muzy słucha, jak wygląda i do jakiej subkultury należy a ... całokształt- człowiek sie liczy :loveu:
nie każdy punk to narkoman i brudas...
nie każdy metaluch to satanista...
nie każdy skin to faszysta...
nie każdy wytatuowany to kryminalista....

tak jak nie każdy bull to morderca.

Każda z subkultur ma kilkanaście odłamów ;) lepszych i gorszych ....

Uwierz że od laaaat siedze w muzie innej niż to co cool.... znam ludzi z KAŻDEJ subkultury- wielu z nich to baaardzo wartościowi ludzie... wiele dyskomułów :roll: jest gorszych od ludzi z tzw. subkultur... serio serio :razz:
natentychmiast przestań sie bać :mad: nie wolno tak podchodzić do inności, do ludzisków chcących wyróżnić się z tłumu.... trzeba być tolerancyjnym... inny nie znaczy gorszy:oops:

popatrz na mnie, popatrz na fenrisia.... jakie mamy wielkie serducha dla stworzeń słabszych, krzywdzonych... większe niż min. 50% grzecznych dzieci w ładnych ciuszkach.... :loveu::loveu:
nie sądze że wśród nas nie ma zwyrodnialców... jesteśmy ludźmi... a człowiek jest człowiek....
przy okazji Ci powiem że spora część punków to wegetarianie- kochają zwierzęta,więc nie jedzą przyjaciół, .... :roll:

Fenris....
:razz::razz:mrrrrr jaki irek :ylsuper:

apple... ubieraj sie- chłopcy tu som :evil_lol:

agbar... alutka i reszta ... KWM :loveu::loveu:

Posted

[quote name='clockwork']większe niż min. 50% grzecznych dzieci w ładnych ciuszkach.... :loveu::loveu:

Ha... zmieściłam się w tych 50% [a teraz wybierajta w których]:loveu:

Posted

Ale ja tylko tak :oops: No i terazm dostałam piękny wykład, wydarty z mego serducha, ponieważ ja to wsystko u siebie zapisane w swym własnym serduszku i tak tyż uważam ;) Sama sobie siedzam w metalu, akurat, mój TZ dużo bardziej niż ja również w metalu, etc. Nie dzielimy ludzi ze względu czy noszą irokezki, włosy do pasa etc.
Jeśli Was to w jakiś sposób zabolało to przepraszam :oops: Nie chciałam :oops: :oops:

Posted

A mój kontakt z punkime to był mój były TZ, który uważał akurat, że sensem życia jest picie taniego wina z kumplami. Ale gdy nie był w towrzystwie kumpli to pokazał mi spory kawałek punkowego świata, który mi podobał i który lubiłam i nadal lubię. Poza tym był naprawdę fajnym i wartościowych człowiekiem. Tylko trochę zagubionym...

Posted

[quote name='bonsai_88']Ha... zmieściłam się w tych 50% [a teraz wybierajta w których]:loveu:

w tych niegrzecznych :diabloti::diabloti:

a cyfra 88 sie mie źle kojarzy :roll::oops:

[quote name='Selket']Ale ja tylko tak :oops: No i terazm dostałam piękny wykład, wydarty z mego serducha, ponieważ ja to wsystko u siebie zapisane w swym własnym serduszku i tak tyż uważam ;) Sama sobie siedzam w metalu, akurat, mój TZ dużo bardziej niż ja również w metalu, etc. Nie dzielimy ludzi ze względu czy noszą irokezki, włosy do pasa etc.
Jeśli Was to w jakiś sposób zabolało to przepraszam :oops: Nie chciałam :oops: :oops:

nie zabolało ... słońce... ino myślałam że ty tak na serio i próbowałam wytłumaczyć że nie wygląd świadczy o człowieku :roll::oops:

też cie koffam :loveu::loveu:

Posted

Taaa, skinów kilku też spoko znam :p Narodowców itd ... i tak jak Magda pisze, każda z subkultur ma tyle odłamów że łojeju i nieraz trudno się połapać :p A i dokładnie, większość znajomych punkówek jest wegetariankami. Znajomki dredowane tysz :p
Tanie wino? Brrr skręca mnie na samą myśl, a zapach wywołuje wymioty:roll:

A co do "dzieci w ładnych ciuszkach" ... właśnie ostatnio pewna panna startująca do mię w przedbiegu odpadła i nie wiedziała nawet kiedy :roll: bo ona do mnie że NIENAWIDZI zwierząt :crazyeye: phy. Paszła won :diabloti: Co więcej gadała to o pomste woła, więc przytaczał nie będę. Kiepsko trafiła :roll:

A mie sie właśnie piffo skończyło :placz: 3 tylko miałem dziś :placz:

Posted

A co do winka, że Cię na wymioty bierze :evil_lol: Byłam z moją grupą na dwudniowej terenówce na Mazurach. Z 3 naszymi prowadzącymi i 1 doktorem, który nie ma zajęć z naszą grupą. Doktor od razu powiedział, ze jak ktoś się do niego odezwie inaczej niż Pitrek to ma w łeb. A w połowie imprezy, gdy nasz grupowa para zaprosiła nas na ślub, pprzyniósł dwie buteleki wina "Biały Patyk", które żeśy we trójkę wypili (przyszły mąż, ja i Piotrek)........ ALe powiem, ze wino dobre było jak na pochodzę z kiosku ruchu za 5 zł :D

Posted

[quote name='Fenris']Cobyś się mia nie bała bo Żaba gościa w galeryjce straci :eviltong:
A ja wiedział że jak sie pokaże to wszyscy w strach :roll:
No i punków bać nie trza, fajne ludzie, przynajmniej w Gdyni :p i tylko gdzie nie lezą to po łbie dostają hahaha a to dresy, a to naziole (bo Gdynia to hitlerowo :roll:)

nie tylko gdynia :roll:

ale Ty miałaś zajebiste włosy :crazyeye::crazyeye::crazyeye:
a jak ładnie stały ;)

Posted

[quote name='Alicja']
:razz::razz:eee no so ty ....serio serio bedziesz w piątek ;)
Serio, serio to nie wiem czy będę, bo mi się wszystko rozsypalo i nie mam co zawieźć do Krakau, a zasmego Zabrza to się nie opłaca temu pieskowi :niewiem: Teraz podobno mam jechać :niewiem: Jak się unormuje to się wypowiem ;)