clockwork Posted May 25, 2008 Author Posted May 25, 2008 wiecie co?? załamałam sie.... wszyscy chyba znają sprawe 49 szkieletów odebranych chorej psychicznie babie......psy które od lat zamknięte były w pomieszczeniach bez stałego dostępu do jedzenia wody światła... psy wymagają miesięcznych terapii socjalizacji, leczenia, itd. na to sie zrzuca dogo, TOZ, fundacje, ludzie z aukcji cegiełkowych KUPA SZMALU!!! ale do rzeczy psy za pośrednictwem TOZ trafiły do niejakiej p.Biedrzyckiej.... wobec której od lat są wątpliwości - czy i jak pomaga.... dziś owa pani handlowała tymi chorymi zabiedzonymi wystraszonymi psami z interwencji jak bluzeczkami na targu :angryy::angryy::angryy: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10204794#post10204794 a miłośnicy zwierząt sponsorują tą kreaturę- pewnie nie jedyną z takich "miłośniczek-wolontariuszek" ręce mi opadły- uszczypnijcie mnie-powiedzcie że takie rzeczy sie nie dzieją.... przynajmniej za przyzwoleniem miłośników i TOZ... QR** do kąd ten świat zmierza??? czy poza kasą ne ma już innych wartości na tym zasranym świecie??????? :2gunfire::2gunfire::2gunfire: Quote
Gonitwa Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Świat jest zły.... Baba do rozstrzelania.... Zakochałam się w psie od nas ze schronu a nie mogę go zabrać i jestem nieszczęśliwa... Niebieska, gdzie Twój.,.. niebieski? Quote
zuzolandia Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 hmmmmm........nie chce Cie dobijac kochana ....ale niewielu ludzi jest na tym skadinad pieknym swiecie ktorzy robia cos beziteresownie ..bo tak chcą...bo taką maja filozofie zycia ...bo pieniadz to nie wszystko..... echhh......przykre ze robimy wszystko ( w sensie -ludzie ) aby sie unicestwic.... ale i tak CIEM KOFFAM!!!!! Quote
apple Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Witaj Madzialenko widziałam całujących się facetóf:roll::evil_lol: I jakiś sernik mi mignął, ale nie patrzyłam co by go nie pożreć:roll: No i robactwo jakieś ci tu łazi po tej galerii, qurde chyba ci trzeba posprzatać A i spieszę donieść że Klocek ma coś podejrzanego na nosu:roll: http://images6.fotosik.pl/200/3b1b281f230abfe5.jpg Quote
Alicja Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Dzieńdobereczek :multi::loveu: Oć z serniczkiem :grins:......wpadłam z poranną kawencją do Cia Quote
clockwork Posted May 26, 2008 Author Posted May 26, 2008 bereczek dziewojki iiiii :razz: chłoptasie :multi::multi: która moja kawa ?:cool1: Quote
apple Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 No ja nie wiem nas tu są trzy a Ala podała tylko dwie kawy, kto nie pije?:roll: Quote
Alicja Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 [quote name='clockwork']bereczek dziewojki iiiii :razz: chłoptasie :multi::multi: która moja kawa ?:cool1: ta z 1 łyżeczką cukru :grins: dołożę jeszcze 1 :p....kawę Quote
apple Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 [quote name='Alicja']ta z 1 łyżeczką cukru :grins: dołożę jeszcze 1 :p....kawę A ta czekoladka to jakiś gartis?:cool3: Quote
apple Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 [quote name='Alicja']czekoladka dla Klocusiowej :grins: od czekoladki poopa rośnie ...jej może :razz:;):placz::placz::placz: Quote
Alicja Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 [quote name='apple']A ta czekoladka to jakiś gartis?:cool3: czekoladka dla Klocusiowej :grins: od czekoladki poopa rośnie ...jej może :razz:;) Quote
Alicja Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 [quote name='apple']:placz::placz::placz: a co chcesz żeby Ci urosła :razz::razz:a to się częstnij ;) Quote
Fenris Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Ja tam kawe już piłem, więc za drugą sie nie biore bo mię pokręci ... a co do tej grupy bidek ... boże ... ale nie skomentuję, bo z TOZem jakoś nie jesteśmy w zgodzie i ich sposobem działania. Przynajmniej tu gdzie działamy, raczej skłonni są robić nam pod górkę zamiast działać wspólnie. Może dlatego że odebraliśmy im schronisko i doprowadziliśmy do porządku? :roll: Nie chcę robić pod górkę ... ale czy OTOZ Animals wie o sprawie? Quote
Kiłi Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 O żesz Klockowa, chciałam jam Ci foty skomentować, ale zobaczyłam zdjęcia robali i żem palpitacji serca dostała :mdleje: Quote
Kiłi Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 [quote name='clockwork']wiecie co?? załamałam sie.... wszyscy chyba znają sprawe 49 szkieletów odebranych chorej psychicznie babie......psy które od lat zamknięte były w pomieszczeniach bez stałego dostępu do jedzenia wody światła... psy wymagają miesięcznych terapii socjalizacji, leczenia, itd. na to sie zrzuca dogo, TOZ, fundacje, ludzie z aukcji cegiełkowych KUPA SZMALU!!! ale do rzeczy psy za pośrednictwem TOZ trafiły do niejakiej p.Biedrzyckiej.... wobec której od lat są wątpliwości - czy i jak pomaga.... dziś owa pani handlowała tymi chorymi zabiedzonymi wystraszonymi psami z interwencji jak bluzeczkami na targu :angryy::angryy::angryy: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10204794#post10204794 a miłośnicy zwierząt sponsorują tą kreaturę- pewnie nie jedyną z takich "miłośniczek-wolontariuszek" ręce mi opadły- uszczypnijcie mnie-powiedzcie że takie rzeczy sie nie dzieją.... przynajmniej za przyzwoleniem miłośników i TOZ... QR** do kąd ten świat zmierza??? czy poza kasą ne ma już innych wartości na tym zasranym świecie??????? :2gunfire::2gunfire::2gunfire: Czytałam o tym, włos się na głowie jeży, przez niekompetencje ludzi psy muszą dalej cierpieć:shake: Quote
jonQuilla Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 dzień dobry :multi::loveu: oglądnęłam Klocusia :loveu::loveu: ale te pająki mogłaś sobie podarować :roll::roll: Quote
apple Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 [quote name='Alicja']a co chcesz żeby Ci urosła :razz::razz:a to się częstnij ;) No właśnie nie i dlatego ryczę:roll: Ależ ten świat jest niesprawiedliwy- jedni moga a inni tez mogą ale patrzyć:evil_lol: Quote
zuzolandia Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 doberekkkkkkkkkk.......... ja bym kciala co by mi dooopka urosła!.......bardzo barzdoooo....... jem slodkie chipsy i inne badziewia i NIC........... jak było plaskodoopie tak jest ;-( buziowankooo Quote
apple Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 [quote name='zuzolandia']doberekkkkkkkkkk.......... ja bym kciala co by mi dooopka urosła!.......bardzo barzdoooo....... jem slodkie chipsy i inne badziewia i NIC........... jak było plaskodoopie tak jest ;-( buziowankoooTy mnie nie wnerwiaj ja Cie proszę, ja bym cię zaraz utuczyła:mad: Quote
Alicja Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 [quote name='apple']Ty mnie nie wnerwiaj ja Cie proszę, ja bym cię zaraz utuczyła:mad: kurde a wiesz jaka Zuzalkowa jest mikro ...one by z Klockową u mnie na nierozłożonej kanapie się zmieściły spać i jeszcze by był luz :mad: Quote
clockwork Posted May 26, 2008 Author Posted May 26, 2008 [quote name='Fenris']Ja tam kawe już piłem, więc za drugą sie nie biore bo mię pokręci ... a co do tej grupy bidek ... boże ... ale nie skomentuję, bo z TOZem jakoś nie jesteśmy w zgodzie i ich sposobem działania. Przynajmniej tu gdzie działamy, raczej skłonni są robić nam pod górkę zamiast działać wspólnie. Może dlatego że odebraliśmy im schronisko i doprowadziliśmy do porządku? :roll: Nie chcę robić pod górkę ... ale czy OTOZ Animals wie o sprawie? no właśnie... coraz częsciej sie przekonuje że Ci co powinni świecić przykładem co do opieki nad zwierzętami... mają je tak naprawde gdzieś .... :mad: płaczemy że pan X robi krzywde psu.... ale skoro organizacje prozwierzęce robią to samo tylko pod przykrywką... to ja już nie wiem o co chodzi..... a jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o..... o niewiadomo co :evil_lol::evil_lol: [quote name='Kiłi']O żesz Klockowa, chciałam jam Ci foty skomentować, ale zobaczyłam zdjęcia robali i żem palpitacji serca dostała :mdleje: oddychaj ... wdech wydech wdech wydech... a teraz skomentuj :evil_lol: [quote name='Kiłi']Czytałam o tym, włos się na głowie jeży, przez niekompetencje ludzi psy muszą dalej cierpieć:shake: ehhhhhh :-( [quote name='jonQuilla']dzień dobry :multi::loveu: oglądnęłam Klocusia :loveu::loveu: ale te pająki mogłaś sobie podarować :roll::roll: darowałam... tobie :grins: nie znacie sie na artźmie :cool1: [quote name='zuzolandia']doberekkkkkkkkkk.......... ja bym kciala co by mi dooopka urosła!.......bardzo barzdoooo....... jem slodkie chipsy i inne badziewia i NIC........... jak było plaskodoopie tak jest ;-( buziowankooo buuhahhaha.... Rudo... kaj mosz żić?? :eviltong::eviltong: [quote name='evaxon']przyszłam se ja na jakies ciacho :p:p za późno :roll: [quote name='apple']Ty mnie nie wnerwiaj ja Cie proszę, ja bym cię zaraz utuczyła:mad: grozisz jej :razz: [quote name='Alicja']kurde a wiesz jaka Zuzalkowa jest mikro ...one by z Klockową u mnie na nierozłożonej kanapie się zmieściły spać i jeszcze by był luz :mad: miejsce dla Ozzulka :evil_lol::evil_lol: na fotelu by my sie zmieścili :loveu: Quote
clockwork Posted May 26, 2008 Author Posted May 26, 2008 uwaga... fotki;) co złego to nie ja :roll::roll::roll::diabloti: Quote
Recommended Posts