clockwork Posted May 21, 2008 Author Posted May 21, 2008 apple napisał(a):oooooooo to moja fota z sylwestra skad masz?:razz::evil_lol: No mnie też nastraja zaje2biście pozytywnie aż mi się chce wyć z radości:roll::placz: ściągłam z neta... jak balujesz :loveu::loveu: Alicja napisał(a):czy i Ja mogę się dołączyć do Was i napić goracej kawusi :razz::razz: POzytywne nastawienie to Coś czego mam dziś w nadmiarze :mad::mad: Bereczysko pij dziołszka pij .. doniesa ;) a ja musze dymać NA NOGACH do arbajtu a jutro pewnie bedzie świeciło słońce bo mochery będą miały przemarsz agbar napisał(a):To moze ja na temat pogody chwilowo zamilkne:roll: Witaj nie dopuszczajaca nas az do smierdzi:diabloti: zamilknij :loveu: ale ino na temat pogody :mad: Quote
clockwork Posted May 21, 2008 Author Posted May 21, 2008 BeaC napisał(a):nie wk^%%^$#aj mnieeeeeeeeeee:placz::placz::placz: błaaagam.................podmuchaj trochę ...na południe lekko zachodnie :loveu::loveu::loveu: witaj klockowa co upłynnia ...............TE RZECZY:diabloti::diabloti::diabloti: :evil_lol::evil_lol: następna o niesamowicie pozytywnym samopoczuciu :evil_lol::evil_lol: nie upłynnia ino nosi na chate gdzie nie ma sie już jak ruszyć :angryy::angryy: Quote
apple Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 clockwork napisał(a):ściągłam z neta... jak balujesz :loveu::loveu: Ale masz fajowe kaloszki:loveu: a jutro pewnie bedzie świeciło słońce bo mochery będą miały przemarsz No so ty:crazyeye: To pewnie ich nie zmoczy:cool1: zamilknij :loveu: ale ino na temat pogody :mad:No właśnie - MILCZ KOBIETO!:cool1: Quote
Alicja Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 clockwork napisał(a):pij dziołszka pij .. doniesa ;) :mdleje: dzięki Ci dobra kobieto a ja musze dymać NA NOGACH do arbajtu a ja ze psem i na zakupy :placz: a jutro pewnie bedzie świeciło słońce bo mochery będą miały przemarsz no taaaa OD im załatwi :diabloti: .......... Quote
Kiłi Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Witam, a dzisiaj też piękna pogoda i słoneczko:loveu: (Tylko troche zimniej:cool1:) I do tego Maniek do mnie przyjechał:loveu: :diabloti: Quote
ice_t Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Kiłi napisał(a):Witam, a dzisiaj też piękna pogoda i słoneczko:loveu: (Tylko troche zimniej:cool1:) I do tego Maniek do mnie przyjechał:loveu: :diabloti: Kiłi narażasz się :mad::mad:, u mnie leje jak cholera , wyszłam na chwile do sklepu i całe buty mam przemoczone brrrrrrr Quote
Kiłi Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 ice_t napisał(a):Kiłi narażasz się :mad::mad: :grins::megagrin::megagrin: Quote
ice_t Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Kiłi napisał(a)::grins::megagrin::megagrin: śmiej sie śmiej :evil_lol:ale uważaj jak sie wkurzą wszystkie zmoczone dziewczyny to znajda do ciebie drogę i zobaczysz :mad::mad: Quote
clockwork Posted May 21, 2008 Author Posted May 21, 2008 Kiłi napisał(a):Witam, a dzisiaj też piękna pogoda i słoneczko:loveu: (Tylko troche zimniej:cool1:) I do tego Maniek do mnie przyjechał:loveu: :diabloti: Kiłi napisał(a)::grins::megagrin::megagrin: pffff.... ja nie nawidze słońca :roll: I do tego Mańka :roll::roll: :placz::placz::placz: świat jest niesprawiedliwy- una ma słońce, i troche zimniej żeby sie nie przegrzała... i do tego Mańka... a ja???? :placz::placz::placz: a ja mam mokro w butach i ... i doopa- nic wiecej :placz::placz::placz: ice_t napisał(a):Kiłi narażasz się :mad::mad:, u mnie leje jak cholera , wyszłam na chwile do sklepu i całe buty mam przemoczone brrrrrrr ice_t napisał(a):śmiej sie śmiej :evil_lol:ale uważaj jak sie wkurzą wszystkie zmoczone dziewczyny to znajda do ciebie drogę i zobaczysz :mad::mad: dobrze gada :loveu::loveu: POLAĆ JEJ Quote
ice_t Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 clockwork napisał(a):dobrze gada :loveu::loveu: POLAĆ JEJ dzięki przyda mi się łyczek na rozgrzeweczkę jak wrócę z pracy wieczorkiem, - mam nadzieje że nikt go nie wypije :) Quote
Alicja Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 To ja mogę podać herbatkę z Rumem na rozgrzewkę ;) Quote
clockwork Posted May 21, 2008 Author Posted May 21, 2008 evaxon napisał(a):czesc Aluśka:loveu: psysłam na kaff no cześć Krystyna :eviltong::eviltong::eviltong::diabloti: Quote
e.v.a Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 clockwork napisał(a):no cześć Krystyna :eviltong::eviltong::eviltong::diabloti: buahahahaha ooo juz wiem gdzie przez przypadek napisałam :grin: cze Madź:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted May 21, 2008 Author Posted May 21, 2008 evaxon napisał(a):buahahahaha ooo juz wiem gdzie przez przypadek napisałam :grin: cze Madź:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: cześć Effff :multi::multi::evil_lol::evil_lol: normalnie se wracam z pracy.... a tu mohery skaczą po drzewach (tak tak te same które cały rok kwękają że tu je boli tam je łupie) skaczą i wieszają jakieś potargane majty między drzewami i latarniami i tak całe kilometry wzdłuż ulicy ... aż mnie ręce swędziały podpalić ten lont na samiuśkim początku Quote
e.v.a Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 clockwork napisał(a):normalnie se wracam z pracy.... a tu mohery skaczą po drzewach (tak tak te same które cały rok kwękają że tu je boli tam je łupie) skaczą i wieszają jakieś potargane majty między drzewami i latarniami i tak całe kilometry wzdłuż ulicy ... aż mnie ręce swędziały podpalić ten lont na samiuśkim początku :grin: buahahaha a fote zrobilas??:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted May 21, 2008 Author Posted May 21, 2008 evaxon napisał(a)::grin: buahahaha a fote zrobilas??:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ooo następna ... Ala też tylko to pytanie mi zadała ... a ja nie miałam aparatu :roll: zresztą chyba głupio by było pstrykac foty :roll: choć mogłam powiedzieć że jestem z gazety ... bedzie reportaż jak przygotowujemy się do Boshego Ciała :diabloti: że Ojciec Dyrektor jest dumny z pań :eviltong::diabloti: Quote
apple Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 clockwork napisał(a):cześć Effff :multi::multi::evil_lol::evil_lol: normalnie se wracam z pracy.... a tu mohery skaczą po drzewach (tak tak te same które cały rok kwękają że tu je boli tam je łupie) skaczą i wieszają jakieś potargane majty między drzewami i latarniami i tak całe kilometry wzdłuż ulicy ... aż mnie ręce swędziały podpalić ten lont na samiuśkim początku Buhahahahahahahaha trzeba było potrząśc drzewkiem może by co spadło:evil_lol: Quote
apple Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 clockwork napisał(a): buu ha ha na to nie wpadłam..... spadała by a ja bym powiedziała że przekwitła to i sie sypie :roll::cool1:Buhahahahahaha albo że spadów nie zbierasz:evil_lol: Quote
clockwork Posted May 21, 2008 Author Posted May 21, 2008 apple napisał(a):Buhahahahahahahaha trzeba było potrząśc drzewkiem może by co spadło:evil_lol: buu ha ha na to nie wpadłam..... spadała by a ja bym powiedziała że przekwitła to i sie sypie :roll::cool1: Quote
Gonitwa Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Hahahaha:D:DMohery są fajne, szczególnie jak wymuszają miejsca siedzące w środkach komunikacji, lub jak słyszę"weźmie pani te psy..!!!".. Quote
Alicja Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 evaxon napisał(a):czesc Aluśka:loveu: psysłam na kaff cze Eff :loveu: clockwork napisał(a):cześć Effff :multi::multi::evil_lol::evil_lol: cze Madź :evil_lol::evil_lol::evil_lol: normalnie se wracam z pracy.... a tu mohery skaczą po drzewach (tak tak te same które cały rok kwękają że tu je boli tam je łupie) skaczą i wieszają jakieś potargane majty między drzewami i latarniami i tak całe kilometry wzdłuż ulicy ... aż mnie ręce swędziały podpalić ten lont na samiuśkim początku Cezar wołał że miałaś podpalić ...i czekać aż wybuchną :evil_lol::evil_lol: Aparata masz w telefoniku :grins: Quote
Medorowa Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 clockwork napisał(a): buu ha ha na to nie wpadłam..... spadała by a ja bym powiedziała że przekwitła to i sie sypie :roll::cool1: :roflt::roflt::roflt: Cześć Klocku;) Quote
Kiłi Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 clockwork napisał(a): :placz::placz::placz: świat jest niesprawiedliwy- una ma słońce, i troche zimniej żeby sie nie przegrzała... i do tego Mańka... a ja???? :placz::placz::placz: a ja mam mokro w butach i ... i doopa- nic wiecej :placz::placz::placz: Mańka już nie ma, pojechał do dom:placz: A na dworze ziiiimnoooo:placz: (choć nadal ładnie:diabloti:) Cze z wieczorca:razz: :drink1: Quote
BoJa2 Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Dulczyński swego czasu niewymownym gestem pokazał moherom co o nich myśli:evil_lol::evil_lol:jak calutką wieś obwieszali makulaturą:cool3: Quote
Recommended Posts