Alicja Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Kiłi napisał(a):A u mnie ciepło i słoneczko świeci:loveu: Właśnie wróciłam z długiego spacerku:razz: :mad: :mad: :mad:nie denerwuj spokojnych ludzieńków :razz::razz: Quote
Kiłi Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Alicja napisał(a): :mad: :mad: :mad:nie denerwuj spokojnych ludzieńków :razz::razz: :siara::siara::siara: Mmmm a jak ptaszki śpiewają... prawdziwa wiosna:diabloti::diabloti: Quote
lolka75 Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Czesc Klocusiowa:loveu::multi::loveu: juz dawno mialam spytac a co Ty zabenko masz w tych pudlach co je wynosisz juz pol roku:hmmmm:? Quote
agbar Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 lolka75 napisał(a):Czesc Klocusiowa:loveu::multi::loveu: juz dawno mialam spytac a co Ty zabenko masz w tych pudlach co je wynosisz juz pol roku:hmmmm:? Lolka ona tam ma............... RZECZY:diabloti: Quote
lolka75 Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 agbar napisał(a):Lolka ona tam ma............... RZECZY:diabloti: no paczaj:crazyeye:...w zyciu bym nie pomyslala:shake: :diabloti::diabloti: Quote
malawaszka Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 TE rzeczy? :crazyeye: :evil_lol: fajoskie śmiercionośne majtasy widziałam :loveu: Quote
Alicja Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 :shake:ona tam już nie ma TYCH RZECZY :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Przyszłam z obiecanym stripem...............wstydam......a nie mam emoty co by wam pokazać jak bardzo Quote
e.v.a Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 clockwork napisał(a): a ja sie zastanawiam jaki wodny :hmmmm: przeca Kloc w wodzie nie taplał sie ze 2 tyg... ;) http://images6.fotosik.pl/195/fd6d41daafda4b63.jpg no taki na przykład:razz::razz::razz::razz: cze Klockowa:multi: Quote
agbar Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Ona ma tam TE i TAMTE rzeczy:diabloti: Halo ONA..:hand:..zyjesz:razz::loveu: Quote
Alicja Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 agbar napisał(a):Ona ma tam TE i TAMTE rzeczy:diabloti: Halo ONA..:hand:..zyjesz:razz::loveu: w celu zaspokojenia Twej ciekawości i tensknoty powiem że 30 minetek temu jeszcze żyła :diabloti::evil_lol::evil_lol: Quote
agbar Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Alicja napisał(a):w celu zaspokojenia Twej ciekawości i tensknoty powiem że 30 minetek temu jeszcze żyła :diabloti::evil_lol::evil_lol: och Alunia:loveu:jezdes niezastompiona:diabloti:mla tensknota juz jakby mniejsza:evil_lol: Quote
clockwork Posted May 20, 2008 Author Posted May 20, 2008 jonQuilla napisał(a):witajcie :) no witamy ... i co z tego :diabloti: Kiłi napisał(a):A u mnie ciepło i słoneczko świeci:loveu: Właśnie wróciłam z długiego spacerku:razz: :loveu::loveu: apple napisał(a):Przyszłam z obiecanym stripem...............wstydam......a nie mam emoty co by wam pokazać jak bardzo osz ty gołodupcu jeruna.. tys je szwarno tako sago :evil_lol::evil_lol: evaxon napisał(a):http://images6.fotosik.pl/195/fd6d41daafda4b63.jpg no taki na przykład:razz: cze Klockowa:multi: cze Efff :multi: aa te wodne :evil_lol: agbar napisał(a):Ona ma tam TE i TAMTE rzeczy:diabloti: Halo ONA..:hand:..zyjesz:razz::loveu: żyjesz żyjesz... ale co to za życie Alicja napisał(a):w celu zaspokojenia Twej ciekawości i tensknoty powiem że 30 minetek temu jeszcze żyła :diabloti::evil_lol: i nie opuszcze was aż do śmierci Quote
clockwork Posted May 20, 2008 Author Posted May 20, 2008 lolka75 napisał(a):Czesc Klocusiowa:loveu::multi::loveu: juz dawno mialam spytac a co Ty zabenko masz w tych pudlach co je wynosisz juz pol roku:hmmmm:? agbar napisał(a):Lolka ona tam ma............... RZECZY:diabloti: lolka75 napisał(a):no paczaj:crazyeye:...w zyciu bym nie pomyslala:shake: :diabloti::diabloti: malawaszka napisał(a):TE rzeczy? :crazyeye: :evil_lol: fajoskie śmiercionośne majtasy widziałam :loveu: Alicja napisał(a)::shake:ona tam już nie ma TYCH RZECZY :evil_lol: guuuupppiiieeeee no wiecie ... nie ma kierownictwa to se wynosze co wartościowe :evil_lol::evil_lol: Lolcia..... wynosze towar i meble i kartony i bzdety ze sklepu który zamknęłam ....... :roll: 3 tyg. temu ... już mnie tam nie ma Quote
Alicja Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 clockwork napisał(a): i nie opuszcze was aż do śmierci jAMENt :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: clockwork napisał(a): guuuupppiiieeeee no wiecie ... nie ma kierownictwa to se wynosze co wartościowe :evil_lol::evil_lol: Lolcia..... wynosze towar i meble i kartony i bzdety ze sklepu który zamknęłam ....... :roll: 3 tyg. temu ... już mnie tam nie ma :hmmmm: no nie ma :roll: Quote
clockwork Posted May 20, 2008 Author Posted May 20, 2008 Selket napisał(a):Cześć to ja :loveu: :loveu: :loveu: cześć TY.. ić spać ... bo zaśpisz :razz::razz: masz te szkraby u siebie?? :cool3::cool3: Quote
apple Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 clockwork napisał(a): osz ty gołodupcu jeruna.. tys je szwarno tako sago :evil_lol::evil_lol: Ano niczego sobie chyba co?:razz::diabloti::evil_lol: Witaj Madzialenka dzisiaj zimna i mokrości ciąg dalszy, biegałam po galeriach i strasznie zmokłam i zmarzłam, przycupnę u ciebie co by się troszku ogrzać.......aaaappppssssiiikkkk:roll: Quote
clockwork Posted May 21, 2008 Author Posted May 21, 2008 apple napisał(a): Ano niczego sobie chyba co?:razz::diabloti::evil_lol: Witaj Madzialenka dzisiaj zimna i mokrości ciąg dalszy, biegałam po galeriach i strasznie zmokłam i zmarzłam, przycupnę u ciebie co by się troszku ogrzać.......aaaappppssssiiikkkk:roll: aa widziałam jak buszujesz po galeryjkach i czekałam tu na ciebie z gorącą kawką Quote
apple Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 clockwork napisał(a):aa widziałam jak buszujesz po galeryjkach i czekałam tu na ciebie z gorącą kawką Ales ty dobra:loveu::loveu::loveu::loveu: Dziękuje Quote
clockwork Posted May 21, 2008 Author Posted May 21, 2008 apple napisał(a):Ales ty dobra:loveu::loveu::loveu::loveu: Dziękuje nooo .. czasem mam ludzkie odruchy :evil_lol::evil_lol: trzeci dzień pada deszcz... leje, żeby nie skłamać :roll: a taka pogoda nastraja mnie zaje2biście pozytywnie :roll::mad: życie jest piękne Quote
apple Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 clockwork napisał(a):nooo .. czasem mam ludzkie odruchy :evil_lol::evil_lol: trzeci dzień pada deszcz... leje, żeby nie skłamać :roll: a taka pogoda nastraja mnie zaje2biście pozytywnie :roll::mad: życie jest piękne oooooooo to moja fota z sylwestra skad masz?:razz::evil_lol: No mnie też nastraja zaje2biście pozytywnie aż mi się chce wyć z radości:roll::placz: Quote
Alicja Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 clockwork napisał(a):aa widziałam jak buszujesz po galeryjkach i czekałam tu na ciebie z gorącą kawką czy i Ja mogę się dołączyć do Was i napić goracej kawusi :razz::razz: POzytywne nastawienie to Coś czego mam dziś w nadmiarze :mad::mad: Bereczysko Quote
agbar Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 To moze ja na temat pogody chwilowo zamilkne:roll: Witaj nie dopuszczajaca nas az do smierdzi:diabloti: Quote
BeaC Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Kiłi napisał(a):A u mnie ciepło i słoneczko świeci:loveu: Właśnie wróciłam z długiego spacerku:razz: nie wk^%%^$#aj mnieeeeeeeeeee:placz::placz::placz: Kiłi napisał(a)::siara::siara::siara: Mmmm a jak ptaszki śpiewają... prawdziwa wiosna:diabloti::diabloti: błaaagam.................podmuchaj trochę ...na południe lekko zachodnie :loveu::loveu::loveu: witaj klockowa co upłynnia ...............TE RZECZY:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Recommended Posts