apple Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 Czee Madzialenka, witam cię przed czasem:loveu: i wcale nie pomyliłam watków:evil_lol: Quote
Alicja Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 [quote name='Selket']Ja???? NIe....skądże...ja tam nie lubiam sie lepiać:diabloti: a poka fotki z Ozzulkiem ....przecie miałaś sesyjkę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...teraz żałuję , ze nie zdążyłam zrobić jak Ozzulek chciał Ci TZcika oskalpować ;) Quote
Selket Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 fotki z Ozzulkiem som u Mamy na kompie, muszę je przywlec do się ;) też załuję, że nie mam foteczkó Ozzulek kontra TZ :evil_lol: Quote
Alicja Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 [quote name='Selket']fotki z Ozzulkiem som u Mamy na kompie, muszę je przywlec do się ;) też załuję, że nie mam foteczkó Ozzulek kontra TZ :evil_lol: :shake: :shake: :shake: no błąd straszny i niewybaczalny ......trzeba zrobić powtórkę spotkanka :evil_lol::evil_lol: Quote
Medorowa Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Kaj jezdeś:hmmmm: Cho, bo i ja przychodzę:grins: Quote
emdziolek Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Cze madzialeno:multi: Ja sem przyszła Ci obwieścić jaki u nos dzisioj jest pikny dzień:multi: Jakże sie cieszeWyciągne Ize na spacer:diabloti: Quote
clockwork Posted May 25, 2008 Author Posted May 25, 2008 byłam w kościele.... a tera robie obiad :diabloti: matka polka :mdleje: cze dziołszki :multi::multi::loveu: Quote
Alicja Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 [quote name='clockwork']byłam w kościele.... a tera robie obiad :diabloti: matka polka :mdleje: cze dziołszki :multi::multi::loveu: No w końcu jest jutro dzień matki ;) , ale jakby coś to wpadajta na obiad z okazji swięta :evil_lol: ja już mam gotowy ;) Quote
Fenris Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 To i ja ślad swej obecności zostawię ;) A zaglądam tu niemal od początku pobytu na dogo :eviltong: Quote
Medorowa Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 [quote name='clockwork']byłam w kościele.... a tera robie obiad :diabloti: matka polka :mdleje: cze dziołszki :multi::multi::loveu: Buhahahahahaa :evil_lol::evil_lol: Quote
ATLANTYDA Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Hejo głaski dla Twojego yorczka :loveu::loveu: Quote
lolka75 Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 http://images6.fotosik.pl/200/6c9cbe434ac07901.jpg -bede oddawal mocz....mogla bys....?:roll: Czesc Madziusia:loveu: Quote
clockwork Posted May 25, 2008 Author Posted May 25, 2008 [quote name='Alicja'] No w końcu jest jutro dzień matki ;) , ale jakby coś to wpadajta na obiad z okazji swięta :evil_lol: ja już mam gotowy ;) masz jeszcze gotowy ten obiad?? :roll: [quote name='Fenris']To i ja ślad swej obecności zostawię ;) A zaglądam tu niemal od początku pobytu na dogo :eviltong: to tak jak ja :evil_lol: tajniak ;) [quote name='Medorowa']Buhahahahahaa :evil_lol::evil_lol: :roll::roll::loveu: [quote name='ATLANTYDA']Hejo głaski dla Twojego yorczka :loveu::loveu: aaaa Atlantyda!! :multi::multi: ty żyjesz :multi::multi: myślałam że cie zatopili.... takie słuchy chodzą :evil_lol::evil_lol: [quote name='apple']Czeee matko polko i jak było w kościole?:razz: :roll::roll:nie wiem ..... zboczyliśmy z kursu :siara::siara: Quote
Fenris Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Superanckie te wariacje z oponą :loveu: Dla Żaby duże badyle i tego typu rzeczy to przedmiot nie zabawka i jej nie interesują :p ona najbardziej lubi to co może łatwo zniszczyć ... czyli młode drzewka itd :diabloti: a patykiem szarpie puki go nie spsuje :p wtedy dumnie biega z połówką :evil_lol: Quote
Fenris Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 o bosz .... czyżby one ... kopulowały ?? :evil_lol: http://images6.fotosik.pl/200/ec384a944ed02945.jpg ej, bo dzieci zdeprawujesz :diabloti: Quote
Recommended Posts