Alicja Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Behemot napisał(a):Spamiara, spamiara! :eviltong::eviltong::eviltong::angryy:....śledczy:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
clockwork Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 Samturia napisał(a):eh KKKKKlockowa- DRABASY KURSUJĄ! a potem uroczo wsiadasz w tramwajek nr. 11 i wysiadasz pod Spodkiem xD ja... autobusem... :mdleje:widzisz paniusie w autobusie? joł! prezes firmy i drabasem bede sie tłuc... :gent: Alicjarydzewska napisał(a)::crazyeye: w tramwajek......brak mi słów ...a pieszkom to za daleko :cool1:...przecie to 10 minutek drogi spacerkiem:razz: oooooo... spacerek... jeszcze lepiej :stupid: malawaszka napisał(a):moja droga ja od piątku musiałam nadrabiać :diabloti::mad: to one nagadują... :lmaa: Samturia napisał(a):No tylko wiesz, jakby tak nam Klockową na przejściu mialo auto potrącic to lepiej wsiasc w tramwajek ;) a ze bliziutko to wieeem ;) oo!! a jakby mnie auto potrąciło :-( Alicjarydzewska napisał(a)::pżyjemy ....w trafiłam wele sex shopu;) gdyby nie ten sex shop to pewnie byś nie trafiła :crazyeye: PIKA napisał(a):Ranyy Klockowa :crazyeye: ja nie dam radyy tego nagadanego nadrabiac :shake: to one , to nie ja... Pysia napisał(a):Klockowa jestem i żyję :multi: hurra!!!! Pysia wróciła!! :multi: Quote
Alicja Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 clockwork napisał(a):ja... autobusem... :mdleje:widzisz paniusie w autobusie? joł! prezes firmy i drabasem bede sie tłuc... :gent:no tak rządowe auto i już nie pogadasz oooooo... spacerek... jeszcze lepiej :stupid:wszystko dla zdrowia to one nagadują... :lmaa:które to takie:angryy: oo!! a jakby mnie auto potrąciło :-(:evil_lol::evil_lol::evil_lol:chyba twoje:eviltong: gdyby nie ten sex shop to pewnie byś nie trafiła :crazyeye:no a myślałś po co oni tam zrobili ten SEX SHOP.....żeby Rydzewska mogła do Klockowej trafić:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol: to one , to nie ja...:razz:taaaaaaaaaa hurra!!!! Pysia wróciła!! :multi::cool1:mnie to jeszcze nigdy tak nie witałaś .....:eviltong: Quote
clockwork Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 paula_z napisał(a):No i jak sie udaly odwiedzinki? :cool3: super!! przyjechał Ozzy i zabrał ze sobą całą familię :multi:,przyjechali naleśniki z warzywkami- palce lizać,a kuba wydał u mnie wszystkie pieniądze- zostawił sobie tylko na zapałki ;) Alicjarydzewska napisał(a)::p udały się odwiedzinki a jakże;) bezalkoholowo... lipa :eviltong: paula_z napisał(a):O, jaka obszerna relacja :roll: Ale sie rozpisalas :evil_lol: dodam jeszcze że... NALEŚNICZKI SUPER!!! :eating: Alicjarydzewska napisał(a):Ja tu pilnuję:p ON TU PILNUJE :eviltong: więc żaden klient nie przeszkadzał :diabloti: Vectra napisał(a):o ranyyyy jaki pilnowiciel :loveu: security ... Alicjarydzewska napisał(a):;)nooo.....ale naj...to to ze Ozzulca wsie u Klockowych zanają:evil_lol:i teraz nie wiem czy się tam możemy jeszcze pokazać;) eeee tam wszyscy- ino nasi znajomi :razz: Behemot napisał(a):posta mi wcielo :placz::placz::placz: nie płacz... mi wcięło cały wątek Klocka- musiałam szukać i wyciągać z odchłani :mad: Vectra napisał(a):nareszcie ktoś się wzioł za Ciebie i czyści te bzdety co produkujesz :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Behemot napisał(a):to byl takidugi madry post :placz: może nie klikłaś zatwierdź odpowiedź, bo nie widziałaś po ciemku co klikasz :eviltong: Vectra napisał(a):widać z a długi i za mądry jak na dogo :evil_lol: i za inteligentny jak na nas :diabloti: Quote
clockwork Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 Behemot napisał(a):chyba tak bo napisalam ze Ozzy na bamce siedzi :evil_lol: Alicjarydzewska napisał(a)::multi:a ja go czytałam Vectra napisał(a):też miałam tą wątpliwą przyjemność :shake: :diabloti: a ja nie czytałam... ukradli :angryy: Behemot napisał(a):zaraz ide spac od razu sie wam milej zrobi :loveu: dobranoc :diabloti: Vectra napisał(a):szkoda że już nareszcie musisz sobie iść :diabloti: miła i sympatyczna Vectra :crazyeye: Alicjarydzewska napisał(a):KKKocham Cię misiu:loveu::loveu::loveu: Behemot napisał(a):ja tez was kofffam misie az bym was z tej milosci podusiala :diabloti: uduś dziadówy, uduś!!!! :diabloti: Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:i wbiła głowy na kije:eviltong: Behemot napisał(a):watroby udusila z foaslkoa i popila wybrnym chianti :p jakiż masakryczny wątek... a mówiłam że to blog mordercy :evil_lol: BeaC napisał(a):.................ja już jestem.............a ty gdzie??????? tu!! :multi: Quote
Samturia Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 oh no wybacz zwracam honor.... jeździ też PKS katowice :P :evil_lol: Quote
clockwork Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol:Klocusiowa otrzepuje ciuchy z kudełków Ozzulka:eviltong: Cześć Ciotka Klockowa:multi: Dostałaś wieści na GG..i lineczki do foto;)do skrzynki też wrzuciłam:razz: dostałaś... zara coś wrzuce cześć Alu :multi: mmbbaj napisał(a)::crazyeye: sama go pisałaś? :cool3: Behemot masz katar? :evil_lol: Cześć Klockowa :lol:, ale ci tu hałasowały po nocy :evil_lol: one tu tak gadu gadu, aż mi wątek ukradneli :angryy: Alicjarydzewska napisał(a):;)tu tez se wrzuce zeby nie było ze się szczypię:eviltong: matkobosko :-o jaki niewyjściowy pysk :-o Behemot napisał(a):Spamiara, spamiara! :eviltong::eviltong: :-o:-o:-o cokolwiek to znaczy :oops: Alicjarydzewska napisał(a)::angryy:....śledczy:eviltong::eviltong::eviltong: jak wyżej :eviltong: Quote
Samturia Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 clockwork napisał(a):one tu tak gadu gadu, aż mi wątek ukradneli :angryy: Kradzieje!!!:angryy: :mad: :diabloti: trza na policje dzwonić! Oddawać galerie Klockowej... albo i nie...:roll: Quote
clockwork Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::cool1:mnie to jeszcze nigdy tak nie witałaś .....:eviltong: bo ty jeszcze nigdy nie znikłaś na tak długo!! :eviltong: Samturia napisał(a):oh no wybacz zwracam honor.... jeździ też PKS katowice :P :evil_lol: jeszcze lepiej :shake: Samturia napisał(a):Kradzieje!!!:angryy: :mad: :diabloti: trza na policje dzwonić! Oddawać galerie Klockowej... albo i nie...:roll: dzwoń... ja nie mam czasu :diabloti: Quote
Samturia Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Klockowa a ty gadasz że w Zygmuncie też są takie naszywki i inne duperele? :P Quote
clockwork Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 Samturia napisał(a):Klockowa a ty gadasz że w Zygmuncie też są takie naszywki i inne duperele? :P tjaaa... odsyłam cie do konkurencji- tam są :cool1: Quote
clockwork Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 chyba nie jest żadna tajemnicą że wczoraj miałam gościów... fotorelacja: przywitał sunie :razz: i Pawcia ... i mnie.... a kiedy sie znudził kazał sie zapakować do paczki i wysłac do domu :diabloti: Quote
Samturia Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 No widze że nie tylko ja pomyślałam że ten wasz piesio to żywy... :evil_lol: Quote
malawaszka Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 clockwork napisał(a): a kiedy sie znudził kazał sie zapakować do paczki i wysłac do domu :diabloti: buuuahahha a to pudełko to chyba tylko na Ozzulcowe pisanki :evil_lol: Quote
clockwork Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 malawaszka napisał(a):buuuahahha a to pudełko to chyba tylko na Ozzulcowe pisanki :evil_lol: nooo... nie chciał sie zmieścić za nic w świecie...:mad: Quote
clockwork Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 bonita napisał(a): Sunia mu się spodobała :D:evil_lol: zauważył tą dziure pod spodem ... taaaaaaka..:evil_lol: Quote
bonita Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 clockwork napisał(a):zauważył tą dziure pod spodem ... taaaaaaka..:evil_lol: Uuuuu la la :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
clockwork Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 bonita napisał(a):Uuuuu la la :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: żaden samiec sie nie może oprzeć:diabloti: Quote
Behemot Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 clockwork napisał(a):żaden samiec sie nie może oprzeć:diabloti: Oj, widać, że dziewczyna sie nie szanowała :shake: :evil_lol: Quote
clockwork Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 Behemot napisał(a):Oj, widać, że dziewczyna sie nie szanowała :shake: :evil_lol: taka z niej suka :diabloti: Quote
Vectra Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 witaj miło maja koleżanko :diabloti: tęskniłaś za mą skromną osobą ?? :diabloti: Quote
clockwork Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 Vectra napisał(a):witaj miło maja koleżanko :diabloti: tęskniłaś za mą skromną osobą ?? :diabloti: nawet nie wiesz jak bardzo... w nocy gadałam przez sen... Vectra to Vectra tamto.... kocham cie misiu.. i takie tam :diabloti: Quote
BeaC Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 clockwork napisał(a):żaden samiec sie nie może oprzeć:diabloti: .....................łał................Luśka nie może się z nią równac...............plastikowa jest wprawdzie ale taki otwór:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 BeaC napisał(a):.....................łał................Luśka nie może się z nią równac...............plastikowa jest wprawdzie ale taki otwór:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: każdy potwór znajdzie ten otwór :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: i nie plastikowa ino z żywicy jakiejś tam :diabloti: była dobra ale w transporcie zesztywniała :diabloti: Quote
Recommended Posts