Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

clockwork napisał(a):
i Pawcio też był :grins:
bo przed nią grała kapela joł madafaka HIPHOPowwa.... i potem ludziska komentowali na jastrzębskim portalu że nie życzą sobie aby pieniądze z ich podatków szły na występy idiotów którzy wykrzykują słowa na K**** P**** J****** :evil_lol::evil_lol: są antyrządowe i antykościelne :diabloti:

to paczaj ....jaka ta Doda beszczelna :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:...a chłopaki pewnie takie grzeczne byli :grins: :diabloti::evil_lol:

Kiłi napisał(a):
:evil_lol:

:crazyeye::crazyeye: :mdleje: jesteście chore :evil_lol:

Dlaczemu cytujesz pana C. :hmmmm: tak mnie rzekl jak wszedł do kuffni a ja siedziałam na podłodze a wokół sprzęty z opróżnionej szafki :p

no i wystraszyła mi gościa :mad::mad:

no widzisz ONA dlaczemu przestraszyłaś Madzi Gościa :cool1::p

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

Alicja napisał(a):

ufffffff......ale mi ulgło :roll::evil_lol:

No widzisz... Nastęnym razem gdy duchowość będzie chciała przez Ciebie wyjśc to jej pozwól i otwórz wrota swej jamy ustnej...Pamiętaj powstrzymywanie duchowości może być groźne w skutkach dla Ciebie..Niech inni też zobaczą jaka jesteś uduchowiona i jak chętnie się dzielisz z innymi swymi odczuciami. W naszym społeczeństwie napewno spotka się to z ogromną wdzięcznością i aprobatą:diabloti:

Posted

Selket napisał(a):
No widzisz... Nastęnym razem gdy duchowość będzie chciała przez Ciebie wyjśc to jej pozwól i otwórz wrota swej jamy ustnej...Pamiętaj powstrzymywanie duchowości może być groźne w skutkach dla Ciebie..Niech inni też zobaczą jaka jesteś uduchowiona i jak chętnie się dzielisz z innymi swymi odczuciami. W naszym społeczeństwie napewno spotka się to z ogromną wdzięcznością i aprobatą:diabloti:

jAMENt .................:grins:

Posted

Alicja napisał(a):

gdzie foty ?????????

:roflt::roflt:

Oświadczam wszem i wobec, iż fotki mojego nowego fryzu z całą pewnością kiedyś zaistnieją na tymże o to forum, gdy tylko znajdzie się osoba o odpowiednich kwalifikacjach, by zrobić mi zdjęcie z którego będe w pełni zadowolona:grins: (bo na razie mam same foty na których wyglądam jak goopek :evil_lol:)

Posted

Alicja napisał(a):

gdzie foty ?????????

Alicjo!!! Jakie blekitne oczeta:roflt:...tylko Ci na nich zylaki wylazly od siedzenia po nocy na dogo:evil_lol:

Posted

lolka75 napisał(a):
Alicjo!!! Jakie blekitne oczeta:roflt:...tylko Ci na nich zylaki wylazly od siedzenia po nocy na dogo:evil_lol:

ciiiiiiiiiiiiiiiiiii.....bo TZ usłyszy ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

clockwork napisał(a):
cześć dziewuszki :multi::loveu:

dzis mnie wena opuściła :cool1:

ide wynosić reszte gratów :evil_lol::evil_lol:

:razz::razz: szefostwo dalej na urlopie , że ogołacasz sklepa :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork']co se mrrrrrrrrrrrruczysz :razz::razz: Krysiu :evil_lol:

a bo se patrze z Tigra na 2 ciacha to se mruczymy we dwie:razz::diabloti::evil_lol:

Posted

Cze dziewuchy z Madzią na czele:multi::loveu:

Byłam ino nie widziałam fotek, moze gdzies wczesniej były ale nie chce mi sie szukać bom padnieta na pychol:shake:

Zapraszamy do nos na foty Vegowo-Bobisiowo-Sarciowo-lunowe:multi:

Posted

[quote name='Kiłi']Zwiedzanie gdańska z mr. szatanem:evil_lol:
http://www.youtube.com/watch?v=WUort8hzxew
(uwaga dla ludzi o mocnych nerwach :diabloti:)

buuhahhahahha... kiłi czy to chodziłaś z mr.szatanem ?? :evil_lol::evil_lol:

[quote name='evaxon']a bo se patrze z Tigra na 2 ciacha to se mruczymy we dwie:razz::diabloti::evil_lol:
aaa tiiiii .... schrupałabyś co??? :razz::razz:
Pawcio wyjeżdża 14-32 lipca... do Ciebie?? :hmmmm:

[quote name='emdziolek']Cze dziewuchy z Madzią na czele:multi::loveu:

Byłam ino nie widziałam fotek, moze gdzies wczesniej były ale nie chce mi sie szukać bom padnieta na pychol:shake:

Zapraszamy do nos na foty Vegowo-Bobisiowo-Sarciowo-lunowe:multi:

były foty ale jak nie oglądałas to ja do ciebie też nie ide :obrazic::obrazic:O!
[quote name='jonQuilla']cześć Madzia :multi::multi::loveu:
cześć kwiatuszku :multi::loveu:

dziewczynki... pomózcie potrzebującemu :roll:

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=111476

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=111599 to mój ostatni :roll::p

Posted

jako że pogoda wspaniała a upał taki że nie da sie wyjśc z domu :roll: dziś 6 fotków z domecku :loveu::loveu: żebyście nie zapomniały jak Klotz wygląda :razz::razz:

Posted

[quote name='Alicja'] Pawcio wyjeżdża 14-32 lipca... do Ciebie?? :hmmmm:

ja cie pierdziu :crazyeye:....ale długi lipiec :multi::multi::multi:

nooooo w tym roku przestępczy :evil_lol::evil_lol:

14-23 :cool1:

Posted

[quote name='Selket']Czy jemu też się wrota pynia otwierają z takim uroczym malśnięciem? :evil_lol:

:roll::roll: taaaa... fafelki sie odklejają :evil_lol::evil_lol:
malśnięciu ty :loveu::loveu:

Posted

[quote name='clockwork']:roll::roll: taaaa... fafelki sie odklejają :evil_lol::evil_lol:
malśnięciu ty :loveu::loveu:

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a jak się chyci za fafla to tak się go fanie ciąga za te fafluny :loveu::loveu::loveu:i one tak kląskaja :evil_lol::evil_lol::evil_lol: